-
@panormus772 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Αυτό το επιδοτούνται πακέτα τι εννοείς; Ότι σου έρχεται φθηνότερα από το να προσθέσεις ξεχωριστά τον εξοπλισμό του πακέτου; Αυτό ισχύει σε όλες τις μάρκες.
Όταν πήγα να δοκιμάσω και να πάρω προσφορά την ΑΤ 220i ξεκινούσε από 36.450 τιμή καταλόγου κι από κει και πέρα προσθέτεις είτε πακέτα,είτε ξεχωριστό εξοπλισμό η τιμή αυξάνει (το μόνο που μου πρόσφεραν δώρο ήταν -εδώ τοποθετημένα- συναγερμός ή φυμέ ή150 ευρώ έκπτωση (Σφακ. Κηφισός).
Απ'όσο βλέπω,ο βασικός εξοπλισμός της Χ1 είναι ίδιος με της ΑΤ.
Επίσης,νόμιζα πως τα 41.322 τιμή εκκίνησης είναι ο 1.5 170hp mild hybrid (όπως στην ΑΤ) κι όχι ο απλός 1.5 με τα 156.Δεν είναι ακριβώς όπως με τα λοιπα πακέτα είτε σε άλλες μάρκες είτε και στην ίδια τη BMW.
Είναι καπως σαν διαμόρφωση πακέτο και το κάνει χρονια η BMW.
Έτσι επι χρονια είχαμε το xline advanced, το connected advanced κλπ. όπου advanced η ελληνική διαμόρφωση που δεν την έβρισκες σε άλλες χωρες, σε καλύτερη τιμή.
Πάνω μάλιστα σε αυτή μπορουσες να χτίσεις παραπάνω κερδίζοντας το όφελος της εκπτωσης.Δώρα μην περιμένεις να σου δώσουν κάτι. Καλύτερο να προσθέσεις ότι θες σε έξτρα εξοπλισμό. Άλλωστε όσο ανεβαίνει η τιμή τόσο μεγαλώνει το οποιο περιθώριο εκπτωσης στην τιμή.
-
Το "πλαίσιο μάσκας νεφρών" δεν μπορούσαν να το αντικαταστήσουν με κάποιο ήπιο όρο; Νόμιζα η BMW είναι μάστορες στο marketing.
-
Σε όλο τον κόσμο, "νεφρά" ονομάζονται τα δύο πλαίσια της μάσκας των BMW.
-
@katafractos17 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Σε όλο τον κόσμο, "νεφρά" ονομάζονται τα δύο πλαίσια της μάσκας των BMW.
Σωστά!! Kidney Grills.
H τιμή είναι μια χαρά, με 50Κ έχεις ένα αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού στο καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Και με 55-60.000 την έχεις κάνει σωστή BMW (εικάζω αναμένω να δω διαμορφωτή). Πάλι θα σπάσει ταμία και δικαίως.
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
H τιμή είναι μια χαρά, με 50Κ έχεις ένα αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού στο καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Και με 55-60.000 την έχεις κάνει σωστή BMW (εικάζω αναμένω να δω διαμορφωτή). Πάλι θα σπάσει ταμία και δικαίως.
Mε 39,5 χιλιάδες εχεις το αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού (xline advanced) στο καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας.. με τον απλό κινητήρα...
https://configure.bmw.gr/el_GR/configid/ua173ubkΜε 50 θα την έχεις και πλήρως φορτωμένη!
Μιλάμε πάντα για τον 1,5 τουρμπο κινητήρα!Στην F48 LCI το ίδιο πακέτο εκανε 37 χιλιάδες και τωρα με 2,5 παραπάνω εχεις πολύ περισσότερο εξοπλισμό!
-
Βγήκε και στον Ελληνικό Configurator.
Γρήγορα την έβγαλαν. Μόλις λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση, -
Βγήκε και στον Ελληνικό Configurator.
Γρήγορα την έβγαλαν. Μόλις λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση,Πάντα έτσι έκανε η BMW Hellas, υπάρχει οργάνωση από πριν. Με το που ανακοινωθεί κάτι στην Ευρώπη η BMW Hellas ήδη έχιε όλες τις πληροφορίες και είναι έτοιμη.
-
Σε κάποια πράγματα τους παραδέχομαι πάντως.
Γκάμα κινητήρων σχεδόν ολοκληρωμένη , από την πρώτη μέρα, τουλάχιστον σε επιλογές βενζίνης και πετρελαίου.
Πλήρης κατάλογος, διαμορφωμένος.
Και άμεσα διαθέσιμος ο διαμορφωτής. Όχι έρχεται το καινούργιο όχημα και διαρροές και υπομονή και εκτιμήσεις για τη τιμή και πάει λέγοντας.
Μικρής ουσίας πράγματα, αλλά κάτι δείχνει.
Ερώτηση , τα πακέτα της Ελληνικής αντιπροσωπείας , νομίζω ότι συνδυάζονται μόνο με συγκεκριμένους κινητήρες, κάνω λάθος; -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Mε 39,5 χιλιάδες εχεις το αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού (xline advanced) στο καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας.. με τον απλό κινητήρα...
https://configure.bmw.gr/el_GR/configid/ua173ubkΜε 50 θα την έχεις και πλήρως φορτωμένη!
Μιλάμε πάντα για τον 1,5 τουρμπο κινητήρα!€45.000 λέει η Xline. Εμενα μου βγήκε 58K για να γίνει σωστή!
-
Όντως τα 39.500 που ξεκινά η βασική + την xline είναι καλή τιμή για ΒΜW Χ1.
Καλά αυτoί του "ειδικού τύπου"-και καλά..- που λένε από 41.322 και 45.000 η xline από που τα βρήκανε; -
Καλά αυτoί του "ειδικού τύπου"-και καλά..- που λένε από 41.322 και 45.000 η xline από που τα βρήκανε;Αυτά γράφει ο κατάλογος, αυτά λένε!
-
Καλά αυτoί του "ειδικού τύπου"-και καλά..- που λένε από 41.322 και 45.000 η xline από που τα βρήκανε;Αυτά γράφει ο κατάλογος, αυτά λένε!
Το δελτίο τύπου αντιγράφουν!
Επίλεξε το πακέτο xline advanced και θα δεις την τιμή μου σου έγραψα και εχω βάλει και τόσα links (€39.522)!
Φανη εσύ δεν είσαι ασχετος από BMW...
-
Φάνη, όμως αν πας κάτω-κάτω τη σελίδα (χωρίς να προσθέσεις κάτι),εκεί που λέει η βασική σας διαμόρφωση ολοκληρώθηκε, γράφει 39.522
-
Επίλεξε το πακέτο xline advanced και θα δεις την τιμή μου σου έγραψα και εχω βάλει και τόσα links (€39.500)!
To ξέρω...!! Αλλά είδες και την τιμή με σωστό εξοπλισμό....το ανέβασα...58Κ. Άρα 60 που είπα κοντά έπεσα!
-
Φάνη, όμως αν πας κάτω-κάτω τη σελίδα (χωρίς να προσθέσεις κάτι),εκεί που λέει η βασική σας διαμόρφωση ολοκληρώθηκε, γράφει 39.522
Και πάνω σε αυτή τη διαμόρφωση αρχίζεις και προσθέτεις, οπότε τα 58 που βγάζει ο Φάνης για φουλ εξτρα θα παει 52 ....
Τελεια τιμή ενόψει και του πανακριβου πια ανταγωνισμού!
Φθηνότερη από πολλά άλλα!
Ωστόσο να δουμε τι πακέτο θα βάλει στον πιο ενδοφέροντα κινητήρα με τη 48V μπαταρια! -
Επίλεξε το πακέτο xline advanced και θα δεις την τιμή μου σου έγραψα και εχω βάλει και τόσα links (€39.500)!
To ξέρω...!! Αλλά είδες και την τιμή με σωστό εξοπλισμό....το ανέβασα...58Κ. Άρα 60 που είπα κοντά έπεσα!
20000 ευρώ extra εξοπλισμό? Αγοράζεις άλλο 1 αυτοκίνητο. Τι extra πρόσθεσες?
-
Στο γράφω και πιο πάνω... αν αρχίσεις να χτίζεις από τα 45 (σκέτο xline) και όχι από το xline advanced (39,5), δεν θα φτάσεις 58 αλλά 52.....
Βρε συ με απογοητεύεις ... σε θεωρώ bmw expert και μπερδεύεις τον κόσμο με το διαμορφωτή ;; -
41,5 χιλιάρικα η διαμόρφωση της xline που έκανα εγώ
-
@strom said in BMW X1 3rd Generation 2022:
20000 ευρώ extra εξοπλισμό? Αγοράζεις άλλο 1 αυτοκίνητο. Τι extra πρόσθεσες?
Τα βασικά για μια bmw!! Στην 116 μου είχα βάλει €11.000 έξτρα εξοπλισμό. Αρχικά είχα βάλει €18.000 έξτρα αλλά με έκοψε ο πωλητής...αχαχα!!
ΥΓ: BMW χωρίς όλο τον κατάλογο των έξτρα δεν είναι bmw, απλό είναι.
Βρε συ με απογοητεύεις ... σε θεωρώ bmw expert και μπερδεύεις τον κόσμο με το διαμορφωτή ;;
Axaxaxa....I need to build my case counselor!
Ο,τι λέει ο διαμορφωτής κάνω...ας τον φτιάξουν!
-
41,5 χιλιάρικα η διαμόρφωση της xline που έκανα εγώ
Προσθεσες τις 19αρες και κάτι ακόμα που δεν μπορέσα να εντοπίσω, αλλά τουλαχιστον σωστά ξεκίνησες να χτίζεις από το xline advanced ..
Εχε υπόψη σου οτι με το xline advanced βάζεις χωρίς επιπλεόν κόστος και μεταλλικό χρώμα! Διάλεξες το απλό alpine white, καλύτερο το mineral weiss (μεταλλικό περλέ)
BMW X1 3rd Generation 2022