Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Φίλε μου, διαφορά 10% είναι αρκετά μεγάλη (πχ 0,9 και 1 ευρώ) και δεν νομίζω να μπορείς (ΟΚ, εύκολα) να την πετύχεις σε πρατήρια στην ίδια περιοχή. Εξ άλλου, εγώ βάζω σχεδόν πάντα ΕΚΟ, οπότε είμαι ούτως ή άλλως 'οικονομικός', και το συγκεκριμένο πρατήριο είναι αρκετά φθηνό.
Πιο ρεαλιστική διαφορά βρίσκω το 5%, γι' αυτό μίλησα για 1 ευρώ +- στα 20.
Έχεις δίκιο στο ότι μια διαφορά της τάξεως του 5% είναι πιο λογική-πιθανή, έλα μια βόλτα από την Πάτρα όμως να δεις κάτι διαφορές να τρελαίνεσαι
Πάντως, αν το βενζινάδικο είναι στο δρόμο μου ή ελάχιστα έξω από αυτόν προτιμάω να πάω σ' αυτόν που την έχει 5% φθηνότερα ακόμα και αν κάψω τη διαφορά στη διαδρομή απλά για να τον 'στηρίξω'.
Επίσης, το 'σκαμπανέβασμα' εμπεριέχει τις έννοιες τόσο της ανόδου όσο και της καθόδου.. δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πέσει η τιμή 5% σε μερικές ημέρες.. τουλάχιστον, δεν είναι πολύ δυσκολότερο από το ν' ανέβει 5%. Δεν λέω ότι βάζοντας 20-ράκια θα γλυτώσω τίποτα τρελά λεφτά, έτσι;
Ναι, σίγουρα με το σκαμπανέβασμα μπορείς να βγεις και κερδισμένος (τουλάχιστον παροδικά), απλά τον τελευταίο καιρό με τις συνεχείς ανατιμήσεις μάλλον όλοι χαμένοι βγαίνουμε
Για τη νοθεία, ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι γίνεται! Εγώ πάντως γεμίζω ΜΟΝΟ όταν είναι να ταξιδέψω αμέσως. Η όποια 'σούπα' να φύγει, χωρίς να αφήσει πολλά-πολλά.
Όσο ζω ελπίζω... έχω επιλέξει συγκεκριμένα βενζινάδικα και ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω συμπτώματα κακής βενζίνης.
Όσο για τις επιδόσεις, αδελφέ μου 1600-ράκι είναι.. δεν πάει βήμα! Ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω!!
Που να δεις εμένα που είναι και 1400άρι με 72 άτια και έχω και πλήρη εξοπλισμό στο πορτ-μπαγκάζ. Προσωπικά πάντως και να χάνω κάποια δέκατα στις επιταχύνσεις από το βάρος της βενζίνης προτιμάω να έχω γεμάτο ντεπόζιτο παρά να παίζω μεταξύ 3/5 και 1/5
Υ.Γ. Σόρρυ για το ύφος μου πριν αν φάνηκε επιθετικό...