-
Κριμα το παιδι 32 χρονων
τελικα μια mercedes επεσε πανω στο lanos του ατυχου και εγινε το μακελειο.(Παντως η ζημια της mercedes δεν ηταν τοση μεγαλη για να πηγαινε με '200')Ο δολοφονος που σταματησε στην αριστερη λωριδα (για μενα εχει το 100% της ευθυνης, απλα γιατι αν δεν ειχε σταματησει τιποτα δεν θα ειχε συμβει) Ο,τι μ@λακια να εκανε και η ετερη οδηγος (που σιγουρα εκανε χοντραδα), πραγματικα θελει ψυχιατρο τουλαχιστον
Τι νομιζουν καποιοι οτι κανουν? Πως την εχουν δει? Τι νομιζουν οτι ειναι? highlander?Αν ο καθενας μας δεν συνειδητοποιησει ποσο ευκολο ειναι να γινεις thumbnail στο rotten, δεν θα αλλαξει τιποτα στους δρομους μας.
Και σε πιστες f1 να οδηγουμε με τανκς, παλι θα φευγουμε σαν τις μυγες.
Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια μας και δεν καταλαβουμε ποσο κακο μπορουμε να προκαλεσουμε με το αυτοκινητο/φορτηγο/μηχανη μας, ειμαστε χαμενοι.Ολοι, ανδρες και γυναικες,αγοραζουν εναν επιμηκυντη πεους (και το ονομαζουν αμαξι) ειτε για να το παιζουν ειτε για να το χαζευουν. Βγαζουν και license to kill και... οι δρομοι ειναι δικοι μας! (παραφραζοντας προσφατη ρηση... 'μεγαλου' πολιτικου ανδρος)
Χρειαζεται σοκ απο την εφηβικη ηλικια με παραλληλη εκπαιδευση.
Δειξε στους υποψηφιους οδηγους τα αποτελεσματα ανευθυνης οδηγησης, σοκαρισε τους και παραλληλα μαθε τους να οδηγουν σωστα (και οχι να παρκαρουν) αν θες να εχεις μελλον σαν χωρα.Οι δρομοι , οσο σκ@τα και αν ειναι, ειναι δεδομενοι (αν και αυτο εγινε στην καλυτερη ασφαλτο που εχουμε.Φανταστειτε τετοια φρεναρισματα σε αλλους δρομους μας).
Τα αυτοκινητα μας οσο χρεπια και να ειναι, ειναι δεδομενα.(βεβαια οσους αεροσακους και αν εχει, σε ταχυτητες εθνικης οδου, απλα δεν εχεις ελπιδα. Ειδατε πως εγινε και η mercedes στο αλλο τραγικο ατυχημα στην Βορεια Ελλαδα)
Το λαθος ειναι σχεδον Παντα ανθρωπινο! -
Πραγματικά έχω χάσει τα λόγια μου...μου φαίνεται απλά ασύλληπτο...δεν το χωράει το μυαλό μου...
Ρε τι ζώα κυκλοφορούν ανάμεσά μας @#$%^&*(...Κρίμα το παλικάρι πήγε άδικα...
-
μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να μάθω την απορια μου στην πράξη την απάντησή της αλλά πραγματικά η τροχαία ποιόν από όλους θα περάσει από αυτόφορο?όλους?Τον τελευταίο οδηγό που κατάφερε να σταματήσει πίσω από τους άλλους μέχρι να αποδείξει (ότι δεν είναι ελέφαντας) ότι σταμάτησε κάποιος μπροστά του και ήταν ακινητοποιημένος?Και το ίδιο θα γίνει μετά και με την κοπέλα οδηγό?
Με άλλα λόγια ο μ@λ@κ@ς συνεχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας ή τον ρίξανε στο κρατητήριο?
Ελπίζω να μην την πληρώσουν και οι υπόλοιποι οδηγοί που στην τελική δεν φταίνε σε τίποταΥΓ:Αν η κοπέλα δεν πατούσε φρένο,που να καταλάβουν οι από πίσω ερχόμενοι ότι είναι σταματημένη?μέχρι να το καταλάβουν,θα ήταν ήδη πάνω της...Τα ίδια θα έλεγα και για τον 3ο οδηγό που πρόλαβε να σταματήσει...
ΥΓ2:Ορισμένες φορές είναι να μη σου τύχει....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όσο για το @ που σταμάτησε στην αριστερή της ΑΟ, μια τιμωρία του αξίζει... Να τον θανατώσουν όπως πέθανε ο άλλος ο κακομοίρης...Στην πυρα...+1000
-
Ειμαι στο σωστο topic? ξερω ενα διαφορετικου τυπου ζωου....την πεθερα μου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχε χάρη που βιαζόμουν, αλλιώς θα πήγαινα μαζί του στο τμήμα να δούμε. Που μου έκανε και υπόδειξη ότι δεν ξέρω τα σήματα.Επειδή κι εμένα μου έχουν συμβεί διάφορα τέτοια, νομίζω ότι είναι καιρός να τα τυπώσω να τα έχω μαζί μου σε περίπτωση που πέσω σε κανένα 'μορφωμένο'...
-
screwdriver τι ζημιά να πάθει ρε συ η μερτσεντέ?Λογικά το πάτωμα του λάνος θα έφτασε στα εμπρός καθίσματα!
Ο τυπάς πραγματικά πρέπει να πάει φυλακή και να του πάρουν το δίπλωμα για παντα!
Μήπως βάση του ΚΟΚ ο φταίχτης είνα ιο τύπος με το μερτσεντέ? Ο τελευταίος δλδ?
ΚΟΥΚ....καλά ρε απο πότε υπάρχει ο ΜΙΜΙΚΟΣ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μήπως βάση του ΚΟΚ ο φταίχτης είνα ιο τύπος με το μερτσεντέ? Ο τελευταίος δλδ?Δεν το συζητάω καν ότι ο πρώτος είναι ο 'πραγματικός' δολοφόνος, πραγματικά φοβάμαι όμως ότι για το νόμο αυτός που έπεσε πάνω στο Lanos είναι υπεύθυνος του τροχαίου... Βάση του νόμου όφειλε να τηρεί τέτοιες αποστάσεις από το μπροστινό του και να έχει την προσοχή τόσο εστιασμένη στο δρόμο ώστε ώστε να αντιληφθεί την ακινησία των αυτοκινήτων και να φρενάρει έγκαιρα.
Αλήθεια, όταν έπεσε πάνω στο Lanos προέκυψε καραμπόλα; Αυτό το ρωτάω γιατί αν όντως πήγαινε με 200 (αμφιβάλλω) θα τα είχε διαλύσει όλα στο δρόμο του. Θα είχε δηλαδή πάρει και τα 3(?) ακινητοποιημένα αυτοκίνητα παραμάζωμα.Υ.Γ. Πραγματικά εύχομαι να τιμωρηθεί ο πρώτος οδηγός ως υπαίτιος του τροχαίου, πολύ φοβάμαι όμως ότι το μόνο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί είναι παρακώλυση συγκοινωνιών ή κάτι αντίστοιχο.
-
Πριν κανα δυωρο στην εθνικη προς λαμια και στο υψος της νεας φιλαδελφειας και ενω πηγαινα κολλητα παρεα με ενα boxster S και ενω παω να τον προσπερασω μου κοβει τη φορα.
Ευτυχως γιατι μετα απο δυο τρια δευτερολεπτα ενας αλητης με Oktavia φτιαγμενο κατεβαινει απο τη γεφυρα(νομιαω της Ν.φιλαδελφειας αλλα προς Λαμια) για να μπει εθνικη και δεν ξερω και εγω τι ειχε πιει και παει και καρφωνεται κατευθειαν στις διαχωριστικες μπαρες...μιλαμε καθετα ο διαβολος εχασε τον ελεγχο, εφερε τετακε και διεσχιζονας και τις 3 λωριδες και με τη μουρη στις μπαρες της αριστερης λωριδας,γυρισε αλλη μια καισταματησε. Τα ειδε ολα ο Πορσες εκεινη την ωρα... Παρεα και εγω που δεν μπορουσα να πιστεψω τι εγινε μετα πηγαιναμε και οι δυο με 50... δυστυχως ο οδηγος(καγκουρας αν κρινω απο την εμφανιση του αυτοκινητου του αλλα και απο τη σκατομουρη του ιδιου) που προκαλεσε το ατυχημα δεν επαθε το παραμικρο(αρα δεν θα μαθει απο το παθημα)
Μιλαμε παιδια οτι 50-80 μετρα πιο μπροστα να ημουν θα επεφτε επανω μου.
Τι να πω 3 λωριδες διεσχισε και δεν περναγε κανενας εκεινη την ωρα... -
απο οτι ειδα στις ειδησεις ουτε το λανος ουτε η μερσεντες ειχαν τετοια ημια που να δικαιολογει ταχυτητα 200κμ
συγκεκριμενα ο κολος του λανος ηταν ακομα εκει...και η μουρη της μερσεντες παρεπεμπε σε απλο τρακαρισμα....
οποιος εχει δει τρακαρισμα απο πισω με 100 κμ περιπου σε σταθμευμενο αυτοκινητο 8α καταλαβει πως μερικες φορες καλο 8α ηταν να μην γινομαστε υπερβολικοι....
εχω δει αουντι Α4 να σκαει στην κατεχακη πανω σε ΖΧ που περινεμεν στο φαναρι (στην καθοδο - παπαγου) και απο την συγκρουση παθανε ζημια αλλα 3 αμαξια καιο κολος του ΖΧ ειχε φτασει σχεδον μισο μετρο απο την πλατη του οδηγου... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώο τρεισμέγιστο ο μαλάκας με καινούρια laguna.Είμαι με την μάνα μου σε έναν μονοδρομο, ο οποίος καταλήγει σε διαστάυρωση Τ (εμείς στο κάθετο του Τ). Αυτός έρχεται από αριστερά, εμείς στρίβουμε αριστερά. Ο δρόμος στον οποίο στρίβουμε είναι διπλοπαρκαρισμένος, και 2 μεγάλα αυτοκίνητα δεν χωράνε. Ενώ αυτός έρχεται από 150 μέτρα μακριά και μας έχει δει, αντί να περιμένει περιπου στα 50 μέτρα που υπάρχει εσοχή στα δεξιά και μπορούμε να χωθούμε, συνεχίσει, και τλκ φρακάρουμε και απαιτέι να κάνουμε όπισθεν, να μπούμε στον κάθετο από τον οποίο μπήκαμε ώστε να περάσει. Άντε καλά, να κάνουμε, αφού βιάζεται ο άνθρωπος. Από πίσω όμως υπήρχαν ήδη άλλοι δύο, οι οποίοι ήθελαν να πάνε όπου και εμείς. Πίσω από αυτόν δεν υπήρχε κανείς απολύτως. Αυτός χρειαζόταν να κάνει ευθεία όπισθεν περίπου 4--50 μέτρα, ώστε να μπορέσουμε εμείς να χωθούμε στην εσοχή και να περάσει.
Τίποτα αυτός, με το σκεπτικό ότι η μάνα μου δεν ξέρει να οδηγεί, και με το σκεπτικό ότι ο δρόμος στον οποίο μπήκαμε (το οριζόντιο του Τ είναι μονόδρομος). Όταν του εξηγώ ότι δεν είναι μόνόδρομος, μου δείχνει πινακίδα που υποδυκνύει υποχρεωτική πορεία ίσια στο δικό του ρεύμα (δλδ τον αποτρέπει από το να μπει στο κάθετο του Τ) λέει πως όχι, αυτό είναι το σήμα που δηλώνει ότι ο δρόμος είναι μονής.
Τλκ κάναμε 3 αμάξια όπισθεν, για να περάσει αυτός.
Τον πλακώνεις στις φάπες, ή όχι;
Οχι..... Βγαινεις εξω απειλιτικα, βγαζεις το κινητο σου και καλεις την αστυνομια......
Για ποτε θα κανει πισω.....Εγω κατι τετοια τα τραβαω καθε μερα στη γειτονια μου.....
Εχουμε ενα πολυ στενο δρομακι τυπου 'Γ' 90μοιρων, οπου ισα ισα χωραει ενα αυτοκινητο....
Ο 'αγραφος νομος ειναι οτι οποιος εστριψε πρωτος εχει πρωταιρεοτιτα....
Ε ο κοσμος γεινεται πολυ μαλακαισμενος καμια φορα...... -
καλά μετά από αυτό που λέει ο MAD-MAX, πως σκατά άρπαξε το lanos ;
Μήπως εκτός από το αρχικό ζώο ευθύνη έχει και καμια Daewoo ? Άλλα κι άλλα ατυχήματα έχουμε δει και δεν άρπαξαν τ' αυτοκίνητα.
[Αλήθεια το ζήτημα τησ 'πυροπροστασίας' ελέγχεται απο NCAP;]
Ο αρχικός οδηγός όμως δεν πρέπει να ξαναοδηγήσει στη ζωή του ΠΟΤΕ. One way or another.
Λάθη ακόμα και μ@λ@κίες που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρούς τραυματισμούς & θανάτους γίνονται.
Όχι όμως έτσι. Κρίμα. Ό,τι και να πούμε, ό,τι ευθύνη κι αν αποδωθεί, ο χρόνος πίσω δεν γυρνά όπως ούτε κι αυτός που έφυγε. -
Αντε να δουμε τι θα γινει! Θα τη γλιτωσει προφανως....
-
Είμαι εκτός θέματος (μιλάτε για κάτι σημαντικότερο), αλλά δεν αντέχω!
ΖΩΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ο ηλικιωμένος με το συμπαθές τετράποδο (σκυλί) ο οποίος αφού το άφησε να αφοδεύσει ανετότατα στη μέση του δρόμου (στενού δρόμου), ξεκίνησε να περπατάει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Στην ερώτησή μου:
'Εκεί θα τα αφήσετε αυτά;' απάντησε με περισσό θράσος:
'Ναι, εκεί θα τα αφήσω' και μετά από 2-3 βήματα (δεν είχα πει τίποτα, τι να πω σε γέρο 'άνθρωπο'; ) συμπλήρωσε το αμίμητο (κατά λέξη):
'Αν θέλεις περισσότερους τρόπους, να πας όπου θέλεις!'*(*Εννοούσε προφανώς εκτός Ελλάδας, γιατί εδώ τα πράγματα έχουν δυσκολέψει...)
Μάλλον είμαστε καταδικασμένοι να κινούμαστε συνεχώς προς χαμηλότερα επίπεδα... Αλήθεια, πόσο χαμηλά είναι ο πάτος; Λυπάμαι για αυτή τη χώρα...
Καλή σας νύχτα!
-
Θιγεις ενα σημαντικο θεμα, και πολυ ενοχλητικο! Εγω εχω αποφασισει οτι στον επομενο που θα με παιρνει* αν πει κατι τετοιο θα του τα πεταξω πανω του! twisted:
*Εννοω να εχω κατι μαζι μου εκεινη τη στιγμη. Χαρτι, εφημεριδα, κατι ωστε να τα πιασω :
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Θιγεις ενα σημαντικο θεμα, και πολυ ενοχλητικο! Εγω εχω αποφασισει οτι στον επομενο που θα με παιρνει* αν πει κατι τετοιο θα του τα πεταξω πανω του! twisted:*Εννοω να εχω κατι μαζι μου εκεινη τη στιγμη. Χαρτι, εφημεριδα, κατι ωστε να τα πιασω :
Εγω το κανα...και με πηγαν στην αστυνομια....
αντε να εξιγεις μετα οτι βαρεθηκες αυτη τη βρωμα καθε πρωι....κοπανησα ελαφρως με εφημεριδα το σκυλο στη μαπα και οταν ρωτηθικα με εντονο τροπο γιατι το κανα αυτο... απαντησα στον ιδιο τονο....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
κοπανησα ελαφρως με εφημεριδα το σκυλο στη μαπα και οταν ρωτηθικα με εντονο τροπο γιατι το κανα αυτο... απαντησα στον ιδιο τονο....Κοιτα,αν θες να ζησεις πολλα χρονια, πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος.
Αν το εκανε αυτο καποιος στον σκυλο μου θα ημουνα εγω στην αστυνομια.
Και δεν σου φταιει ο σκυλος αλλα ο ιδιοκτητης που βαριεται να μαζευει αυτα που οφειλει να μαζεψει. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
κοπανησα ελαφρως με εφημεριδα το σκυλο στη μαπα και οταν ρωτηθικα με εντονο τροπο γιατι το κανα αυτο... απαντησα στον ιδιο τονο....
Κοιτα,αν θες να ζησεις πολλα χρονια, πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος.
Αν το εκανε αυτο καποιος στον σκυλο μου θα ημουνα εγω στην αστυνομια.
Και δεν σου φταιει ο σκυλος αλλα ο ιδιοκτητης που βαριεται να μαζευει αυτα που οφειλει να μαζεψει.Αυτό τώρα κι εγώ δεν το κατάλαβα... Με το σκύλο τα έβαλες; Ο σκύλος φταίει δηλαδή; Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!
Όσο για το 'να του τα πετάξω στη μάπα', με συγχωρείτε αλλά δεν με τρελαίνει η ιδέα να πιάνω τα περιττώματα του οποιουδήποτε ζώου. Και άλλωστε, ήταν ένας γεράκος, τι να έκανα; Τσαμπουκά; Στον παππού; Έλεος!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλά μετά από αυτό που λέει ο MAD-MAX, πως σκατά άρπαξε το lanos ;Μήπως εκτός από το αρχικό ζώο ευθύνη έχει και καμια Daewoo ? Άλλα κι άλλα ατυχήματα έχουμε δει και δεν άρπαξαν τ' αυτοκίνητα.
[Αλήθεια το ζήτημα τησ 'πυροπροστασίας' ελέγχεται απο NCAP;]
Με πρόλαβες. Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ... Ρε γμτ, έτσι έυκολα αρπάζει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Να πεις ότι μιλάμε για μοντέλο 20-30 ετών, να το δεχτώ (που δεν μπορώ να το δεχτώ με τπτ δλδ...).
-
εγω σκεφτομαι το αλλο.αφου λενε οτι δεν ειχε τοση ζημια το λανος δεν μπορουσε ενας απο εκει οσοι ηταν να παει να βγαλει εξω τον ανθρωπο?τι διαολο αμεσως μπουρλοτιασε ολο?
και καθοντουσαν οι αλλοι και τον βλεπανε να καιγεται?
Ζώα ζώα ζώα [#3]