-
Εγώ που είμαι οδηγικής ικανότητας Θ μπορώ να έχω ένα;
-
silencer51
σου τυλίγω ένα!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγώ που είμαι οδηγικής ικανότητας Θ μπορώ να έχω ένα;εθύ θα πάρειθ ένα θπορ ιμπίθα
-
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά... Με το τεκμήριο τι παίζει? Ασφάλιστρα?
-
Νομιζω δεν υπαρχει τεκμηριο λογω τιμης...
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
2007 Volkswagen GTI, Honda Civic Si, and Mazdaspeed 3 Dyno Tests: The Truth in Numbers.http://www.automobilemag.com/features/0 ... index.html
Δηλαδή το 6αρι με τον ίδιο κινητήρα 'φουσκώνει' στις 2300 στροφές... ενώ το 3άρι ~1000 στροφές παραπάνω;;;;;
Όσο και να μην έχει χώρο για fmic, κάτι δεν πάει καλά στη δυναμομέτρηση του 3...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
It takes real skill to make a 255bhp mega hatch look as dull as thisΔυστηχώς συμφωνώ με τον τίτλο
http://www.carmagazine.co.uk/first_driv ... 225&page=1
Χμμ... το ψιλοθάβει είναι η αλήθεια, αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφονται. Ούτε μου φαίνεται απόλυτα λογικό να αναφέρεσαι σε οδηγική συμπεριφορά, και να κολλάς στην πλευρική στήριξη των καθισμάτων (όχι ότι δεν παίζει ρόλο βεβαίως).
Μάλιστα, αν το πακέτο εξοπλισμού είναι το ίδιο, δηλαδή υπερ-πλήρες, εμένα μου φαίνεται μάλλον προσιτή, για τα δεδομένα της κατηγορίας, πρόταση. Ίσως στην Αγγλία τα OPC και τα Megane Trophy να είναι πιο φθηνά- εδώ όμως...
Καλό μου φαίνεται πάντως- μιας και ο χειρότερος χαρακτηρισμός που θα του απέδιδε κανείς είναι 'τίμιο'.
-
Η τιμή καλή είναι η εμφάνιση είναι χάλια (όπως είπα συμφωνώ με τον τίτλο )
-
Ουτε καθισμα της προκοπης δεν εχει;
Ειναι απιστευτο το απο που κοβουν.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
silencer51σου τυλίγω ένα!
@technick: Εμ-πι-εθ ειπα οτι θελω, οχι ιμπιθα...
-
Ο χρήστης To carmag έγραψε:
But tell someone you’ve got an MPS and they might ask whether the doctor has given you cream for it – there’s no brand recognition.Τι είναι ρε αυτοί οι Αγγλοι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ουτε καθισμα της προκοπης δεν εχει;
Ειναι απιστευτο το απο που κοβουν....Στις φωτογραφίες τα καθίσματα είναι παρόμοια αν όχι ολόιδια με ο'τι υπάρχει στα υπόλοιπα μοντέλα της αγοράς (πλήν τα φουλ μπάκετ του type-r που είναι ειδική περίπτωση)! Δε θα γλύτωνε και πολλά η mazda από τα καθίσματα...
Να δεχτώ πχ πως το τιμόνι είναι ελαφρύ στην ευθεία και απαιτεί διορθώσεις και οτι ο επιλογέας δεν έχει θετικό κούμπωμα και οτι δεν έχει πορωτικό ήχο αλλά... εδώ έβαλαν 260 άλογα, μπλοκέ και ενίσχυσαν όλο το αμάξωμα για να στρίβει και θα έβαζαν μάπα κάθισμα; Ήμαρτον!!!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
It takes real skill to make a 255bhp mega hatch look as dull as this
Δυστηχώς συμφωνώ με τον τίτλο
http://www.carmagazine.co.uk/first_driv ... 225&page=1
Χμμ... το ψιλοθάβει είναι η αλήθεια, αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφονται. Ούτε μου φαίνεται απόλυτα λογικό να αναφέρεσαι σε οδηγική συμπεριφορά, και να κολλάς στην πλευρική στήριξη των καθισμάτων (όχι ότι δεν παίζει ρόλο βεβαίως).
Μάλιστα, αν το πακέτο εξοπλισμού είναι το ίδιο, δηλαδή υπερ-πλήρες, εμένα μου φαίνεται μάλλον προσιτή, για τα δεδομένα της κατηγορίας, πρόταση. Ίσως στην Αγγλία τα OPC και τα Megane Trophy να είναι πιο φθηνά- εδώ όμως...
Καλό μου φαίνεται πάντως- μιας και ο χειρότερος χαρακτηρισμός που θα του απέδιδε κανείς είναι 'τίμιο'.
+1
-
Σήμερα είδα ένα κόκκινο
στο δρόμο προς Έδεσσα....έβγαινε απο την πόλη κατά τις 12 και είχε κάτι άσπρα αυτοκόλλητα στο πλάι -
Διάβασα το τεστ και εγώ. Εντάξει δεν θα έλεγα ότι το θάβει.
Αφήνει να εννοηθεί πάντως ότι καλύτερα να προτιμήσετε ένα focus ST ή ένα Golf GTi. -
Δηλαδή το θάβει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δηλαδή το θάβει.Kαλά ok...
-
Ενα πραγμα ξερω οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Πλακα μας κανουν οι τυποι? Γιατι δεν λενε οτι θελουν να προωθησουν τα Φορντ? ΣΕ επιδοσεις μονο το καινουργιο Σ3 που θα βγει θα το περναει τι να λεμε τωρα. Ο 2.3 ειναι πολυ καλος κινητηρας και τα κυβικα του εξισου μια χαρα.Καλυτερα 2.3 παρα 2.0. Επισης στο εξωτερικο υπαρχει εκδοση 3μπς πιο ακριβη και με ολα μεσα μην κοιταται την τιμη στο λινκ που θα δωσω δεστε μονο τι μπορει παραπανω να εχει απο τη μανα του. http://www.mazdausa.com/MusaWeb/display ... MS3&bhcp=1. Αμα τους το χαριζαν να το δινανε σε μενα.
-
Γιατι δηλαδή πρέπει να τα παίρνουμε όλα στραβά?
Το βασικό παράπονο του CAR είναι πως το 3 δεν είναι ούτε ομορφο ούτε ιδιαίτερο, διαφωνεί κανείς?
Είδα χθες ένα (ανοιχτό μπλέ) και απο κοντά φαίνεται ακόμα πιο απρόσωπο (πίσω και πλάι) και ακόμα πιο άσχημο (μπροστά) απ'όσο στις φτογραφίες.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το βασικό παράπονο του CAR είναι πως το 3 δεν είναι ούτε ομορφο ούτε ιδιαίτερο, διαφωνεί κανείς?
Mazda 3 MPS 2006