-
Octavia RS απο μένα, σίγουρα δεν είναι τόσο όμορφο ή πολυτελές οσο η 159 αλλα ειναι πιο γρήγορο και πιο ενδιαφέρον οδηγικά (απ' αυτά που έχω διαβάσει - σε ξένο περιοδικό μάλιστα ειπώθηκε οτι ειναι πιο καλοστημένο απο το αδελφό GTI! )
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Octavia RS απο μένα, σίγουρα δεν είναι τόσο όμορφο ή πολυτελές οσο η 159 αλλα ειναι πιο γρήγορο και πιο ενδιαφέρον οδηγικά (απ' αυτά που έχω διαβάσει - σε ξένο περιοδικό μάλιστα ειπώθηκε οτι ειναι πιο καλοστημένο απο το αδελφό GTI! )Pio periodiko to leei auto?
-
Octavia RS φυσικα.
-
To CAR το είχε γράψει στη γνωριμία (όχι αναλυτικό τεστ) του RS, οι χρόνοι του στα μέγαρα απο τους 4Τ μάλλον το επιβεβαιώνουν ή τουλάχιστον δεν απέχει πολύ απο την αλήθεια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To CAR το είχε γράψει στη γνωριμία (όχι αναλυτικό τεστ) του RS, οι χρόνοι του στα μέγαρα απο τους 4Τ μάλλον το επιβεβαιώνουν ή τουλάχιστον δεν απέχει πολύ απο την αλήθεια.Ta Agglika EVO kai Autocar to lene poly kalo amaksi, alla oxi GTi.
Ftiagmeno gia grigori oikogeneia kai oxi gia fun. -
Μήπως να μετακινηθεί;
-
Aν έρχονται και τα τρία στα ίδια λεφτά, και η 159 είναι τόσο νωθρή όσο γράφεται, τότε Jetta για μένα. Sorry Alfa.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aν έρχονται και τα τρία στα ίδια λεφτά, και η 159 είναι τόσο νωθρή όσο γράφεται, τότε Jetta για μένα. Sorry Alfa.Το κάνω quote έτσι για να υπάρχει.. Δεν το περίμενα αυτό από σένα Σπάιρους..
-
Εγώ θα έπαιρνα Jetta λόγω ονόματος και ασφάλειας (ESP, 8 αερόσακοι κτλ).
Για χώρους σε αυτά τα λεφτά θα έριχνα και μια ματιά προς SUV αν σου αρέσει η κατηγορία.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αφού σου λέει θέλει χώρους ο άνθρωποςΠαντιλίκια θέλει και δεν το ξέρει...
-
Την 159 θα επέλεγα και εγώ αν μου άρεσε περισσότερο. Ακόμη και σταματημένο πρέπει αν σου αρέσει ένα αυτοκίνητο για να το παρεις.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Την 159 θα επέλεγα και εγώ αν μου άρεσε περισσότερο. Ακόμη και σταματημένο πρέπει αν σου αρέσει ένα αυτοκίνητο για να το παρεις.Κι εγώ 159.
Μ'αρέσει πολύ, οδηγικά είναι καλή, τέλος.
Οι επιδόσεις δεν με πολυενδιαφέρουν.Το OctaviaRS είναι όμως συνολικά μάλλον το καλύτερο.
-
μάλλον το οκτάβια. Η ροπή απλά δεν παίζεται, χώρους έχει, καλές κριτικές αποκόμισε. Την ροπή αυτή για να την βρεις σε ατμόσφαιρα θέλεις κυβικά. Η 159 βέβαια είναι πολύ ωραία, οδηγικά πιστεύω θα είναι πολύ καλή. Πήγαινε δοκίμασε τα , δες τα ,εσύ ξέρεις καλύτερα.
-
Κατ 'εμε η λογικη λεει jetta και το συναισθημα 159
Ο ερωτας λεει 159... αλλα επειδη ο ερωτας περναει η πλαστιγγα κλινει προς το jetta (το οποιο παει πολυ καλα στις ΗΠΑ)
Το Σκοντα ειναι η τελευταια επιλογη για μενα κυριως λογο ονοματος, αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι παρα πολυ καλο. -
Επειδή το αμάξι πρέπει να σου φτάχνει και λίγο τη μέρα 159
H Octavia kai to Jetta μου είναι εντελώς αδίαφορα αισθητικά. -
ως οδηγος που μετα απο ενα σημειο μου περισσευουν οι επιδοσεις... θα πω Alfa για να κερδισω και στους αλλους τομεις (ποιοτητα, ανεση, ηχομονωση κλπ κλπ)
-
Σε τι είναι καλύτερο το Octavia απο το jetta ?
-
Και για μένα 159. Ο λόγος; Από κάποιο σημείο και μετά, όσα άλογα και να μου δώσεις, δεν τα βάζω κάτω. Ή τουλάχιστον δεν με εντυπωσιάζουν.
Καλύτερα 159, γιατί νομίζω ότι μετά από χρόνια, θα το θυμάμαι...
Αν όμως ψοφάς για γκάζι και θέλεις να οδηγάς σαν τρελός (με την καλή έννοια!), η ψήφος μου θα πήγαινε στο Octavia...
-
Alfa 159 με τελειως υποκειμενικα κριτηρια.
Επειδη μου αρεσει παρα πολυ! Γι'αυτο και την ψηφιζω.Απο εκει και περα ομως η πιο λογικη επιλογη ειναι το Octavia RS.
Οποτε αν η Alfa δεν σου κανει 'κλικ', τοτε Octavia.Βεβαια αν διεθετα λιγα παραπανω χρηματα τοτε θα πηγαινα για BMW 320 (πρωτα) και Α4 1.8TQ (επειτα)...
-
To Οκτάβια είναι πολύ απρόσωπο μέσα έξω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπεται.
Το ανάλογο Τζέτα μου αρέσει περισσότερο.
Παρόλα αυτά, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα στα τούρμπο και θα έπαιρνα την 159 λόγω εμφάνισης μέσα έξω και (πιστεύω) καλύτερου 'τιμονιού'.
Και κόκκινη.
Αλήθεια, η 159 2,2 πόσο κάνει? Γιατί αν σκέφτεσαι δίλιτρο Οκτάβια... Γιατί όχι 159 2,2??
159 1.9 Vs Octavia 5 RS Vs Jetta tfsi