-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως αυτή τη 'γεωμετρία' την έχουν όλα τα 'μοντέλα' εξ'ανατολών.Σωστόοοοοος
-
ΜΟΝΟ για αγοράκια (Random, αφιερωμένο):
http://www.zortal.gr/modules/mylinks/vi ... 4&lid=2203
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΜΟΝΟ για αγοράκια (Random, αφιερωμένο):http://www.zortal.gr/modules/mylinks/vi ... 4&lid=2203
αμαν 100 φορες προςπαθησα και δεν τα καταφερα μαλλον πρεπει να μου κανει ο ραντομ εντατικα μαθηματα να μαθω να παιρνω ματι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συνεχίζω εδώ από τον 'Κινηματογράφο' για να μη με λοκαρουν εκει, λόγω offtopic και πονηρού περιεχομένου , αφού εδω είναι πιο... χαλαρά τα πράγματα (sorry Random, no offence για το topic ).Στα διαλείμματα των (ψευτό-)κουλτουριαρικων αναζητήσεών μου βρεθηκα σε μια κουβέντα για τα 'κασε' των μοντέλων (τα 'ανεπίσημα' εννοώ... ) και κάποιος, που εμπιστεύομαι, μου σφύριξε ότι η Καγιά είναι η πιο 'ακριβή' στην Ελλάδα με κόστος περί το δεκαχίλιαρο
Ακου να δεις....Κλασσικό urban myth, όλες οι παρουσιάστριες, όλα τα μοντέλα είναι πουτ@νες ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΜΟΝΟ για αγοράκια (Random, αφιερωμένο):http://www.zortal.gr/modules/mylinks/vi ... 4&lid=2203
Εγώ το πέτυχα αλλά δεν έχει κάποιο έπαθλο...
Που είναι το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;
Να ξενυχτήσω περιμένωντας το ή να το δω το πρωί;
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στα διαλείμματα των (ψευτό-)κουλτουριαρικων αναζητήσεών μου βρεθηκα σε μια κουβέντα για τα 'κασε' των μοντέλων (τα 'ανεπίσημα' εννοώ... ) και κάποιος, που εμπιστεύομαι, μου σφύριξε ότι η Καγιά είναι η πιο 'ακριβή' στην Ελλάδα με κόστος περί το δεκαχίλιαρο
Ακου να δεις....Έχω 10 χιλιάρικα στην άκρη..
Θα με φτιάξεις; -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κλασσικό urban myth, όλες οι παρουσιάστριες, όλα τα μοντέλα είναι πουτ@νες ...Δεν είναι;
-
όχι
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Στα διαλείμματα των (ψευτό-)κουλτουριαρικων αναζητήσεών μου βρεθηκα σε μια κουβέντα για τα 'κασε' των μοντέλων (τα 'ανεπίσημα' εννοώ... ) και κάποιος, που εμπιστεύομαι, μου σφύριξε ότι η Καγιά είναι η πιο 'ακριβή' στην Ελλάδα με κόστος περί το δεκαχίλιαρο
Ακου να δεις....Έχω 10 χιλιάρικα στην άκρη..
Θα με φτιάξεις;Aμα μπορούσα να σε φτιάξω θα οδηγούσα Πορσικό και τέτοια ώρα θα 'κανα P.R. σε κάνα κλαμπ
Κράτα τα να πάρεις αμάξι -
XAXAXA
Με 10 χιλιάρικα γιούρο, γλεντάς 10 μανούλια, 10 φορές πιο όμορφα από την Γιαγιά, 10 φορές καλύτερα κορμιά, 10 φορές περισσότερο χρόνο και περνάς 10x10=100 φορές καλύτερα!!!
Βέβαια καταλαβαίνω...
Υπάρχουν και τα κορόιδα και τα ψώνια που θέλουν brand...
Ποιος $%#$% δίνει 10 χιλιάρικα για τη γιαγιά;
LOL
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
XAXAXAΜε 10 χιλιάρικα γιούρο, γλεντάς 10 μανούλια, 10 φορές πιο όμορφα από την Γιαγιά, 10 φορές καλύτερα κορμιά, 10 φορές περισσότερο χρόνο και περνάς 10x10=100 φορές καλύτερα!!!
Βέβαια καταλαβαίνω...
Υπάρχουν και τα κορόιδα και τα ψώνια που θέλουν brand...
Ποιος $%#$% δίνει 10 χιλιάρικα για τη γιαγιά;
LOL
Ε, η Καγιά είναι pre(*&%4um, brand όπως έγραψες.
Έτσι δικαιολογείται το επιπλέον κόστος.
-
10000 ευρω ?!!!! με τιποτε. με ενα ευρω τι αγοραζω? οπως λενε και οι ξενοι : μιλαει καποιος ανδρας με μια κοπελα. της λεει....
-θα το εκανες ποτε για τα λεφτα?
-εγω??? μα τι λες τωρα.... δεν ειμαι εγω τετοια κοπελα.
-για 50 $?
-οχι !!, για ποια με περασες παλιανθρωπε.....
-για 300$?
-οχι!!-
για 2000$?
-
ε.........μπορει..... δεν ξερω.... ισως.........
και της λεει ο ανδρας. -
ε τοτε give me a dollar's worth.
-
-
Συγγνωμη ταπεινα για την καθυστερηση..αλλα εκτακτες επαγγ. υποχρεωσεις με καθηλωσαν..Ιδου το εργον...
ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ηταν Παρασκευη βραδι..Τι περιεργο που η ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ μου(βλ.ΝΟΚΙΑ 5100) είχε μετατραπεί σε νεκροταφείο...Κανενας? μα κανενας μπίμπης δεν με ειχε κολαρει..Η ωρα ητο 1845μμ..Τι την ηθελα τη μακαροναδα??Με θερισε..στο καπακι μια κοκα με εφερε στα ισα μου..4Τ και καμπινές ενα και το αυτο...Μα τι να εκανα Παρασκευη βραδι??Τραβηξα το καζανακι οταν ο κιτσος αρχισε να σφυραει..Ητανε ο Ζωρζ ο σουβλατζης ο Λαυραίος..Ελα ρε αρμιδι που εισαι ρε φλομπα??Ελα απο δω να σε τραταρω καμμια σουβλα κ μετα παμε σε καμμια ντελειωμενη...
Τι ωραια ιδεα...Λαυριο-σουβλες-κοκορετσα-κ μουτανες αδερφια μας here I come…
Μαλλιι—γυαλιι-κ παντελονιιι Lee…δερμα-κρανος και ροδα τσαντα κ κοπανα...Kαβαλα στη μοτό και κροταλιασμα..Ο μουστακιας γειτονας μου με αγριοκοιταξε...Ηξερε οτι γουσταρω τη γυνή του..αλλα στα μπαμπαρια μου.ΧΑΧΑ
Τα ξερογκαζα εν στασει του αναβαν τα αιματα...Αντε γειαααα και μην ξεχασεις τα μακαρονια να ναι MISKO….))1910μμ Αttiki Odos..σχετικη υγρασια 90%-μετρια κυκλοφορια
Τιποτα δεν προμυνηε οτι η εξοδος 12 προς Λ.Κηφισιας θα μου σημαδευε τη ζωη...Ανοιγω γκαζι..στο βαθος ο Βενιζελος μου κλεινει το ματι ενω η βελονα του κοντερ ειχε κολλησει στα 210km..Το μυαλο μου κολλημενο στο στομαχι..-5G κοβω γιατι βλεπω ενα μπαμπαστρουμφ στο βαθος..Ηταν ενα γκομενιδιο του ανθρακα σε να λευκο ξαρα.....Παιζω λιγο αλλα στον γκοσμο της..2-3 κλικ κατω και η ροδα στον αερα...Νοιωθω σαν τον Τομ Κρουζ στο topgun..αλλα με τη φουσκα μου να χει βαρεσει τιλτ...
1955μμ Εισοδος στο Λαβρεο...
Ο καταλυτης βρωμαγε..το κρανος θολωσε και ξαφνικα βλεπω μια που μπαινει με το κεφαλι και βγαινει με τον γκο$ο.. Ηταν μια σεξοναζιαρα περιπτερου..Γεια σου μποι...Τι κανεις ματακια μου..Σου ξ#%ζω την γκ$^&ρα σκεφτηκα απο μεσα μου..Τρια πακετα σιγαρεττα και οδευω για τη σουβλακερι..Σε τρια λεπτα λαδωνα τη γκολα και τα κρασοποτηρα φουλαρανε σαν τη μακλαρεν στο F1..
Πως περνανε τα χρονια....
Μεσα σε μιση ωρα δεν εβλεπα τιποταλλο απο σαγονια να ανοιγοκλεινουν..Ο διαλογος μας μια νταλικα χωρις φρενα στου κουτρουλη μου τη φτερνα..Οντως εγω μπορει να ειμαι πίπινος αλλα ο Γιωργος ειχε μετατραπει σε μπιροκιλα-κοπροσακουλα-shit machine στην κυριολα..Ειναι σκληρη κ αδικη η ζωη φιλε Random αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει και νασου τα κρασα να κατεβαίνουν..μια περιεργη λιμπιντο με ξαφνιασε καθως εβλεπα τη Βουλγαρα να μας φερνει τα κρασια....Παγωτο λεει..γλυκα λεει τι στο διαολο λεει..η Ρρρανια ηταν απο το Σαντανσκι...35αρα δουλεμενο αργαλειο αλλα δεν καιει λαδακια.τα κανει ολα και συμφερει..Εσκαγα..ηθελα να ρευτω..να αεριστω και να εξαφανιστω...Χεζεις,ρευεσαι και κλανεις δε φοβασαι να πεθανεις λεγαμε στην αργκο του λιμανιου..Γεια σου Ζωρζ..λαλιστατος οπως παντα με στειλε στα τσακιδια....ετσι μιλαμ εμεις...Ξες ρε??Την ειπα σημερα τη Ρρανια αμα κοψω το τσουγαρο θα κανει το πουλακι μου να κλαψει πιπι..Ετσι ρε συ με ειπε???ΝΤΟΙΝ..Χαχαχαχαχαχαχαχα...Αντε ρε ρεμαλε..κουραδοβλαχε..τον καληνυχτισα ευγενικα και πηρα τα βουνα....)))αααχ οινος ευφραινει καρδια και βαραινει την στομαχία.....Πηρα τα βουνα..Το Ντενιζ καλυψε καθε τετραγωνικο εκατοστο της φουσκωμενης κοιλιτσας-αρας μου...
2320μμ Στα βουνα..βλ. Εβερεστ
Ρε φουστη γιατι δεν φορτωσα γκαζολινα παλι??Που πας ρε Καραμητρο με 2 νταμακια μονο??Το στομαχι σολα...Πλησιασα στο Εβερεστ να φαω κατι ελαφρυ..Πολυ πιωμα αλλα ημουν κουλ..Μια γκαζοζα και ενα τυροτοστακι θα με δυναμωσουν σκεφτηκα..
Ο κοπροσκυλος με κοιταγε στα ματια..Ηξερε οτι θα εκοβα ενα κομματι απο τη φρατζολα του Εβερεστ και θα τον ταιζα...Θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια και τη λαχταρα με την οποια ετρωγα την γκοφρετα ΚΟΥΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ...Σκυλος-Random ειχαν υπνωτισθει...
ΚΥΡΙΕ θα πιειτε κατι??? Ο μουργος γρυλιζε..του πεταω μια μπουκια και την πιανει στον αερα...
ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ μου φωναξα...2330μμ ΛΑΥΡΙΟ(μερικη νεφωση,κυματωδης, ορατοτης μετρια)
Ολα τα γκαζαδικα κλειστα..Ρευτηκα τρεις φορες δυνατα σα το λιονταρι της ΜGM/UA..Κατι πιτσιρικαδες γελουσαν..Τους κατεβασα τρια καντηλια και καβαλησα το διψασμενο 6.5 αρι για που ομως??
Αποφασισα να παω μεσω ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ...Που να ηξερα ομως οτι αυτη η επλογη θα με πασπαλιζε??
Βγαινοντας απο το πουλι του Μαρκου(βλ.Μαρκοπουλο) το δικο μου πουλι πεταγε στον αερα(βλ.μοτο) αλλα και διψαγε..Το λαστ νταμακι αναβοσβηνε..οκ θα παω με 6η κουλ...Τι κουλ ξεκουλ..και δωστα ολα 0300 γιναμε παλι....Επρεπε να βρω γκαζ στεισον..Τιποτα ομως...ΓΚΡΡΑΑΑΝ..ΓΚΡΑΑΑΝ..Τελοοοοοος οπως λεει κιη Αννιτα..Ξεκαβαλαω..κ δωστου ρυμουλκα...Που θα παει??θα κατηφορισει..κι ο γυφτος θα μαμησει..Τα ποδια μου πετρα...189κιλα μασινι ρυμουλκω..Στο βαθος κηπος βλεπω διοδια...Καβαντζα σκεφτομαι...0018μμ Στη μπαρα...
Πιπερατος...χλωματος...ιδρωματος...και βρωματος..πλεσιασα στο γκισεε..Κοπελα εμεινα κ δεν εχω βενζινα..τι κανουμε??Μισο λεπτο...Μμμμμμ ωραιο ητανε..δε με χαλαγε μια βραδινη εξοδου με το πιτσιρικι..Εεε δυστυχως θα πρεπει να ερθει η οδικη βοηθεια...Οχι οχι μη μπλεξουμε με αυτα..Κοιτα με ειπε..εγω σχολαω σε 40 λεπτα..Αν θες σε παω με ταμαξι μου καπου να παρεις βενζινη και σε ξαναγυρνω..Ευχαριστω δις..το ονοματακι σου...??Αννια με ειπε...χαιρω πολυ Random..ΚΡΑΚ ΚΡΟΥΚ εκατσα στο πεζουλι...Τα δερματα με εσφιγγαν..χαλαρωσα τις μποτες και εβγαλα τα γαντια..Τι κριμα να μην καπνιζω???Random…εεε..Random ελα δω...Με χωσε μεστο κιοσκι και εκει παλια μου τεχνη κοσκινο....
0105μμ Στο Κεντρο
Κοιτα εγω δεν ειμαι ευκολη( ητοι θα σε πιω κακκομοιρη μου)...εκτιμω μονο το χαρακτηρα των αλλων(θα σε βυζαξω)και ειμαι απο καλη οικογενεια(καημενοι γονεις)...Ναι ναι κ γω τα ιδια..by the way κ γω μια σαν και σενα εψαχνα..Θα σε παω στο νεο Εμπορικο στη νεραντζιωτισσα..εκει εχει βενζινουλα..οκ??Καλα εισαι ωραιο παιδι τελικα??δε σκας μαυτο το μπουφαν??Δωθε κειθε η καταληξη σε ενα υπογειο γκαραζ...Με ζωσαν τα φιδια..Αννιαα εδω δεν εχει βενζινη...Ελα ελα θα δουμε τα μαγαζια...Ω ρε φουστη μου...Τρεις τυποι στο βαθος...Το κινητο δεν εχει σημα..Σιγουρα ειχα μπλεξει ασχημα.....Φερτο κλειδι του αμαξιου..Γιατι??Φερτο μωρη αρρωστη...ορμαω στο σαξό μπαινω μεσα..οι τυποι τρεχουν βαζω μπρος και καρφωνω 1η..Η αλλη τρεχει να μπει μεσα..της ανοιγω...Τα δες μωρη??Που μεφερες??Ααααχ μας κυνηγανε κανε κατι???Σε 4 λεπτα ειμασταν στον κομβο Ν.Κηφισιας...Μωρη μαμακισμενη αν μου κλεψουν τη μηχανη θα την πληρωσεις εσυ..
Μαμακα..0130μμ Καπου στο Μαρουσι
Το Pay ηρθε..της κολλησα τη μαπα στο πλαινο παραθυρι..και παλευα να ισορροπησω στο καθισμα του οδηγου..Μια-δυο-τρεις..το κακκο εγινε-δε λεω ρουφηχτρα η δικια σου..σπεσιαλ περιποιηση..Τι βραδια και αυτη...Θελου κι αλλου ζουζουνι μου..κανε με αγκαλιτσαααα...Ξενερωσα απιστευτα..ηθελα να της παίξω καμμια σφαλιαααρα...Γυρναω το κεφάλι μου και βλεπω ενα ντυπο να τυρραναει το 3ο του ποδι κ να με κοιτα..Βαζω μπρος κανω πισω κ φευγω...Random???..Nα σου πω??Με μας τι θα γινει???Απανταω ξερα..Εγινε, τι αλλο θες??Να εγω ενδιαφερομαι για σχεση..Και γω για κανα βενζινά σκεφτηκα...ΟΚ θα δουμε...
0315μμ Επιστροφή μέσω Α.Ο.
Τι ωραια που ηταν ολα..Ηταν η δεν ηταν ομως?? 1.5 λιτρο κοκακολα σε αμολυβδη με εφτανε να γυρισω στο σπιτακι μου...Σταματω...φουλαρω...και πατω μιζα και το τερας ξαναρχεται στη ζωη..Μωρο μου..δωσμου το κινητο σου....Σε θελωωω..Η κοπελα ειχε grante problema light on ice(starbucks)..Το γλωσσοφιλο με εκανε να τη σιχαθω ακομη παραπανω...Ετσι ελεγε ο Αντρεας..φαε και καμμια τσιχλα μετα το σεξ...(((
Ρολλαρω στην Α.Ο. Τα μακαρονια τα χωνεψα..τα κρασα μου τα ηπια....την Αννια τη βογαρισα....τη μηχανη μου φουλαρα...Τι δεν εκανα??Να παρω τη βαλετα μου πισω..Το μουτανιδιο μου φαγε τη βαλετα...Οχι ρε φουστη...κοβω και το σαξο ερχεται κομματια με 60km απο την πριμα μου..Μωρο μου το πορτοφολι σου...Ειναι καλη ναι ειναι καλη....Μ$#$^ρα μου της λεω και γελα...Εισαι για ενα εμπορικο κεντρο μου λεει??? Φυγαμε της λεω ακολουθα.........Το πεύκο δεν προκαλει μονο αλλεργια..αλλα ειναι και καλος γ#%στρωνας ( βλ. Pines Hotel)... Η νυχτα κυλησε αργα, υγρα κ βασανιστικα...Κοιταω το ταβανι..Τι εκανες παλι ρε Random??Παλι μονος αλλα και με παρεα..Την αγκαλιασα, τη μυρισα, την ξυπνησα και κολλησα πλαι της σε σταση εμβυου κλεινοντας τα ματια...Το γκαραζ με στοιχειωνει..Το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ με σκοτωνει κ με λιωνει...Πολλες εμπειριες σε λιγες ωρες δε συμφωνείτε??
ΤΕΛΟΣ....................
Αφιερωμενο ειδικα σε ολους τους φιλους, που πιστευουν οτι τιποτα συναρπαστικο δε συμβαινει πια στη ζωη τους..Never say never..
Random...
[/b]
-
ρε Random σαν συχνά δε μας έρχεσαι στο Λαύριο? Ρίξε κάνα pm για κάνα καφέ!
-
Random ..... απλά άπαιχτος !!!
-
Random!
-
Τα είπες όλα και έφυγες!
-
Μου θυμιζεις τα νιατα μου..
-
.
:thumbs up:
.
-
Κεντησες παλι, τυφλα να'χει ο Μπουκοφσκι!
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........