-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Sorry, Ford, I have to ask for my money back
By Jeremy Clarkson of The Sunday TimesΦίλε sakiss, ένα link θα αρκούσε. Έλεος με τα σεντόνια.
Τι σχέση έχει το συγκεκριμένο link με το TG ?
-
To ίδιο άρθρο είχε γίνει και 'ρεπορτάζ΄ στο top gear λίγο παλιότερα. Αλλά δεν ήξερα-θυμόμουν ότι του είχαν δώσει τα λεφτά πίσω και ήταν αναποφάσιστος!
Κάτι ακόμα: γιατί στο GT40 μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, ενώ στα πιο γήινα αυτοκίνητα ποτέ...?(εκτός αν του έκαναν ειδική χάρη του JC) -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Κάτι ακόμα: γιατί στο GT40 μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, ενώ στα πιο γήινα αυτοκίνητα ποτέ...?(εκτός αν του έκαναν ειδική χάρη του JC)Ford GT λέγεται το τωρινό. GT40 ήταν μόνο το αγωνιστικό
Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, αλλά σίγουρα ο Clarkson λόγω ονόματος θα είχε και προνομιακή μεταχείριση.
-
Όντως μου ξέφυγε thnx για το διόρθωμα (συνπορωμένε ΒestMotoringά)
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
(συνπορωμένε ΒestMotoringά) -
Φοβερό σκηνικό στο Noble vs Morgan:
Ο JC (με το Noble) βάζει στοίχημα με τον Hamster ότι θα προλάβει να τελειώσει έναν γύρο και να διαβάσει ένα βιβλίο, μέχρι να φτάσει το Morgan. Τελειώνει τον γύρο και τον βλέπουμε να διαβάζει με ρυθμό πολυβόλου ένα παιδικό βιβλιαράκι, τελειώνοντάς λίιιιιγο πριν τερματίσει το Morgan.
H: That is not a book!
J: I could have read 'Pride and Prejudice' but this is better! This is 'A very hungry Caterpiller'! Yoy shoyld read it! It comes with a toy...Just make sure it doesn't eat your chassis! -
κάτι που θα ακούσετε σπάνια να λέω...
Σε ποιο επεισόδιο έγινε αυτό;;;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
κάτι που θα ακούσετε σπάνια να λέω...Σε ποιο επεισόδιο έγινε αυτό;;;
Δεν έχω ιδέα! Κατεβάζω αποσπάσματα απ' το Kazaalite, οπότε δεν ξέρω ημερομηνία.
Ο τίτλος της κόντρας είναι πιθανόν να λέγεται Best British Car...
-
Έγραψε πάλι ο Ιερεμίας...
-
ειδα χθες το βραδυ(απο βιντεο) το επεισοδιο αυτης της εβδομαδας...
zonda F430 spider Ford GT.
φοβερη σκηνη οταν προσπαθουν να τα βγαλουν απο το γκαραζ στο Παρισι...
-
Εγώ θέλω να μάθω... Θα τολμούσε κανένα περιοδικό εδώ στην Ελλάδα να ρίξει τέτοιο κράξιμο σαν κι αυτό που έριξε η Vicki στην SLΚ ή ο Clarkson στο Hyundai Accent;
-
OXI
-
Εγώ θα'θελα πολύ να αντιπαραβάλω το κράξιμο που έφαγε το Vauxhall Astra VXR (Opel Astra OPC ) για την υποστροφή και το torque steering του (αλήθεια, το torque steering στα Ελληνικά δεν το λέμε 'κυνήγημα πεζοδρομίων'; ) με τους διθυράμβους που έγραψε ο Πετρούτσος του Drive, ο οποίος ορκιζόταν ότι το Astra είχε... ΜΠΛΟΚΕ!!!
-
Καλύτερα να εκφράζεσαι καλύτερα για ανθρώπους που δε γνωρίζεις καν και μάλλον, δεν μπορείς καν να συγκριθείς μαζί τους:-? .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλύτερα να εκφράζεσαι καλύτερα για ανθρώπους που δε γνωρίζεις καν και μάλλον, δεν μπορείς καν να συγκριθείς μαζί τους:-? .Φάουλ...
-
Αλήθεια γράφτηκε τέτοιο πράγμα για το OPC απο το Drive?
-
να προσεχουμε τι λεμε ...........(please)
-
-
Renault Clio vs MTB Downhill....
MTB Downhill rulez...!!!
-
Χτες πρέπει να είχε τη Veyron...Μη φάτε πριν το δείτε
Υ.Γ.
Πλάκα κάνω, Petran!! Θα το δούμε και θα γουστάρουμε
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion