-
Λοιπόν, μια και το conflict έχει πάρει διαστάσεις, νιώθω υποχρεωμένος να αναλάβω το ρόλο του ΟΗΕ να βοηθήσω.
Το καλοκαίρι λοιπον που θα κατεβάσω την κούρσα, να τη φέρω για ένα φουλ treatment και να σας πω μετά εντυπώσεις.
Pro bono φυσικά στα πλαίσια ειρηνευτικών διαδικασιών. Θα βάλει και ο Πλάτωνας στο site του στους πελάτες και το UN -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Λοιπόν, μια και το conflict έχει πάρει διαστάσεις, νιώθω υποχρεωμένος να αναλάβω το ρόλο του ΟΗΕ να βοηθήσω.Το καλοκαίρι λοιπον που θα κατεβάσω την κούρσα, να τη φέρω για ένα φουλ treatment και να σας πω μετά εντυπώσεις.
Pro bono φυσικά στα πλαίσια ειρηνευτικών διαδικασιών. Θα βάλει και ο Πλάτωνας στο site του στους πελάτες και το UNΈτοιμος είσαι [emoji23][emoji23][emoji23][emoji106][emoji106]
-
Ε να τον ευχαριστήσει κιόλας που τον αποκάλεσε έτσι αυθαίρετα αισχροκερδή γιατί του έδωσε βήμα για διαφήμιση...
-
Βρείτε μου που ακριβώς ακριβώς έχει χαρακτηριστεί επι λέξει αισχροκερδής ο Πλάτωνας κι εγώ θα απολογηθώ αμέσως, όπως αντίστοιχα έκανα με την τόση ενόχληση που προκάλεσε η χρήση της λέξης κι ας ήταν γενικό σχόλιο.
Επίσης βρείτε μου όμως και πόσες φορές εκθείασα τη δουλειά του.
Εάν αυτό το εκλαμβάνετε ως εμπάθεια...τι να πω.
-
Ο καθένας διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματα του. Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα ότι ο πλάτωνας δεν κάνει καλή δουλειά από τα παραπάνω.
Κάποιοι βέβαια (εκτός των άμεσα εμπλεκομένων) επαναλαμβάνουν τα ίδια, για δικούς τους λόγους. -
Δημοσίευσηαπό stefan147 » 19 Φεβ 2019 15:25
Καλός χρυσός και ο Πλάτωνας και ο Swell και ο κάθε αντίστοιχος επαγγελματίας. Το θέμα είναι ότι γραμμή που χωρίζει τον επαγγελματισμό από την αισχροκέρδεια είναι πολύ λεπτή. Ο καθένας ας κρίνει μόνος.
Seat Leon Cupra 290hp DSG7 MY19Ξέρεις, πολλές φορές λέγοντας μία γενικότητα δημιουργούνται περισσότερες ασάφειες... Ξεκινώντας από αυτό που γράφεις και κάνοντας μία επίθεση σε κάποιον αναφορικά με τα εκάστοτε κόστη και τις εκάστοτες τιμολογήσεις, την ποιότητα της δουλειάς του, την οποία ενίοτε εκθειάζεις αλλά αργότερα μειώνεις χαρακτηρίζοντάς την ως 'απλό πλύσιμο με εξωτικά υλικά', ότι δεν είναι και καμία τρομερή επιστήμη αφού ο καθένας μας μπορεί να φτάσει στο 80% αυτής μόνος του ή έστω με λίγη βοήθεια, καταλαβαίνεις ότι δεν θα σκεφτεί κανείς πως τον θεωρείς σωστό επαγγελματία. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αφού δεν είναι επαγγελματίας είναι αισχροκερδής.
Ρε συ λογικό είναι να προσβληθεί...
Οκ καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ότι αυτό που θες να πεις είναι πως θεωρείς υπερκοστολογημένη την υπηρεσία που προσφέρει ή τέλος πάντων αυτό που σου προσέφερε στη συζήτήση σας και ήθελες να το μοιραστείς, από την άλλη όμως νομίζω ότι ξεπέρασες το όριο της υπερβολής. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, αλλά θεωρώ πως πάντα υπάρχουν και κάποια όρια
Από την άλλη είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας εδώ μέσα ενώ γίνονται ωραίες συζητήσεις που προσφέρουν γνώση και πληροφόρηση.
Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό, να γίνεται εδώ συζήτηση για τη δουλειά που έκανες στο εργαλείο σου, και πραγματικά μπράβο σου που αφιέρωσες χρόνο, παρά όλο αυτό το δημόσιο δικαστήριο.p.s. Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Δημοσίευση από xenos » 01 Μαρ 2019 12:06
Ο καθένας διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματα του. Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα ότι ο πλάτωνας δεν κάνει καλή δουλειά από τα παραπάνω.
Κάποιοι βέβαια (εκτός των άμεσα εμπλεκομένων) επαναλαμβάνουν τα ίδια, για δικούς τους λόγους.Εσύ έχει καταλάβει δηλαδή ότι η όλη συζήτηση εδώ γίνεται για την ποιότητα της δουλειάς του Πλάτωνα?
-
Ο χρήστης kostas4c έγραψε:
Δημοσίευσηαπό stefan147 » 19 Φεβ 2019 15:25
Καλός χρυσός και ο Πλάτωνας και ο Swell και ο κάθε αντίστοιχος επαγγελματίας. Το θέμα είναι ότι γραμμή που χωρίζει τον επαγγελματισμό από την αισχροκέρδεια είναι πολύ λεπτή. Ο καθένας ας κρίνει μόνος.
Seat Leon Cupra 290hp DSG7 MY19Ξέρεις, πολλές φορές λέγοντας μία γενικότητα δημιουργούνται περισσότερες ασάφειες... Ξεκινώντας από αυτό που γράφεις και κάνοντας μία επίθεση σε κάποιον αναφορικά με τα εκάστοτε κόστη και τις εκάστοτες τιμολογήσεις, την ποιότητα της δουλειάς του, την οποία ενίοτε εκθειάζεις αλλά αργότερα μειώνεις χαρακτηρίζοντάς την ως 'απλό πλύσιμο με εξωτικά υλικά', ότι δεν είναι και καμία τρομερή επιστήμη αφού ο καθένας μας μπορεί να φτάσει στο 80% αυτής μόνος του ή έστω με λίγη βοήθεια, καταλαβαίνεις ότι δεν θα σκεφτεί κανείς πως τον θεωρείς σωστό επαγγελματία. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αφού δεν είναι επαγγελματίας είναι αισχροκερδής.
Ρε συ λογικό είναι να προσβληθεί...
Οκ καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ότι αυτό που θες να πεις είναι πως θεωρείς υπερκοστολογημένη την υπηρεσία που προσφέρει ή τέλος πάντων αυτό που σου προσέφερε στη συζήτήση σας και ήθελες να το μοιραστείς, από την άλλη όμως νομίζω ότι ξεπέρασες το όριο της υπερβολής. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, αλλά θεωρώ πως πάντα υπάρχουν και κάποια όρια
Από την άλλη είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας εδώ μέσα ενώ γίνονται ωραίες συζητήσεις που προσφέρουν γνώση και πληροφόρηση.
Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό, να γίνεται εδώ συζήτηση για τη δουλειά που έκανες στο εργαλείο σου, και πραγματικά μπράβο σου που αφιέρωσες χρόνο, παρά όλο αυτό το δημόσιο δικαστήριο.p.s. Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Δημοσίευση από xenos » 01 Μαρ 2019 12:06
Κάποιοι βέβαια (εκτός των άμεσα εμπλεκομένων) επαναλαμβάνουν τα ίδια, για δικούς τους λόγους.Εσύ έχει καταλάβει δηλαδή ότι η όλη συζήτηση εδώ γίνεται για την ποιότητα της δουλειάς του Πλάτωνα?
Το εξηγησες πολυ ωραια. Αυτα βαριομουν να γραψω. Προφανως καπου εχασε τη μπαλα ο στεφανος
-
Ο χρήστης kostas4c έγραψε:
Ξέρεις, πολλές φορές λέγοντας μία γενικότητα δημιουργούνται περισσότερες ασάφειες... Ξεκινώντας από αυτό που γράφεις και κάνοντας μία επίθεση σε κάποιον αναφορικά με τα εκάστοτε κόστη και τις εκάστοτες τιμολογήσεις, την ποιότητα της δουλειάς του, την οποία ενίοτε εκθειάζεις αλλά αργότερα μειώνεις χαρακτηρίζοντάς την ως 'απλό πλύσιμο με εξωτικά υλικά', ότι δεν είναι και καμία τρομερή επιστήμη αφού ο καθένας μας μπορεί να φτάσει στο 80% αυτής μόνος του ή έστω με λίγη βοήθεια, καταλαβαίνεις ότι δεν θα σκεφτεί κανείς πως τον θεωρείς σωστό επαγγελματία. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αφού δεν είναι επαγγελματίας είναι αισχροκερδής.
Να με συγχωρείς αλλά γίνονται λογικά άλματα για να εξαχθούν αυτά το συμπεράσματα. Ίσως και να είναι λογικό μετά από τόσα ποστ. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν χαρακτήρισα ποτέ και κανέναν κακό επαγγελματία. Αν το θεωρούσα αυτό δε θα γινόταν και αυτή η συζήτηση γιατί πολύ απλά δε θα είχα φτάσει ποτέ να πάρω προσφορά από αυτό το μαγαζί.
-
Τώρα θα είμαι ξεκάρφωτος, αλλά νομίζω ότι αξίζει το κόπο να αναφερθεί.
Βενζινάδικο Revoil στην Αριστοτέλους 71/Χαλάνδρι.
Εκεί βάζω σχεδόν πάντα βενζίνη γιατί έχω διαπιστώσει ότι έχει πολύ καλή ποιότητα.
Σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη στο Aveo και είπα να ρωτήσω και για πλύσιμο. 5euro το εξωτερικό πλύσιμο.Το τόλμησα.
Πλύσιμο στο χέρι, με μηχάνημα 'σαπουνάδας' και με πιεστικό. Το έπιασε ένα παλικάρι και το 'έγλυψε' το αυτοκίνητο. Χωρίς να πω κάτι, έπλυναν άριστα και τους θόλους, αμορτισέρ, δίσκους, σασί από πίσω κλπ...
Στέγνωμα με λεπίδα σιλικόνης και με καθαρό δέρμα.Για το Aveo είναι πολύ καλή περίπτωση γιατί συνδυαστικά με την βενζίνη μπορεί να πλυθεί και το αυτοκίνητο.
-
Εδώ θέλει 5€ να ρωτήσω μόνο ποσό πάει το πλύσιμο
-
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εδώ θέλει 5€ να ρωτήσω μόνο ποσό πάει το πλύσιμοΧαχαχα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σε μια ελεύθερη αγορά ο καθένας έχει το δικαίωμα να χρεώνει όσα θέλει για τις υπηρεσίες του. Δεν βάζει κανείς πιστόλι στον κρόταφο για να σε αναγκάσει να κάνεις κάτι. Προσωπικά είχα πάει το 2013 την f20 όταν την πήρα καινούρια στον Μιχάλη (swell) για ένα βασικό πρόγραμμα περιποίησης. Το κόστος σε σχέση με τις ώρες που ασχολήθηκε (6-7) και το τελικό αποτέλεσμα το βρήκα πολύ λογικό, έως και φθηνό. Όμως γενικά μιλώντας δεν θα έδινα πάνω από 300 ευρώ για προστασία σε 'καθημερινό' αυτοκίνητο. Το πλένω στο χέρι με σωστά προϊόντα, το κερώνω 1-2 φορές το χρόνο και το έχω σε γκαράζ. Η εμφάνιση και προστασία δεν είναι βέβαια επιπέδου καλού detailer αλλά ικανοποιεί εμένα και το αυτοκίνητο διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Οπότε ο καθένας με βάση τις ανάγκες του, τα γούστα του, την τρέλα του, την τσέπη του τα βάζει κάτω και αποφασίζει αν αξίζει να δώσει 300, 500 ή 1500 ευρώ. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για άλλες υπηρεσίες. Πχ ένα δικηγόρος για μια παράσταση σε ένα ποινικό δικαστήριο θα ζητήσει 600 ευρώ και ένας άλλος 3 χιλιάρικα. Δεν μπορείς να πεις ότι ο δεύτερος είναι κλέφτης. Αν θες του τα δίνεις, αν όχι μπορείς να πας και στον φθηνότερο.
-
Για καθημερινά αυτοκίνητά νομίζω ότι αρκούν οι επισκέψεις σε πλυντήρια αυτοκινήτων.
Όπως επίσης και για απλά εμπορικά αυτοκίνητα που περνάνε εντελώς απαρατήρητα.Επιπλέον ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται καθημερινά σε αστική χρήση μαζεύει πολλές φθορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παρατηρώ το Aveo που ήδη μέσα σε δύο μήνες το έχουν ήδη χαρακώσει, έφαγε και χτύπημα μπροστά, το αριστερό πλαϊνό μασπιέ απέκτησε γραντζουνιές, ο προφυλακτήρας πίσω απέκτησε χαρακιά.
Άντε τώρα να έχει κάποιος καινούριο ακριβό αυτοκίνητο, του κουτιού και να πρέπει να το χρησιμοποιεί καθημερινά μέσα στην Αθήνα. Μάλλον θα πρέπει να επικεντρωθεί σε θέματα φαναρτζοδουλειών παρά σε detailing.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για καθημερινά αυτοκίνητά νομίζω ότι αρκούν οι επισκέψεις σε πλυντήρια αυτοκινήτων.
Όπως επίσης και για απλά εμπορικά αυτοκίνητα που περνάνε εντελώς απαρατήρητα.Επιπλέον ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται καθημερινά σε αστική χρήση μαζεύει πολλές φθορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παρατηρώ το Aveo που ήδη μέσα σε δύο μήνες το έχουν ήδη χαρακώσει, έφαγε και χτύπημα μπροστά, το αριστερό πλαϊνό μασπιέ απέκτησε γραντζουνιές, ο προφυλακτήρας πίσω απέκτησε χαρακιά.
Άντε τώρα να έχει κάποιος καινούριο ακριβό αυτοκίνητο, του κουτιού και να πρέπει να το χρησιμοποιεί καθημερινά μέσα στην Αθήνα. Μάλλον θα πρέπει να επικεντρωθεί σε θέματα φαναρτζοδουλειών παρά σε detailing.
Εννοείται! Ο καθημερινός χαμάλης σε βούρτσα ή όπως τύχει. Σάμπως δικό μου είναι ή γα νου πει η Leaseplan να το πήγαινα σε detailer.
-
επι της ουσιας ερωτησις προς ντητέιλερς, προ ορ νοτ
υπαρχει καποιου ειδους προστασια για γατοζ χρηση? ητοι βουνο, λασπες, χωμα, πετρες, κλαδια?
π.χ. πλαστικοποιηση ή κατι παρομοιο? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
υπαρχει καποιου ειδους προστασια για γατοζ χρηση? ητοι βουνο, λασπες, χωμα, πετρες, κλαδια?
π.χ. πλαστικοποιηση ή κατι παρομοιο?Άστο γατούλη, εσύ θες θωράκιση!!!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
π.χ. πλαστικοποιηση ή κατι παρομοιο?Υπάρχει Τεό...Leopard λέγεται...δεν παθαίνει τίποτα!
-
Εχω κανει ενα γυαλισμα για αραχνες απο τα πλυντηρια γενικα,το ειχα περασει και ενα sealant,απο τοτε δεν εχω ασχοληθει ξανα με το detailing διοτι το θεωρω πεταμενα λεφτα για αυτοκινητο καθημερινο,που ειναι παρκαρισμενο σε κεντρικους δρομους,εχει μαζεψει αραχνη ξανα,πιο ψιλη βεβαια,μικρογρατσουνιες σε προφυλακτηρες,καθρεφτες κλπ.
Ειναι ωραιο να μπορεις να διατηρεις το χρωμα σου ζωντανο,περιποιημενο και φρεσκο,αλλα απο ενα σημειο και επειτα ειναι οικονομικα ανυποφορο να δινεις λεφτα για αλοιφαδορους,αλοιφες,κερια,μικροεπισκευες και μικρομπαλωματα.
Το συνηθιζεις και προχωρας,οσοι μπορουν δηλαδη,γιατι και καποιοι τα αμαξια τους τα 'πονανε' λιγο περισσοτερο,οποτε θυσιαζουν κατι αλλο,για να το περιποιηθουν αναλογως.
-
Συνεχίζοντας στο mode του Ken.
Αν κάνει κάποιος, όπως εγώ, 3000χλμ το μήνα και παίρνει μισθό 600€, ακόμα και να πονάει το αυτοκίνητο παραπάνω θα δώσει βάρος σε κάτι που έχει να κάνει με ασφάλεια πρώτον και λειτουργικότητα κατά δεύτερον. Η εμφάνιση πάει πιο πίσω. Και ειδικά αν δεν υπάρχει ιδιωτικός χώρος παρκαρίσματοςΜπορεί εργασίες εμφάνισης να μη γίνουν ποτέ ή μια σούμα εργασιών κάποια στιγμή που θα μπουν και παράγοντες ασφαλείας ή λειτουργικότητας, αλλιώς @@
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ