-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Πού ;Στο lidl παραδίπλα?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Κατω απο το ΤΕΙ ...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός εκεί στα Lidl που λες.. λίγο πιο πέρα δλδ.. Όχι πολύ όμως.. Είναι από τα καλύτερα πλυντήρια στη Θήβα. ..
-
Οκ !Είσαι από τα μέρη?Εγώ ανεβαίνω Αλίαρτο κάθε βδομάδα.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ανεβα μαυροματι για προβατίνα τοτε!
-
Γνωρίζει κάποιος από Περιστέρι μεριά κανά καλό πλυντήριο;
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Autoglym vinyl and rubber.
Πολύ καλό όπως και τα περισσότερα προιόντα της Autoglym..
Επιβεβαιωνω και εγω, περασα ολα τα πλαστικα και είναι καλύτερα απο καινούργια.
Σήμερα το δοκίμασα για πρώτη φορά και ενθουσιάστηκα.
Πρώτα καθάρισα με Sonax Car Interior Cleaner και μετά πέρασα Autoglym vinyl and rubber με σφουγγαράκι Meguiar's. Το πέρασα με πανί μικροινων πριν στεγνώσει και το αποτέλεσμά είναι ένα πολύ ωραίο ματ φινίρισμα.
-
Εχουμε προτάσεις για καλά και (σχετικά) προσιτά πανάκια μικροϊνών για εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό ; Ειτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό (Amazon - eBay )
-
Κάποια πρόταση για καθαριστικό ζαντών;
Βλέπω στα περισσότερα πλυντήρια τις ψεκάζουν με ένα υγρό και μετά τις ξεπλένουν και γίνονται καινούριες χωρίς τρίψιμο και πολλά-πολλά. Ξέρουμε τι καθαριστικό χρησιμοποιούν;
-
Πολύ δυνατό πιεστικό.
Το καθαριστικό χωρίς την πίεση δεν κάνει πολλά πράγματα.
Τα επαγγελματικά πιεστικά είναι πολύ δυνατά, αν επιμένεις ξεφλουδίζουν το χρώμα. Τα οικιακά πιεστικά μόνο το χώμα βγάζουν.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Κάποια πρόταση για καθαριστικό ζαντών;Βλέπω στα περισσότερα πλυντήρια τις ψεκάζουν με ένα υγρό και μετά τις ξεπλένουν και γίνονται καινούριες χωρίς τρίψιμο και πολλά-πολλά. Ξέρουμε τι καθαριστικό χρησιμοποιούν;
Θα το βρεις ως καθαριστικό ζαντών. Είναι ισχυρό καθαριστικό και δεν θέλει πάνω από 2 λεπτά να κάτσει πάνω στη ζάντα. Σε συνδιασμό με ισχυρό πιεστικό τις κάνει γυαλί.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dragonslayer έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος από Περιστέρι μεριά κανά καλό πλυντήριο;Ηλιόπουλος στην Τζον Κένεντι 212 ψηλά,κοντά στη Φαβιέρου.Πολύ καλή δουλειά αλλά σχεδόν πάντα έχει πολλά αμάξια και πρέπει να το αφήσεις αρκετές ώρες.Αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά.
-
Έχω δει σε κάποια πλυντήρια να χρησιμοποιούν για το εσωτερικό ένα υγρό σαν γάλα μέσα σε ψεκαστήρα;Ξέρει κάποιος τι είναι και πού θα το βρω;
-
Καλημέρα κύριοι,
Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω προϊόν για καθαρισμό υφασμάτινων καθισμάτων και πλαστικών μερών.
https://www.skroutz.gr/s/11715723/AutoG ... 500ml.html
Θα είναι οκ πιστεύετε; Πως θα το εφαρμόζω αυτό στα υφάσματα/ πλαστικά;
-
[/quote]Ηλιόπουλος στην Τζον Κένεντι 212 ψηλά,κοντά στη Φαβιέρου.Πολύ καλή δουλειά αλλά σχεδόν πάντα έχει πολλά αμάξια και πρέπει να το αφήσεις αρκετές ώρες.Αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά.[/quote]
Σε ευχαριστώ,ευτυχώς είναι και κοντά μου οπότε θα τον δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Κάποια πρόταση για καθαριστικό ζαντών;Βλέπω στα περισσότερα πλυντήρια τις ψεκάζουν με ένα υγρό και μετά τις ξεπλένουν και γίνονται καινούριες χωρίς τρίψιμο και πολλά-πολλά. Ξέρουμε τι καθαριστικό χρησιμοποιούν;
Αυτό που χρησιμοποιούν είναι κάποιο καθαριστικό επικαθήσεων σιδήρου. Iron X, Red Iron κτλ αλλά σε εκδόσεις χονδρικής. Αυτό ψεκάζοντάς το χρωματίζεται όπου πετυχαίνει επικαθήσεις και μετά με το πιεστικό αφαιρούνται σχετικά εύκολα.
-
Έχει βγάλει και η Karcher ένα τέτοιο σπρέ στα 8€, το δοκίμασα, αλλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όπως στα διάφορα βίντεο.
Ίσως δεν ήταν αρκετά βρώμικες οι ζάντες μου. -
Ο χρήστης Gianniz έγραψε:
Καλημέρα κύριοι,Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω προϊόν για καθαρισμό υφασμάτινων καθισμάτων και πλαστικών μερών.
https://www.skroutz.gr/s/11715723/AutoG ... 500ml.html
Θα είναι οκ πιστεύετε; Πως θα το εφαρμόζω αυτό στα υφάσματα/ πλαστικά;
Απ όσο ξερω από αυτά που έχω, τα προιόντα της autoglym έχουν οδηγίες στο πίσω μέρος. Επίσης υπάρχουν πολλά βίντεο στο yt, αν γράψεις τη μάρκα και το όνομα του προιόντος θα δεις με ποιους τρόπους το δουλέυουν.
-
Μιας και μιλαμε για υφασματα. Η νανοτεχνολογια ως φιλμ προστασιας ενδεικνυται ή οχι διοτι δεν 'αναπνεει' το υφασμα;
-
Γνωρίζει κάποιος κανέναν εγγυημένο να καθαρίζει φανάρια στα Νότια ή Νοτιοδυτικά; Από Αιγάλεω μέχρι Γλυφάδα;
-
Αγόρασα το 3M glass cleaner για καθαρισμό των γυάλινων επιφανειών και την απομάκρυνση κάποιων επικαθισεων κεριού.
Κάποιο σχετικά οικονομικό πανί με μικροϊνες έχετε να προτείνετε για να μην έχω τίποτε γρατζουνιες; -
Ειχε στα τζαμπο ενα πακετο με 30 μεσαιου μεγεθους λευκα πανακια μικροινων, κανεις την δουλεια σου και μετα το πετας.
Λοιπον πηγα σε επαρχια σε ενα πλυντηριο....ειχε ενα υγρο κερι που το ψεκασε στο τελος του πλυσίματος και μετα το καθαρισε με απλο νερο και το σκουπησε με απλο πανι.
Το αυτοκινητο εγινε τοσο καλο που θελω να το παρω, το κερι, για προσωπικη χρηση.
Δεν το ξαναειδα ετσι .....φτου φτου... λες και παραδοθηκε απο το εργοστασιο.Ρωτησα και ειπε πως ηταν κερι με νανοτεχνολογια. Ετσι μου το πε..... ηταν ροζ στο χρωμα...
Ολοι οι πελατες του πηγαιναν για αυτο το κερι στο τελος. Λογικο μου φανηκε, αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε.Σαν εκθεσιακο σε διεθνες σαλονι αυτοκινητου. Τι να πω;
Απλα το καλυτερο κερι που εχω δει ποτε μου. Εδω και μια εβδομαδα δεν λεει να φυγει και ειναι σαν να βγηκε απο το εργοστασιο.
Και ειναι και υγρο, ουτε τρίψιμο ουτε τιποτα. Λιγο ψεκασμα, νερακι και πανακι για να φυγουν οι σταλες του νερου, και εφυγες με νεο αυτοκινητο.Το ξερει κάποιος;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ