-
Γειά σε όλους
Έχω ένα πρόβλημα στο φόρουμ.. Κάποιες εικόνες που είχαν ανεβάσει παλιά κάποια άλλα μέλη δε μπορώ να τις δω (ενώ μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου τις έβλεπα όλες κανονικά). Τι φταίει? Μπορώ να το διορθώσω?
Σας ευχαριστώ. -
Όχι δε μπορείς να κάνεις κάτι. Τις έχουν κατεβάσεις οι hosts είτε λόγω ετών είτε γιατί το γύρισαν σε συνδρομή, δεν έχει καμία σχέση το φόρουμ.
-
Όταν κάνεις δεξί κλίκ και πατάς 'Άνοιγμα εικόνας σε νέο παράθυρο' τις βλέπει;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όσο αφορά το πρόβλημα του session timeout/expire διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με την έκδοση Firefox 56.0.1 που χρησιμοποιώ με Windows 7. Το πρόβλημα διαπιστώθηκε και χθες βράδι. Στα 10 λεπτά με πετάει εκτός του forum.
Σε Windows 10 και Firefox Quantum δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, ούτε φυσικά με Windows XP και Firefox 52.9.0esr που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν 20 μέρες επί πολλά χρόνια.
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες.4 μήνες έψαχνα να βρω το αίτιο και την λύση για το παραπάνω πρόβλημα.
Το αίτιο: Comodo Free Internet Security Suite.
Κάπου εκεί τον προηγούμενο Οκτώμβριο η Comodo έβγαλε νέα έκδοση η οποία προκαλεί το παραπάνω πρόβλημα. Δεν ξέρω αν φταίει ο Firewall ή κάτι άλλο στα modules της πλατφόρμας. Όσο και αν το έψαξα δεν κατάφερα να εντοπίσω ποιο σημείο του Comodo προκαλεί το πρόβλημα.Το πρόβλημα εμφανίζεται σε Win XP και Win 7.
Επιλύθηκε αμέσως με απεγκατάσταση του Comodo και εγκατάσταση του Avast!. Ενεργοποίησα και τον internal firewall των Win7 μαζί με το προγραμματάκι Windows Firewall Control και όλα τώρα είναι ok!
-
Έχω ένα βίντεο στο κινητό μου, τραβηγμενο από την κάμερα του κινητού. Μπορώ να το ανεβάσω εδώ στο φόρουμ?
-
-
Και σε 'μενα το ιδιο...
-
Και σε εμένα το ίδιο!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έχω ένα βίντεο στο κινητό μου, τραβηγμενο από την κάμερα του κινητού. Μπορώ να το ανεβάσω εδώ στο φόρουμ?Θα πρέπει πρώτα να το μεταφορτώσετε (ανεβάσετε) σε ένα κατάλληλο site (προτείνουμε το youtube.com, το οποίο είναι συμβατό με τον player του Forum) και μετά να παραθέσετε εδώ το link.
Τι έγινε ρε παιδιά; Έληξε το certificate και με πρήζει ο Chrome;
Ανανεώθηκε σήμερα.
-
Καλημέρα, με τίποτα δεν μπορώ να μπω από το tapatalk με αυτό το account. Ούτε βάζοντας username ούτε με το email εγγραφής. Το σπαστικό είναι ότι δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες εύκολα από browser...
-
Δοκίμασε με username το mail σου και password το password του mail σου.
Κάτι με είσοδο μου με το Gmail μου θυμάμαι -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπορείτε να πείτε και σε μας πως να κάνουμε παράθεση του σχολίου στο οποίο απαντάμε, όπως κάνετε εσείς;
Υπάρχει 'κουμπάκι' πάνω δεξιά σο μήνυμα που γράφει 'παράθεση', αλλά εαν θυμάμαι σωστά απαιτείται να έχεις πάνω από 150 ποστ για να ενεργοποιηθεί.
Τελικά υπάρχει η δυνατότητα παράθεσης για όλους, έχει καταργηθεί ή κάτι άλλο;
Παρά τον αυξημένο αριθμό ποστ, δεν μπορώ να απαντήσω.Επίσης η σύνδεση μέσω tapatalk είναι προβληματική, στις 3 απόπειρες πετυχαίνει η μία...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
οκίμασε με username το mail σου και password το password του mail σου.
Κάτι με είσοδο μου με το Gmail μου θυμάμαιμπα δεν δουλεύει ούτε αυτό.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
οκίμασε με username το mail σου και password το password του mail σου.
Κάτι με είσοδο μου με το Gmail μου θυμάμαιμπα δεν δουλεύει ούτε αυτό.
Εγω προσπαθουσα επι μηνες να συνδεθω.. μεχρι που εβγαλε οτι λογω πολλων προσπαθιων δεν γινεται να συνδεθει...
Τελικα απο τα πολλα προσπαθησα να συνδεθω μεσω του Gmail μου το οποιο ως δια μαγειας φορτωσε τον κανονικο μου λογαριασμο και εμεινα μ@λ@κ@ς... χεχε
Λογικα αυτο το εμαιλ ειχα δωσει οταν ειχα κανει εγγραφη απο το site των 4τροχων...
Γενικα ειναι σπαστικο να μην μπορεις να συνδεθεις απο κινητο.. -
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Τελικά υπάρχει η δυνατότητα παράθεσης για όλους, έχει καταργηθεί ή κάτι άλλο;Λόγω της παλαιότητας του Forum υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Επίκειται όμως μεγάλη αναβάθμιση, η οποία ευελπιστούμε ότι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Τελικα απο τα πολλα προσπαθησα να συνδεθω μεσω του Gmail μου το οποιο ως δια μαγειας φορτωσε τον κανονικο μου λογαριασμο και εμεινα μ@λ@κ@ς... χεχε
Λογικα αυτο το εμαιλ ειχα δωσει οταν ειχα κανει εγγραφη απο το site των 4τροχων...Είναι συχνό φαινόμενο οι χρήστες να εισάγουν λανθασμένα συνθηματικά.
-
Στα προσωπικά μηνυματα ποια η διαφορα απεσταλμενων απο εξερχόμενα?
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
Στα προσωπικά μηνυματα ποια η διαφορα απεσταλμενων απο εξερχόμενα?Τα επεσταλμένα είναι αυτά που έχει στείλει και ο παραλήπτης τα έχει διαβάσει.
Τα εξερχόμενα είναι αυτά που έχεις στείλει και είναι στην διαδικασία παράδοσης, δηλαδή ο παραλήπτης δεν τα έχεις διαβάσει ακόμα, οπότε παραμένουν εξερχόμενα.
-
Ευχαριστώ Φάνη!
-
Με γεια το καινούριο forum! Στα θεματάκια που αναφέρει ο Fanis να προσθέσω ότι δεν έχει ιδιαίτερα φιλικό interface για θέαση από κινητό, πράγμα αρκετά σημαντικό αφού πολύς κόσμος πλέον χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο mobile συσκευές για να επισκεφθεί το forum. Επίσης δε φαίνεται να υποστηρίζει Tapatalk (εκτός αν δεν το βρίσκω εγώ - με τι search string το βρίσκετε;). Αν πράγματι δεν υποστηρίζεται θα αλλάξει κάτι, δεδομένου ότι προηγουμένως είχαμε κανονικά πρόσβαση;
Ευχαριστώ!
-
Με γεια το καινούριο forum! Στα θεματάκια που αναφέρει ο Fanis να προσθέσω ότι δεν έχει ιδιαίτερα φιλικό interface για θέαση από κινητό, πράγμα αρκετά σημαντικό αφού πολύς κόσμος πλέον χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο mobile συσκευές για να επισκεφθεί το forum. Επίσης δε φαίνεται να υποστηρίζει Tapatalk (εκτός αν δεν το βρίσκω εγώ - με τι search string το βρίσκετε;). Αν πράγματι δεν υποστηρίζεται θα αλλάξει κάτι, δεδομένου ότι προηγουμένως είχαμε κανονικά πρόσβαση;
Ευχαριστώ!
να προσθεσω οτι δεν βλεπω να υπαρχει user panel για pm και με επιλογες skin που θα ελυναν πολλα θεματα συνηθειας.
καλοριζικοι παντως
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]