-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
ΤΟΥΟΤΑ CHR 1.2 c-enter βενζίνη στα 21600€Αυτό.
-
Σιγά μην πάρουμε τόσο ακριβό με leasing. Με τα λεφτά που λέω παιρνεις ένα bsuv και το χρησιμοποιείς και καθημερινά.
C class εντός πόλης είναι άγχος και συμβιβασμός επειδή δεν μπορείς να έχεις και ένα μικρό. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Για αυτό που είναι ένα οριακό οικογενειακό αυτοκίνητο η δόση είναι 359+ΦΠΑ, δηλαδή πάμε πάνω από 4 κατοσταρικα.
Η δόση χωρίς προκαταβολή είναι 499 + ΦΠΑ, δηλαδή πάνω από 6 κατοστάρικα. Βέβαια, ένα δίλιτρο πετρέλαιο τζιπ Volvo δεν περιγράφεται ως 'οριακό οικογενειακό αυτοκίνητο'.
-
Έχεις δίκιο για τον κινητήρα αλλά το αμάξωμα ειλικρινά το θεωρώ ως ελάχιστο δυνατό για μια οικογένεια με 2 παιδιά (ειδικά αν έχουν και καρότσι).
Το karoq που το έχει 'σούπερ προσφορά' βγαίνει στα 315+ΦΠΑ, οπότε πάμε πάλι 4 κατοσταρικα. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Έχεις δίκιο για τον κινητήρα αλλά το αμάξωμα ειλικρινά το θεωρώ ως ελάχιστο δυνατό για μια οικογένεια με 2 παιδιά (ειδικά αν έχουν και καρότσι).
Το karoq που το έχει 'σούπερ προσφορά' βγαίνει στα 315+ΦΠΑ, οπότε πάμε πάλι 4 κατοσταρικα.To karoq 1.6 TDi , 229+ΦΠΑ
-
Ο χρήστης ilias-t έγραψε:
Το karoq που το έχει 'σούπερ προσφορά' βγαίνει στα 315+ΦΠΑ, οπότε πάμε πάλι 4 κατοσταρικα.To karoq 1.6 TDi , 229+ΦΠΑ
Αυτή η τιμή είναι αν δώσεις και προκαταβολή. Το ίδιο λάθος έκανα με την τιμή 359 που έδωσα για το xc40.
-
[/quote]Αυτή η τιμή είναι αν δώσεις και προκαταβολή. Το ίδιο λάθος έκανα με την τιμή 359 που έδωσα για το xc40.[/quote]
Στο Long run τετραετίας συμφέρει να δόσεις προκαταβολή, 2K διαφορά δεν είναι αμελητέο ποσό. Για leasing φυσικού προσώπου πάντα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το leasing έχει νόημα όταν δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, ειδάλλως οικονομοτεχνικα δεν είναι και ότι καλύτερο απλά σε απαλλάσσει από πολλά άγχη όπως χτύπηματα, βλάβες κλπ.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν τελειώσει το leasing πληρώνεις μαζεμένα ότι χτυπήματα και γρατσουνιές έχει το αμάξι.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ilias-t έγραψε:
Αυτή η τιμή είναι αν δώσεις και προκαταβολή. Το ίδιο λάθος έκανα με την τιμή 359 που έδωσα για το xc40.[/quote]
Στο Long run τετραετίας συμφέρει να δόσεις προκαταβολή, 2K διαφορά δεν είναι αμελητέο ποσό. Για leasing φυσικού προσώπου πάντα.[/quote]Δεν αμφιβάλλω αλλά τότε δεν μπορείς να ισχυριστείς 'έδινα μόνο 229+ΦΠΑ'
Όλα αυτά δεν τα λέω για να 'την πω' στον Στέφανο και σε όσους προτιμούν το leasing, αλλά για να δείξω ότι δεν είναι φτηνό.
Είμαι σίγουρος ότι για κάποιους είναι βολικό και είναι σίγουρα λιγότερο αγχωτικό, διότι το σίγουρο είναι πως ότι και αν γίνει δεν θα μείνεις χωρίς αμάξι. Θεωρώ πως ότι για να έχει αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά, νόημα, πρέπει να συντρέχουν συγκεκριμένες φορολογικές καταστάσεις. -
Το έχουμε ξαναπεί το λιζιγκ στην Ελλάδα είναι πανάκριβο πληρώνεις ως και 110% της λιιανικης τιμής σε 4 χρόνια με περιορισμό χλμ στο τέλος το επιστρεφεις και πληρώνεις και λεφτά για να συμμαζέψεις ένα ξένο αμάξι!
Και στο τέλος της 4 ετιας θα πρέπει να έχεις φροντίσει για ένα καλό κομποδεμα για να το δώσεις προκαταβολή για το επόμενο και πάει λέγοντας.
Αν πας στις προσφορές εκεί το 110% γίνεται 85% αλλά σου ζητούν το 25% προκαταβολή.
Όταν και άμα γίνει το 110 / 85 και το 85/65 το ξαναζυζηταμε.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι ακριβώς!
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Αυτή η τιμή είναι αν δώσεις και προκαταβολή. Το ίδιο λάθος έκανα με την τιμή 359 που έδωσα για το xc40.
Στο Long run τετραετίας συμφέρει να δόσεις προκαταβολή, 2K διαφορά δεν είναι αμελητέο ποσό. Για leasing φυσικού προσώπου πάντα.[/quote]Δεν αμφιβάλλω αλλά τότε δεν μπορείς να ισχυριστείς 'έδινα μόνο 229+ΦΠΑ'
Όλα αυτά δεν τα λέω για να 'την πω' στον Στέφανο και σε όσους προτιμούν το leasing, αλλά για να δείξω ότι δεν είναι φτηνό.
Είμαι σίγουρος ότι για κάποιους είναι βολικό και είναι σίγουρα λιγότερο αγχωτικό, διότι το σίγουρο είναι πως ότι και αν γίνει δεν θα μείνεις χωρίς αμάξι. Θεωρώ πως ότι για να έχει αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά, νόημα, πρέπει να συντρέχουν συγκεκριμένες φορολογικές καταστάσεις.[/quote]Μα και εγώ δεν το λέω για πιο οικονομικό αλλά για πιο βολικό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το leasing έχει νόημα όταν δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, ειδάλλως οικονομοτεχνικα δεν είναι και ότι καλύτερο απλά σε απαλλάσσει από πολλά άγχη όπως χτύπηματα, βλάβες κλπ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν τελειώσει το leasing πληρώνεις μαζεμένα ότι χτυπήματα και γρατσουνιές έχει το αμάξι.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Υπάρχουν επιτρεπόμενες αβαρίες και εγγύηση που καλύπτει επιπλέον ζημιές.
-
Τα leasing έχουν μικτή οπότε φαντάζομαι μπορείς να κάνεις χρήση της.
-
Τα leasing έχουν μικτή οπότε φαντάζομαι μπορείς να κάνεις χρήση της.Και αυτό !
-
Τα leasing έχουν μικτή οπότε φαντάζομαι μπορείς να κάνεις χρήση της.Δεν είναι υποχρεωτική η μικτή.
Αν θέλεις στοιχίζει παραπάνω.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Εγώ θα έβαζα +3.000 και θα έπαιρνα το υβριδικό CHR.
To μόνο σοβαρό μειονεκτημα του ybridikoy chr είναι οτι έαν οδηγεί και η γυναίκα σου, θα χάσεις το αυτοκίνητο καθώς το 99% των γυναικών λατρεύουν να κινούνται μέσα στην πόλη με τον υβριδικό τρόπο κίνησης. (μεταφέρουμε βιώματα
-
Τα leasing έχουν μικτή οπότε φαντάζομαι μπορείς να κάνεις χρήση της.αν την χρηση μικτης την λες για να μην πληρωνεις στο τελος τις γρατζουνιες και τα μικροβαθουλωματα ουτε αυτο ισχύει!
Δλδ οταν προκυπτει μια γρατζουνια είναι ενα μοναδικο γεγονος που πρέπει άμεσα να το πας για συμμαζεμα. Να πληρώσεις εσυ το 300αρι της απαλλαγης και απο εκει και πάνω το πληρωνει η ασφάλεια. Λεγοντας μοναδικο γεγονός φυσικα εννοειται αν τεκμηριώνεται μια ζημιά απο το ίδιο γεγονος πχ αριστερο φτερο , αριστερη πορτα με ιδια φθορά.
Εκεί πληρώνεις τα 300 και μετα όσο είναι το υπολοιπο η ασφάλεια .
Αν πας στο τέλος και εχεις γυρω γυρω γρατζουνιες και βαθουλώματα αυτα φυσικα και δεν καλύπτονται δινοντας 300 και τα υπολοιπα η ασφάλεια!
Καθε ξεχωριστο περιστατικό κατά την κρίση του πραγματογνωμονα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά! δλδ έχεις 5 διαφορετικους τσαμπουκαδες? θα πληρώσεις 5Χ300=1500 και μετά η ασφάλεια.Γι αυτό σου τονιζουν ότι ότι συμβαίνει πρέπει να το δηλώνεις και να το αντιμετωπίζεις αμεσα για να μην υπάρχουν παρανοήσεις στο τελος.
Και για να κλείνουμε το off topic απο μερους μου το λιζιγνκ για ιδιώτες στην ελλαδα με το ολιγοπώλειο που υπάρχει και την ελλειψη ανταγωνισμου είναι μόνο για ιδιαίτερα ευκατάστατους.
Αν δεν σε νοιάζει να πληρώνεις ως και 110% της αξιας σε 4 χρονια και να χρειάζεσαι καθε 4 χρόνια να βάζεις 6 με 10 χιλιάρικα για το επόμενο μοντέλο απολαμβάνεις τα προνόμια της μικτης ασφάλειας, της ανιτκαταστασης αμαξιού του μονίμως νέου μοντέλου και το μηδενικό άγχος παζαρεματος του παλιου αμαξιού με τον κάθε ριχτη καραγκιόζη που θελει να σου παρει το παλιο για ένα κομμάτι ψωμί!
Εχει δλδ πολλά θετικά το λιζιγκ και για ιδιώτη αλλά στην Ελλαδα καταντά λόγω της ληστρικής πολιτικής των εταιρειων να είναι.... ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!! (ότι δλδ και ο αρχαιοελληνικος όρος του ΙΔΙΩΤΗ=IDIOT).
-
Πολυ ωραια η αναλυση περι leasing.Στο θεμα μας τωρα εγω αναμεσα στα δυο αυτοκινητα θα διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη το nissan!Oταν μπηκα στο chr πισω με ξενερωσα τελειως.Ειναι πολυ κλειστοφοβικο και ηθελα να βγω εξω αμεσως. Eχει και περιεργο σχημα πορτ μπαγκαζ.Το nissan εχει μοτερ σκυλι πιο μεγαλους χωρους και δεν ειναι τυχαια το best seller της αγορας.Θα προτιμουσα μερικους τριγμους τους οποιους θα μπορουσα να φτιαξω παρα τη στενοκοπια του toyota..
-
καλα και εγω στο θεμα μας το κασκαι θα έπαιρνα αν μιλάμε για βενζινη τογιοτα. Ειναι και αυτα τα παραθυρα του ...μπατμαν για τους πισω....
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?