-
Μακάρι...ας είναι και κλεμμένα [emoji14]
Test drive να κάνουμε. -
-
Σήμερα είδα ένα CX-5 με ξένες πινακίδες . Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο μοντέλο , αλλά δεν μου έκανε καμία εντύπωση .
-
Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Ξέρουμε εάν θα έρθει στην Ελλάδα και πότε το αγροτικό pick-up της Mazda BT 50 facelift ;
Αν και με τον κινητήρα 3.2 λίτρων παίζει σε κατανάλωση πολύ πάνω από όλους τους ανταγωνιστές. -
-
180 άλογα από 2 λίτρα με κατανάλωση πεντέμισι! Αυτά είναι!
Όταν επιμένανε με τον περιστροφικό δεν τους αντέγραφε κανείς, λογικό γιατί τόσες εγγενείς αδυναμίες δεν άξιζαν τον κόπο, τώρα όμως αν αυτός ο κινητήρας πετύχει θα τους αντιγράψουν όλοι! -
Και με χαμηλούς ρύπους κατά WLTP!
-
Δυο ειναι τα μοντελα που εστιαζω. Ενα φυσικα και πρωτα απο ολα αυτο με τον skyactive x και ενα το clio με τον υβριδικο κινητηρα και το αυτοματο κιβωτιο νεας τεχνολογιας.
-
Τις τιμές της Mazda τις είδες και συνεχίζεις να εστιάζεις; Δεν κλονίστηκε καθόλου η όραση σου; 10 στα 10 η εστίαση;
Είσαι αποφασισμένος λοιπόν να ξοδέψεις πολλά για να κάνεις οικονομία... -
People want economy and they will pay any price to get it.
Lee Iacocca -
Ακριβώς! Σε αυτή τη δήλωση αναφερόταν το προηγούμενο σχόλιο μου.
-
Εστιάζω ως τεχνολογίες. το Μάζντα δεν το αγοράζεις για οικονομία αλλά μιας και έχει καλοδεχούμενη.
-
Κι εγώ το παθαίνω αυτό και καμιά φορά εστιάζω στο δάχτυλο!
-
Καλαααααα
Θα ερθει και η ωρα του skyactiv x και θα σας κουναω μαντηλι.
-
Στην Ελλάδα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Καλόοοοοο! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
-
Ας βγει πρώτα να το δούμε και μετά αρχίζουμε.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Στην Ελλάδα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Καλόοοοοο! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; [emoji38]Ποιό λες; Αυτό που ο Τοτός πήρε Skyactive;
[emoji23] [emoji23]
-
Γελατε ε;;; μονο χρωματακι πειτε μου να παιρνω ιδεες.
Α, και το μαντιλι τι μαρκα να ναι;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Γελατε ε;;; μονο χρωματακι πειτε μου να παιρνω ιδεες.Για το Mazda? Εννοείται το κόκκινο Soul Red Crystal ή το Deep Crystal Blue....τίποτε άλλο!!
MAZDA FORUM