-
Kαι βλεπουμε.....
-
SUZUKI DL 650 V-STROM ότι καλύτερο στην αγορά αυτή την στιγμή στα ON-OFF [/b]
-
SUZUKI DL 650 V-STROM ότι καλύτερο στην αγορά αυτή την στιγμή στα ON-OFF [/b]
-
SUZUKI DL 650 V-STROM ότι καλύτερο στην αγορά αυτή την στιγμή στα ON-OFF [/quote]
-
-
Τώρα Transalp 650, παλιότερα BROS 650, ΧΤ 600 και πάπια Τ80. Περιμένω το V-STROM 650 με ABS για να αλλάξω μηχανή.
-
BMW R 1200 GS.-Τελεία και παύλα....
-
Kymco People 250cc τετράχρονο αυτόματο scooter από το Νοέμβριο.
-
Ένα Astraki 100cc (αθάνατος ο Ιάπωνας Τechnik!), από τότε που μπήκα στο Πανεπιστήμιο.
Τώρα, είμαι ζεστός για V Strom
-
Εχω ενα transalp 650,που μετα το 'Ακροπολις'θα αντικατασταθει με BMW GS 1200.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εχω ενα transalp 650,που μετα το 'Ακροπολις'θα αντικατασταθει με BMW GS 1200.Καλά θα κάνεις, γιατί το V-Strom 650 έρχεται...
-
Ο χρήστης philippou έγραψε:
Kymco People 250cc τετράχρονο αυτόματο scooter από το Νοέμβριο.Και εγώ το ίδιο έχω αλλά η v-storm 650 πολύ μου γιάλισε τώρα τελευταία 8-) αχ...
-
Ο χρήστης loupis έγραψε:
Και εγώ το ίδιο έχω αλλά η v-storm 650 πολύ μου γιάλισε τώρα τελευταία 8-) αχ...
Vstrom rules 0-100κμ σε 3.8 δλ
-
BMW F650 '99. Μου αρέσει πάρα πολύ στην εμφάνιση και με βολεύει στις μετακινήσεις. Αλλά... είμαι στο συνεργείο κάθε 2η εβδομάδα. Οσο κι αν μου αρέσει το μηχανάκι κουράστηκα πια. Μετά το Ακρόπολις θα το αποχωριστώ. Τα ενδεχόμενα είναι δύο.
- Αν παραμείνω στην κατηγορία πάω για V-Strom. Θέλω το 1000 αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Μάλλον με βλέπω για το 650
- Αν αλλάξω κατηγορία καλοβλεπω τα Yamaha FZ6 Fazer και Kawasaki Z750S, με τη ζυγαριά να γέρνει προς το FAZER.
-
CB 400 SUPERFOUR.....Μεχρι τη Δευτερα που περνω......
Ζ 750 FOREVER YOUNG!!!!!!!!!!!! -
Suzuki Freewind 650...Για νησάκια, βουνα και επαρχιακό δίκτυο...απλα άψογο. Φόρτωμα σαν γαϊδούρι... Βέβαια όχι το καλύτερο (ΚΤΜ LC8) αλλά με €3500 που το είχα πάρει δεν θα μπορούσα να είχα περισσότερα...και γλιτώνω και το μάστορα!!!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Και εγώ το ίδιο έχω αλλά η v-storm 650 πολύ μου γιάλισε τώρα τελευταία 8-) αχ...
Vstrom rules 0-100κμ σε 3.8 δλ
Ανόμοια πράγματα. Δεν υπάρχει σύγκριση. Για το σκοπό που το πήρα είναι πολύ καλό και αν έπρεπε σήμερα να το αντικαταστήσω ίσως επέλεγα το ίδιο σε 125cc.
-
Χαιρετω κιολας μιας και ειμαι καινουριος σε αυτο το φορουμ (η' αλλιως οπως τα λεμε φλορουμ χαιδευτικα ) και εκτος απο την αναφορα του τι μοτοσυκλετα εχω, και λιγο πληροφορια για μενα.................
ειμαι 37 χρονων, το πρωτο μου διτροχο στα τελη 2001, ενα σκουτερ Gilera Runner διχρονο φτιαγμενο Μαλοσσι 172cc τουμπανο, το ποιο εκανε λιγοτερο απο 6sec 0-100_κμ με μικρη τελικη 140_κμ κοντερ, η απλωμενο σασμαν με 7.5sec 0-100_κμ και 160+ κοντερισια... πραγματικο πυραυλακι.................... το καταχαρηκα...... κοστιζε βεβαια................
το κρατησα μεχρι τελη 2003, και τελικα αποφασισα αν και αργα να μπω στον υπεροχο κοσμο της μοτοσυκλετας, και πηρα τι αλλο φυσικα απο ενα Ducati Monster 600 dark μεταχειρισμενο αρχες 2004, που ηταν και η πρωτη μου μοτοσυκλετα, πανω σε αυτη εμαθα να οδηγω (δεν ειχα οδηγησει και με συπλεκτη σχεδον ποτε)... απλα υπεροχη, την εδωσα πριν 2+ μηνες για να παρω παλι ενα DUCATI Μονστερ μεταχειρισμεν, αυτο δηλαδη που εχω τωρα, αλλα αυτη τη φορα καλυτερο και γρηγοροτερο, ενα σπεσιαλακι κοκκινο Ducati Μονστερ 803cc εκδοση S, με μερικα εξτρα και ανθρακονηματινες performance εξατμισεις, εχω κανει 2300 χλμ, η ικανοτητα της, αυτη η θρυλικη οδηγικη ικανοτητα των Ducati δεν ειναι τυχαια, οδικη σπορ συμπεριφορα που παρολο οτι naked μοτοσυκλετα βολτας αγγιζει τα ορια μιας Supersport πιστας αλλα με εκπληκτικη πληροφοριση, και εντυπωσιακο κρατημα, απλα καταγοητευμενος, στα πρωτα 400 χλμ που το πηρα μπηκα ηδη πιστα Μεγαρα για να την γνωρισω καλυτερα, υπεροχη και χωρις να το κυνηγαω, απο την πρωτη μου επαφη και γνωριμια φωτο μπορειτε να δειτε αλλα και απο το μικρο dark 600 που ειχα και μπηκα στις Σερρες, και απο το νεο κοκκινο 800 απο την πρωτη μου επαφη Μεγαρα...
ειμαι που ειμαι λατρης των Ευρωπαικων μοτοσυκλετων και αυτοκινητων, η προσωπικη πλεον εμπειρια με τις ιταλιδες DUCATI, με εκανε να ειμαι πλεον φανατικος λατρης τους και ταγμενος........... Ducati ruless........
καλα να περνατε και καλες βολτες.............(φωτο απο τα 2 μηχανακια μου στην επισκεψη Σερρων και Μεγαρων στο παρακατω link....................... )
http://www.bikepics.com/members/runnerb ... ic/01m600/
-
**εγω εχω μια Vespa 50s '70s
και μερικες Innocenti Lambretta
Κανεις αλλος ομοιοπαθης να ενωσουμε τους καημους μας, να κλαιμε μαζι??? ** -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
**εγω εχω μια Vespa 50s '70s
και μερικες Innocenti Lambretta
Κανεις αλλος ομοιοπαθης να ενωσουμε τους καημους μας, να κλαιμε μαζι??? **Τέτοια περίπτωση στο forum δεν υπάρχει...
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?