Ευχαριστώ kyr80 αλλά προσωπικά δεν το σκέφτομαι για πολλούς λόγους.!
Πάντως διαβάζοντας όσα μου γράψατε και με από σκέψη έβαλα στην άκρη το ενδεχόμενο ρυμούλκησης, αφού για ελάχιστες φορές τον χρόνο μπορώ και με άλλο μέσο να το κάνω, οπότε πες ότι δεν το είπα καν. Για να πω την αλήθεια είμαι πολυ κοντά στο να αποφασίσω το 1.4 2WD , αφού διαβάζοντας κάποιες απόψεις ατόμων που οδήγησαν το 1.0 μου επιβεβαίωσαν το ότι νιώθεις τον μικρό κινητήρα και ότι δεν είναι για πολύ πίεση, φορτωμένο αμάξι για εκδρομές κλπ.
Το μόνο που έχω να αποδεχτώ πλέον - και για να πω την αλήθεια το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο αμάξι- είναι η κατανάλωση του. Έχω διαβάσει για καταναλώσεις από 5,7(κατασκευαστής) έως και 8(χρήστες).
Πως ακούγεται σε εσάς? Με μία κατανάλωση περί τα 7-7,5 θεωρείτε είναι οκ για αυτα που σου προσφέρει αυτός ο κινητήρας? ξέρω οτι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Πχ ξέρω από το swift 1.6 μου ότι τα 7,3 που είχα ήταν λιιιγο τσιμπημένα, απλά πίστευα ότι με τις νέες τεχνολογίες, ίσως και επειδή είχα σίγουρο ότι θα πάρω diesel θα έχω μία κατανάλωση 5,5-6 που θα ήταν σούπερ.