-
Αυτο το my Home DEH που διαφημιζει η τηλεοραση τι ειναι;
Το ψάχνω και εγώ τώρα και δεν καταλαβαίνω και πολλά πράγματα.
Στο ebill.deh.gr προσφέρει δύο πακέτα για ενεργοποίηση
-
Το ΔΕΗ myHome ONLINE είναι το νέο ψηφιακό προϊόν της ΔΕΗ που σου προσφέρει ευκολία και αποκλειστικά οφέλη!
Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις ρεύμα ημέρας και νυκτερινό με ενιαίο πάγιο και χρέωση ενέργειας χωρίς κλίμακες.
Επιπλέον, θα λαμβάνεις τον λογαριασμό σου ηλεκτρονικά κάθε μήνα και θα τον εξοφλείς εύκολα, με πάγια εντολή στην χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα.
-
Το myHome Enter είναι το νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ που σου προσφέρει νέα χαμηλότερη χρέωση ενέργειας & ενιαίο πάγιο!
Με ξεκάθαρη, απλή και διαφανή τιμολόγηση, ενιαίο πάγιο και χαμηλότερη χρέωση ενέργειας χωρίς κλίμακες και 100€ ΕΚΠΤΩΣΗ στον 1ο σας λογαριασμό*!
- Η προωθητική ισχύει μέχρι 31/12/20 και αφορά 10€ με την επιλογή του προϊόντος και 90€ επιπλέον αν επιλέξετε ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό και μηνιαίο λογαριασμό.
Δεν ξέρω ποιο από τα δύο συμφέρει περισσότερο. Κάποιο όμως πρέπει να ενεργοποιήσω.
-
-
Γράψατε πολλές σελίδες κι απουσίαζα, αλλά χαίρομαι που έβαλα τη κουβέντα στη σωστή βάση, πως εξωφρενικό είναι να έχουν έκπτωση στο τιμολόγιο οι εργαζόμενοι που παράγουν και διανέμουν το ρεύμα στην Ελλάδα, κι όχι ο Μυτιληναίος που το χει μια ζωή σε τιμές που ζημειώνουν την δημόσια εταιρεία και τώρα που παράγει και δικό του ρεύμα, το πουλάει στην ίδια εταιρεία σε τιμή πολλαπλάσια αυτής που ταυτόχρονα αγοράζει!
Ιδιωτική πρωτοβουλία, αγάπη μου, έλα πάρε με από δω...
-
Δεή κ πάλι Δεη, οι εναλακτικοί βλέπωντας τις τιμές λόγω target model να αυξάνουν,άρχισαν καταγγελία συμβάσεων. Η αγορά ενέργειας έχει γίνει πολύ ρευστή με τις τελευταίες αλλαγές κ προφανέστατα κάποιοι εκμτελεύονται την κατάσταση.
-
Για ποιο λόγο όμως υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση για κατανάλωση ηλεκτρικού και ότι για την ευρωστία της είναι καλύτερα να χάσει πελάτες?
Εξάλλου δήλωσε κερδοφορία..Την στιγμή που έχει φάει πολλά φέσια από καταναλωτές αλλά σίγουρα και μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας. και γενικά είναι χαλαρή σε αποσυνδέσεις μετρητών λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.
-
Για ποιο λόγο όμως υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση για κατανάλωση ηλεκτρικού και ότι για την ευρωστία της είναι καλύτερα να χάσει πελάτες?
Εξάλλου δήλωσε κερδοφορία..Την στιγμή που έχει φάει πολλά φέσια από καταναλωτές αλλά σίγουρα και μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας. και γενικά είναι χαλαρή σε αποσυνδέσεις μετρητών λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.
Δεν μπορεί η ΔΕΗ και μπορεί ποιός;
Αφού μεταπωλητές ρεύματος είναι οι υπόλοιποι και όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο.
-
11/12 έκανα αίτησα online στη ΔΕΗ για το myHome Enter. Μου έβγαλε ότι είναι υπό εξέταση. Περίμενα κάποιο mail ότι ενεργοποιήθηκε. Είδα στο φόρουμ το θέμα των παρόχων και μου θύμισε την αίτηση. Μπήκα τώρα στο online και μου έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα μέχρι 11/12/2022.
Τόσο δύσκολο τους είναι να ενημερώνεται αυτόματα ο πελάτης με ένα email;
-
11/12 έκανα αίτησα online στη ΔΕΗ για το myHome Enter. Μου έβγαλε ότι είναι υπό εξέταση. Περίμενα κάποιο mail ότι ενεργοποιήθηκε. Είδα στο φόρουμ το θέμα των παρόχων και μου θύμισε την αίτηση. Μπήκα τώρα στο online και μου έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα μέχρι 11/12/2022.
Τόσο δύσκολο τους είναι να ενημερώνεται αυτόματα ο πελάτης με ένα email;
Γενικά δεν ενημερώνουν, έχεις δίκιο ομως.
-
Ελα ρε χαρηκα πως εγραψε ο storm....
Αμαν ρε bekiari
-
Έχει διαγράψει τον λογαριασμό οπότε μην περιμένετε να γράψει σύντομα.
-
Έχει αποχωρήσει ο Στόρμ οριστικά. Όποιος θέλει μπορεί να τον βρεί στο άλλο γνωστό φόρουμ και στο seatclub.
-
Ελα ρε χαρηκα πως εγραψε ο storm....
Αμαν ρε bekiari
χαχα υπάρχει καλύτερο φόρουμ από αυτό? πέρα από την πλάκα, επειδή το θέμα ρεύματος με απασχολεί πολύ σοβαρά, μπορεί κάποιος να πει αντικειμενικά αν αξίζει τελικά η μετάβαση σε εναλλακτικό? εγώ θα το πω μπακάλικα, μέσες άκρες δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές, οικογενειακά μιλώντας σε 2 σπίτια με τριφασικό κ παρόμοιες καταναλώσεις (το 1 στην ΔΕΗ κ το άλλο στο φυσικό αέριο - θερμανση με θερμοσυσωρευτές) βλέπω παρόμοια πράγματα. Το φυσικό αέριο βέβαια είχει ΟΤΣ χαμηλή κ πετσοκόβει κ ίσως δεν ήταν η πιο έξυπνη επιλογή, απλά το επέλεξα λόγω της εξαργύρωσης πόντων bonus της alpha Που πραγματικά συμφέρει. Φίλοι σε άλλα φορουμ έλεγαν για την ΕΛΙΝ αλλά πολύ φοβάμαι οτι επειδή έδινε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, με τα παιχνίδια που παίζονται τον τελευταίο καιρό από τις εταιρίες παραγωγής κ τους φουσκωμένους λογαριασμούς του ρεύματος σε όλες τις εταιρίες, αργά η γρήγορα θα οδηγηθούν σε ανατιμολογήσεις.
-
Εντάξει σε αυτό το φόρουμ , υπάρχει η πολιτική ορθότητα , αλλά σε κάποια άλλα θέλουν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων .
Ονόματα δεν λέμε , υπολήψεις δεν θίγουμε...
-
Τι έγινε με τον καταιγίδα?
-
Δεν ξέρουμε ακριβώς . Μας στενοχώρησε όμως που έφυγε .
Υποψιάζομαι ότι υπήρξε μία παρεξήγηση , αλλά μάλλον θα κάνει χλμ με το Λεόν...
-
Τι έγινε με τον καταιγίδα?
Εδώ μας αποχαιρέτησε: https://forum.4troxoi.gr/comment/2105799018#comment-2105799018
Δεν κατάλαβα ούτε τι τον ενόχλησε, ούτε εαν παρεξηγήθηκε ούτε τίποτα. Αλλά γενικά είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να φύγει από το 4Τ Φόρουμ, οπότε μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Επειδή μιλάγαμε και εκτός φόρουμ, θέλω να πιστεύω ότι εαν τον είχε ενοχλήσει κάτι θα μου το έλεγε.
-
Το τι τον ενόχλησε το ξέρουμε , αλλά εκεί που πήγε θα την κάνει σύντομα . Εκτός αν δεν μιλάει καθόλου για τα θέματα που μίλαγε εδώ .
-
Στο ακατανόμαστο πήγε?
-
Το τι τον ενόχλησε το ξέρουμε , αλλά εκεί που πήγε θα την κάνει σύντομα . Εκτός αν δεν μιλάει καθόλου για τα θέματα που μίλαγε εδώ .
Είχε γράψει ότι εκεί θα μιλάει μόνο για το Leon και τίποτε άλλο. Δεν κέρω τι θα κάνει...ό,τι και να αποφασίσει το σημαντικό είναι να είναι καλά!
-
Βλέποντας διαφημίσεις για το πρόγραμμα Ήρων Εν.Α (ενεργειακή ανεξαρτησία) , μπήκα στο site να πάρω πληροφορίες μέχρι να με καλέσουν , διάβασα εδώ τα εξής :
Μπορώ να δω ένα αριθμητικό παράδειγμα;
*Φυσικά! Αν π.χ. είσαι οικιακός καταναλωτής και πληρώνεις περίπου 350€ τον χρόνο για το ρεύμα σου (χωρίς ρυθμιζόμενες χρεώσεις, δημοτικά τέλη, τέλος ΕΡΤ κ.λπ.) τότε, όταν η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΕΝ.Α φτάσει περίπου τις 4.000€ θα απολαμβάνεις δωρεάν ρεύμα για τα υπόλοιπα χρόνια μέχρι να συμπληρωθεί η διάρκεια της «οικονομικής ζωής» των πάρκων Α.Π.Ε., η οποία είναι τουλάχιστον 20 χρόνια και μπορεί να φτάσει και έως τα 25 χρόνια. Έτσι, στο τέλος του προγράμματος, θα έχεις λάβει εκπτώσεις συνολικής αξίας περίπου 9.000€, υπερδιπλασιάζοντας το κεφάλαιό σου! Και μην ξεχνάς ότι τα περίπου 4.000€ της συνολικής συμμετοχής σου, μπορείς να τα δίνεις σιγά-σιγά, όποτε σε βολεύει εσένα, μέσα σε τρία χρόνια, μηδενίζοντας σταδιακά το λογαριασμό σου! *
Δεν είναι κακή σαν ιδέα , πρέπει να κάτσω να μετρήσω τις περσινές καταναλώσεις μου !Εγώ είχα ρωτήσει για net metering και ήθελαν κάτι λιγότερο από τα τριπλά χρήματα για αρχική επένδυση και με έξτρα κόστος συντήρησις + πιθανές βλάβες . Νομίζω όποιος θα θελήσει μια ποιο οικονομική μετακίνηση με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μια τέτοια κίνηση θα είναι αναγκαία !Νομίζω ότι όταν μαζέψουν τα κεφάλαια για τα 'πράσινα' πάρκα θα σταματήσουν αυτά τα προγράμματα !
Τι γνώμη έχετε?
-
2 μηνιαίος λογαριασμός ΔΕΗ από σπίτι που δεν κατοικείται μόνιμα και έχει σχεδόν μηδαμινή χρήση ρεύματος. Βασικά μόνο το ψυγείο λειτουργεί και κάποιο φως για λίγα λεπτά κάθε 4-5 μέρες.
Σύνολο πληρωτέο 63,44
Για τη ΔΕΗ 11,74
Διάφορα, δήμος ΕΡΤ κρατηθείτε... 43,40
Ρυθμιζόμενες χρεώσεις (τι είναι αυτό πάλι?) 7,16
ΦΠΑ 1,14
Παροχος Ηλεκτρικης Ενεργειας