-
Το εβλεπα στο topgear χθες,αμαξαρα...
-
2 κουκλες Ιταλιδες μια ξανθια και μια μελαχρινη..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προ ημερών είχα πετύχει μια παλιά κόκκιnη alfa spider στη Ν. Σμύρνη, στην Αγ. Φωτεινής σταθμευμένη, σε καλή κατάσταση. Συστυχώς δεν μπορούσα να πάρω φωτό
Aλλά alfa+spider ανεξαρτήτως ηλικίας είναι το κάτι άλλο... -
Σαν τα σαλιγκαρια βγαινουν οταν εχει καλο καιρο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tsardas » 03 Φεβ 2019 16:10
Σαν τα σαλιγκαρια βγαινουν οταν εχει καλο καιρο
Ετσι.....

simbas dads name -
Μετά από αυτό νομίζω ότι ο tsotsos πρέπει να στεφθεί βασιλιάς του carspotting.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μετά από αυτό νομίζω ότι ο tsotsos πρέπει να στεφθεί βασιλιάς του carspotting.True
-
Όποιος έκανε το photoshop έκανε καλή δουλειά, αλλά δεν υπολόγισε ότι οι Θεσσαλονικείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε τέτοια άσφαλτο...
-
Hybrid Cayenne

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
REALZEUS » 05 Φεβ 2019 10:51
Όποιος έκανε το photoshop έκανε καλή δουλειά, αλλά δεν υπολόγισε ότι οι Θεσσαλονικείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε τέτοια άσφαλτο...
Η φωτό δεν είναι δικιά μου αλλά η άσφαλτος είναι ακριβώς έτσι σε αυτό το σημείο.Επί της Παύλου Μελά.Εγινε αυτοψία
-
Άρα η photo είναι αληθινή?
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
REALZEUS » 05 Φεβ 2019 10:51
Η φωτό δεν είναι δικιά μου αλλά η άσφαλτος είναι ακριβώς έτσι σε αυτό το σημείο.Επί της Παύλου Μελά.Εγινε αυτοψία
https://www.google.gr/maps/@40.6269241, ... 312!8i6656
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
https://www.google.gr/maps/@40.6269241, ... 312!8i6656Ε ναι, η πραγματική άσφαλτος Θεσσαλονίκης είναι 4-5 τόνους πιο ανοιχτόχρωμη.
-
Datsun hybrid...

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να μην πάθει και καμία ηλίαση η οικογένεια.
-
Τα παράθυρα γιατί τα έχει; Εκτός κι αν η πατέντα έχει και πάτωμα άρα γίνεται κανονική σοφίτα
-
Είναι μεζονέτα με... υπαίθριο δώμα [emoji3]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι τέτοιο θα ήταν.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Model S, στο Πανόραμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ίδιο ήταν εχθές έξω από τη 'μαύρη θάλασσα'. Γενικά έξω από το συγκεκριμένο εστιατόριο ακόμα και καθημερινές, θα πετύχεις σίγουρα κάποιο ακριβό αυτοκίνητο. Περνάω από εκεί τουλάχιστον μέρα παρά μέρα βράδυ.
Carspotting [#7]