-
Υπαρχει καποοος που του αρέσει αυτή η μούρη και το εσωτερικό του sportage ;η πιστεύει κανείς ότι είναι ποιοτικό το Tucson ;.Επισης τα κορεάτικα έχουν σοβαρό θέμα μεταπώλησης .O κόσμος δεν τα προτιμά σε suv δεν πουλάνε .
- Eγώ
- Εγώ
- Δεν έχουν μεγαλύτερο θέμα μεταπώλησης από πολλά άλλα, πολλοί τα προτιμάνε κιόλας καθότι θεωρούνται και αξιόπιστα
4.Μια χαρά πουλάνε και το Στόνικ και το Κόνα, λιγότερο τα Σπορτάτζ και Τουσόν, αλλά είναι από παλιά γνώριμες παρουσίες στην αγορά, δεν αποτελούν εξαιρέσεις σαν π.χ. τα DS ή τα Σουμπαρού.
Κλείνω προς το DS7 αλλά με προβληματιζει λιγο που εχει μονο ενα εξουσιοδοτημένο συνεργείο....
Εμένα θα με προβλημάτιζαν και άλλα θεματάκια: οι νωχελικές πωλήσεις του, η πιθανή έλλειψη ευρέως διαθέσιμων ανταλλακτικών στο μέλλον, η δυσκολία ξεφορτώματός του αργότερα. Καλή η εξκλουσιβιά, αλλά μόνο για όσους μπορούν να την χρηματοδοτήσουν και να την διαχειριστούν.
-
Εγώ ένα θα πω: Φέρτε πίσω τον cruiser....άμεσα!!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγώ ένα θα πω: Φέρτε πίσω τον cruiser....άμεσα!!!ειναι στην cyber-μακρόνησο

-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ειναι στην cyber-μακρόνησο
Nαι δυστυχώς...άντε να έρθει πίσω σύντομα!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ειναι στην cyber-μακρόνησο

Nαι δυστυχώς...άντε να έρθει πίσω σύντομα!

ΑρΕς
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσιςΑρΕς βερ 1.1
πως γατος εμπνευστει ανουσιαν πλην καφτερην ατακα κατακεραυνουσα των φραντσιοζικων φλυαρων κατασκευων ανευ εκπροσωπου των καπέτων? -
Ε ναι πράγματι μας έλειψαν οι προσωπικές προσβολές και η ειρωνεία.
-
Οντως,μας έλειψαν και οι ειρωνείες και οι προσβολές....και δεν αναφέρομαι στον Κριού....
-
Ως προς την μεταπωλητικη αξία των Κορεατών οποίος έχει πάρει τα πρώτα Ceed και i30 μτχ πίνει νερό στο όνομα τους.
Το προηγούμενο μάλιστα Ceed θα μπορούσα να πω πως ποιοτικά εσωτερικά ηταν και καλύτερο από το Golf VII
Το προηγούμενο Sportage βενζίνης είναι λίγο δύσκολο να φύγει , αλλά τα νεα Sportage , Tuscon , Ceed , i30 θα πουληθούν πανευκολα σε λίγα χρόνια καθώς και σαν μτχ θα παραμένουν ακόμη και VFM και μοντέρνα όσο ένα Tiguan ή Golf , ή Focus.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
... Το προηγούμενο μάλιστα Ceed θα μπορούσα να πω πως ποιοτικά εσωτερικά ηταν και καλύτερο από το Golf VII...Θα μπορουσες να το πεις αλλα δε σημαινει πως ειναι ετσι!
Χαλαρωσε.
Οντως ηταν καλα vfm τα ceed i30 -
Το λέω γιατί στο VII υπήρξε κάποια μικρή έκπτωση στα υλικά εντός σε σχέση με τα V και VI , ενώ δεν μου άρεσε και τόσο η θέση οδήγησης του που δεν το περίμενα.
Αντίθετα στο προηγούμενο Ceed όταν μπήκα κούμπωσα καλύτερα , τα πλαστικά στο ταμπλό ήταν πιο μαλακά ενω και η κεντρική κονσόλα , τα πιο άνετα και με καλύτερη στήριξη καθίσματα και οι γυαλιστερές μαύρες επιφάνειες δημιουργούσαν αρχικά μια πιο ωραία αίσθηση και εικόνα.
Μιλάω για βασικές εντυπώσεις.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Καλησπέρα σας,γράφω για 2η φορά αφού γενικά η συζήτηση έχει ξεφύγει...ο καθένας μας σίγουρα έχει διαφορετικές απόψεις και σεβαστές.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει π.χ η τετρακίνηση στο θέμα του 3008...ή πόσα άλογα 'πρέπει' να έχει ένα αυτοκίνητο για να είναι αρεστό. Πιστεύω 1 στους 20(μην πω και παραπάνω) που γράφουν εδώ μέσα είναι κάτοχοι ή ενδιαφέρονται για το 3008...πολλές φορές η κουβέντα αναλώνεται σε συγκρίσεις και το πόσο κακή επιλογή είναι το πεζω σε σχέση με τα 'γερμανικά' και μπλα μπλα μπλα...
Λοιπόν,παρήγγειλα το active 1.200 130ps σε άσπρο μη μεταλλικό την περίοδο black friday.μου βγήκε τελική τιμή στα 26000 και οι 2 κύριοι λόγοι που το επέλεξα ήταν οι χώροι πορτμπακαζ-πίσω επιβάτες(έχω 2 παιδιά οπότε σε κάθε ταξίδι προς επαρχία φορτώνω πράγματα,καροτσακια κλπ κλπ) και η ομορφία.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν δεν είναι τόσο δυνατό όσο θα θέλανε κάποιοι .το έκανα test drive και για στα δικά μου μάτια ήταν μια χαρά,αφου και στην εθνική με 130 πηγαίνω.
Το αυτοκίνητο αναμένεται Ελλάδα στις 2/1 άρα μετά από λίγες μέρες θα το παραλάβω με το καλό.
Επίσης (επειδή δεν ξέρω ακόμη να απαντάω) κάποιος έγραψε για προσφορά από 3008 και ds και του είπανε για πρόγραμμα παλιού πελάτη peugeot.Μπορείς να μας πείς και σε ποια αντιπροσωπία στο είπανε?
μόλις πήρα τηλ και δεν ισχύει κάτι τέτοιο...επίσης το ΚΤΕΟ που κολλάει στην προσφορά?αυτοί θα στο περάσουν?αν μπορείς να με διαφωτίσεις.ευχαριστώ
καλή χρονιά σε όλους -
Με το καλο να παραλάβεις! Να είστε γεροί να το χαρείτε!
-
Καλοτάξιδο! Το σκέφτομαι κι εγώ για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Μερικές ερωτήσεις:
- Η τιμή 26Κ ήταν με ανταλλαγή ή χωρίς;
- Νομίζω τα Black Friday είχαν κάποια extra by default, ποιά ήταν αυτά;
- Επιτόκιο 6,5%;
- Σου έδωσαν δώρο κάτι ιδιαίτερο (π.χ. service);
-
Ο χρήστης tolis233 έγραψε:
Καλησπέρα σας,γράφω για 2η φορά αφού γενικά η συζήτηση έχει ξεφύγει...ο καθένας μας σίγουρα έχει διαφορετικές απόψεις και σεβαστές.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει π.χ η τετρακίνηση στο θέμα του 3008...ή πόσα άλογα 'πρέπει' να έχει ένα αυτοκίνητο για να είναι αρεστό. Πιστεύω 1 στους 20(μην πω και παραπάνω) που γράφουν εδώ μέσα είναι κάτοχοι ή ενδιαφέρονται για το 3008...πολλές φορές η κουβέντα αναλώνεται σε συγκρίσεις και το πόσο κακή επιλογή είναι το πεζω σε σχέση με τα 'γερμανικά' και μπλα μπλα μπλα...
Λοιπόν,παρήγγειλα το active 1.200 130ps σε άσπρο μη μεταλλικό την περίοδο black friday.μου βγήκε τελική τιμή στα 26000 και οι 2 κύριοι λόγοι που το επέλεξα ήταν οι χώροι πορτμπακαζ-πίσω επιβάτες(έχω 2 παιδιά οπότε σε κάθε ταξίδι προς επαρχία φορτώνω πράγματα,καροτσακια κλπ κλπ) και η ομορφία.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν δεν είναι τόσο δυνατό όσο θα θέλανε κάποιοι .το έκανα test drive και για στα δικά μου μάτια ήταν μια χαρά,αφου και στην εθνική με 130 πηγαίνω.
Το αυτοκίνητο αναμένεται Ελλάδα στις 2/1 άρα μετά από λίγες μέρες θα το παραλάβω με το καλό.
Επίσης (επειδή δεν ξέρω ακόμη να απαντάω) κάποιος έγραψε για προσφορά από 3008 και ds και του είπανε για πρόγραμμα παλιού πελάτη peugeot.Μπορείς να μας πείς και σε ποια αντιπροσωπία στο είπανε?
μόλις πήρα τηλ και δεν ισχύει κάτι τέτοιο...επίσης το ΚΤΕΟ που κολλάει στην προσφορά?αυτοί θα στο περάσουν?αν μπορείς να με διαφωτίσεις.ευχαριστώ
καλή χρονιά σε όλουςΜε το καλό να παραλάβεις! Πήρα και εγώ με Black Friday ένα Gray Amazonite και ο γαμπρός μου ένα μαύρο και σήμερα μας ειδοποιησαν πως έρχεται στον Πειραιά στις 31/12 οπότε και το δικό σου μαζί θα είναι
Εκτός απροόπτου θα παραλάβουμε την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου -
Ο χρήστης sledgehammer έγραψε:
Καλοτάξιδο! Το σκέφτομαι κι εγώ για τους ίδιους ακριβώς λόγους.Μερικές ερωτήσεις:
- Η τιμή 26Κ ήταν με ανταλλαγή ή χωρίς;
- Νομίζω τα Black Friday είχαν κάποια extra by default, ποιά ήταν αυτά;
- Επιτόκιο 6,5%;
- Σου έδωσαν δώρο κάτι ιδιαίτερο (π.χ. service);
Τα 26K στην Black Friday ήταν χωρίς ανταλαγή αλλά υπήρχε και αυτή η προσφορά ξεχωριστά όπου η έκπτωση ήταν λιγότερη. Το καλό με την δεύτερη περίπτωση ήταν ότι μπορούσες να το διαμορφώσεις όπως ήθελες αφού στην ουσία ήταν νέα παραγγελία. Τα κομμάτια της Black Friday είχαν ήδη παραγγελθέι απο την εισαγωγική και είχαν δρομολογηθεί για κατασκευή κοντά στις ημέρες που ήταν ενεργή η προσφορά οπότε δεν μπορούσες να προσθέσεις κάτι δυστυχώς. Το επιτόκιο εμένα ήταν 8,5% μέσω Πειραιώς.
-
Γαμ/νες τράπεζες.
-
Εδώ έχουν 4 % για σπίτι δεν θα έχουν 8.5 για αμάξια;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλές μας τραπεζουλες.
Καλύτερα τώρα. -
tolis233 ,
μου είπαν για την προσφορά για παλιούς πελάτες peugeot στην αντιπροσωπεια στην Κηφισίας, automotivo, αλλά υποθέτω σε κάθε έναν λένε και κάτι λίγο διαφορετικό. Επειδή ισως τους είπα για την προσφορα της DS που ειχε 3.5% επιτόκιο ενώ αυτοί είπαν 8% ήθελαν να μου χρυσώσουν το χάπι. Ναι, υποθέτω το περνάνε αυτοί ΚΤΕΟ.
Επίσης μου είπαν ότι απο Ιανουάριο περιμένουν αυ΄ξησεις σε όλα τα μοντέλα 2-6%! -
Ε ναι λογικό τόσο φθηνό που είναι το 3008 μια αύξηση την χρειάζεται! Άλλωστε όλοι από 1/1 δεν θα έχουμε αύξηση 6% στις αποδοχές μας;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016