-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την Κυριακή φίλε είναι κλειστά.Αυτή τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.
-
Με έστειλες αδιάβαστο! ...
-
Ο μεγάλος Σκλαβενίτης του Κερατσινίου πάντως δε θα είναι ανοιχτός αυτήν την Κυριακή άρα, υποθέτω, και όλοι οι υπόλοιποι.Μόνο την επόμενη Κυριακή θα ανοίξουν,όπως μου είπε πριν από καμια ώρα η υπάλληλος.
-
Ο Σκλαβενίτης είναι κλειστά αυτή την Κυριακή...πάγια τακτική της συγκεκριμένης αλυσίδας.
-
ε; ναι...
Ευτυχώς κοντά έχει και Media Markt...
-
Νέο (;) διαμάντι...
https://www.newsauto.gr/news/eboros-pou ... grammatia/ -
Έχει γεμίσει ο τόπος μάντρες 'μαϊμούδες'. Μάντρες 'πλυντήρια' που έχουν για βιτρίνα κάποια αυτοκίνητα.
Όποιος έχει γερά νεύρα ας πάρει τηλέφωνο εδώ: https://supercars-katsoulis.car.gr/cars/
Όλα εισαγόμενα και ο τύπος απαράδεκτη συμπεριφορά στο τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει γεμίσει ο τόπος μάντρες 'μαϊμούδες'. Μάντρες 'πλυντήρια' που έχουν για βιτρίνα κάποια αυτοκίνητα.Όποιος έχει γερά νεύρα ας πάρει τηλέφωνο εδώ: https://supercars-katsoulis.car.gr/cars/
Όλα εισαγόμενα και ο τύπος απαράδεκτη συμπεριφορά στο τηλέφωνο.
οντως Supercars!!!!!οτι τραβάει η ψυχή σου...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως και με τους ιδιώτες τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.
Θέλει πάρα πολύ ψάξιμο για να εντοπίσεις καλή αγγελία από (πραγματικά) σοβαρό ιδιώτη στο car.gr.Μετά την έρευνα που έκανα τον τελευταίο μήνα με αγγελίες στο car.gr διαπίστωσα ότι πολλοί ιδιώτες που έχουν καλά αυτοκίνητα (1ο χέρι) δεν αφιερώνουν χρόνο να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους με αγγελία.
Προτιμούν άμεση ανταλλαγή σε κάποια εξουσιοδοτημένη εμπορία με καινούριο, αν και εφόσον το δεχτεί η εμπορία.Και συνήθως αυτά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πουλιούνται γρήγορα.
-
Αυτος ειναι και ο λογος που εχω τα αυτοκινητα μου οσο μπορω σαν καινουργια. Ειχα παει παλιοτερα με ενα αυτοκινητο δικο μου σε αντιπρποσωπεια και οταν το ανοιξα στο εσωτερικο του ο πωλητης εμεινε με το στομα ανοιχτο. Μου ειπε πως παρα κατι γρατζουνιες απ εξω μπορουσε να πουληθει αμεσοτατα, μεσα σε 5 λεπτα. Βασικα ο ιδιος θα το αγοραζε
Βεβαια το σπορ αυτο ειναι πολυδαπανο και ψυχοφθορο αλλα οταν αλλαζεις αυτοκινητο εχεις δεδομενο οτι θα φυγει σε μια μερα.
Για παραδειγμα ποτε μα ποτε δεν σκουπιζω με το ιδιο στομιο καθισματα και πατακια.
Αλλες φορες πριν το αφησω στον ηλιο και εχω χρονο για χασιμο εχω κατι μαντηλακια με προστασια του ταμπλο και το περναω μια χερια και μετα το παραταω στο ηλιο.Οταν ηταν να δωσω ενα αμαξι το καθαριζα ξανα και ξανα σαν βλαμενο για να ειναι τελειο, μεχρι και τις ραγες των καθισματων Ηθελα να το χαρει σαν καινουργιο, χαιρομουν που θα το χαρει διοτι το ιδιο θα ηθελα και εγω αν το αγοραζα απο αλλον.
-
Μόνο που όταν το βάλεις για πώληση θα σε πάρουν τηλ. αυτοί που βλέπουν τα χρέπια στους εμπόρους και θα σου πουν να το δώσεις φτηνότερα από αυτά .
Για αυτό ο κόσμος που τα έχει καλά δεν μπλέκει με ιδιώτες , γιατί είναι πολλοί αυτοί που το παίζουν έξυπνοι...
-
Και εγω σκεφτομαι οταν παρω καποιο αλλο να το δωσω για προκαταβολη ή ανταλλαγη για μειωση της τιμης σε αντιπροσωπεια.
-
Εξαιρετικά ψυχοφθόρα η διαδικασία είτε πώλησης είτε αγοράς μεταχειρισμένου.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Βεβαια το σπορ αυτο ειναι πολυδαπανο και ψυχοφθορο αλλα οταν αλλαζεις αυτοκινητο εχεις δεδομενο οτι θα φυγει σε μια μερα.
Kαι αξίζει τον κόπο/χρόνο να σκας για ένα κωλάμαξο;
-
Εγω ο ιδιος το χρησιμοποιω αρα εχω ενα ωραιο αμαξι πρωτα εγω που ειναι σαν καινουργιο και επειτα φευγει πανευκολα μολις θελω ενα καινουργιο.
Το βλεπω σαν το σπιτι μου. Θελω να ναι καθαρο και ωραιο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Για παραδειγμα ποτε μα ποτε δεν σκουπιζω με το ιδιο στομιο καθισματα και πατακια.
Αλλες φορες πριν το αφησω στον ηλιο και εχω χρονο για χασιμο εχω κατι μαντηλακια με προστασια του ταμπλο και το περναω μια χερια και μετα το παραταω στο ηλιο.Δεν πιστεύω να είσαι serial killer?
-
Οχι φυσικα. Αλλα σε παλιο τουοτα το ταμπλο εσκασε απο τον ηλιο και απο τοτε το εχω παρει με φοβο και σε καποια αλλα αυτοκινητα εκαναν εντονες ρωγμες χανοντας το χρωμα τους.
Στα πατακια σκεφτηκα πως στο σπιτι δεν σκουπιζεις το πατωμα με τη ηλεκτρικη σκουπα και μετα με το ιδιο στομιο καθαριζεις καναπεδες μαξιλαρια και στρωματα.
Αλλο το πατωμα αλλο οι καναπεδες, ετσι και το αυτοκινητο.
Ειμαι ο μονος που το σκεφτομαι;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:lol:
Ειμαι ο μονος που το σκεφτομαι;Όχι, δεν είσαι ο μόνος σε πολλά απ'αυτά που λες
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
[emoji38]Οχι φυσικα. Αλλα σε παλιο τουοτα το ταμπλο εσκασε απο τον ηλιο και απο τοτε το εχω παρει με φοβο και σε καποια αλλα αυτοκινητα εκαναν εντονες ρωγμες χανοντας το χρωμα τους.
Στα πατακια σκεφτηκα πως στο σπιτι δεν σκουπιζεις το πατωμα με τη ηλεκτρικη σκουπα και μετα με το ιδιο στομιο καθαριζεις καναπεδες μαξιλαρια και στρωματα.
Αλλο το πατωμα αλλο οι καναπεδες, ετσι και το αυτοκινητο.
Ειμαι ο μονος που το σκεφτομαι;
[emoji38]Μπορείς και αν θες να αλλάξεις την σειρά καθαρισμού. [emoji3] [emoji3] Πρώτα να κάνεις τα καθίσματα και μετά τα πατάκια. [emoji3] Problem solved. [emoji106][emoji16]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Εμένα πάντως μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση το δεκάρικο που έδωσα για ένα καλό έσω - έξω πλύσιμο του Rapid μου την προηγούμενη μέρα από την παράδοση στο νέο ιδιοκτήτη του. Ο άνθρωπος εξεπλάγη ευχάριστα, γιατί δεν το περίμενε κι εγώ χάρηκα που στα δικά του μάτια είδα την ίδια χαρά σα να το είχε πάρει καινούριο. Κατά τ' άλλα κι εγώ προσέχω πολύ τα αυτοκίνητα μου, γι' αυτό πωλούνται και σε υψηλές τιμές.
Έμποροι μεταχειρισμένων