-
Πω!
Δεύτερη μέρα από την αγορά του!
Το εμπιστεύθηκε τοσο πολύ και του έφυγε;
Θέλει περίοδο προσαρμογής οποιοδήποτε αυτοκίνητο ,ειδικά αν έρχεσαι από αυτοκίνητα με λιγότερα άλογα.
Τον χτύπησε κάποιος άλλος , δεν έφταιγε και δεν είχε μικτή;Κρίμα πραγματικά.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Όντως κρίμα !
Αλλά και τραγικό να μην έχει μικτή , αλλιώς γιατί το πουλάει ;
20000 € αυτοκίνητο να λυπάσε τα 150 -200 παραπάνω το χρόνο για μικτή!
Εν τωμεταξύ δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά γιαυτό (swift '18) οπότε μόνη ελπίδα να το αποθηκεύσει κάπου και να περιμένει καναδυο χρόνια μέχρι να βρεθεί τίποτα από τα νοικιάρικα που θα στουκάρουν οι τουρίστες , η φανοποιεία του sport είναι ίδια με τα απλά μοντέλα, τουλάχιστον τα κτυπημένα τμήματα που βλέπω .
Άλλα μάλλον εχει ξενερώσει γιατί το σουτάρει κατευθείαν!
-
Εγω δε τη βλεπω τόσο μεγάλη τη ζημία. Ούτε τα τζάμια έχουν σπασει, ούτε αερόσακοι άνοιξαν. 2 πόρτες και φαναρτζοδουλιά. καινούργιο πόσο έχει είπαμε;
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πω!
Δεύτερη μέρα από την αγορά του!
Το εμπιστεύθηκε τοσο πολύ και του έφυγε;
Θέλει περίοδο προσαρμογής οποιοδήποτε αυτοκίνητο ,ειδικά αν έρχεσαι από αυτοκίνητα με λιγότερα άλογα.
Τον χτύπησε κάποιος άλλος , δεν έφταιγε και δεν είχε μικτή;Κρίμα πραγματικά.
Δε μου φαίνεται να του έφυγε. Πολύ πιο πιθανό να έπεσε κάποιος πάνω του.
Εγω δε τη βλεπω τόσο μεγάλη τη ζημία. Ούτε τα τζάμια έχουν σπασει, ούτε αερόσακοι άνοιξαν. 2 πόρτες και φαναρτζοδουλιά. καινούργιο πόσο έχει είπαμε;
Φαναρτζοδουλειά στην κεντρική κολόνα, στο μαρσπιέ και στον πίσω θόλο δεν είναι ότι πιο εύκολο. Ότι γίνεται, γίνεται αλλά σε καμία περίπτωση όπως ήταν αρχικά.
-
Δεν έχει πάρει η κολώνα λέτε;
-
Ανταλλακτικά μόνο καινούργια από τη Suzuki 5000 € το λιγότερο και ναι έχουν ανοίξει αερόσακοι φαίνονται λίγο στις φωτογραφίες +εργασία +βαψίματα γιαυτό το πουλάει ...damage control
-
-
Μήπως το παραπάνω swift της αγγελίας σχετίζεται με αυτό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aυτό της αγγελίας έχει πινακίδα ΧΧΧ-4Χ48 (?) αλλά στη φωτό που έβαλες δε μπορώ να διακρίνω κάτι. Επίσης φαίνεται και ένα κόκκινο σημάδι στην πόρτα του οδηγού.
-
Η πινακίδα με ζουμ... μάλλον ταιριάζει...ΙΥΕ4946 Μάλλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Αρα δεν ειναι το ιδιο αμαξι
-
θα μπορούσε να ήταν και 8 το τελευταίο ψηφίο...πιστεύω ότι αυτό είναι κατά 99,99%....
-
A sorry...Εμενα μου φαινεται 6 το ενα και 8 το αλλο
Οποιος εχει το περιοδικο στα χερια του, θα το δει καλυτερα φανταζομαι -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
A sorry...Εμενα μου φαινεται 6 το ενα και 8 το αλλο
Οποιος εχει το περιοδικο στα χερια του, θα το δει καλυτερα φανταζομαιΤο έχω το περιοδικό άλλα η φωτογραφία είναι λίγο πιο μεγάλη από τον αντίχειρα μου....με την κάμερα του τηλεφώνου μου για να διακρίνω την πινακίδα....
-
Οι 3 πρώτοι αριθμοί της πινακίδας συμπίπτουν και ο τέταρτος είναι αμφίβολος, σίγουρα αυτό είναι το άτυχο σουζούκι της αγγελίας, συγχαρητήρια στον Σέρλοκ που το ταίριαξε.
-
Ποσά κίτρινα Swift sport με ίδια τρία πρώτα νούμερα πουλήθηκαν; [emoji12][emoji12][emoji12] 100% αυτό είναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν ξέρω ίσως να κάνω λάθος.
Ίσως να μην είμαι πραγματικός γνωστής αλλά...https://www.car.gr/14587006-volkswagen- ... sg-sport-p
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Δεν ξέρω ίσως να κάνω λάθος.
Ίσως να μην είμαι πραγματικός γνωστής αλλά...https://www.car.gr/14587006-volkswagen- ... sg-sport-p
μοσχατο-στόλος.....λογικά από κάτω στη μαρίνα στο ΣΕΦ θα ναι δεμένο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καταφερε το ασχημυνε ρε φστ μου...
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα