-
Το Χ1 φευγει αρκετα σε τιμη οταν αρχιζω να το διαμορφωνω οπως θελω και επισης δεν υπαρχει android auto/carplay οποτε απορριπτεται. Για καποιον που δεν εχει το κολημματα μου, ειναι ομως εξαιρετικη επιλογη στα χρηματα αυτα.
Το volvo xc40 θα με ενδιεφερε το Τ3, αλλα απο οτι βλεπω (διορθωστε με παλι αν κανω λαθος) ο κινητηρας αυτος δεν συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο οποτε και αυτο απορριπτεται.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγραψαν πολλά όλοι , αλλά η ουσία είναι ότι τα αυτοκίνητα αλλάζουν όλα προδιαγραφές .
Ετσι η περιμένεις να πάρεις από Χριστούγεννα και μετά ή παίρνεις ότι ετοιμοπαράδοτο υπάρχει .Το C5 aircross που είπαν και οι άλλοι , έχει αρκετά από αυτά που θέλεις . Ο κινητήρας είναι 1,6 με 180 άλογα και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο .
Σε μία εβδομάδα θα βγούν οι τιμές του στο γαλλικό σάιτ και έτσι θα μπορείς συγκρίνοντας τις γαλλικές τιμές του 3008 και τις εδώ να υπολογίσεις τι θα παίξει με το 5 αιρκρός .
Ακόμα αλλαγές κινητήρα θα έχουμε και στο 3008 και στο Γκράντλαντ .
Επειδή θέλεις πολλά από εξοπλισμό , δεν ξέρω αν θα βρείς Χ1 με όλα αυτά κάτω από 35000 . Ακόμα δες και το Βόλβο .
Χρήσιμα αυτά που γράφεις για τις τιμές του c5 στο γαλλικό σάιτ και σίγουρα θα είναι ένας μπουσουλας για να πάρουμε μυρωδιά τι θα επακολουθήσει και στη Ελλάδα.
-
Για την ώρα το xc40 τ3 δεν βγαίνει σε αυτόματο. Του χρόνου θα βγει
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αγαπητε ντετόλ,
συμφωνω τα μαλα, καθεις εχει αποψη, οπως εχει και απο τετοιον που καθεται επανω
τωρα, αυτος που καθομαι πανω εγω, αν και γατος, θα ελεγε οτι θα εκαμα μια υπερβασουλα και να παω σε levorg, αλλωστε παντα θα παραγγειλω γκαζοζα γερανι και οχι σπράιτ
δεν εχει νάβι, αλλα απο οσο γνωριζω εχει ανδροειδες το αυτοματον
αλλα και χαρα μεγαληΑρΕς
προφανως και χρειαζεται ερως για οδηγησις και διαστροφη αφρατης μιλφατης περπατουσα επι γατοπλατης μετα δωδεκαποντων δια επιλογη τετοια. ισως μονον ο θεοφανης, ο σπυριδων, ο κιμων και κανα - δυο αλλοι διεσταμμενοι να το επραττανΑρΕς βερζιον 1.1
στο 4ο δημοτικο σχολειο δυτικου προαστειου, σεβεντις, ειχα καποιον συμμαθητη που εβρωμουσε, μαλλον δεν σπουπιζοταν καλως κατα την αποθεση. με στοιχειωσε πολλα χρονια η φατσα και αποτελεσε κατηγορια καταταξης προσωπων αμα τη εμφανισει. καποια στιγμη τον ξεχασα. και μετα ειδα τον κατρουγκαλο.
εαν ειχα ξεπερασει αυτες τις αρρωστες τις σκεψεις, και ειχα εξοφλησει και τα αναδρομικα του εφκα, θα εχτυπαγα ενα με τη κοντινη ληξη του ληζινκ. -
Μιας και διαβασα για απλετους χωρους, αυτοματο κιβωτιο, γκατζετ και υπερυψομενη θεση οδηγησης λεω να ριξω κατι διαφορετικο ως ιδεα.
(ασχετο αλλα και στα χατςμπακς αν σηκωσει κανεις τερμα πανω το καθισμα ειναι σχεδον στο ιδιο υψος με ενα καθισμα σε μεσο υψος στα σουβ).
(Δευτερο ασχετο αλλα αν εχει μπλε δοντι με στριμινγκ για τις μουσικες και τις κλησεις τηλ και ενσωματομενο ναβι δεν εξυπηρετει;)Με 35 χιλιαρικα φανταζομαι πως παιρνει κανεις το φουλ εξτρα gt line εκδοση, με ντιζελ κινητηρα 130 αλογων με 30 κιλα ροπης, αυτοματο 8 ταχυτο κιβωτιο και εχει λογικα και ρεστα.
Με μηκος 4,40μ ο χωρος αποσκευων ειναι 775 λιτρα και με τα καθισματα κατω παει στα 3500 λιτρα. Εχει αποθηκευτικους χωρους 180 λιτρα, αποσταση απο το εδαφος 18 εκ, οπως δηλ και τα σουβ και διαθετει ενα ηλεκτρονικο συστημα προσφυσης της πεζω που προσομοιαζει την τετρακινηση, ενω σε δοκιμες αναφερουν την πολυ καλη του ηχομονωση.
Εχω την αισθηση πως παρα το φορτηγησιο σχημα του, εχει χαμηλοτερο κεντρο βαρους απο τα σουβ, συνεπως ισως πηγαινει αρκετα καλα στο δρομο.
Το κεντρο βαρους δεν εχει να κανει μονο με το υψος του αυτοκινητου καθως εχει πολλες αλλες μεταβλητες
-
Χαζευοντας το σαιτ της subaru, επεσα πανω στο xv. Αρχικα αναφωνησα 'που ησουν ολους αυτους τους μηνες αναζητησης' και νομιζα οτι βρηκα την ιθακη μου (ειναι και της μοδας αυτον τον καιρο), αλλα δυστυχως ειναι μικρουλι για τις αναγκες μου.
Το peugeot rifter ειναι μια ενδιαφερουσα λυση και η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα συρομενη πορτα σκιρτισε η καρδια μου. Ονειρευτηκα heist movies του hollywood και εξοδους με οπλοπολυβολα και μασκες μαλλον
Εχει και το καινουριο 8ταχυτο αυτοματο κιβωτιο του ομιλου. Βλεποντας τον αγγλικο configurator συνειδητοποιω οτι βενζινοκινητηρας δεν συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο. Με diesel δεν θελω να μπλεξω για δυο λογους, α. δεν θα κανει πολλα χιλιομετρα και απο οτι εχω ακουσει ειναι προβλημα για τα ντηζελ αυτο, β.βλεπω μια ταση απομακρυνσης απο τα ντηζελ και φοβαμαι τι μπορει να σημαινει αυτο (δεν θα μπορω να του πουλησω μετα; θα αυξησουν ξαφνικα τα τελη κυκλοφοριας; θα απαγορευσουν την κυκλοφορια τους στα αστικα κεντρα; στην ελλαδαρα που ζουμε δεν υπαρχει καμμια λογικη σε τιποτα απο οτι γινεται).Σχετικα με το συνδυασμο bluetooth + ενσωματωμενο navi, η απαντηση ειναι η εξης:
Θεωρητικα ναι κανεις δουλεια ΤΩΡΑ, αλλα το google maps ανανεωνεται συνεχως, τα ενσωματωμενα navi πρεπει να περιμενεις ποτε (και αν) θα τους ερθει η ορεξη να τα ανανεωσουν. Επισης επειδη η οθονη του αυτοκινητου στο android auto δουλευει σχεδον αποκλειστικα σαν 'χαζη οθονη', εχεις καλυτερη αποκριση αλλαζοντας συσκευη τηλεφωνου (μια και ολη η επεξεργαστικη δουλεια γινεται στο τηλεφωνο) ειναι σαν να αναβαθμιζεις το συστημα σου. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Χαζευοντας το σαιτ της subaru, επεσα πανω στο xv. Αρχικα αναφωνησα 'που ησουν ολους αυτους τους μηνες αναζητησης' και νομιζα οτι βρηκα την ιθακη μου (ειναι και της μοδας αυτον τον καιρο), αλλα δυστυχως ειναι μικρουλι για τις αναγκες μου.Το peugeot rifter ειναι μια ενδιαφερουσα λυση και η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα συρομενη πορτα σκιρτισε η καρδια μου. Ονειρευτηκα heist movies του hollywood και εξοδους με οπλοπολυβολα και μασκες μαλλον
Εχει και το καινουριο 8ταχυτο αυτοματο κιβωτιο του ομιλου. Βλεποντας τον αγγλικο configurator συνειδητοποιω οτι βενζινοκινητηρας δεν συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο. Με diesel δεν θελω να μπλεξω για δυο λογους, α. δεν θα κανει πολλα χιλιομετρα και απο οτι εχω ακουσει ειναι προβλημα για τα ντηζελ αυτο, β.βλεπω μια ταση απομακρυνσης απο τα ντηζελ και φοβαμαι τι μπορει να σημαινει αυτο (δεν θα μπορω να του πουλησω μετα; θα αυξησουν ξαφνικα τα τελη κυκλοφοριας; θα απαγορευσουν την κυκλοφορια τους στα αστικα κεντρα; στην ελλαδαρα που ζουμε δεν υπαρχει καμμια λογικη σε τιποτα απο οτι γινεται).Σχετικα με το συνδυασμο bluetooth + ενσωματωμενο navi, η απαντηση ειναι η εξης:
Θεωρητικα ναι κανεις δουλεια ΤΩΡΑ, αλλα το google maps ανανεωνεται συνεχως, τα ενσωματωμενα navi πρεπει να περιμενεις ποτε (και αν) θα τους ερθει η ορεξη να τα ανανεωσουν. Επισης επειδη η οθονη του αυτοκινητου στο android auto δουλευει σχεδον αποκλειστικα σαν 'χαζη οθονη', εχεις καλυτερη αποκριση αλλαζοντας συσκευη τηλεφωνου (μια και ολη η επεξεργαστικη δουλεια γινεται στο τηλεφωνο) ειναι σαν να αναβαθμιζεις το συστημα σου.ψήφο εμπιστοσύνης και από εμένα για google maps.
-
Μιας και διαβασα για απλετους χωρους, αυτοματο κιβωτιο, γκατζετ και υπερυψομενη θεση οδηγησης λεω να ριξω κατι διαφορετικο ως ιδεα....
Εχω την αισθηση πως παρα το φορτηγησιο σχημα του, εχει χαμηλοτερο κεντρο βαρους απο τα σουβ, συνεπως ισως πηγαινει αρκετα καλα στο δρομο.
Όπως και αυτό το οποίο ως φορδ σίγουρα θα είναι και οδηγοκεντρικό!
http://www.mikemurphyford.com/inventory ... m9jka25732
Εκεί να δεις χώρους και γκατζετ! Ακόμη και αισθητήρες οροφής για να μη βρει σε ψηλά εμπόδια!!!!
Φίλε Lap o άνθρωπος για suv ψάχνει. -
Η αληθεια ειναι οτι δεν με χαλασε σε ιδεα το βανακι της peugeot, αλλα σκαλωσα στο ντηζελ. Ειχα πει αλλωστε οτι ειχα κοιταξει και προς touran μερια, ενω το πεζω μοιαζει να ειναι και λιγο πιο ψηλο, οποτε ισως μπορουσα να ψησω και τη γυναικα. Για να συζητησουμε ιδεες ανοιξα το νημα ετσι και αλλιως και για να ξεφυγω απο αυτα που ειχαν κολλησει στο μυαλο μου
-
Ειδες μεσιε σπυρος;
Υπαρχουν και ανθρωποι που αρεσκονται στα ασχημουτσικα αυτοκινητα που προτεινει ο λαπ
Η αληθεια ειναι πως το ριφτερ το ειχα εντοπισει απο τοτε που παρουσιαστηκε, αλλα ελεγα δεν θα βρεθει καποιος να το προτεινω;
Και εμενα μ αρεσει καθως δινω μεγαλη σημασια στο πρακτικο του πραγματος και δευτερευοντος στην εμφανιση. Ενταξει σε καποια αυτοκινητα κοιτω την εμφανιση αλλα γενικα κοιτω τι μου δινει ως προιον.Το εδειξα στην συμβια και της λεω πως σου φαινεται; θα πηγαινουμε και παραλια με ολα τα τσιμπρακαλα και τα ποδηλατα και θα φορτωνουμε το ικεα για πλακα.
Εχουμε ψωνισει δυο σπιτια απο το ικεα.
Μου λεει να σου δωσω και μια μπανανα για τη μεση να βαζεις κατσαβιδια και φακους, να κρεμας και τα γυαλλια σου με κορδωνακι να ταιριαζεις με το αμαξι.
Απο ολο το αμαξι αυτο ειχε να πειΒλεπω νημα που λεει θελει τεραστιους χωρους και κοιταζε το τουραν που μοιαζει με φορτηγακι, ηρθε η ωρα του ριφτερ λεω.
-
Lap (από τις μεγάλες μου συμπάθειες εδώ μέσα! ) αν κάτι τέτοιο σας κάνει οικογενειακώς όπως και στον φίλο ντετόλ, δεν έχω λόγο να επιμένω παρά εύχομαι ένα μόνο... Και εις ανώτερα!!!!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ειδες μεσιε σπυρος;
Υπαρχουν και ανθρωποι που αρεσκονται στα ασχημουτσικα αυτοκινητα που προτεινει ο λαπ [emoji38]
Η αληθεια ειναι πως το ριφτερ το ειχα εντοπισει απο τοτε που παρουσιαστηκε, αλλα ελεγα δεν θα βρεθει καποιος να το προτεινω;
Και εμενα μ αρεσει καθως δινω μεγαλη σημασια στο πρακτικο του πραγματος και δευτερευοντος στην εμφανιση. Ενταξει σε καποια αυτοκινητα κοιτω την εμφανιση αλλα γενικα κοιτω τι μου δινει ως προιον.Το εδειξα στην συμβια και της λεω πως σου φαινεται; θα πηγαινουμε και παραλια με ολα τα τσιμπρακαλα και τα ποδηλατα και θα φορτωνουμε το ικεα για πλακα.
Εχουμε ψωνισει δυο σπιτια απο το ικεα.
Μου λεει να σου δωσω και μια μπανανα για τη μεση να βαζεις κατσαβιδια και φακους, να κρεμας και τα γυαλλια σου με κορδωνακι να ταιριαζεις με το αμαξι.
Απο ολο το αμαξι αυτο ειχε να πει [emoji38]Βλεπω νημα που λεει θελει τεραστιους χωρους και κοιταζε το τουραν που μοιαζει με φορτηγακι, ηρθε η ωρα του ριφτερ λεω.
Γυναίκες ... Όλα τα θέλουν δικά τους
Γκρινιάζουν όταν δεν είναι κουκλί το αυτοκίνητο, γκρινιάζουν που και το κουκλί δεν χωράει 4 θεσιο καναπέ από το ΙΚΕΑ -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν με χαλασε σε ιδεα το βανακι της peugeot, αλλα σκαλωσα στο ντηζελ. Ειχα πει αλλωστε οτι ειχα κοιταξει και προς touran μερια, ενω το πεζω μοιαζει να ειναι και λιγο πιο ψηλο, οποτε ισως μπορουσα να ψησω και τη γυναικα. Για να συζητησουμε ιδεες ανοιξα το νημα ετσι και αλλιως και για να ξεφυγω απο αυτα που ειχαν κολλησει στο μυαλο μουΔες και το 5008 τότε, και καλά SUV αλλά κατά βάθος MPV, εμένα η γυναίκα κατι Espace κτλ δεν ήθελε να τα δει παρόλο που της τα πρότεινα έντονα, αλλά με αυτό δέχθηκε και ικανοποιηθηκαμε όλοι
-
θελουμε να ειναι μεγαλο αλλα να μην ειναι και πολυ μεγαλο
Ειναι ο λογος που εφαγε ακυρο το kodiaq. Το 5008 εχει το προσθετο προβλημα οτι ανεβαινει και αρκετα στην τιμη -
Εμένα πάντως που αρχικά η γυναίκα μου γκρίνιαζε για το μέγεθος, τελικά το οδηγεί μια χαρά και αισθάνομαι δικαιωμένος που δεν με επηρέασε στην επιλογή μου!!
Οπότε προσπάθησε να την πείσεις πως όλα είναι θέμα συνήθειας και οι δυσκολίες στην οδήγηση θα είναι μόνο για 2-3 φορές (λογικά...) -
Ξέρει αυτός... Με τη γυναικεία γκρίνια και τη μουρμούρα δεν παίζουμε:-)
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Αν διαβάζω καλά τον τιμοκατάλογο της BMW, αυτόματο κιβώτιο έχουν μόνο στους κινητήρες των 2000cc, κάτι το οποίο είναι απαγορευτικό για εμένα .Αυτόματο υπάρχει και σε 1500 και πετρέλαιο και βενζίνη
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αν διαβάζω καλά τον τιμοκατάλογο της BMW, αυτόματο κιβώτιο έχουν μόνο στους κινητήρες των 2000cc, κάτι το οποίο είναι απαγορευτικό για εμένα .
Δεν τον διαβάζεις καλά! Απλά σε κάποια 2λιτρα είναι στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο. Ως έξτρα υπάρχει και στον 1.500αρη βενζίνης και με την προσφορά που τρέχει το παίρνεις στο πακέτο advantage plus (που έχει και αυτόματο, και ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών και full LED φώτα) με περίπου €35.000.
Τα μπερδεύεις Φανη.
Αυτόματο έχει και η βενζίνη 1500 και πλέον το πετρέλαιο 1500.
Στη βενζίνη το πακέτο προώθησης είναι το xline advance και στο πετρέλαιο το advantage plus. Το πρώτο έχει led το δεύτερο όχι.
Τιμή για αμφότερα με εκπτώσεις γύρω στα 35.Για το φίλο που ρωτάω καλύτερη επιλογή η βενζινη με ελλείψεις σε Android auto και μπροστά αισθητήρες
-
Μα αυτο εγραψα Στεφανε, οτι εχει αυτοματο η βενζινη 1.500...τι μπερδευω!;!;
Για ντΙζελ δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν τον ενδιαφέρει! Αλλα ναι πλεον υπαρχει και 1.500αρι ντιζελ αυτοματο. Αμφότερα με το DCT και όχι με μετατροπέα (αρνητικο για εμενα, αλλα μαλλον πουλαει καλυτερα στην πλειοψηφια).
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Το Χ1 φευγει αρκετα σε τιμη οταν αρχιζω να το διαμορφωνω οπως θελω και επισης δεν υπαρχει android auto/carplay οποτε απορριπτεται. Για καποιον που δεν εχει το κολημματα μου, ειναι ομως εξαιρετικη επιλογη στα χρηματα αυτα.Το volvo xc40 θα με ενδιεφερε το Τ3, αλλα απο οτι βλεπω (διορθωστε με παλι αν κανω λαθος) ο κινητηρας αυτος δεν συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο οποτε και αυτο απορριπτεται.
Στην Χ1 με 500 ευρώ βάζεις τούμπανο οθόνη 10,1 tablet android με κάμερα οπισθοπορείας και πλήρη ενσωμάτωση των μαμα λειτουργιών. Δες το αμάξι αν σε καλύπτει σε χώρους και οδηγικά και αυτές τις λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουμε και στο σχετικό νήμα και φόρουμ να τις λύσεις.
Αγορα μεσαιου SUV εως 35.000