Jul 24, 2018, 6:44 AM

Παιδιά επειδή μένω κάποια χρόνια στα μέρη (η φωτιά ξεκίνησε 800 μέτρα από το σπίτι μου) πολλά από αυτά που βλέπετε όχι μόνο δεν είναι αυθαίρετα αλλά πέρα από τις οικοδομικές άδειες (με κόστη από 20000 και πάνω) οι άνθρωποι πληρώνουμε και επίσης υψηλά ποσά σε ανταποδοτικά τέλη (που δεν βλέπουμε το αντίκρυσμα...) και σε υψηλότατους φόρους. Εκτός και αν θεωρείτε ότι ο Καραμανλής ζει σε εκτός σχεδίου περιοχή ή ο συγχωρεμένος ο Εβερτ με το ομώνυμο κτήμα να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της περιοχής... Φυσικά και υπάρχουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με αποφάσεις που δεν υλοποιούνται λόγω πολιτικού κόστους. Για παράδειγμα από όσους με διαβάζουν λίγο εδώ μέσα θα έχουν δει πως κατά καιρούς επισημαίνω πρώτον γιατί 25 χλμ από την Αθήνα χρειάστηκε να αγοράσω 'τζιποειδές'. Εχοντας εγκαταστήσει βιολογικό σύστημα αντί βόθρου στο σπίτι μου κάποιοι μεγαλοσχήμονες από αυτούς που κάνουν πως στενοχωριούνται σήμερα για το κακό που βρήκε την γειτονιά... μάζευαν πριν λίγα χρόνια υπογραφές ώστε να μη γίνει βιολογικό σύστημα Αν. Αττικής χρηματοδοτούμενο μάλιστα από την ΕΕ. Φυσικά και τους πέρασε. Φταίμε φυσικά οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο γιατί αρνούμαστε να κατανοήσουμε στην πλειοψηφία μας πως με κοινές συντονισμένες δράσεις μπορούμε να αποτρέψουμε κάποια δυσάρεστα. Εδώ μέσα έχουν βρεθεί ανόητοι που όταν έγραφα για κοινές δράσεις συμπολιτών έψαχναν τρόπο να με βγάλουν μακάκα. Προσωπικά έχω γνωρίσει και άλλους μακάκες σαν εμένα και όσο μπορούμε καθαρίζουμε τα του οίκου μας αλλά και άλλων ανόητων που αδιαφορούν για το κοινωνικό σύνολο. Φυσικά από τύχη σας γράφω σήμερα. Αντί να πάει προς Μάτι η φωτιά θα μπορούσε να πάει προς Ντράφι. Ευτυχώς για εμένα λοιπόν. Δυστυχώς για ένα ζευγάρι φίλων. Τώρα παρακαλώ μη βρεθεί κανας παπάρας και με ρωτήσει γιατί έχω νεύρα αφού δεν έπαθα τπτ?