-
Στην αγορα του βιτάρα, αν γίνει τελικώς, ειμαι στο ανωτερο ποσό που μπορώ να διαθέσω.
Οπότε φυσιολογικά ψάχνω για βενζίνα μιας και τα χιλιόμετρα που κανω ανα έτος είναι max 8000
και τον καλύτερο συνδιασμό κινηρα-εκδοσης-τιμής.
Η χρυσή επιλογή για μενα θα ήταν ενα vitara 1.4boosterjet gl+ με διχρωμία ιβουάρ-μαυρη οροφή -
Αφού έχει βγει το αντίστοιχο SX4, θα βγει και το Vitara. Αλλά θα πρέπει να περιμένεις. Ίσως με το επόμενο facelift;
https://www.motor1.com/news/232950/suzu ... ift-spied/Στις αντιπροσωπείες λένε τίποτα;
-
Αυτό που είπες, το οτί βαζουν τον 1,4boosterjet στο SX4 και όχι στο vitara εως τώρα,
ειναι ο λόγος που δεν το εχω αγοράσει ακόμη.
Ας ελπίσουμε ότι με το λιφτινγκ τον οκτώβρη; θα τον βάλουν και σε απλή εκδοση και 'οχι μονον στην S.
Δυστυχώς στον νομό μου δεν υπαρχει αντιπρόσωπος.Μόνον Ηρακλειο (100χλμ. 1ώρα+ οδήγηση).Οι αντιπροσωπίες
νομίζω αν γίνει κάτι τέτοιο 1ο μέλημα τους είναι να διώξουν το στόκ.
ενα τηλεφώνημα πάντος θα το κάνω!. -
Ο χρήστης Niko_Tako έγραψε:
Αυτό που είπες, το οτί βαζουν τον 1,4boosterjet στο SX4 και όχι στο vitara εως τώρα,
ειναι ο λόγος που δεν το εχω αγοράσει ακόμη.
Ας ελπίσουμε ότι με το λιφτινγκ τον οκτώβρη; θα τον βάλουν και σε απλή εκδοση και 'οχι μονον στην S.
Δυστυχώς στον νομό μου δεν υπαρχει αντιπρόσωπος.Μόνον Ηρακλειο (100χλμ. 1ώρα+ οδήγηση).Οι αντιπροσωπίες
νομίζω αν γίνει κάτι τέτοιο 1ο μέλημα τους είναι να διώξουν το στόκ.
ενα τηλεφώνημα πάντος θα το κάνω!.Αν γίνει κάποιο μικρό fl,θέλοντας να ξεστοκάρουν το στοκ σε 1.4 S,μπορεί να κάνουν τόσο καλές προσφορές ή εκπτώσεις που να μπορείς να πάρεις και το 'παλιό'
Το τηλεφώνημα κάν'το,αλλά μην νομίζεις πως θα σε διαφωτίσουν ιδιαίτερα.Ή γιατί και να ξέρουν κάτι δε θα θέλουν -ή δε θα συμφέρει- να το πουν ή γιατί όντως δε θα γνωρίζουν. -
Από την στιγμή που έχουν το S , το βλέπω λίγο δύσκολο να βάλουν την ίδια μηχανή σε άλλη έκδοση. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι πιο δυνατό σε βενζίνη για το S. Εγώ βλέπω πιο πιθανό να αντικαταστήσουν τον 1.6 βενζ. με κάποιον χιλιάρη turbo.
-
Σε διάφορα δημοσιεύματα πάντως είχα διαβάσει ότι το fl θα έχει... απ' όλα: και το 1000άρη turbo και τον τωρινό 1600άρι βενζίνη και τον 1.4 turbo σε φθηνότερη έκδοση της S. Αυτά όμως φήμες. Αν δε δούμε από κοντά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δε νομίζω πάντως ν' αργήσει πολύ το fl.
-
Πριν λίγες μέρες πήγα το ντουστ για αλλαγή ιμάντα σε αντιπροσωπεία όπου εκτός των dacia μπορείς να δεις δίπλα δίπλα τα σουζού και τα renault φυσικά. Τράτζικ, προδοσία. Εγώ ζαχάρωνα το κατζαρ και η κόρη μου κατσικώθηκε στο βιτ και δεν ήθελε να βγει με την καμία. Τελικά όταν το έκανε μπήκε στο scross. Φρίκαρα!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τράτζικ, προδοσία. Εγώ ζαχάρωνα το κατζαρ και η κόρη μου κατσικώθηκε στο βιτ και δεν ήθελε να βγει με την καμία. Τελικά όταν το έκανε μπήκε στο scross. Φρίκαρα!Γάτε,αναμένω σχόλιο για το φίλο μας το Σπύρο..
-
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... uki-vitara
Το καντράν με την έγχρωμη οθόνη, το ζηλεύω λίγο..
-
https://www.newsauto.gr/presentations/a ... ki-vitara/
Άντε μπράβο ρε παιδάκι μου!
Επιτέλους ο 1.0 και 1.4 turbo .
Είχαμε φτάσει να γλυκοκοιταμε την Γεωργία Βασιλειάδου των SUV SX4 scross!Θέλω να ελπίζω πως θα υπάρχει μια GL+ all grip με τον 1.4t γύρω στα 23.000
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
22250€ έχει το scross οποτε 1.4 gl+ allgrip vitara ενα χιλιάρικο κάτω στα 21
-
Θεωρητικά σε σχέση με το s Cross, ενα χίλιαρικο κάτω σε €, ένα δεύτερο κάτω στο 0-100 και ένα λίτρο κάτω σε κατανάλωση. Αλλά πολύ πιο όμορφο και ικανό. Θα μιλάμε για το vfm της 10ετιας.
-
Μακάρι να βγω λάθος, αλλά κάτι μου λέει ότι λόγω ονόματος και καλύτερης εμφάνισης, ίσως είναι πιο ακριβό από το S Cross.
-
Το scross θα παραμείνει πιο δρομισιο με καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο και μικρες δυνατότητες εκτός. Εξάλλου ειναι crossover και οχι suvΑντίθετα το vitara θα είναι πιο εκτός δρομου.Το καθένα θα έχει το κοινό του.Θα είναι όμως και αυτο πολύ καλό όπως και το scross.Βλεπω πάντως οτι σιγά σιγά αρχίζουν και βάζουν μαλακά πλαστικά και στα suzuki λόγω ανταγωνισμού. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ανέβουν οι τιμές.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μακάρι να βγω λάθος, αλλά κάτι μου λέει ότι λόγω ονόματος και καλύτερης εμφάνισης, ίσως είναι πιο ακριβό από το S Cross.+10000 ουτε μια στο μυριο δεν θα έχει οσο το cross.Ειναι όνομα και ναυαρχιδα.Θες όνομα θα το πληρωσεις.Θα είναι σαν να χαντακωνουν το scross.Εγω πιστευω γυρω στα 2500-3000 διαφορά με το αντίστοιχο scross.Και θα το αιτιολογουν λογω εξοπλισμου ασφαλειας ,design(μοντερνες οθονες κλπ) και μοντερνων χρωματων (νεανικο αγοραστικό κοινο).Δες το swift sport.
-
Σίγουρα θα είναι ακριβότερο από το Scross βρε παιδιά , δεν το συζητάμε, εγώ σαν ευχή εξέφρασα τα 23.000 με 23.500 την GL+ all grip 1.4T.
Λογικά η πιο φτωχή GL θα έχει τόσο δυστυχώς.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
22250€ έχει το scross οποτε 1.4 gl+ allgrip vitara ενα χιλιάρικο κάτω στα 21Tο αποκλείω, θα τιμολογηθεί ακριβότερα το vitara, ακόμη και τώρα είναι πιο πάνω σε κάποιες παρόμοιες εκδόσεις(s-cross 1.4 glx 4wd 25740 euro - vitara 1.4 s 4wd 27290 euro).
-
σπυρο.......
θα εχει ες με 23 μονον....
θα πεις οχι στη κορακλα?
..............................
τιμες, υπολογιζω ενα χιλιαρικο πανω το βιτ σε καθε εκδοση
πλεον ομως θα μπορεις να παρεις allgrip 1.4 με πολυ λιγοτερα σε gl/gl+
η διαφορα με το σουξου που ειναι τωρα τοσο μεγαλη, εχει να κανει παρα πολυ με τη τιμη προ φορων που νομιζω θα διορθωσουν
...απο το καινουργιο ζηλευω την οθονουλα και εγω, τα μαλακα οχι, αν πας σε βουνο προβλημα ειναι το καθαρισμα μετα...
θα ηθελα να ειχα ομως και εικονες εσωτερικου, να δω αν σε τοσα γιουρα αμαξι βαλανε επιτελους στανταρ το υποβραχιονιο.
παντως σε οτι υπολογιζει κανενας, καλο ειναι να ξερει οτι πρεπει να χωσει- 200 υποβραχιονιο (...εκτος και αν το εχουν βαλει)
- 600 rugged pack που σου γλυτωνει γρατζουνιες οταν βουτας εκει που δεν εχει μονο λασπη
- 300 πισω σποιλεράκι (...του παει)
- 250 ρεζερβα με γρυλο κλπ
- 700 δευτερο ζευγαρι ψιλο οφ λαστιχα για εξορμησεις
- 500 εξοπλισμο (σιμπι-ιμαντες-κλειδια-φτιαρια-φακους-εργαλεια-τραπεζοκαρεκλες-ψησταρια-λουκανικα)
- 250 προστασιες διαφορικων-μηχανης
-
Θοδωρή συνεχίζεις να παρουσιάζεις προβληματική στάση ζωής. Βρε άνθρωπε σε ένα suv σαν το βιτ θέτεις ως προτεραιότητες επιπλέον κόστους κάποια δευτερεύοντα που συνολικά αγγίζουν 2800 ευρώ και αφήνεις στην απέξω άλλα κυριότερα όπως:
- Δερμάτινα καθίσματα
- Αντηλιακές μεμβράνες
3.Κεραμική επίστρωση - Φώτα λεδ κάτω από τα καθίσματα
- Ανεμοθραυστες
- Υπενθύμιση νυσταλέου.
- Αυτόματο φρενάρισμα
- Αυτόματο παρκάρισμα
- Μασάζ πλάτης (οδηγού)
- ξεκλείδωμα από μακρυά με χαιρετούρα.
- Μασάζ πλάτης συνοδηγού για την περίπτωση που εσύ δεν θέλεις να της κάνεις.
Λυπάμαι που μετά από τόσες συζητήσεις επιμένεις να αντιμετωπίζεις την έννοια του suv με μονολιθικό τρόπο. Πραγματικά λυπάμαι.
Αρ ες Καλημέρα και Καλό μήνα.
Suzuki Vitara 2015