Οι κινησεις μου με το τωρινο αυτοκινητο ειναι μεσα στην Αττικη σχεδον αποκλειστικα, τωρα θελω κατι για να κανω μεγαλυτερες αποστασεις με κοσμο μεσα.
Οι προτεραιοτητες ειναι:
-ανεση
-χωρος για 3 ατομα πισω
-ηχομονωση
-να εχει συγχρονο εσωτερικο μη παθουμε καταθλιψη
-ποιοτητα κυλισης
-να μην ειναι ψοφιο απο μοτερ
-αυτοματο
-το μπατζετ μπορει να παει στα 20 αλλα οσο πιο φτηνα τη βγαλουμε τοσο το καλυτερο, θα προτιμουσα να μεινει γυρω στα 15 μαζι με οτι μαζεματα ριξω (τπτ αμορτισερολαστιχοτακακια λογικα)
Η Ε-class ειναι ισως το πιο ταιριαστο δειγμα, αλλα οι τιμες μεταπωλησης τους ειναι αρκετα υψηλες σε σχεση με αλλα. Επιπλεον εχω λιγο κακη γνωμη για τα κοστη συμμαζεματος λογω γνωστου που χρειαστηκε να αλλαξει διαφορα πραγματα στην 10ετια και το κοστος ηταν αρκετα μεγαλο. Αντιστοιχα και η BMW 5, ακριβη και οπως ειπωθηκε εδω αρκετα στριμοκωλη πισω.
Πετρελαια θα προτιμουσα να τα αφησω εξω, λογω αισχρου θορυβου (ειχα ντιζελ, δε το εκτιμησα ιδιαιτερα) και αγνωστου μελλοντος στην Αττικη (βλεπε κατι περιεργα ανεπιβεβαιωτα ψηφισματα να μην επιτρεπεται ντιζελ στο κεντρο πολεων κλπ). Ισως ειναι καλυτερα να βαλω υγραεριο σε ενα βενζινοκινητο, παρα να παρω ντιζελ. Αν και τα χιλιομετρα του δε θα ειναι πανω απο 7-8.000 το χρονο οποτε μαλλον ουτε αυτο θα χει νοημα.
Το shortlist μου, διαβαζοντας και τα σχολια σας ως τωρα, περιλαμβανει
-S80 (απο εκει ξεκινησαμε)
-Α6 (η πιο ακριβη επιλογη)
-9-5 (με ερωτηματικο για χωρο πισω και μακροπροθεσμη συντηρηση, πχ αν χρειαστει λαμαρινοανταλλακτικα)
-Superb
-GS (υπαρχουν καποια με προσφατα αλλαγμενη μπαταρια και απειραχτη κατασταση εσωτερικου)
Καποιος γνωστος μου εριξε σαν ιδεα το Phaeton το οποιο πιθανως ειναι πολυ περισσοτερο αυτοκινητο απ ολα τα αλλα που συζητιουνται αλλα εχουμε τα γνωστα 1) δε θα το παρει ποτε κανεις μετα απο μενα 2) πολλα κυβικα, ξεκιναει απο 3.2 αρα παιζει στο 1000αρικο τελη