-
φίλε cruiser μιλάμε για το μακρινό 1989.... όντως φθηνή ήταν τότε...και το αυτοκίνητο ένα Peugeot 404!!!
-
Σχετικά είναι αυτά, όπως κ η ταλαιπωρία που 'τραβαει' ο καθένας.
Έχω δει κ τα δυο. Κάτοχος vw scirocco, σύγκρινα την εσωτερική ποιότητα με troc, καμία σχέση. Αρκετά κατώτερη σε σημείο που απορεις, θεωρώ ποιοτικότερο εσωτερικά ακόμη κ το polo. Το αγοράζεις λόγω image.
Το qq εσωτερικά είναι μερικά lvl παραπάνω. Οκ το prefl υστερούσε σε αρκετά σημεία, το νέο είναι σημαντικα βελτιωμένο.
Επίσης, σε ποιοτητα κύλισης, το troc άφηνε τους εξωτερικούς θορύβους να περάσουν, το qq αρκετά πιο ήσυχο.
Επιλέγω το qq, ίσως σε αυτά τα χρήματα για benzina, να ζαχαρωνα κ ateca..
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
φίλε cruiser μιλάμε για το μακρινό 1989.... όντως φθηνή ήταν τότε...και το αυτοκίνητο ένα Peugeot 404!!!Εγώ μιλάω για το ακόμα πιο μακρυνό 1977 και αμάξια ένα Βόλβο 122 Β18 και ένα Γκόλφ Ι με 50 μόλις ψοφίμια ...
Εγραψα και στο άλλο θέμα ότι ο καθένας διαλέγει ό,τι του αρέσει με τα κριτήρια του .
Για παράδειγμα καφέ και οδήγημα εμένα δεν μου αρέσει και το θεωρώ πρόβλημα . Εκτός αν είχα τριαξονικό και οδηγούσα στα δεξιά με το σαραντατρίο....
Αλλά εδώ πρέπει να λέμε την άποψη μας με αντικειμενικό τρόπο .
Οπως γράφω συνέχεια θεωρώ πολύ όμορφο το Τ-ροκ ιδιαίτερα εξωτερικά . Αλλά είναι 25 % και περισσότερο ακριβότερο από τον ανταγωνισμό του που είναι τα Β σουβ .Ετσι μου βάζεις σε σύγκριση το Αιρκρος των 130 ίππων στην πλούσια έκδοση και επιπλέον πράγματα και διχρωμίες και φτάνεις στα 22000 και δεν έχεις βάλει ότι έχει 3ετές άτοκο πρόγραμμα που σημαίνει χαλαρά 2-2500 λιγότεροι τόκοι και βέβαια μέσα σε αυτά Νάβι , γκρίπ και διάφορα ακόμη που τελικά σημαίνει το αμάξι βγαίνει κάτω από 20000 , με το Τ-ροκ της μεσαίας , αλλά επαρκούς έκδοσης με 115 άλογα .
Ακόμα και έτσι έχεις 10 % διαφορά . Αν πας αντίστοιχα έχεις 5000 διαφορά και 28 % .
Οπότε η διαφωνία μου δεν είναι στο τι σου αρέσει , αλλά στις δικαιολογίες που χρησιμοποιείς οι οποίες δεν χρειάζονται ,αφού το βασικό να πάρουμε αυτό που γουστάρουμε .
Και γουστάρεις το Τ-ροκ και το παίρνεις και δεν χρειάζεσαι και καμία δικαιολογία .Απλά πράγματα .
Για το αιρκρός έχω πει ότι το υποβραχιόνιο-ντουλάπι , το ότι δεν ρυθμίζεται το κάθισμα του συνοδηγού σε ύψος και λίιιιγο η πρόσοψη , είναι τα αρνητικά του .
Για τους τρίτους τα δεδομένα .
https://www.volkswagen.gr/content/dam/v ... /T-Roc.pdf
To aircross shine που είναι η πλούσια έκδοση έχει 20400 χωρίς εκπτώσεις ή το άτοκο και αυτά που βάζεις έχουν
διχρωμία 0 ,το μεταλλικό 450 , keyless entry 550 , family safety ΚΑΙ active safety brake 390 , color pack 270 .
Το keyless entry είναι ακριβό και δεν ξέρω αν το έχουν τα άλλα δύο στις εκδόσεις που κοιτάς . Το τ-ροκ δεν το αναφέρει πάντως . Αν ισχύει αυτό η διαφορά τιμής αυξάνεται και άλλο .
-
Άσε ρε criu το 70 και το 50
Αν δε πινεις καφέ και έχεις πορτοκαλάδα? -
Εγω παλι, οταν παμε καπου φορτωμενοι για ταξιδι, εχω απαγορευσει τα παντα και φτανουμε στον προορισμο σαν διψασμενα γαιδουρια.
Παλια που ταξιδευαμε πινοντας εσπρεσσο, πορτοκαλαδες κτλτ, καναμε πιο πολλες στασεις απο τα διοδια. Δεν ειναι ταξιδι αυτο, στασεις με λιγο αυτοκινητο ηταν.
Πλεον μονο οταν παμε στην θαλασσα παυει η απαγορευση
-
Και καφέ και, νερό και πατατάκια, τυρόπιτες και οτιδήποτε μπορεί να τα κάνει μπουρ....λο μέσα, ταξίδι κάνεις πρέπει να το απολαύσετε ντε... αν είναι να τονκρατας μπιμπελο το χειμώνα πρέπει να μπαίνουμε στο αυτοκίνητο με σακούλες στα πόδια και τυλιγμένος με μεμβράνες...
Για μπάνιο στη θάλασσα δε πάτε με το αμάξι;
Στο θέμα μας τώρα, βλέπω βγάζετε χολή για μια επιλογή που θα κάνει κάποιος άλλος και οχι εσείς, πιστεύω πως βοήθεια ζήτησε οχι να δει την Κατερίνα Καινούργιου...
Η τελική επιλογή δική του είναι, δώστε στον άνθρωπο τις πληροφορίες σας, τι έχει τι δεν έχει το καθένα και ας επιλέξει αυτός. Τώρα αν πάρει άσχημο ή φτωχό είναι επιλογή του και αυτός θα το καβαλάει...
Το t roc στην έκδοση advance δεν έχει έξυπνο κλειδί αλλά με μίζα. Έχει 16ρα δεν έχει χάρτες, δεν έχει κάμερα... μανι μανι 3000€ επειδή ήθελα να τα βάλω οπότε συμφωνώ με τον cruise.
Το QQ στα δίνει όλα ακόμα και το μεταλλικό χρώμα (Δωρεάν το χρώμα) στα 22.800 και λαμπες λεντ και διακοσμητικό μασκας και πόρτας.
Το cross αν το θες χρηματοδότηση κερδίζεις 2κ για πλάκα.
Βαλτα όλα κάτω και ζύγιζε...
-
Μπα διαφωνω, δεν απολαμβανεις ταξιδι αν σταματας συνεχως και ψαχνεις τουαλετα και δη καθαρη οχι οτι να ναι. Ο εσπρεσσο ιδιαιτερα σε στελνει, αν εχει και λακουβες και δεν εχει το αμαξι υδροπνευματικη αναρτηση περνας μαρτυριο. Σαντουιτσακια παντως επιτρεπονται!
Η θαλασσα ειναι κοντα και οι λογοι που οδηγουν σε συνεχεις στασεις τους καλυπτει η θαλασσα
-
Αν έχεις υδρό φτάνεις γρήγορα και ξεκούραστος .
Πάντως προτιμώ να σταματήσω στις 2-3 ώρες για 10-20 λεπτά σε κάποιο μαγαζί και να τα κάνω όλα εκεί ...
-
Εμεις οσα ατομα φορτωνεται το αυτοκινητο τοσες στασεις ζητουν για τουαλετα. Και δεν συγχρο ιζονται!!
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Το QQ στα δίνει όλα ακόμα και το μεταλλικό χρώμα (Δωρεάν το χρώμα) στα 22.800 και λαμπες λεντ και διακοσμητικό μασκας και πόρτας.
Έχει full led στα 22,8Κ το qq?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Έχει full led στα 22,8Κ το qq?
Οχι. Μόνο το Techna εχει LED εργοστασιακά. Αυτο στα €22.800 ειναι απλα λαμπες led που τοποθετούνται εδω...κάτι που μπορείς να βάλεις σε ολα τα αυτοκίνητα.
-
Τα led φωτιστικα αν καουν τι γινεται; αλλαζει ολο το φαναρι ;;
-
Ανάλογα το φανάρι. Αν είναι πχ τα matrix led της opel τότε 99% πάει ολόκληρο φανάρι. Αν είναι απλή λάμπα led προφανώς θα υπάρχει και ανταλλακτικό.
-
Οχι δεν λεω για την λαμπα αλλα για τα φαναρια που εχουν και διαφορετικο σχεδιασμο, οπως π.χ στο πολο, σουιφτ κτλ
Ολο το φαναρι ε; τις προαλλες ειδα αυτοκινητο με φωτα ημερας λεντ (οχι λαμπα) καμμενο!Πανακριβο μου φαινεται να θελει ολο αλαγμα, καμια πατεντα δεν θα υπαρχει;
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Και καφέ και, νερό και πατατάκια, τυρόπιτες και οτιδήποτε μπορεί να τα κάνει μπουρ....λο μέσα, ταξίδι κάνεις πρέπει να το απολαύσετε ντε... αν είναι να τονκρατας μπιμπελο το χειμώνα πρέπει να μπαίνουμε στο αυτοκίνητο με σακούλες στα πόδια και τυλιγμένος με μεμβράνες...Για μπάνιο στη θάλασσα δε πάτε με το αμάξι;
Στο θέμα μας τώρα, βλέπω βγάζετε χολή για μια επιλογή που θα κάνει κάποιος άλλος και οχι εσείς, πιστεύω πως βοήθεια ζήτησε οχι να δει την Κατερίνα Καινούργιου...
Η τελική επιλογή δική του είναι, δώστε στον άνθρωπο τις πληροφορίες σας, τι έχει τι δεν έχει το καθένα και ας επιλέξει αυτός. Τώρα αν πάρει άσχημο ή φτωχό είναι επιλογή του και αυτός θα το καβαλάει...
Το t roc στην έκδοση advance δεν έχει έξυπνο κλειδί αλλά με μίζα. Έχει 16ρα δεν έχει χάρτες, δεν έχει κάμερα... μανι μανι 3000€ επειδή ήθελα να τα βάλω οπότε συμφωνώ με τον cruise.
Το cross αν το θες χρηματοδότηση κερδίζεις 2κ για πλάκα.
Βαλτα όλα κάτω και ζύγιζε...
Φαγητό και ποτά απαγορευμένα. Μόνο νερό το καλοκαίρι προσεκτικά.
Είσοδος - έξοδος προσεκτικά μην πατήσει κανεις μαρσπιέ.
Βγαλσιμο παπουτσιών κατά το ταξίδι.
Στάση για ανάγκη των παιδιών μόνο.Παραλία ποτε με το αμάξι. Είτε σε μέρος δίπλα σε θάλασσα, είτε με αυτοκίνητο τρίτου - νοίκιαρικο - leasing.
Κατά προτίμηση το πρώτο βέβαια. Ευκολο αν πας σε καλό ξενοδοχείο/resort.Για τα αμάξια να παρει το πιο φρέσκο και ποιοτικό.
Έλεος. Δεν βαρέθηκε κανεις ακόμα να βλέπει το QQ και τους τριγμούς του;
Και για led μην βαλεις τις λαμπες της εισαγωγικής. Υπάρχουν πολύ καλύτερες. -
Iceman όταν αποφασίσεις να πουλήσεις αυτοκίνητο μη ξεχάσεις να ενημερώσεις!!!!
-
Iceman +1 για τα παραπάνω. Και εγώ τα ίδια κάνω και χειρότερα εκτός από το βγάλσιμο παπουτσιών.....μη το παρακάνουμε,θα φάμε και ξύλο στο τέλος από τη γυναίκα.
-
Εδω μαζευτηκαν ολοι.
Εγω εχω μαντηλακια στο ντουλαπακι με ματ υγρο προστατευτικο για τα πλαστικα. Και σε μποτιλιαρισμα ξεκινω την εσωτερικη περιποιηση. Εξωτερικα καθε εβδομαδα το πλενω με μπολικο κερι. Και εχω και φορητο σκουπακι, το βαζω στην μπριζα του αυτοκινητου μολις εχω κενο και περιμενω στο αυτοκινητο εξω απο κανα σουπερ και αρχιζω την μοκετα, και για την οθονη εχω ειδικο σπρεϊ καθαρισμου με πανακι μικροινων για να μη θολωσει το πουλακι μου
Βρε μια χαρα ειναι χωρις παπουτσια εκτος φυσικα απο εμενα
Χθες ειδα λασπες στο πισω καθισμα στην μεση. Ειχα παρει τεσσερα εξτρα ατομα για μια διαδρομη και μου το εκαναν καλοκαιρινο.Κοιταζα τις προαλλες καθαρισμους εσωτερικων με τορνεϊντο πιστολι.. Καταπληκτικο, φοβερο.
-
Ο χρήστης MAFFEO έγραψε:
Iceman +1 για τα παραπάνω. Και εγώ τα ίδια κάνω και χειρότερα εκτός από το βγάλσιμο παπουτσιών.....μη το παρακάνουμε,θα φάμε και ξύλο στο τέλος από τη γυναίκα.Τα παιδια πάντως βγάζουν πάντα.... εγω τινάζω τα παπούτσια μου πριν μπω, μονο η γυναίκα μου ξεφεύγει αλλα γι αυτο εχω έξτρα λεπτά λαστιχένια πατάκια που μαζεύουν όλη τη βρωμια και τινάζονται πανεύκολα μόλις φτάνουμε στον προορισμό μας (μαζί με καθάρισμα παρμπριζ, μπροστινού προφυλακτήρα απο έντομα, ξεσκόνισμα εσωτερικού, τίναγμα των πετσετων πάνω στις οποίες κάθονται τα παιδια) [emoji1][emoji1]
-
στα δικα μου απαγορευονται
- κλασιμο μετα καταναλωσην κυνάρας της καρδονίσκης
- χεσιμο με πε-χα χαμηλο που περνα πεντελονοβρακο κατα την ατυχην φασην αερίου εκτονώσεως
- κολλημα μυξας σε εμφανη σημεια, αλλου δεν πειραζει
- κινητικα (sick...) βιολογικα υγρα. ειδικα τα φρεσκα εχοντα ακομη τις ιδιοτητες ενεργες.
- έμετος απ'ευθειας στις ταπετσαριες, επιτρεπεται στα σκληρα = πανταχοθεν πλην καθισματων εν βιτάρα
- καφες χυμενος (οχι για το αμαξι, για τον καφε το καμω...)
- καθαρισμος απο καυκάσιους εργαζομενους - δεχομεθα μονον εκ του μουσουλμανικου-ινδικου τοξου κν πάκι
- πλαστικες τσαντες εκ μητρος, περιεχουσες φαγακι που δεν εφαγωθη τον προπερασμενο μηνα
- καραμελες χολς με βέιπορ άξιον
...μη παρετε μτχ απο εμενα...
αγορά νέου οικογενειακού αυτοκινήτου