-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με κόστος αγοράς κοντά στα 150euro (Win10Pro) προσωπικά δεν τα δίνω, αφού δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα...Μπορείς να βρεις νομιμότατες άδειες για όλα τα προϊόντα MS με 5 έως 20€, απλά θα είναι μόνο το κλειδί, πρέπει να κατεβάσεις όλο το υλικό από το server της MS....
-
off-topic!!! έκανα λάθος!!! σόρυ!!!!
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Με κόστος αγοράς κοντά στα 150euro (Win10Pro) προσωπικά δεν τα δίνω, αφού δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα...
Μπορείς να βρεις νομιμότατες άδειες για όλα τα προϊόντα MS με 5 έως 20€, απλά θα είναι μόνο το κλειδί, πρέπει να κατεβάσεις όλο το υλικό από το server της MS....
Αυτό θέλει ψάξιμο και πολύ χρόνο.
Θα κάνω μία προσπάθεια αν καταφέρω να βρω χρόνο... -
Μου ήρθε μια action camera EKEN H9 η οποία όμως δεν έχει φορτιστή μέσα. Ζητάει 0.1Α, μπορώ να χρησιμοποιήσω του κινητού που είναι 0.35Α;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι, κανονικά
-
Βρισκόμαστε σε αναζήτηση συσκευής ανίχνευσης, εντοπισμού για ένα αγαπημένο, ηλικιωμένο συγγενή με άνοια.
Έχουμε 2 επιλογές.
Μια συσκευή να την παίρνει μαζί του
ή
Μια συσκευή να τη φοράει.Θα πρέπει να έχει μπαταρία με μεγάλες αντοχές, να κρατάει πολύ δηλαδή χωρίς να θέλει φόρτιση, για ευνόητους λόγους. Επίσης θα πρέπει να είναι αξιόπιστο.
Τα φώτα σας παρακαλώ, ειδικά από κάποιον που έχει στη κατοχή του τέτοια συσκευή.
-
Η απλή και εύκολη λύση είναι ένα παλιό κινητό με GPS και όσο πιο γίνεται φρέσκια έκδοση android. Με το Find My Phone της Google, ή τα αντίστοιχα των μεγάλων κατασκευαστών (π.χ. Find My Mobile της Samsung), μπορείς να εντοπίσεις το κινητό, να ενεργοποιήσεις το ηχείο ή να το κάνεις να καλεί, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει. Το θέμα εδώ είναι (α) η μπαταρία, και (β) αν θα το 'θυμηθεί' ο ιδιοκτήτης (ή αν θα του παραπέσει).
Η άλλη λύση είναι τύπου tagger ή ρολόι/wearable, που πρέπει προφανώς να έχει GPS. Εδώ έχουμε καλύτερη αυτονομία, αλλά λίγες και συγκεκριμένες δυνατότητες. Το πολύ καλό εδώ είναι ότι δεν χάνονται, μπορούν μάλιστα να ασφαλίσουν -στο μέτρο του λογικού- πάνω στο σώμα (π.χ. για περιπτώσεις απαγωγής). Το κόστος αλλάζει δραματικά αναλόγως δυνατοτήτων και διάρκειας μπαταρίας.
Προφανώς μην πάρεις κάτι που χρησιμοποιεί bluetooth ή λειτουργεί μέσω παρόμοιων συσκευών ως 'αλυσίδα', γιατί είναι πρακτικά άχρηστα, μόνο για τα κλειδιά ή ξέρω γω, το σκύλο και τη γάτα μας είναι καλά....
-
To κνητο θα το ξεχναει να το φορτισει και να το περνει μαζι του. Δυστυχως δεν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
To κνητο θα το ξεχναει να το φορτισει και να το περνει μαζι του. Δυστυχως δεν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.Το κινητό ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, το ξεχνάει δεξιά κι αριστερά. Κάθε τρεις και λίγο τα ψάχνει. Είναι πραγματικά θαύμα που δεν έχει χαθεί ακόμα. Ίσως, λέω, ίσως, αν του πούμε ότι έχει μπεί αυτό το τέλοσπάντον πρόγραμμα έτσι ώστε αν χαθεί να μπορούμε να τον βρούμε και έτσι να τον κάνουμε να το 'προσέχει' κάπως περισσότερο... (?????????)
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βρισκόμαστε σε αναζήτηση συσκευής ανίχνευσης, εντοπισμού για ένα αγαπημένο, ηλικιωμένο συγγενή με άνοια.
Έχουμε 2 επιλογές.
Μια συσκευή να την παίρνει μαζί του
ή
Μια συσκευή να τη φοράει.Θα πρέπει να έχει μπαταρία με μεγάλες αντοχές, να κρατάει πολύ δηλαδή χωρίς να θέλει φόρτιση, για ευνόητους λόγους. Επίσης θα πρέπει να είναι αξιόπιστο.
Τα φώτα σας παρακαλώ, ειδικά από κάποιον που έχει στη κατοχή του τέτοια συσκευή.
Μιλώντας σαν πατέρας παιδιού με αυτισμό η καλυτερή λύση που βρήκα ήταν η παρακάτω.
https://www.myticktalk.comΕκτος gps tracker , εχει δυνατοτητα για listen mode και επισης μπορείς να οριοθετήσεις περιοχές ώστε να σου χτυπάει alarm όταν φευγει.
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να προσθέσω Ελληνικό Ορθογράφο σε Αγγλικό MS Office 2007;
-
Σίγουρα μπορεις να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική έκδοση του ίδιου office απο πάνω και να επιλέξεις να κάνεις εγκατάσταση ΜΟΝΟ τα proofing tools όλα τα άλλα τα ξετσεκαρεις. Υπάρχει και cd με τα proofing tools ολων των γλωσσών νομιζω αλλά είναι λίγο δύσκολο να το βρείς. Αν δεν τα καταφέρεις στείλε pm να δω αν το έχω κάπου
-
Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από τα δύο.
Στην προηγούμενη εργασία μου είχαν έρθει πολλά PC Dell, με ξεχωριστό CD με Αγγλικό Office (τα οποία ξέμειναν) και δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.
Νόμιζα πως υποστήριζε και Ελληνική ορθογραφία.Αν ρίξεις μία ματιά και βρεις κάτι πες μου. Σε ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να προσθέσω Ελληνικό Ορθογράφο σε Αγγλικό MS Office 2007;Δες εδώ :https://technewsingreek.blogspot.gr/2010/09/greek-language-pack-for-office-2007.html#.Wdiqglq7XIU
-
Όπως λέει και ο vasvo γίνεται, προσθέτοντας το αντίστοιχο λεξικό.
-
Το Link του Vasvo το είχα δει από χθες. Αφορά εγκατάσταση του Service Pack 1 του Office 2007 και δεν αφορά τα Proofing Tools.
Προσπάθησα να το τρέξω αλλά δεν κάνει εγκατάσταση γιατί εγώ έχω ήδη το Office 2007 SP3.
-
Το θέμα έληξε με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου Infide1 !!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
-
Ψάχνω για Bluetooth car kit το οποίο θέλω να είναι αυτόνομο και δεν θέλω συνδεσιμότητα με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Βασικά θέλω να το δοκιμάσω εγώ και μετά να εφοδιάσω τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της εταιρίας. Υποθέτω ότι το πιο αξιόπιστο είναι το parrot αλλά είναι πολλά τα χρήματα για δοκιμή. Καμία εναλλακτική πρόταση;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Το λιντλ βγαζει φτηνα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]