-
Άτιμα ζώα που δεν μπορούν και δεν θέλουν να καταλάβουν την Οδικη σήμανση και δημιουργούν συνωστισμό νομίζοντας ότι θα γλυτώσουν χρόνο ενώ υπάρχει λωρίδα κλειστή για έργα..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
Tο c4 ,ηταν πλεον, φιλου Αγορασμενο με απειρο κοπο καινουργιο και με αδυναμια αντικαταστασης. Πολυ θλιψη απο τη Κυριακη. 7km ειχε κανει απο το μεγαλο service.
http://patrastv.gr/26655/ -
Α δεν πάμε καλά.
-
Στην νέα Φιλαδέλφεια την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ γυρνώντας με τα παιδιά μου μετά από δείπνο σπίτι, ακούω ξαφνικά ένα θόρυβο από την δεξιά μεριά του αυτοκινήτου σαν να χτύπησα τον καθρέπτη κάπου......σταματάω δεξιά μέσα στην νύχτα και συνειδητοποιώ ότι κάποιος μου πέταξε ΠΕΤΡΑ στο τζαμί , η οποία με την ταχύτητα που είχα απλά εξοστρακίστηκε χτυπώντας πάνω στο τζαμί......κοιτάω πίσω και βλέπω μια παρέα από μ@λ@κισμεν@ πιτσιρίκια ηλικίας 14 έως 17 ετών να βγαίνουν κοιτώντας και γελώντας μέσα από το άλσακι και καταλαβαίνω αμέσως τι έχει συμβεί. Αρχίζω να τα κυνηγάω (με τα πόδια ) 'φωνάζοντας ποιήματα για την μανούλα τους' αυτά τρέχουν βέβαια και χάνονται μέσα στην νύχτα.
Και ρωτάω τώρα......αν δεν είχα το BMW και είχε σπάσει το τζαμί με τα παιδιά μέσα και είχαμε φάει την πέτρα τι θα γινόταν, αν ήμουν με το MX και την είχα φάει απευθείας οδηγώντας και είχε γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα τι θα είχε συμβεί ? Αν είχε χτυπήσει ο 6 χρόνος γιος μου ? Τι αστεία είναι αυτά ? Τι γονείς τα μεγάλωσαν ? Τι θα γίνει στην κοινωνία με τέτοιους μελλοντικούς ενηλίκους ?Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αυτά τα 'παιδιά' ανήκουν στην κατηγορία 'μελλοντικοί τρόφιμοι Κορυδαλού', όπως την αποκαλώ. Και αν αυτά ήταν πάνω από 14 χρόνων,που να δεις τι κάνουν τα 10χρονα. Θα φρίξεις...τα ζω και τα βλέπω κάθε μέρα. Είναι γεμάτος ο τόπος από ακατάλληλους γονείς....από εκεί ξεκινάνε όλα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Tο c4 ,ηταν πλεον, φιλου Αγορασμενο με απειρο κοπο καινουργιο και με αδυναμια αντικαταστασης. Πολυ θλιψη απο τη Κυριακη. 7km ειχε κανει απο το μεγαλο service.
http://patrastv.gr/26655/Eλπίζω να είχε ασφάλεια πυρός, τουλάχιστον να υπάρξει και κάποια αποζημίωση.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αυτά τα 'παιδιά' ανήκουν στην κατηγορία 'μελλοντικοί τρόφιμοι Κορυδαλού', όπως την αποκαλώ. Και αν αυτά ήταν πάνω από 14 χρόνων,που να δεις τι κάνουν τα 10χρονα. Θα φρίξεις...τα ζω και τα βλέπω κάθε μέρα. Είναι γεμάτος ο τόπος από ακατάλληλους γονείς....από εκεί ξεκινάνε όλα.Τις προάλλες πέτυχα 10χρονα σε καλή συνοικία να πετάνε πέτρες σε παράθυρα κλειστών σπιτιών....έχει ξεφύγει η κατάσταση εντελώς . Τα παιδιά έχουν ποτίσει με μίσος λόγω της κατάστασης στην χώρα τα τελευταία χρόνια .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να οφείλεται σε αυτό όσο στην ακαταλληλότητα των γονιών που τα έχουν κακομαθημένα.
-
Φίλε Πάνο, οι γονείς φταίνε 99%. Όλα είναι θέμα παιδείας και η παιδεία δίνεται από το σπίτι. Το σχολείο δίνει μόρφωση. Έχω δει γονείς σε συγκεντρώσεις στο σχολείο του γιου μου που ευχαρίστως θα τους έκανα στείρωση. Και όταν αποβάλλεται παιδί Ε δημοτικού επειδή είπε στην δασκάλα των αγγλικών f**k you και οι γονείς βρίζουν τον διευθυντή,καταλαβαίνεις ότι η αρρώστια ειναι των γονέων και όχι των παιδιών. Και ένα ακόμα περιστατικό....μόλις έχει βαφτεί όλο το σχολείο. 15 χρόνο βγάζει το σπρέι και αρχίζει να ζωγραφίζει μέρα μεσημέρι. Οι μπογιατζήδες δεν είχαν ούτε μια ώρα που έφυγαν. Ένας περαστικός τον αρπάζει επιτόπου,φωνάζει την αστυνομία και τον πατέρα του. Έρχεται ο πατέρας και αρπάζει τον περαστικό. Αφού τον στολίζει κανονικά,τον απειλεί ότι θα του κάψει το σπίτι κλπ γιατί δεν άφησε το παιδί να εκφραστεί. Μην απορείτε λοιπόν πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση.
-
Έτσι ακριβώς και νομίζω ότι αυτό το σκίτσο τα λέει όλα.
-
Απόλυτα σωστό το σκίτσο...να βλέπεις μαμά,υπάλληλο του ΙΚΑ οπότε αναρμόδια περί των εκπαιδευτικών πρακτικών,να κάνει παρατήρηση στον διευθυντή του σχολείου γιατί έβαλε στο γιο της άριστα με δυο θαυμαστικά και όχι με τρία,αξία ανεκτίμητη....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Φίλε Πάνο, οι γονείς φταίνε 99%. Όλα είναι θέμα παιδείας και η παιδεία δίνεται από το σπίτι. Το σχολείο δίνει μόρφωση. Έχω δει γονείς σε συγκεντρώσεις στο σχολείο του γιου μου που ευχαρίστως θα τους έκανα στείρωση. Και όταν αποβάλλεται παιδί Ε δημοτικού επειδή είπε στην δασκάλα των αγγλικών f**k you και οι γονείς βρίζουν τον διευθυντή,καταλαβαίνεις ότι η αρρώστια ειναι των γονέων και όχι των παιδιών. Και ένα ακόμα περιστατικό....μόλις έχει βαφτεί όλο το σχολείο. 15 χρόνο βγάζει το σπρέι και αρχίζει να ζωγραφίζει μέρα μεσημέρι. Οι μπογιατζήδες δεν είχαν ούτε μια ώρα που έφυγαν. Ένας περαστικός τον αρπάζει επιτόπου,φωνάζει την αστυνομία και τον πατέρα του. Έρχεται ο πατέρας και αρπάζει τον περαστικό. Αφού τον στολίζει κανονικά,τον απειλεί ότι θα του κάψει το σπίτι κλπ γιατί δεν άφησε το παιδί να εκφραστεί. Μην απορείτε λοιπόν πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση.Κολοελληνες! Κάνουν μπαμ βέβαια αυτές οι οικογένειες. Κατάλοιπα του νεοπλουτισμού της προηγούμενης δεκαετίας.
Τώρα που τρώγαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου βλέπαμε με τη γυναίκα μου απέναντι μας μάνα υποτίθεται με το βυζι (φτιαχτό) έξω (μόνο η ρόγα δεν φαινόταν) μαζί με πατέρα στα όρια αφασίας - μαστουρας να χαζεύουν οι γονείς στο κινητό και τα παιδιά με κάτι μυστήρια κουρέματα να έχουν ξεσηκώσει τον τόπο !
Αλλά πραγματικά η εικόνα της μάνας μας συγκλόνισε! Που πας μωρή με το ξωβυζο; -
Δυστυχώς τα φαινόμενα πλέον ασυδοσίας και bullying των μικρών προς το κοινωνικό σύνολο έχει χάσει κάθε μέτρο και αισθητική.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Έτσι ακριβώς και νομίζω ότι αυτό το σκίτσο τα λέει όλα.+1
Δυστηχως η ελληνικη πραγματικοτητα σε ολο της το μεγαλειο! -
Μιας και λέτε για παιδιά, το περασμένο καλοκαίρι είχαμε στην γειτονιά και μερικά τετράγωνα πάνω κάτω κτλ. Τρεις πιτσιρικάδες ηλικίας κοντά στα 10-12, τετάρτη με έκτη δημοτικού τους έκοψα, γυρνούσαν παντού και έκοβαν αλυσίδες και σχοινιά, όπου έβρισκαν. Είχαν και εργαλείο μαζί τους προφανώς γτ έκοβαν και μεταλλικές αλυσίδες, όχι τις εντελώς χοντρές. Νόημα; Κανένα. Και τους είχαν δει πολλοί αλλά κανείς δεν τους ήξερε οπότε προφανώς ερχόντουσαν από κάποια γειτονιά παραπέρα για να είναι αγνώριστοι. Και μιλάμε για θράσος τους έπιαναν επαυτοφόρω και σε έβριζαν κιόλας.
Τελευταίο περιστατικό, πριν 2 εβδομάδες που έλειπα για διακοπές. Εγώ παρκάρω το αυτοκίνητό μου πίσω από το οικογενειακό μας στην πυλωτή που χωράει σε εκείνη την λωρίδα 2 αυτοκίνητα. Επειδή έχουμε ένα θέμα με τον ακάλυπτο (δεν είναι της ώρας) ο πατέρας μου παρκάρει πιο πίσω και όχι εντελώς μέσα όσο πάει, οπότε το δικό μου δεν χωράει ολόκληρο στην πυλωτή οπότε από τις πίσω πόρτες είναι έξω αλλά κάτω από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Τυχαίνει στην πλευρά του μπαλκονιού πάνω από το αμάξι να έχουν οι άνθρωποι σιδεριές για άπλωμα ρούχων. Λοιπόν, ένα βράδυ κάτι παλικάρια γύρω στα 15-16 από ότι μας είπαν γείτονες που τους έπιασαν στ απράσα ανέβηκαν πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου και προσπαθούσαν να κλέψουν τα απλωμένα τα οποία δεν ήταν καν ρούχα, ήταν πετσέτες... Προφανώς δεν έφταναν γτ δεν είναι τόσο χαμηλά. Το χειρότερο είναι ότι όταν έγιναν αντιληπτοί αντί να φύγουν τρέχοντας, έφυγαν χαλαροί και έβριζαν αυτούς που τους τσάκωσαν... Κατάσταση απάλευτη πραγματικά...
-
Για ποιες περιοχές μιλάτε ρε παιδιά ;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για ποιες περιοχές μιλάτε ρε παιδιά ;Παντου στην Αττικη,δεν ξερω για τα χαλια της επαρχιας,αλλα δεν νομιζω να ειναι ετσι......
-
Η επαρχία ζει στη δική της νιρβάνα αλλά τα ίδια χάλια έχει όπως παντού. Εξαίρεση οι τουριστικές περιοχές της Ελλάδας που πραγματικά είναι άλλη χώρα (και άλλη συζήτηση) σε κάθε τομέα. Είμαι πεπεισμένος ότι η κατάσταση που κακώς ονομάζουμε 'κρίση' μας αξίζει απόλυτα.
-
Παντού στην Αττική ευτυχώς δεν γίνονται (ακόμα)....
Στην Γλυφάδα που μένω, δεν έχω δεί (ακόμα) τέτοια καφριλίκια....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]