-
όση αξία έχει ένα review ενός οχήματος στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αξιολογείται από έναν άνθρωπο πίσω από το τιμόνι,άλλη τόση αξία έχει το τεστάρισμά του από sites τύπου Km77 κτλ.
Γενικές συμπεριφορές δείχνει και σε καμία περίπτωση το απόλυτο ως προς τις παραμέτρους. -
Ο χρήστης axem έγραψε:
όση αξία έχει ένα review ενός οχήματος στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αξιολογείται από έναν άνθρωπο πίσω από το τιμόνι,άλλη τόση αξία έχει το τεστάρισμά του από sites τύπου Km77 κτλ.+1
Γενικές συμπεριφορές δείχνει και σε καμία περίπτωση το απόλυτο ως προς τις παραμέτρους.
-1
δείχνει αυτό που όλοι βλέπουμε στον ειδικό τύπο
την υποκειμενικότητα του δοκιμαστή του ειδικού τύπου,
χωρίς να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία του. -
Όντως, Ξανά
Από το πρότυπο: 'The track for the severe lane-change obstacle avoidance manoeuvre shall be as shown in Figure 1 and the dimensions shall be as given in Table 1. The test vehicle shall be driven through this track.' Πουθενά δεν αναφέρει μετρητικά όργανα, συστήματα αυτόνομης οδήγησης κλπ.
Από το site και τα videos του km77.com: 'Maniobra de esquiva ISO 3888-2' Που ακριβώς είναι οι μη αποδεκτές διαδικασίες και ο μη αντικειμενικός τρόπος ? Τουλάχιστον από όσα λένε και γράφουν, εκτελούν τη δοκιμή βάσει προτύπου.
Σύνολο YouTube videos με moose tests ανά την υφήλιο. Όλα με άνθρωπο οδηγό στο τιμόνι
Πιο πολύ θα έλεγα ότι οι ίδιοι οι Σουηδοί κάνουν νερά στο ίδιο τους 'γέννημα-θρέμμα', ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τη διαμάχη (?) που προέκυψε για το Hilux.
Όπως φαίνεται όμως, έγιναν αλλαγές από την Toyota που βελτίωσαν την συμπεριφορά του οχήματος, με αποτέλεσμα να περάσει το test. Όπως έγινε και με αμέτρητα άλλα αυτοκίνητα, στο παρελθόν αλλά και τα τελευταία χρόνια. Όση μεταβλητότητα και μη σταθμισμένους παράγοντες και αν έχει το παρόν πρότυπο και μεθοδολογία, οδηγεί σε κάποια αποτελέσματα, που κρίνονται και αναλόγως αντιδρούν οι κατασκευαστές.
Έτσι γίνονται οι δοκιμές παγκοσμίως, τα τελευταία 60 ? 70 ? χρόνια, και αναλόγως απαντούν/αντιδρούν οι κατασκευαστές, επίσης για τα τελευταία 60-70 χρόνια. Άρα έτσι έχει η πραγματικότητα. Δεν μας αρέσει ? Θέλουμε κάτι καλύτερο ? Θέλουμε π.χ. να υλοποιήσουμε/αυτοματοποιήσουμε και προσομειώσουμε όλα όσα θεωρητικά ανέφερα πιο πριν ? Πολύ ωραία, ίσως και να γίνει αυτό, αλλά μέχρι να αλλάξει το πρότυπο, όλος ο πλανήτης δουλεύει έτσι. Βέβαια, μπορεί τελικά να καταλήξουμε σε αυτό που είπα πιο πριν περί 'εργαστηριακών' και 'πραγματικών' μετρήσεων, αλλά έτσι είναι η ζωή
-
Γιατί το χαλάσανε το C3?
To παλιό το πετρέλαιο καλύτερο από BMW ενώ το καινούργιο χάλι μαύρο....
Youtube Video -
Κύριοι, παρακαλώ να επανέλθετε στο θέμα. Ford Kuga λοιπόν.
-
Σωστά, κάποιος mod να κόψει τα σχετικά posts από το παρόν thread και να δημιουργήσει καινούριο ?
-
Και ενα νεο. οποιος κανει παραγγελια απο εδω και περα kuga σε βενζινη η αναμονη θα ειναι στους 3,5 μηνες.
Στις 5-5-17 μου ειπε ο πωλητης οτι ενημερωθηκε απο το εργοστασιο οτι κατασκευαστηκε το αυτοκινητο και θα το εχω τελη μαιου.ΕΡΩΤΗΣΗ κανει τοσο χρονο για να ερθει? -
Ελπιζω να το λενε για τυπικους λογους κ ουσιαστικα να ναι πιο λιγο..Αξιζει η υπερβαση για το kuga 1.5 ecob. 180 st line?
-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
Και ενα νεο. οποιος κανει παραγγελια απο εδω και περα kuga σε βενζινη η αναμονη θα ειναι στους 3,5 μηνες.
Στις 5-5-17 μου ειπε ο πωλητης οτι ενημερωθηκε απο το εργοστασιο οτι κατασκευαστηκε το αυτοκινητο και θα το εχω τελη μαιου.ΕΡΩΤΗΣΗ κανει τοσο χρονο για να ερθει?Στέλιο δεν γνωρίζω αλλα εμένα κατασκευάστηκε μέσα Απριλίου και σημερα ήρθε στην αντιπροσωπεία. παραλαμβάνω Δευτέρα ή Τρίτη [emoji847]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
OK θα φανει.απο θεσ-νικη το πηρες
-
Υπάρχει και η Τατιάνα με 3euro.
Kέρδισε το νέο FORD KUGA business στην εκπομπή Tatiana Live! -
Στις 5-5-17 μου ειπε ο πωλητης οτι ενημερωθηκε απο το εργοστασιο οτι κατασκευαστηκε το αυτοκινητο και θα το εχω τελη μαιου.ΕΡΩΤΗΣΗ κανει τοσο χρονο για να ερθει?Κάπως έτσι είναι οι χρόνοι. Το δικό μου κατασκευάστηκε 5 Μαρτίου και το παρέλαβα 31.
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Γιατί το χαλάσανε το C3?
To παλιό το πετρέλαιο καλύτερο από BMW ενώ το καινούργιο χάλι μαύρο....
Youtube VideoΟντως δεν ειναι οπως θα το περιμενα εγώ αλλα μονο και μονο που στριβει στα 75 με την επεμβαση του ESP στο απόλυτο μηδέν εχει ενα thumbs-up. Θα μπορουσαν να το Boostάρουν με χρηση esp και να πει μετά το Km77 οτι εστριψε με 82 όπως έγινε στο Tiguan (λεω tiguan γιατι οσο θυμαμαι είχε τη μεγαλύτερη και πιο φανερή επέμβαση του Esp).
Παντως στην Ελλάδα και σε πραγματικές συνθήκες λίγο δύσκολο να γίνει δεδομένου οτι οι περισσότεροι δρόμοι με κίνηση είναι πολύ γλυστεροί-λειοι.Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OK θα φανει.απο θεσ-νικη το πηρεςΑθήνα.
-
Στις 5-5-17 μου ειπε ο πωλητης οτι ενημερωθηκε απο το εργοστασιο οτι κατασκευαστηκε το αυτοκινητο και θα το εχω τελη μαιου.ΕΡΩΤΗΣΗ κανει τοσο χρονο για να ερθει?Μάλλον έχει μεγάλύτερη ζήτηση η βενζίνη από όσο περίμεναν!
Σωστό χρόνο σου έδωσε (με λίγο 'αέρα' για αυτόν ώστε να μην γίνει καμια στραβή), γιατί:
- θέλει 7-12 ημέρες να έρθει Ελλάδα
- θέλει 1-3 εργάσιμες ημέρες να εκτελωνιστεί και να βγούν πινακίδες και άδεια
- θέλουν 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αντιπροσωπεία για να το ετοιμάσουν
Οπότε συνολικά πάμε στις 10 ημέρες στην καλύτερη περίπτωση και μπορεί να φτάσουν μέχρι και 22-23 ημέρες (εάν πέσει και ΣΚ στην μέση). Εμένα κατασκευάστηκε 30 Ιανουαρίου και ήρθε Ελλάδα 10 Φεβρουαρίου. Το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο για να το παραλάβω από τις 17 Φεβρουαρίου, αλλά εγώ το καθυστέρησα να για πουλήσω την 116.
Αξιζει η υπερβαση για το kuga 1.5 ecob. 180 st line?
Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο (πάει παντού και τα κάνει όλα και συμφέρει) και αξίζει εάν σε ενδιαφέρει αυτό το γεγονός (δηλαδή η 4κίνηση) μαζί με το αυτόματο, αλλά μπορείς να δεχθείς την αρκετά αυξημένη κατανάλωση.
-
Jford
Πότε είχες παραγγείλει το δικό σου?
-
Ο χρήστης nik4444 έγραψε:
JfordΠότε είχες παραγγείλει το δικό σου?
28 Φεβρουάριου
-
Ανεβαίνει το Kuga
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -4-seg.pdf -
εχει κανει κανεις ερευνα ποια αντιπροσωπια εχει ποιο πολλα συν σε εκπτωσεις και δωρα γιατι πιστευω πως εχω καταλληξει στο kuga !(ακομα και σε προσωπικο μηνυμα)
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως σε σκοντα και χιουνται που πηγα με πηραν τηλ...με ενημερωσαν για test drive...στην σκοντα που πηγα να δω το kodiaq μεχρι και email μου εστηλαν οχι μονο τηλ και γενικα εδειξαν ενα ενδιαφερον
στην φορντ τιποτα... -
Εμένα πάντως στην Βελμάρ στο Μαρούσι, εκτός από άριστη εξυπηρέτηση, με είχαν πάρει αρκετά τηλέφωνα και email τόσο τον Αύγουστο (το 1ο test drive) όσο και τον Ιανουάριο (2ο test drive στο facelift).
Ford Kuga