-
Το δικό μου saxo ήτανε μοντέλο 2000. Το πρώτο facelift δηλαδή. Αγοράστηκε τότε καινούργιο από το πατέρα μου και το 2004 πέρασε στα χέρια μου σαν το πρώτο μου αυτοκίνητο. Δεν νομίζω πάντως πως άλλαξε κάτι η citroen στα κιβώτια από το πρώτο saxo στο facelift που είχα εγώ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παροτι κατι τετοια τα λενε τα συνεργεια για να ξεφορτωνονται το πελατη, η προσωπικη πειρα λεει το ιδιο σ αυτο το θεμα.[emoji38]Παντως νταξ δεν ειναι λογος αυτος (για εμενα) ν αλλαξεις φιρμα αν αλλα πιο ουσιωδη σε ικανοποιουν. Βεβαια ξαναλεω, εμενα το κιβωτιο μ εξαιρεση αυτο της οπισθεν καμια φορα, που ειναι feature not bug, ειναι 'βιλουδο'[emoji38]Και φυσικα καμια σχεση με ιαπωνικα κιβωτια της εποχης απο κουμπωμαΤα κορολα της εποχής ειχαν μια χαρά κιβώτια..
-
Μάλλον και ο Χρήστος για θετικό το γράφει για τα κιβώτια των ιαπωνικών....
-
Ετσι ακριβως, αν και της COROLLA liftback '92 δε μ αρεσε καθολου σα κιβωτιο, ομοιως και σε μια '89, τα οποια οδηγαγα που και που καθοτι φιλων. Πολυ ''ψοφια'' αισθηση στο κουμπωμα. Το yaris mk1 απο την αλλη πολυ καλο π.χ.
-
Αυτόνομη οδήγηση από το 1960.
Youtube Video -
Θα καταντησω γραφικοτερος των Αγραφων αμα πω παλι ποσο μπροστα συνολικα ΗΤΑΝ η citroen.
-
Ναι αλλά το κοινό ήταν πίσω και αυτά την οδήγησαν στην καταστροφή και τώρα την κράζετε για συντηρητισμό ....
-
Τα υλικά
και το τελικό αποτέλεσμα
-
Ολο τη δινεις και ολο της τα χωνεις
-
-
Αυτο το πραγμα που στριβει με το κωλο Μονο οποιος την εχει πιασει στα χερια του καταλαβαινει
-
Βασικά φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο οτι ο κ@λος δεν μένει αμέτοχος και απλά ακολουθεί, αλλά στριβει και αυτός. Τετραδιεύθυνση ντεε...
-
Αυτο ακριβως. Και οταν φτασεις στο σημειο να πιεσεις οσο πρεπει ειναι πολυ αντιληπτο και ξεχωριστη αισθηση προς τον οδηγο.
Ζεντιξοβιος κι εσυ? -
Αμ δεν ειμαι Ζεντιξοβιος. Ο γνωστος ξαροβιος ειμαι. Παιχτηκε βλακεια με το account μου γιατι στους 4T εμπαινα μονο απο Tapatalk. Και ειχα ξεχασει οτι το Pc μπαινει απο αλλο account για να το αλλαξω. [emoji12]
-
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Αμ δεν ειμαι Ζεντιξοβιος. Ο γνωστος ξαροβιος ειμαι. Παιχτηκε βλακεια με το account μου γιατι στους 4T εμπαινα μονο απο Tapatalk. Και ειχα ξεχασει οτι το Pc μπαινει απο αλλο account για να το αλλαξω. [emoji12]Υπάρχω κ εγώ που από PC δεν μπορώ να κάνω καν login,οπότε μπαίνω αναγκαστικά μόνο από την εφαρμογή!
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Αμ δεν ειμαι Ζεντιξοβιος. Ο γνωστος ξαροβιος ειμαι. Παιχτηκε βλακεια με το account μου γιατι στους 4T εμπαινα μονο απο Tapatalk. Και ειχα ξεχασει οτι το Pc μπαινει απο αλλο account για να το αλλαξω. [emoji12]
Υπάρχω κ εγώ που από PC δεν μπορώ να κάνω καν login,οπότε μπαίνω αναγκαστικά μόνο από την εφαρμογή!
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει κόλπο να μπεις με τον λογαριασμό του Tapatalk και από το pc. Απλά πρέπει να βρείς την login σελίδα του forum και όχι την ανακατεύθυνση των 4τροχων. Το ποιό απλό είναι να πατήσεις το όνομα ενος χρήστη στο forum (χωρίς να εχεις κανει login) και θα σε παει στη σωστή σελίδα
-
Το C3 αποκτά και aircross αδερφάκι μάλλον καταργώντας ? το πικάσσο , σύμφωνα με όσα ανέβασε στο ΦΒ η εταιρεία .
-
https://drivetribe.com/p/U3_kIi74QUK2WI ... IJmP5bCaqw
-
νονέ, αιώνιο και αιεθαλές εργαλείο.Έτσι απλά.
CITROËN FORUM