-
Aν πανε ολοι αυτοι με τα μμμ,θα γινει της σαρδελοποιησης,σαλαμοποιησης το καγκελο στα μμμ,οποτε καλυτερα να μεινουν στο αυτοκινητο τους.
-
Να αγοράσουν τρένα, να προσλάβουν και άλλους κηφηνες, να γίνουμε ακόμα πιο σοβιετ
-
Στις 10 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα η σύνοδος του ΟΠΕΚ με στόχο τη μείωση της αθροιστικής παραγωγής πετρελαίου
Ράλι 4% για το πετρέλαιο μετά τη συμφωνία μείωσης της παραγωγής
Το ειπαν και το εκαναν,ηδη οι τιμες εχουν ανεβει....και θα ανεβουν κιαλλο.... και υπολογιστε και την αυξηση του ειδ.φορου απο 1/1/17
http://www.liberal.gr/arthro/100105/ago ... gogis.html
- topic:timeago_later,about a month
-
*Το Όσλο θα απαγορεύσει την Τρίτη την κυκλοφορία των οχημάτων με κινητήρες ντίζελ για να περιορίσει την αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση.Η απαγόρευση, η οποία θα ισχύσει στους δρόμους του δήμου, αλλά όχι στους μεγάλους εθνικούς οδικούς άξονες που διασχίζουν τη νορβηγική πρωτεύουσα, πρόκειται να παραμείνει σε ισχύ έως την Πέμπτη, οπότε αναμένεται βελτίωση των ατμοσφαιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο δήμος του Όσλο.
Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.500 κορωνών (166 ευρώ).
Είναι η πρώτη φορά που το Όσλο θέτει σε εφαρμογή αυτή την απαγόρευση, η οποία είχε κατ' αρχήν υιοθετηθεί τον Φεβρουάριο του 2016 από τη πλειοψηφία του δήμου, στην οποία μετέχουν οι Εργατικοί και οι οικολόγοι. Μολονότι εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), οι κινητήρες ντίζελ εκπέμπουν επίσης περισσότερο διοξείδιο του αζώτου (NO2).
«Στο Όσλο, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και αυτούς που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι επειδή ο αέρας είναι υπερβολικά επικίνδυνος για να τον αναπνέουν», εξήγησε στα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης η οικολόγος δημοτική σύμβουλος Λαν Μαρί Νγκουγέν Μπεργκ.
Η ανακοίνωση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας προκάλεσε θυμό σε ορισμένους αυτοκινητιστές, οι οποίοι είχαν παρακινηθεί το 2006 από τις νορβηγικές αρχές να επιλέξουν κινητήρες ντίζελ, που τότε θεωρούνταν πιο φιλικοί για το περιβάλλον από τους κινητήρες βενζίνης.*Τι μου θυμίζει αυτό,τι μου θυμίζει
*«Αποφασίστε. Δεν πάει πολύς καιρός που το ντίζελ προτεινόταν στη θέση της βενζίνης από τον Γενς (Στόλτενμπεργκ, τον πρώην πρωθυπουργό της Νορβηγίας που είναι σήμερα επικεφαλής του ΝΑΤΟ). Δεν είναι σίγουρο ότι ξέρατε αληθινά τι είναι καλύτερο», υπογράμμισε η Ιρένε Σινιόρα Μάιερ Τζιότας στη σελίδα της εφημερίδας Verdens Gang (VG) στο Facebook.
Σύμφωνα με το νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, τα αιωρούμενα σωματίδια προκαλούν τον πρόωρο θάνατο 185 ανθρώπων κάθε χρόνο στο Όσλο.*
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι....και ειδικά βράδυ με βροχή =
http://www.thestival.gr/society/item/28 ... nikis-foto
-
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.(τωρα προσεξα τις'κάμπιες')
Αυτες φιλε μου θα ειναι οι τελευταιες που θα σταματησουν να κινουνται λογω ακριβου καυσιμου -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.
(τωρα προσεξα τις'κάμπιες')
Αυτες φιλε μου θα ειναι οι τελευταιες που θα σταματησουν να κινουνται λογω ακριβου καυσιμουΣωστό και αυτό! Ας είναι καλά ο χορηγός....
-
Ρατσιστικο αλλα ειναι η πραγματικοτητα:δεν ξερουν ουτε ποσο 'καιει',ουτε ποσο εχει το λιτρο και αμφιβαλλω αν ξερουν οτι μερικα θελουν πετρελαιο ή και αέριο...οσο για απλα και ενισχυμενα καυσιμα...
-
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.Απο κατι τετοια ποστ ,που ξεφευγουν...φαινεται τι ειναι ο καθενας...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.
Απο κατι τετοια ποστ ,που ξεφευγουν...φαινεται τι ειναι ο καθενας...
Και εγω σε αγαπάω νονε και ας μας ζαλίζεις με τον πλούτο των οδηγικών σου γνώσεων, μικρέ μου βατανεν του πληκτρολογίου με το ψαρωτικο avatar .....
-
Προσπερνω τα χαζα και απλα σου λεω οτι ειναι τουλαχιστον αηδιαστικο το ποστ που εκανες... νεοελληνικο, ζηλοφθονο και μιζερο μεχρι το κοκκαλο...
-
Bad for the greater good που λέει και το ίνδαλμα frank underwood
- topic:timeago_later,8 days
-
Δυστυχώς κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο.
Σε περίοδο που η πλειοψηφία του κόσμου δυσκολεύεται και μετρά τα ευρω για να βγει ο μήνας, κάποιοι συνεχίζουν να μας κλέβουν.
Δεν ξέρω αν το νομοθετικό πλαίσιο δεν είναι αυστηρό ή δεν εφαρμόζεται ο νόμος αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει.2017-01-25, Δελτίο Τύπου για έρευνα ΕΜΠ σε πρατήρια καυσίμων της Περιφέρειας
Από τις 120 συνολικά επισκέψεις σε πρατήρια Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας και Αχαΐας, στα 13 πρατήρια (10,83%) παραδόθηκε λιγότερο καύσιμο σε σχέση με αυτό που αναγραφόταν στην ένδειξη της αντλίας, με ποσοστό απόκλισης που έφθανε στο 9,69%.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου του ΣΕΕΠΕ ΕΔΩ
-
Στο χωρο του καυσιμου αυτο υπαρχει εδω και πολλα χρονια και σιγουρα δεν εφαρμοζεται ο νομος αφου υπαρχουν οι επιτηδιοι που λαδωνονται.Δυστηχως πρεπει να προστατευτουμε μονοι μας,ελεγχοντας τουλαχιστον την ποσοτητα και να βαζουμε απο συγκεκριμενο πρατηριο
-
Ευτυχώς που έχουμε αριστερή κυβέρνηση που νοιάζεται για τον πολίτη...
Στάλθηκε από το T8-PLUSM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βενζινάδικο Shell Μυρτέα ΑΕ στην Παπανικολή 32 & Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι.
Πήγα το προηγούμενο Σαββάτο και έβαλα απλή αμόλυβδη με 1.498e/lt.
Ενώ πάντα πάω στην Revoil που είναι ποιο ψηλά στην Πανανικολή, σκέφτηκα να βάλω Shell που ήταν ποιο φτηνή 4 λεπτά.Μέγα λάθος. Το Πάντα κλάταρε... Πατάω γκάζι και αισθάνομαι ότι έχασε πολύ σε δύναμη. Είχα υποψιασθεί κάτι από το προηγούμενο Σαββάτο, αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε. Βενζίνη της πλάκας...
Προσοχή σε όποιον πάει εκεί...
-
Πήγα εκεί την Δευτέρα αλλά δεν παρατήρησα κάποια πτώση σε απόδοση. Βέβαια έβαλα μόνο 20€ και τα έκαψα όλα την Δευτέρα και σε ανοιχτούς σχετικά δρόμους, πήγαινα με σταθερές ταχύτητες οπότε δεν καταλάβαινα πιθανά κομπιάσματα κλπ. Ευχαριστώ για την προειδοποίηση πάντως, Storm
nickthetrib from tapatalk
-
Πάντως είναι περίεργο να έχει η Shell δύο αμόλυβδες 95άρες. Την μία την βαπτίζει Vpower.
Εκ' των πραγμάτων η απλή αμόλυβδη θα είναι ποιοτικά χειρότερη από την αρκετά ακριβότερη Vpower.Εγώ έβαλα απλή και μου το 'ψόφησε' το Παντάκι. Τόσο ώστε να νομίζω ότι ο κινητήρας την έπεσε για ύπνο...
Και στο ρελαντί φάνηκε αυτό, στο πρωινό ξεκίνημα.Είμαι περίεργος να δω πως θα πάει το επόμενο διάστημα γιατί του έβαλα 30euro και περνάω 3 με 4 μήνες με αυτή τη βενζίνη...
-
Μιλάς για εταιρικό πρατήριο της shel, όχι απίθανο αλλά σίγουρα δύσκολο να γίνει νοθεία.Επισης δεν έχει δύο απλές όπως λες.Η vpower είναι στα 97 οκτάνια και είναι πολύ καλό καύσιμο
Κάτι ενδιάμεσο μεταξύ απλής και κατοσταρας.Αυτη χρησιμοποιούσα μόνιμα στο προηγούμενο αυτοκίνητο και πετούσε!!!!?Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν είναι εταιρικό.
Όσο αφορά τα οκτάνια της απλής Vpower είναι μπερδεμένη κατάσταση. Κάποτε η επίσημη Shell (πριν αλλάξει χέρια και πάει στην MotorOil/Βαρδινογιάννης*) έλεγε επίσημα ότι είναι 97 οκτάνια. Τώρα απλά λέει ότι είναι βενζίνη με 'αυξημένο αριθμό οκτανίων'.- Από τότε που πέρασε στην MotorOil AVIN αμφισβητώ την ποιότητα των καυσίμων SHELL.
Βενζίνη ώρα μηδέν!