-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Στο Sandero η οθόνη μπήκε ψηλότερα. Επίσης διαθέτουν κάμερα οπισθοπορείας, ένα 'nice to have' και για εμένα.
Για τις επιδόσεις με το αυτόματο δεν μας λέει. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προσφέρεται και στο βενζινοκίνητο 4x2. Για το 4x4 ίσως είναι ανεπαρκές (;) αλλά για ένα ταξιδιάρικο βενζίνης θα ήταν ότι πρέπει.
Ίσως και όχι, αφού στα ταξίδια ήμουν 95% με 6η. Στην πόλη το χρειάζεσαι περισσότερο.http://www.daciamag.com/dacia-duster-re ... 75481.html εδω υπαρχει καμερα original. Δεν ξερω ποσο κανει εδω σε αντιπροσωπεια
-
Dusterix να ξέρεις ότι στο λευκό οι γρατσουνιές φαίνονται πολύ λιγότερο από τα σκούρα χρώματα. Κι αφού σου αρέσει χτύπα το σε λευκό.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Στο Sandero η οθόνη μπήκε ψηλότερα. Επίσης διαθέτουν κάμερα οπισθοπορείας, ένα 'nice to have' και για εμένα.
Για τις επιδόσεις με το αυτόματο δεν μας λέει. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προσφέρεται και στο βενζινοκίνητο 4x2. Για το 4x4 ίσως είναι ανεπαρκές (;) αλλά για ένα ταξιδιάρικο βενζίνης θα ήταν ότι πρέπει.
Ίσως και όχι, αφού στα ταξίδια ήμουν 95% με 6η. Στην πόλη το χρειάζεσαι περισσότερο.http://www.daciamag.com/dacia-duster-re ... 75481.html εδω υπαρχει καμερα original. Δεν ξερω ποσο κανει εδω σε αντιπροσωπεια
ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! Ακου 114,κατι ευρα!
-
Snowpeak ευχαριστώ για τη συμβουλή στο χρώμα. Είναι και πως θα τα δεις όταν πας στην αντιπροσωπεία. Η πρώτη εντύπωση που λέμε.
Όσο για την κάμερα αντε να ξηλώνεις όλες αυτές τις επιφάνειες για να περάσει η καλωδίωση...
Άραγε το νεο Duster για πότε αναμένεται;;;;
Πάντως το ανανεωμένο Sandero εσωτερικά είναι πολύ καλό. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο Duster. -
Σπύρο χρόνια πολλά και καλά φίλε! Να χαίρεσαι την οικογένεια και το duster σου!!
-
Αν και έστειλα και εγώ τις ευχές μου και 'κατ' ιδίαν' να τα μεταφέρω και εδώ!
Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία σε έναν από τους συμπαθέστερους συμφορουμίτες!
Σπύρο μου πολύχρονος, να χαίρεσαι την οικογένεια και τη 'σκονιστηράρα' σου! -
Βασίλη, Στέφανε καλημέρα σας! Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως με συγκινούν οι ευχές σας. Ευχαριστώ και εύχομαι ειδικά στον Στέφανο να του ανταποδώσω κάποια στιγμή στο νήμα του land cruiser !!! Ευχαριστώ καλοί μου φίλοι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Βασίλη, Στέφανε καλημέρα σας! Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως με συγκινούν οι ευχές σας. Ευχαριστώ και εύχομαι ειδικά στον Στέφανο να του ανταποδώσω κάποια στιγμή στο νήμα του land cruiser !!! Ευχαριστώ καλοί μου φίλοι.Δυστυχώς άλλαξε η κατάσταση στη χώρα και δεν βλέπω βελτίωση, άρα τέτοια ευχή (τέτοια μου είχε πει και ο έμπορος της τογιοτα όταν πίσω το ανέμελο 2007 είχα πάρει το rav4) δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
-
Χρόνια πολλά και από εμένα στον αγαπητό Σπύρο!
-
Να είσαι καλά φίλε Αλέξανδρε!
-
Σπύρο, Χρόνια Πολλά και από μένα, ότι επιθυμείς.
nickthetrib from tapatalk
-
Ευχαριστώ φίλε Nick!
-
Χρόνια πολλά με υγεία, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και βέβαια να συνεχίσεις ακάθεκτος τις εξορμήσεις με το εργαλείο!
-
Ευχαριστώ φίλε TimDeLAY!
-
Χωρίς να θέλω να χαλάσω το γιορτινό κλίμα, θα σας περιγράψω την δυσάρεστη εμπειρία μου προς γνώση και συμόρφωση.
Δυστυχώς υπήρξα θύμα κλοπής μιας και μου ανοίξανε το Duster αφαιρόντας εντελώς τον αφαλό της κλειδαριάς του συνοδηγού. Μου βουτίξανε ένα σακίδιο πλάτης με laptop, κινητό κλπ σε χρόνο μηδέν.
Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο για ~30 λεπτά στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων στις 6 το απόγευμα για να επισκευτώ ένα κατάστημα.Το ξέρω ότι ήταν απερίσκεπτο να αφήσω το σακίδιο στο αυτοκίνητο, αλλά εντηπωσιάστικα από την ευκολία και την καθαρή δουλειά που κάνανε. Απλά είναι εξαφανισμένος ο αφαλός χωρίς κάποιο άλλο σημάδι (στην αρχή δεν κατάλαβα καν τι είχε γίνει). Προφανώς είναι αρκετά ευκολο να γίνει αυτο στο Duster.
Η αντικατάσταση του αφαλού κοστίζει ~ 130 Ευρώ αλλά δεν προτύθεμαι να το κάνω. Μάλλον θα καταφύγω σε φανοποιείο για να κολλίσω την τρύπα με λαμαρίνα και μετά στοκάρισμα και βάψιμο.
Προσοχή λοιπόν και όποιος έχει καμια καλύτερη ιδέα για την πόρτα του συνοδηγού ας το πει.
Χρόνια πολλά....
-
Λυπάμαι πολύ, δεν μου έχει συμβεί προσωπικά να μου ανοίξουν αυτοκίνητο αλλά σίγουρα δεν είναι ότι ποιο ευχάριστο.
Όσων αφορά την ευκολία της παραβίασης, δεν μου κάνει εντύπωση, θεωρώ ότι το 90% των αυτοκινήτων θα προσφέρουν ανάλογη ασφάλεια. Στο κάτω κάτω, ο κλέφτης μπορεί απλά να σπάσει το τζάμι, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.Όσων αφορά την 'επέμβαση' που θα κάνεις στην κλειδαριά, δεν βρίσκω λόγο.
- Θα 'χαλάσεις' την εργοστασιακή 'μορφή' με ότι αυτό συνεπάγεται για την μεταπολιτική αξία του οχήματος.
- Δεν θα έχεις δικλείδα ασφαλείας να μπεις στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που χαλάσει η κλειδαριά του οδηγού (εκτός αν έχεις remote unlock)
- Ο κλέφτης θα εξακολουθεί να μπορεί να το ξανακάνει από την πλευρά του οδηγού
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μπορεί να κοστίσει λιγότερο (υπό προϋποθέσεις)
-
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.
Ψάχνοντας για μεταχειρισμένο Duster diesel 4x4(mk1) παρατήρησα όταν μερικά έχουν κουμπί για esp off.
Οσα δεν έχουν το κουμπί σημαίνει ότι δεν έχουν esp ή ότι δεν απενεργοποιείται ? -
Δεν εχουν,δυστυχως.Οπως και το δικο μου.Ευχωμαι σε ολους τους συνφορουμιστες ο νεος χρονος να ειναι εστω και λιιιγο πιο καλος απο τον παλιο...
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... cia-duster
!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης ikarus έγραψε:
Χωρίς να θέλω να χαλάσω το γιορτινό κλίμα, θα σας περιγράψω την δυσάρεστη εμπειρία μου προς γνώση και συμόρφωση.Δυστυχώς υπήρξα θύμα κλοπής μιας και μου ανοίξανε το Duster αφαιρόντας εντελώς τον αφαλό της κλειδαριάς του συνοδηγού. Μου βουτίξανε ένα σακίδιο πλάτης με laptop, κινητό κλπ σε χρόνο μηδέν.
Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο για ~30 λεπτά στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων στις 6 το απόγευμα για να επισκευτώ ένα κατάστημα.Το ξέρω ότι ήταν απερίσκεπτο να αφήσω το σακίδιο στο αυτοκίνητο, αλλά εντηπωσιάστικα από την ευκολία και την καθαρή δουλειά που κάνανε. Απλά είναι εξαφανισμένος ο αφαλός χωρίς κάποιο άλλο σημάδι (στην αρχή δεν κατάλαβα καν τι είχε γίνει). Προφανώς είναι αρκετά ευκολο να γίνει αυτο στο Duster.
Η αντικατάσταση του αφαλού κοστίζει ~ 130 Ευρώ αλλά δεν προτύθεμαι να το κάνω. Μάλλον θα καταφύγω σε φανοποιείο για να κολλίσω την τρύπα με λαμαρίνα και μετά στοκάρισμα και βάψιμο.
Προσοχή λοιπόν και όποιος έχει καμια καλύτερη ιδέα για την πόρτα του συνοδηγού ας το πει.
Χρόνια πολλά....
Χρόνια πολλά,
Το περιστατικό πραγματικά είναι λυπηρό και προκαλεί έκπληξη.
Κοιτώντας φωτογραφίες του duster [https://www.netcarshow.com/dacia/2011-duster/] παρατηρώ ότι σε πολλές η πόρτα του συνοδηγού δεν έχει αφαλό. Τι παίζει άραγε;Μήπως ο αφαλός μπήκε 'σφήνα' χωρίς ιδιαίτερη μελέτη σε κάποιες εκδόσεις;
Μου κάνει εντύπωση όμως που χωρίς τον αφαλό η πόρτα ανοίγει.
Κανονικά θα έπρεπε να παραμένει κλειδωμένη... ή όχι;
Dacia Duster