Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλη επισης ιδεα ειναι κατευθειαν ραντεβου σε συνεργειο! Ωστε να πεισθει και ο αλλος οτι εισαι σοβαρα ενδιαφερομενος. Στο συνεργειο επισης μπορεις να πεις 'τοσα' τελικα γιατι θελει αυτο εκεινο και το αλλο.
Αυτο ειναι το καλυτερο αλλα ενεχει τζαμπα ταλαιπωρια ...πρωτον γιατι ο αλλος σου λεει απο το τηλεφωνο ''αριστο'' και καταληγεις στο συνεργειο να βλεπεις ενα χρεπι σκετο και δευτερον γιατι τα συνεργεια δουλευουν συγκεκριμμενες ωρες
Προσωπικα, εχω αγορασει μεχρι σημερα ενα κανουργιο αυτοκινητο και τεσσερα μεταχειρισμενα (2 απο ιδιωτες και 2 απο μαντραδες) . Των μαντραδων ηταν και τα δυο ενος ετους-Ελληνικα-εντος εργοστασιακης εγγυησης και ελεγχθηκαν απο επισημα συνεργεια της μαρκας τους.Απο αυτα, ειχα ενα κερδος περι τα 3500-4000 ευρω σε σχεση με το αν τα αγοραζα καινουργια (αμαξια με τιμη καταλογου 18.000 ευρω περιπου με το κλειδι στο χερι)
Το πρωτο που αγοραστηκε απο ιδιωτη ηταν τοσο καλο και τοσο φθηνο (οταν το αγορασα) που το πουλησα ενα χρονο και 15.000 χιλιομετρα μετα στην τιμη που το αγορασα ...δηλαδη τζαμπα αμαξι για ενα ετος. Το πουλησα γιατι απλα ηθελα το ιδιο σε πιο γρηγορο
Πολλοι βαζουν αγγελιες στο car οχι επειδη θελουν ντε και καλα να πουλησουν οσο-οσο αλλα θετουν μια τιμη (σχετικα υψηλη) και αν περασει, περασε (συνηθισμενο σε μικρα αμαξια με μικρο κοστος κτησης/τελων κλπ) ... αλλοι αγοραστες προτεινουν μια τιμη και επισης αν περασει, περασε.
Σε αριστο μεταχειρισμενο που πουλησα και ειχε φαει τρακο πισω (οχι σασι) απο παππου στην Αττικη Οδο το εγραφα αναλυτικα στην αγγελια που χτυπησε, που φτιαχτηκε, ειχα φωτο διαθεσιμες απο τη ζημια κλπ και εμφανιστηκαν ολοι οι πονηροι να το παρουν δωρεαν λες και το αμαξι ηταν πλεον αχρηστο επειδη αλλαξε ενα προφυλακτηρα,ενα parktronic και ενα φτερο τελικα πουληθηκε μια χαρα σε σοβαρο ανθρωπο που εκτιμησε την ευθυτητα μου και ακομα μετα απο δυο χρονια με παιρνει να μου πει ποσο το χαιρεται ...
Απο μαντρα παντως για μενα, μονο αμαξι -πρακτικα- καινουργιο και Ελληνικο ...εντος εργοσιακης εγγυησης . Απο ιδιωτη επισης μονο πρωτο χερι με βιβλιο σερβις ...ολα τα υπολοιπα εχουν μεγαλυτερο ρισκο ειτε τα πουλαει ο Βασιλακης ή η κα Φανη η συνταξιουχος .