Nov 1, 2016, 4:17 PM

Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
O Στέφανος όπως πάντα εκφράζει την άλλη άποψη που δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ενστερνίζονται. Άλλωστε για πολύ κόσμο είναι ψυχοφθόρο να προκύπτουν έστω και μικρές δυσλειτουργίες στα οχήματα τους έπειτα από χρόνια χρήση. Αλήθεια Στέφανε πόσα χλμ έχει κάνει πλέον το κακάο σου; Παραμένω της άποψης πως όποιος το πάρει θα έχει το κεφάλι του ήσυχο για πολλά χλμ αφού στο κάτω κάτω της γραφής το έχεις ατσαλάκωτο; Σοβαρολογώ. Αν τώρα ήθελα ένα μεταχειρισμένο καλοπροσεγμένο qq θα επέλεγα το δικό σου με κλειστά τα μάτια. Το εννοώ.

όντως του Στέφανου θα είναι πένα!
Το ερώτημα είναι πόσα χρήματα θα πάρει για το αμάξι του. Γιατί αν η διαφορά με ένα καινούριο QQ είναι της τάξης των 3-4k προφανώς ο καθένας θα σκεφτεί, θα σφιχτώ να μαζέψω άλλα 3-4k για να το πάρω καινούριο...
Συμφέρουσα επιλογή θα το θεωρήσει μόνο αν απέχει ΠΟΛΥ από το καινούριο. Άρα αυτό σημαίνει χασούρα για τον πωλητή...

Τα έχασα κάπου αυτά τα μηνύματα, αλλά να απαντήσω.
Τώρα έχω 13500 χλμ και έχω κάνει (και δη λίγες μέρες νωρίτερα) και το σερβις 2ου ετους (πρακτικά μόνο λαδια - φίλτρο και ελέγχους μου έκαναν συν την αλλαγή ελαστικών μπρος-πίσω).
Γενικά ότι πουλάω είναι πάντα προσεγμένο και με μιρκή χρήση γι' αυτο έχω σταθερούς 'πελάτες' και στο insomnia και στο myphone!
Ειδικα το qq είναι διαρκώς σε πώληση με συγκεκριμένη τιμή στόχο. Αν την πετύχω το έδωσα την άλλη μέρα, αν όχι το έχω προσεγμένο, πλυμένο, στο παρκινγκ του, με τις βόλτες του όσο χρειάζεται για να μην έχει θέματα, και με μικρές προσθήκες - πινελιές αξεσουαρ. Η τιμή του είναι τώρα 4 χιλιάδες κατω από τη αξία νέου και προφανώς χωρίς αξεσουάρ (που μερικά είναι πανάκριβα, όπως το σερμάτινο σαλόνι ή αποκατάσταση και προστασία χρώματος ceramic pro). Αρα αν κάποιος το αγοραζε θα κέρδιζε ένα μόλις στρωμένο αμάξι, με έκπτωση 4 χιλιάρικα και αξεσουάρ αξίας 3 χιλιάδων επιπλέον, όλα άριστα! Το κακό είναι ότι αν δεν δει κάποιος το αμάξι δεν πιστεύει ότι θα είναι τόσο ΟΚ και το σκέφτεται διπλά!!
Σε τελική ανάλυση με τόση περίπου έκπτωση θα αγόραζε κανείς το test drive της αντιπροσωπείας; προφανώς ναι, είναι η απάντηση γιατί πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για τέτοια αμάξια, όπως θα μας πει οποιοδήποτε πωλητής και η έκπτωσή του τόση περίπου θα είναι!