-
Εξαιρετική επιλογή! Δε θα το χορταίνεις. Θα δεις σημαντική διαφορά από τα 150 άλογα.
4.5 μήνες πώς θα κάνεις υπομονή;; χαχα! Εγώ περιμενα 1.5 και μου φάνηκε ατελείωτο! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εξαιρετική επιλογή! Δε θα το χορταίνεις. Θα δεις σημαντική διαφορά από τα 150 άλογα.
4.5 μήνες πώς θα κάνεις υπομονή;; χαχα! Εγώ περιμενα 1.5 και μου φάνηκε ατελείωτο!Δεν πειράζει θα έχω χρόνο να βρω τα λεφτά να το πληρώσω...:-)
Το πάλεψα για την x1 αλλά δεν έκατσε. Ελπιζω να βγει καλό αμάξι και να μας ταξιδεύει με ασφάλεια. Και να γκαζωνει ωραία...Sent from my iPad using Tapatalk
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!! εξαιρετική επιλογή (οδήγησα εχτές με τα 150 άλογα, αλλά για πολύ λίγο). Εμένα μου έβγαινε με τα 150+LED+καθρέπτες+navi+ easy open χώρο αποσκευών στα 37.000, χωρίς καμία έκπτωση (μόνο το μεταλλικό δώρο).
Από που παράγγειλες εάν επιτρέπεται??
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!! εξαιρετική επιλογή (οδήγησα εχτές με τα 150 άλογα, αλλά για πολύ λίγο). Εμένα μου έβγαινε με τα 150+LED+καθρέπτες+navi+ easy open χώρο αποσκευών στα 37.000, χωρίς καμία έκπτωση (μόνο το μεταλλικό δώρο).Από που παράγγειλες εάν επιτρέπεται??
Καλαμάτα Φάνη , και Λάρισα που πήρα προσφορά τα ίδια λεφτά.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείς.
Με τα χιόνια θα σου έρθει, ότι πρέπει για να το τεστάρεις!
Πολύ ωραίο και το χρώμα
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
4.5 μήνες πώς θα κάνεις υπομονή;; χαχα! Εγώ περιμενα 1.5 και μου φάνηκε ατελείωτο!Δεν πειράζει θα έχω χρόνο να βρω τα λεφτά να το πληρώσω...:-)
Το πάλεψα για την x1 αλλά δεν έκατσε. Ελπιζω να βγει καλό αμάξι και να μας ταξιδεύει με ασφάλεια. Και να γκαζωνει ωραία...Sent from my iPad using Tapatalk
Όλα θα είναι όπως τα θες!
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!! εξαιρετική επιλογή (οδήγησα εχτές με τα 150 άλογα, αλλά για πολύ λίγο). Εμένα μου έβγαινε με τα 150+LED+καθρέπτες+navi+ easy open χώρο αποσκευών στα 37.000, χωρίς καμία έκπτωση (μόνο το μεταλλικό δώρο).
Από που παράγγειλες εάν επιτρέπεται??
Καλαμάτα Φάνη , και Λάρισα που πήρα προσφορά τα ίδια λεφτά.
Με το καλό! Πολύ καλή επιλογή!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Πληροφοριακα παντως εχει λεπτομερειες που δεν υπαρχουν σε αλλα και ενας οικογενειαρχης ισως εκτιμησει:
Συρομενο πισω καθισμα
3!!! αναπτηρες (μπροστα,στις πισω θεσεις και στο πορτμπαγκαζ)
Συρταρια κατω απο τα μπροστινα καθισματα
Πλατη συνοδηγου που πεφτει και μεταφερεις μακρυα αντικειμενα
Τριζωνικο κλιμα
Τραπεζακια πισω απο τα μπροστινα καθισματα με ξεχωριστη θεση για ποτηρια
Οι ποτηροθηκες εμπρος εμφανιζονται και εξαφανιζονται δημιουργωντας εξτρα χωρο
Εγω τα γραφω γιατι καποιος μπορει να μη τα εχει ανακαλυψει-δει και πιστευω πρεπει να ειπωθουνΣτάλθηκε με tapa
Afex για σενα το γραφω μηπως δεν σου το εχουν πει ή δεν το εχεις προσεξει:τα προσκεφαλα οδηγου-συνοδηγου εκτος απο ρυθμιση κλισης εχουν και ρυθμιση ως προς το διαμηκη αξονα του αυτοκινητου και μαλιστα καμια 10αρια εκατοστα!!! Ακομα και φουλ καμπουρης να ειναι καποιος μπορει να στηριζει το κεφαλι του! Αυτο μου το εδειξε πωλητης και εγω τουλαχιστον δε το ειχα ξαναδει αλλου
-
Πληροφοριακα παντως εχει λεπτομερειες που δεν υπαρχουν σε αλλα και ενας οικογενειαρχης ισως εκτιμησει:
Συρομενο πισω καθισμα
Τριζωνικο κλιμα
Εγω τα γραφω γιατι καποιος μπορει να μη τα εχει ανακαλυψει-δει και πιστευω πρεπει να ειπωθουνΣτάλθηκε με tapa
Afex για σενα το γραφω μηπως δεν σου το εχουν πει ή δεν το εχεις προσεξει:τα προσκεφαλα οδηγου-συνοδηγου εκτος απο ρυθμιση κλισης εχουν και ρυθμιση ως προς το διαμηκη αξονα του αυτοκινητου και μαλιστα καμια 10αρια εκατοστα!!! Ακομα και φουλ καμπουρης να ειναι καποιος μπορει να στηριζει το κεφαλι του! Αυτο μου το εδειξε πωλητης και εγω τουλαχιστον δε το ειχα ξαναδει αλλου
Αυτό το είδα και γω και ψάρωσα άσχημα. ..
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα μου εδειξαν και τη μονωση για μειωση θορυβου αναμεσα στις 2 λαμαρινες στο πλαινο μερος του αυτοκινητου μπροστα απο τις μπροστινες πορτες!!!
Μπροστα απο τους μεντεσεδες αν δε καταλαβαινεις τι εννοω -
Έχει αρχίσει και μ'εκνευρίζει αυτό με τις νέες παραγγελίες των θηρίων...ζηλεύω
Καλή αναμονή afex!
Έγραψες σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν πληρώνει φόρο πολυτελείας...αναφερόσουν στο βενζινοκίνητο 1.6 tsi και όχι στο πετρελαιοκίνητο ε; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλή αναμονή afex!
Έγραψες σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν πληρώνει φόρο πολυτελείας...αναφερόσουν στο βενζινοκίνητο 1.6 tsi και όχι στο πετρελαιοκίνητο ε;1.4tsi εννοεις Λεωνιδα.
Λογικα αυτο πρεπει να ελεγε και ο afex -
Συρομενο πισω καθισμα
Τριζωνικο κλιμα
Παιδιά το έχω ψάξει εξονυχιστικα το αμάξι 20 reviews, αλλά τόσα βίντεο. Το αυτοκίνητο είναι ελβετικός σουγιας, έχει πολλά τέτοια έξυπνα σημεία που δείχνουν πολύ σκέψη. Το ξέρετε πως αναδιπλωνεται και το κάθισμα του συνοδηγού? Το κινητό προσκεφαλο πάντως δεν είναι τόσο για στήριξη του κεφαλιού, πότε δεν το ακουμπας πίσω όταν οδηγείς , οσο για τη μείωση της ταλαντευσης του αυχενα- κεφαλιού σε περίπτωση πρόσκρουσης.
-
Εχεις δικιο για το προσκεφαλο. Ο συνοδηγος μπορει να το ακουμπησει για ξεκουραση. Αυτο για τη πλατη το ειχα αναφερει.
Οντως ειναι πολυ μελετημενο και φαινεται οτι θα λυνει χερια -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλή αναμονή afex!
Έγραψες σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν πληρώνει φόρο πολυτελείας...αναφερόσουν στο βενζινοκίνητο 1.6 tsi και όχι στο πετρελαιοκίνητο ε;βρε παιδιά ξέρω για φόρο πολυτελειας στα διλιτρα. Ο πωλητής επέμενε εμφατικα μετά από 3 φορές που τον ρώτησα πως έχει καταργηθεί ο φόρος πολυτελειας. Απόλυτη σιγουριά λέμε! Εγώ θα το έπαιρνα ούτως ή άλλως αλλά λέτε ή με δούλευε ή έκανε λάθος ή κάτι ξέρει παραπάνω. Πιστεύω πάντως πως αργά ή γρήγορα αυτή η κοροιδια με τα κυβικά θα τελειώσει.
-
Μήπως ο πωλητής λέει για τον φόρο πολυτελείας που υπαρχει/υπήρχε κατα την αγορά των αυτοκινήτων;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιαυτον θα λεει αλλα αυτος δεν εμπαινε εκτος και αν η τελικη τιμη ηταν κοντα στα 50κ.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μήπως ο πωλητής λέει για τον φόρο πολυτελείας που υπαρχει/υπήρχε κατα την αγορά των αυτοκινήτων;Sent from my iPhone using Tapatalk
Αφού τον ρωτουσα, μόνο τα τέλη κυκλοφορίας θα έχει; και έλεγε ναι. Τέλος πάντων μάλλον 440€ είναι ο φόρος αυτή τη στιγμή, και έτσι μου είχε πει άλλος πωλητής.
-
Από τον φόρο πολυτελείας θα πληρώσεις αναλογικά το κομμάτι που θα αντιστοιχεί στους μήνες κατοχής μέσα στο έτος
Τα τέλη ολόκληρα αν δεν κάνω λάθος -
Στα παιδια που περιμένουν τα οχήματά τους να ευχηθώ υπομονή και με το καλό να παραλάβουν. Την εταιρεία δεν τη γουστάρω καθόλου για λόγους λίγο πολύ γνωστούς αλλά το Tiguan για εμένα δείχνει πως όταν θέλουν μπορούν να φτιάχνουν αυτοκίνητα πολύ ανταγωνιστικά...
VW Tiguan 2016