Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επισης Χ1 θελω...η τιμη μου τα χαλαει!! Εαν δεν παρω κατι αλλο, θα ψαξω απο το νεο ετος για μεταχειρισμένη...ήδη εχω ενημερώσει τον πωλητή φιλο μου να εχει το νου του.
Η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή αυτοκινήτου! Φάνη αρκετές από τις σκέψεις σου συχνά είναι κ δικές μου! Εάν υπήρχε η νέα Χ1 μεταχειρισμένη το πιθανότερο είναι ότι θα την προτιμούσα κ εγώ προκειμένου να γλιτώσω ένα σημαντικό ποσοστό από το κόστος αγοράς. Είχα κ εγώ πιο πριν μεταχειρισμένο αμάξι κ βγήκα ιδιαίτερα κερδισμένος από την επιλογή μου. Αλλά το γεγονός ότι αμάξι με ακριβώς τα χαρακτηριστικά του νέου Χ1 δεν υπήρχε πριν λίγους μήνες, μαζί με τις άμεσες οικογενειακές ανάγκες αλλά κ τις οικονομικές κ φορολογικές συγκυρίες που επικρατούσαν κ ορισμένες εξακολουθουν να επικρατούν...με ώθησαν στη συγκεκριμένη επιλογή.
Κ αν θέλεις μια γνώμη...μην βιαστείς να αγοράσεις αμάξι τώρα. Έναν χρόνο πριν χρειαζόταν βιασύνη. Τώρα ούτε περίοδος ευκαιριών είναι...ούτε το φορολογικό καθεστώς έχει ξεκαθαρίσει. Στη θέση σου θα πήγαινα πάσο για την ώρα!