Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Βασίλη πρόσεχε μη σου γίνει συνήθεια μόνο, να βάζεις δηλαδή συγκριτικά που είναι αυτονόητο ποιος θα είναι ο νικητής. Είναι ακριβώς όπως τα είπατε σε γενικές γραμμές. Η χ1 δηλαδή έχει πλουραλισμό στη χρήση, τις ικανότητες και τις ηλικίες και στυλ οδηγησης που απευθύνεται. Η GLA ενα κατα γενική ομολογία πολύ όμορφο αυτοκίνητο εντούτοις με χώρους και σουλούπι ενός υπερυψωμένου hatch. To Q3 δεν ξέρω αν έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά αλλά σίγουρα δεν είναι το πιο θελκτικό στη συγκριση και όχι μόνο λόγω εμφάνισης. Θιασώτες έχουν βέβαια και τα τρία ενώ εδώ στην Αθήνα η εμπορική επιτυχία της MERC GLA πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
Σπύρο καλημέρα! Κάτσε βρε γιατί λες ότι έβαλα σικέ συγκριτικό!! χαχα!
1ον δεν το έκανα εγώ το συγκριτικό!
2ον οι 3 αυτές γερμανικές εταιρίες που θεωρούνται και καλά premium πάντα ήταν ανταγωνίστριες και συνήθως όποιος ψάχνεται για αμάξι τέτοιας κατηγορίας και δεν έχει αποφασίσει, κάνει βόλτα και από τις 3! Έχω τώρα φίλο μου που βρίσκεται σε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία!
Απλά τώρα έτυχε σε αυτή τη σύγκριση να είναι ένα εντελώς φρέσκο μοντέλο (Χ1) απέναντι σε ένα όχι ακριβώς suv (gla) και σε ένα μοντέλο που πολύ σύντομα θα ανανεωθεί (Q3). Ίσως γι' αυτό η Χ1 θεωρήθηκε καλύτερη, αν και οι κριτές σημείωσαν αρκετούς τομείς όπου υπερτερούν τα άλλα μοντέλα έναντι της Χ1, και καλά έκαναν!
Σύντομα φαντάζομαι θα προκύψουν νέα συγκριτικά με το νέο Q3 και το νέο Tiguan και το νέο Kuga που θα είναι πολύ βελτιωμένα και σε χώρους και σε τεχνολογία και εκεί ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη σκληρότερος, πράγμα θετικό για το κοινό που θα έχει πολλές επιλογές!
Και φυσικά μην ξεχνάμε και τις άλλες εταιρίες, όπως η Skoda, η Seat, η Hyundai που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν suv τα οποία προσωπικά δεν πιστεύω ότι απέχουν από το να είναι πραγματικά premium και αυτά...