Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Καλοτάξιδο και απο μένα.
Το ίδιο αυτοκίνητο έχει και ο αδερφός μου, αυτός με μηχανικό κιβώτιο και δερμάτινα καθίσματα.
Το έχω οδηγήσει, το αδερφάκι μου έχει οδηγήσει το suzuki scross, οπότε αναπόφευκτα θα γράψω μερικές σκέψεις.
Με λίγα λόγια συγκρίνω μωρό 25 ετών , ΤΕΝΤΑ, τούμπανο κοινώς (S-CROSS) με milf 50-άρα, να λείπουν δόντια και με πολλάαα περιττά κιλά(BMW X1).
Φοβερή ηχομόνωση, πραγματικά δεν ακούς τίποτα.
Ποιότητα στα πλαστικά, χειρότερη από το μοντέλο που άλλαξε (X1 προηγούμενης γενιάς).Πάντως, για τα δικά μου πρότυπα, σε φοβερό επίπεδο.
Κατανάλωση ΤΡΕΛΗ. Το έχει με 2800km, δεν έχει δει ποτέ κάτω από 7 λίτρα.
Κίνηση γενικά ελέφαντα. ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΟΧΗΜΑ. Τα πάντα συμβαίνουν με ένα δευτερόλεπτο καθυστέρηση. Βαρύ τιμόνι, και κραδασμοί μηχανής στο κιβώτιο (στο s-cross ο λεβιές είναι λες και η μηχανή είναι σβηστή).
Δε νιώθω άνετα στο τιμόνι αλλά ούτε και ως συνοδηγός...τι εννοώ...σαν να με κλείνουν όλα γύρω μου. Δεν έχω κλειστοφοβία, απλά νιώθω ότι κάθομαι σε έναν κινηματογράφο που όλες οι θέσεις είναι κατειλημμένες.
Σε κόντρα στην εθνική οδό, για περίπου 2 χιλιόμετρα και κάτι ήμασταν δίπλα-δίπλα (!!!!). Απίστευτο, μέχρι το σπίτι του τον είχα στο τηλέφωνο και του φώναζα: ουυυυυυυυυυυυ
Απο δω και πέρα του λέω, όποια ξεδοντιάρα γιαγιά κυκλοφορεί, φόρτωσέ την. Αν και είναι παντρεμένος με μικρό παιδί, του έχω κλείσει το σλόγκαν για πολλά χρόνια ακόμα.
Καλοτάξιδο σου εύχομαι, όπως και καλοτάξιδο στο καρντασάκι μου.
Με όλο όλο το σεβασμό στα στοιχεία που αποτελούν προσωπική γνώμη να απαντήσω για καποια πράγματα που αποτελούν ανακρίβειες. Το αμάξι στην Ελλάδα δεν έχει έρθει με μηχανικό κιβώτιο (μιλάω για το 20d, μήπως εσύ εννοείς κάποια μικρότερη ή παλαιότερη βερσιόν;). Έχοντας κανει test drive σε 3 προηγούμενες Χ1 διαφωνώ με όσα γραφείς για την ποιότητα. Όλες επίσης οι κριτικές μιλούν για ενα σαφως καλυτερο αμάξι σε ολους τους τομείς και ήδη συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Αναφορικά με τα σχόλια για την κόντρα απλά δεν παίζει αυτό που λες, εκτός και αν ο αδερφός σου ...δεν το έχει καθόλου... Τις επιδόσεις μονο να βάλεις δίπλα δίπλα δεν βγαίνουν με τιποτα τα νούμερα με το scross που μόνο το 0-100 να βάλεις έχουν περίπου 2,5 δεύτερα διαφορά (7,5 έχει το Χ1). Βαρύ όχημα είναι όντως, αλλά με πανω απο 40 κιλά ροπής το αμάξι έχει όλη τη δύναμη που χρειαζεσαι.
Και πάλι με κάθε σεβασμό!