η γυναικα ειναι ποιο αδυναμη σωματικα και οσο και αν με μπριζωσει δε σηκωνω χερι. θα το ηθελα αλλα δεν. θα τις πω κανενα γαλλικο, θα σηκωθω να φυγω, θα κλεισω το τηλ. δε μπορω αν κανω σοβαρη σχεση για αραβωνα και γαμο να κανω οτι δε θελω να με κανει η αλλη. θα ειμαι αφοσιωμενος. αν εκεινη δεν ειναι και θελει εξαλα ντυσιματα κλπ, αντε γεια. βασικα δεν περιμενω απο τις σημερινες γυναικες πολλα και για αυτο κρατω μικρο καλαθι και ειμαι απο καναρα σε καναρα οπως λεει και ο Χρηστακης. δυσκολες εποχες για γαμους. η γυναικα επειδη βγαζει φραγκα η βρισκει ευκολα κοροιδα με φραγκα, δεν ειναι οπως παλια αφοσιωμενη. οποτε ακολουθω το ρευμα της εποχης και οπου με παει. υπαρχουν και καλες κοπελες. αλλα δεν μου εχουν τυχει. δεν καιγομαι.
οταν ρε παιδια υπαρχει το φατσοβιβλιο και το ινσταγκραμ που εχει αναγαγει τον θυληκο ναρκισισμο σε νο1 προβλημα της καθε γυναικας και ολες κοιτανε την παρτη τους με το σωμα τους, θα παω εγω για συναισθημα και αγαπη; αδικια. μετα εγω περναω καλα με την παρτη μου, την παρεα και τις τρελες μου. δε μπορω τον ελεγχο τι ωρα με ποιον και που θα βγω. δεν ειμαι ακομη για τετοια φαση εκτος αν η αλλη ειναι σωστη οποτε οκ. με γειτονισες δε θελω τπτ περα απο τα τυπικα γιατι αν δεν παει καλα η δουλεια, ανοιγει το στομα της και χαλαει μετα η δουλεια. εχω τυχει οχι με γειτονισες, με 2 χωρισμενες να συμφωνησουμε πως θα ειμαστε μονον για το κοκο για οσο παει. οχι δλδ ετσι περιστασιακα οποτε θυμηθουμε ο ενας τον αλλον. τσιμπηθηκαν ομως αυτες και αρχισαν ζηλιες κλπ. που τωρα να ειναι και γειτονισες. να εχω δλδ εναν κατασκοπο, τι ωρα βγαινω, με ποια κλπ. εφιαλτης. στο εξωτερικο ακομη και αν συμφωνησεις να εχεις μαζι της μονον το φικι-φικι και τσιμπηθει δεν γινεται βδελα. το παλευει μονη. εδω, παθιαζονται και αρχιζουν τα sms, τηλ...τεσπα ειναι στο προγραμμα ολα.