-
Ξύνεις πληγές τώρα...!
-
εσυ φιλος το εχεις ριξει στα μαλακα. σαδομαζοχιστικα αναμεσα σε δυο....man ο κοσμος προοδευει. μπορεις να το κανεις με παρεακι. αν ειναι να μπεις στο χωρο, να μπεις στα βαρια. δλδ SwingClub4 - Nirvana - 2+2 Club. να ανοιξει η ψυχη σου, να μην ξερεις που θα 'πρωτομπεις'. ομως πρεπει να συνοδευεις κοπελα. οχι απαραιτητα τη γυναικα σου, αν εισαι παντρεμενος. μιλαμε για κολαση. πιστεψε με δε θα θελησεις ποτε να ξαναδεις τσοντα. ολοζαντανα τα παντα ολα. ομως, εγω δεν ειμαι παντρεμενος ουτε με σχεση. αν ειχα σχεση ή ημουν παντρεμενος δε θα δοκιμαζα τετοια κολασμενα πραματα. σφαλιαρα δινω μονο στα κ@λ@μαγουλα. δε μπορω αλλου σε γυναικα. επισης εχω αρχες σε καποια τετοια θεματα. δεν τα ριχνω σε πρωην φιλου. δεν υποκυπτω σε πρωην φιλου που ξερεις τα ριχνει σε εμενα για εκδικηθει τον δικο μου. η θαλασσα εχει γινει γιαουρτι απο γκομενακια για να ξεπεσω σε ενα που θελει να βγαλει απωθημενα. η δικη μου ανωμαλια ειναι το τριο με δυο γκομενες που να γουσταρονται και να γουσταρουν. λιωνω να βλεπω γλωσσοφυλα μεταξυ τους κλπ και να συμμετεχω. πες μου ποσο ποσοστο σε οσες φοραν απο brazil και πανω (στρινγκ, τοπλες) ειναι και για αλλα; το 90% ειναι για μεχρι εκει. μονον δλδ φιγουρα και 0 φαγουρα στο αυτο τους. ξενερωτες.
-
Μου εχει τυχει με τις σφαλιαρες και μαλιστα η ολη φαση ξεκινησε για πλακα. Θυμαμαι δεν ηθελα να τη φιλησω και καλα και με χαστουκισε. Μετα της εριξα κι εγω . Ξανα παλι αυτη .....ωσπου εφτασα τα απανωτα και μετα βεντουζα τα χειλη.
Τι να πω. Δεν μου εχει ξανατυχει.
Τη γυναικα μου την εχω χαστουκισει δυο φορες . Τη μια γιατι μου πηρε το τιμονι με 130χλμ και το παιδι μεσα και αν δεν ηξερα απο αγωνιστικη οδηγηση θα σκοτωνομασταν και την αλλη λογο βρισιματος. Απο τοτε εχει γινει καλυτερη απο ποτε. Ουτε οταν γνωριστηκαμε δεν ειχε τοσες γλυκες.
Μαλιστα επειδη εχω εμφαση σε μαλακιες με γκομενες με παρακολουθει με ρανταρ. Σημασια εχει πως νοιαζεται πολυ περισσοτερο απο πριν.
Ειμαι κατα της βιας αλλα ολοι εχουμε ορια sbr!
Οσο για τρια κτλ.........εμενα μου εχει τυχει με λεσβιες. Το εχω καταθεσει το γεγονος στο αλλο φορουμ νομιζω. -
Ο κολλητός μου εκμυστηρεύτηκε ότι του την έπεσε μια κοπέλα και δεν ενέδωσε εκείνος. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν γείτονες και μόλις το κατάλαβε η πιτσιρίκα έγινε ακόμη πιο πιεστική. Μου λέει είναι απίστευτο μωρό αλλά δεν θέλει να μπλέξει...
-
η γυναικα ειναι ποιο αδυναμη σωματικα και οσο και αν με μπριζωσει δε σηκωνω χερι. θα το ηθελα αλλα δεν. θα τις πω κανενα γαλλικο, θα σηκωθω να φυγω, θα κλεισω το τηλ. δε μπορω αν κανω σοβαρη σχεση για αραβωνα και γαμο να κανω οτι δε θελω να με κανει η αλλη. θα ειμαι αφοσιωμενος. αν εκεινη δεν ειναι και θελει εξαλα ντυσιματα κλπ, αντε γεια. βασικα δεν περιμενω απο τις σημερινες γυναικες πολλα και για αυτο κρατω μικρο καλαθι και ειμαι απο καναρα σε καναρα οπως λεει και ο Χρηστακης. δυσκολες εποχες για γαμους. η γυναικα επειδη βγαζει φραγκα η βρισκει ευκολα κοροιδα με φραγκα, δεν ειναι οπως παλια αφοσιωμενη. οποτε ακολουθω το ρευμα της εποχης και οπου με παει. υπαρχουν και καλες κοπελες. αλλα δεν μου εχουν τυχει. δεν καιγομαι.
οταν ρε παιδια υπαρχει το φατσοβιβλιο και το ινσταγκραμ που εχει αναγαγει τον θυληκο ναρκισισμο σε νο1 προβλημα της καθε γυναικας και ολες κοιτανε την παρτη τους με το σωμα τους, θα παω εγω για συναισθημα και αγαπη; αδικια. μετα εγω περναω καλα με την παρτη μου, την παρεα και τις τρελες μου. δε μπορω τον ελεγχο τι ωρα με ποιον και που θα βγω. δεν ειμαι ακομη για τετοια φαση εκτος αν η αλλη ειναι σωστη οποτε οκ. με γειτονισες δε θελω τπτ περα απο τα τυπικα γιατι αν δεν παει καλα η δουλεια, ανοιγει το στομα της και χαλαει μετα η δουλεια. εχω τυχει οχι με γειτονισες, με 2 χωρισμενες να συμφωνησουμε πως θα ειμαστε μονον για το κοκο για οσο παει. οχι δλδ ετσι περιστασιακα οποτε θυμηθουμε ο ενας τον αλλον. τσιμπηθηκαν ομως αυτες και αρχισαν ζηλιες κλπ. που τωρα να ειναι και γειτονισες. να εχω δλδ εναν κατασκοπο, τι ωρα βγαινω, με ποια κλπ. εφιαλτης. στο εξωτερικο ακομη και αν συμφωνησεις να εχεις μαζι της μονον το φικι-φικι και τσιμπηθει δεν γινεται βδελα. το παλευει μονη. εδω, παθιαζονται και αρχιζουν τα sms, τηλ...τεσπα ειναι στο προγραμμα ολα. -
Δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο. Παντως να ξερεις θελει και θρασος και τσαγανο να κρατησεις εναν γαμο υγειη γενικα. Περα απο καθε αγαπη και ευαισθησια που θα υπαρχει.
Απο το φατσομαγαζο που λες χωρισαν δυο γειτονες μου.
Και απο τις κραυγες που ακουγα φαινεται οτι το γλεντουσαν οι γυναικες τους πολυ. Χαμος. -
The topic is back in business! Αύριο που θα χτυπήσει 40 βαθμούς να δω τι θα γραφτεί εδώ μέσα!!
-
Ωραίο θέμα,θα το πιάσω απο την αρχή και τα ξαναλέμε!!!
coupeas είσαι το είδωλο μου με αυτά που διαβασα στις τελευταίες σελίδες!!
-
Ο coupeas ειναι θεός
-
Δεν ξερω για εσας αλλα το να εισαι ελευθερος και να κανεις οτι θελεις ειναι λογικο και ξεκαθαρο, το να εισαι παντρεμενος και να κανεις βλακειες για μενα ειναι 'ξεφτιλα'....Γιαυτο τον λογο ακριβως και δεν σκοπευω να παντρευτω ποτε και ας ειμαι προ-πυλων στα 35 και τωρα ειμαι με μια στα 22 (φασεις βεβαια εχω κανει τοσο με 18 οσο και με 39 τον τελευταιο καιρο και με αρκετες παντρεμενες αφου οι αντρες τους ειναι λαμακες - γιαυτο και δεν εχω θεμα οταν ερχεται μια ωραια γυναικα και μου λεει πως ο αντρας μου ειναι λαμακας και δεν ειμαι ευτιχισμενη)....
Απο εκει και περα φυσικα ο καθενας εχει τον δικο του 'μετρητη' του τι ειναι σωστο και τι λαθος. -
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
The topic is back in business! Αύριο που θα χτυπήσει 40 βαθμούς να δω τι θα γραφτεί εδώ μέσα!!τι να γραφτει; τι 30 τι 40 βαθμοι. στους 40 μπορει να βγαλει κατι παραπανω καμια ευτραφης γυναικα ή καμια συντηριτικη. τα αστερια τα εχουν βγαλει εδω και καιρο.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Δεν ξερω για εσας αλλα το να εισαι ελευθερος και να κανεις οτι θελεις ειναι λογικο και ξεκαθαρο, το να εισαι παντρεμενος και να κανεις βλακειες για μενα ειναι 'ξεφτιλα'....Γιαυτο τον λογο ακριβως και δεν σκοπευω να παντρευτω ποτε και ας ειμαι προ-πυλων στα 35 και τωρα ειμαι με μια στα 22 (φασεις βεβαια εχω κανει τοσο με 18 οσο και με 39 τον τελευταιο καιρο και με αρκετες παντρεμενες αφου οι αντρες τους ειναι λαμακες - γιαυτο και δεν εχω θεμα οταν ερχεται μια ωραια γυναικα και μου λεει πως ο αντρας μου ειναι λαμακας και δεν ειμαι ευτιχισμενη)....
Απο εκει και περα φυσικα ο καθενας εχει τον δικο του 'μετρητη' του τι ειναι σωστο και τι λαθος.εγω το γουσταρω το milfακι. εκει στα 40 - 48 μου αρεσει. αλλα να κρατιεται καλα.
-
Αν μπορουσα να γυρισω πισω στο χρονο το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να μην παντρευτω. Οχι γιατι εκανα κατι με το ζορι αλλα γιατι η εργενικη ζωη μου ειχε συνεχεια . Συνεχεια οχι μονο με αρπα κολλα γυναικοκαταστασεις αλλα και με αξιολογες γυναικες. Το πιστευω αυτο.
Γαμος στα 50. Το ξερω πως ειναι τραβηγμενη ηλικια αλλα για καποιους ισως ειναι καλυτερα. Οχι για ολους. Σχετικο ειναι .
Το ξερω πως τα κουραγια ειναι λιγα. Ομως δεν μπορεις να τα εχεις ολα οπως πρεπει στη ζωη. Με καμια δυναμη.
Και νεοτερος να παντρευτεις μετα τα 15 20 χρονια γαμου αν το χεις ακομα ως κυνηγος και σου την πεφτουν γκομενακια το πολυ πολυ μολις 'φυγει' στη ζωη το παιδι σου γινεσαι πορνογερος δινοντας μια καλη διατροφη.
Αλλα με περασμενα τα χρονια .
Οσο για το γιατι δεν ειναι ευτυχισμενες στο γαμο τους οι γυναικες ο μονος ξεκαθαρος και τεκμηριωμενος λογος που συμβαινει αυτο ειναι η υπαρξη συμφεροντος . Γαμος απο συμφερον ειναι καταστροφη . Ειδικα οταν υπαρχουν παιδια.
Οσο ημουν Αθηνα και ελευθερος δηλωνα φτωχος. Και για να ειμαι ειλικρινης το δηλωνα στις πλουσιες γκομενες. Μα χαλας τοσα . Σε βλεπω τι πινεις τι τρως που πας κτλ. Ναι αλλα δεν εχω αλλα. Μεχρι εκει.
Αντε γεια μου ελεγαν. Ηλιουπολη Γλυφαδα Καλαμακι Πειραιας κτλ. Ολες εψαχναν πλουσιο γαμπρο. Στα τσακιδια!
Και οταν ξεμενα εδινα 200 ευρω και ερχονταν το μοντελο που εκανε πασαρελα στη tv και περνουσαμε ομορφα το βραδυ. Κολοτουμπα της ελεγα μα κανει. Το εκανε, Την Πετρουλακη σπαγκατο επισης. .
Κτλ κτλ -
οταν ακουω για χωρισμους ρωτω αν υπαρχουν και παιδια στη μεση. αυτα ειναι τα θυματα. excuse me πως μερικοι τη βρισκουν να φορανε γυναικια εσωρουχα; δλδ, πως φτιαχνεται ο τυπος φοροντας.....ζαρτιερες;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Απο εκει και περα φυσικα ο καθενας εχει τον δικο του 'μετρητη' του τι ειναι σωστο και τι λαθος.εγω το γουσταρω το milfακι. εκει στα 40 - 48 μου αρεσει. αλλα να κρατιεται καλα.
Μεχρι και με 49 εχω παει, καθηγητρια τανγκο με τελειο σωμα και 4 νουμερο σιλικονη.....Απλα οταν ξυπνουσες το πρωι και την ειχες διπλα σου αβαφτη καλυτερα να κοιτουσες αλλου ωστε να εισαι προετοιμασμενος.....Αυτο το κακο εχουν οι μεγαλες.....
5 χρονια τωρα μπλεκω με 18-24 (η 39 ηταν απο σποντα μιας νυχτας) και ειναι αλλη η αισθηση ακομα και απο τις συνομιληκες μου στα 35......Βεβαια η βλακεια ειναι αισθητη στις μικρες ηλικιες αλλα δεν πειραζει, αξιζει τον κοπο οταν νιωθεις πως οδηγεις κατι με 3-4000 χιλιομετρα και οχι με 40-50000...... -
προετιμαζεσαι ψυχολογικα για το πρωι αυτο ειναι που μου τι σπαει στις μικρες. αν το αντεχεις ενταξει. εμενα δε μου αρεσει αυτο που ακουω απο καποιους. θα τα φτιαξω με μικρη και θα την στρωσω. ααα καλα. θα κατσω εγω να μαμηθω για να τη στρωσω. εδω ακομη δεν εχω στρωσει εμενα. μεγαλωσα σε αυστηρο οικογενειακο περιβαλλον που δεν πηγαινε το χαρακτηρα μου. απο αυτην την εμπειρια και μετα δε θελω να αλλαξω κανενος και καμιας το χαρακτηρα. το ιδιο και του αλλου για εμενα. ταιριαζουμε - συμπεθεριαζουμε. δεν ταιριαζουμε; αντε γεια και τα λεμε. θα πω με τροπο μια - δυο κουβεντες και μεχρι εκει. ακους; ΟΚ. δεν ακους; your prob. τεσπα ειναι μεγαλο θεμα γιατι ο - η αλλος μπορει να εχει μπλεξει με ναρκωτικα και εκει μπερδευεται αν θες να τον σωσεις. forget it.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
απο αυτην την εμπειρια και μετα δε θελω να αλλαξω κανενος και καμιας το χαρακτηρα. το ιδιο και του αλλου για εμενα. ταιριαζουμε - συμπεθεριαζουμε. δεν ταιριαζουμε; αντε γεια και τα λεμε.Αυτό είναι το σωστό. Πρώτον δεν μπορείς να αλλάξεις τον χαρακτήρα του άλλου και δεύτερον αν το προσπαθήσεις θα τον κάνεις δυστυχισμένο. Οπότε πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο να ταιριάζετε και να περνάτε καλά. Χωρίς πίεση και χωρίς επιβολή.
-
Ναι Αλεξανδρε οκ. Αφου βρεις το ταιριαστο χαρακτηρα παντρεψου και ελα στα 20 χρονια μετα και πολλα σου λεω φυσικα να μου πεις οτι δεν εχει αλλαξει η γυναικα σε χαρακτηρα,
Προσωπικα δεν δεχομαι οτι συμβαινει αυτο σε κανενα παντρεμενο ζευγαρι. Λεω ΔΕΝ δεχομαι και οχι οτι δεν μπορει να συμβει. Ισως 1 στους 50 παντρεμενους. Και παντα με ακομα μεγαλυτερο παρονομαστη. Με αλλα λογια κανεις αναλλοιωτος σε χαρακτηρα.
Αιτιες πολλες. Αν πουμε οτι ταιριαζουν οι χαρακτηρες μπορει λογο πχ η φυση της δουλειας ,στρες , οικονομικα προβληματα , ελλειψη οικογενειακης παρουσιας δηλ παραμεληση των μελων της οικογενειας ,να προκυψουν νεα δεδομενα με αναποφευκτα πιεστικες αποφασεις. Εκει παιζεται η αντοχη του χαρακτηρα του καθενος και πιστεψε με κανεις χαρακτηρας δεν μενει ανεπηρεαστος. Εστω και μετα απο πολλα χρονια γαμου.
Ειδικα με τις γυναικες παντα τον λογο φαρμακι τον εχουν κρυμμενο κατω απο τη γλωσσα. Δυστηχως δεν την εχουν μονο για 'γλωσσικη περιποιηση'.
Πικρες διαπιστωσεις ! -
Είσαι εκτός θέματος Θανάση. Μιλάμε το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες για να σου αρέσει/ταιριάζει καλύτερα, όχι για το αν αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου με τα χρόνια. Που στην τελική, ούτε εκεί αλλάζει ο χαρακτήρας. Οι περιστάσεις αλλάζουν και επηρεάζουν τις συμπεριφορές μας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είσαι εκτός θέματος Θανάση. Μιλάμε το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες για να σου αρέσει/ταιριάζει καλύτερα, όχι για το αν αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου με τα χρόνια. Που στην τελική, ούτε εκεί αλλάζει ο χαρακτήρας. Οι περιστάσεις αλλάζουν και επηρεάζουν τις συμπεριφορές μας...σωστο αυτο.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες