-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αν δεν είχα κάνει ντου σε Σέρρες, Μέγαρα και Καρτοδρόμιο, αν δεν πήγαινα σαν παλαβός σε διάφορα βουνά, αν δεν είχα βάλει για 30.000χλμ την coilover και αν δεν καβαλούσα κάποιες φορές πεζοδρόμιο για να βρω parking στο παλιό μου σπίτι(διότι στο καινούριο έχω πυλωτή) και εμένα τόσο θα είχαν αντέξει, μη σου πω και παραπάνω.
Εγώ πάντως Γιάννη που δεν τα έκανα όλα αυτά την έδωσα στα 140.000χλμ με τα μαμά ψαλίδια και με τους μηχανικούς να τους δίνουν ακόμα χρόνο ζωής. Βέβαια καλύτερα να μπεις πίστα και να αλλάξεις μια ώρα αρχύτερα παρά να τα τρως στις Εθνικές που έκανα εγώ τότε.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν υπάρχουν άλλα αμάξια με ψαλίδια ή και στα υπόλοιπα αναλώσιμα είναι?Όλα τα volvo κάπου στα 90Κ ανάλογα τη χρήση... σινεμπλοκ, αλλά δεν τα δίνει ξεχωριστά παρά μόνο αφτερμαρκετ οπότε παει κομπλέ ψαλίδι αν θες ΟΕΜ.
-
Ενδιαφέρον, αλλά ποιός 'τρελός' θα επιλέξει την ΟΕΜ Volvo λύση; Ο αδαής εξαιρείται.
-
Τράβηξα ένα βίντεο για τη στιγμιαία κατανάλωση σε full load γκάζι στην 147.
Ήθελα να τεστάρω και το Lumia 930 πως τραβάει βράδυStops at 50lt/100km
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν υπάρχουν άλλα αμάξια με ψαλίδια ή και στα υπόλοιπα αναλώσιμα είναι?
Όλα τα volvo κάπου στα 90Κ ανάλογα τη χρήση... σινεμπλοκ, αλλά δεν τα δίνει ξεχωριστά παρά μόνο αφτερμαρκετ οπότε παει κομπλέ ψαλίδι αν θες ΟΕΜ.
Το v70 με 240000 δεν εχει χρειαστει τιποτα...
-
γονατο μακ φερσον και τα μυαλα στα καγκελα λεμε.
τα εχεις μεχρι να πεταξεις ταμαξι. -
-
καλησπερα
πηρα προσφατα ενα alfa romeo 146 1.6 boxer επειδη τα δινουν τσαμπα και τωρα σκεφτομαι να το αναβαθμισω
στην αρχη ελεγα να βαλω twin spark 1.6 αλλα επειδη μαλλον θελει πολυ πατεντα (boxer se ts) ψανχω για 1.7 (127 αλογα)
θελω να μου πειτε ποσο θα παει το μοτερ και ποσο η εργασια για να αλλαχτει -
Ο χρήστης giannhs21 έγραψε:
καλησπερα
πηρα προσφατα ενα alfa romeo 146 1.6 boxer επειδη τα δινουν τσαμπα και τωρα σκεφτομαι να το αναβαθμισω
στην αρχη ελεγα να βαλω twin spark 1.6 αλλα επειδη μαλλον θελει πολυ πατεντα (boxer se ts) ψανχω για 1.7 (127 αλογα)
θελω να μου πειτε ποσο θα παει το μοτερ και ποσο η εργασια για να αλλαχτειΓιατι δεν πηρες εξαρχης μια 147;;;;;;
Αφου εχεις λεφτα για πεταμα........τι να πω -
Η αναβάθμιση θα στοιχίσει παραπάνω από το αυτοκίνητο. Πούλα το, τζάμπα το πήρες τζάμπα δώστο. Και πάρε ένα 147 που τα δίνουν σχεδόν τζάμπα.
-
300 ευρω το μοτέρ συν άλλα τόσα το ανεβοκατέβασμα και σέρβις.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καλησπερα
θελω να μου πειτε ποσο θα παει το μοτερ και ποσο η εργασια για να αλλαχτειΓιατι δεν πηρες εξαρχης μια 147;;;;;;
Αφου εχεις λεφτα για πεταμα........τι να πωΗ αναβάθμιση θα στοιχίσει παραπάνω από το αυτοκίνητο. Πούλα το, τζάμπα το πήρες τζάμπα δώστο. Και πάρε ένα 147 που τα δίνουν σχεδόν τζάμπα.
ρε παιδιά το 146 το πήρα 800, τα 147 ξεκινάνε από 1500 (ρίχτε μια ματιά στη μέση τιμή στο car.gr)
οι κινητήρες τους είναι σχεδόν ίδιοι και είναι και πιο βαριά αυτοκίνητα τα 147 (δεν μου αρέσουν κι όλας)300 ευρω το μοτέρ συν άλλα τόσα το ανεβοκατέβασμα και σέρβις.....
ρε φίλαράκι είσαι σίγουρος 300 το μοτέρ; 800 τα βρίσκεις ολόκληρα μεταχειρισμένα
όσων αναφορά τη δουλειά, έχω ένα γνωστό να μου τη κάνει, δε νομίζω να μου πάει άλλα 300 -
Δηλαδη,εσυ πιστευεις οτι θα αλλαξεις μοτερ με 50-100€;;;;;;;;;;;;;;
Μονο τα υγρα να υπολογισεις και 2-3 ακομη αναλωσημα............ -
Καλημέρα σε όλους.
Απέκτησα μια κόρη που λέγεται Giulietta (1.6 distinctive λευκή)...
Πρώτες εντυπώσεις παραπάνω απο όμορφες. Ερωτικές θα έλεγα
Επειδή είναι το πρώτο πετρελαιοκίνητο μωρό μου για πέστε καμία συμβουλή για στρώσιμο πετρελαιοκινητήρα αλλά και γενικότερα του συγκεκριμένου μωρού. Ειναι η πρώτη Alfa, αλλά κάτι μου λέει ότι κόλλησα ιο...
Πρώτη αλλαγή λαδιών πότε; Βάσει μάνουαλ (ήτοι 20000km) ή νωρίτερα;
Ευχαριστώ και θα τα λέμε
-
Καλοτάξιδο!!! Να προσέχεις την ποιότητα καυσίμων μόνο!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Καλοτάξιδο!!! Να προσέχεις την ποιότητα καυσίμων μόνο!Ευχαριστώ .
Αυτο ειναι ενα θέμα που με απασχολει. Προς το παρόν σκέφτομαι να βάζω V-power diesel μόνο απο εταιρικα.
Κάποιοι μου είπαν ότι εκτος από αυτό, καλο ειναι να μπαινει και καποιο πρόσθετο ανα 2-3 βδομαδες...
Χρειάζεται όντως; -
Καλό είναι τα βάζεις πρόσθετα καθαριστικά! Γλιτώνεις από πολλές φθορές!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Καλό είναι τα βάζεις πρόσθετα καθαριστικά! Γλιτώνεις από πολλές φθορές!Οκ! Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο που συνισταται; Καποια προδιαγραφη που πρεπει να προσεξω να εχει;
-
Τα Wirth είναι καλά αλλά υπάρχουνε και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα!
-
Καλοτάξιδη koralli!
ΑLFA ROMEO FORUM