-
Κλασσική περίπτωση μονομανούς
-
Το κουφό είναι ότι παλιά, έκανε σχετικά, σοβαρά posts. Είναι από τους παλιούς χρήστες... Για ποιο λόγο συνέβηκε αυτή η αλλαγή?
-
NA DO TI THA PEITE OTAN ENA COUPE TON 26000EUROS SAS RIXNEI PITES.........
Τι είναι οι 'PITES';; Ρίτες θέλει να πει; Πίτες απο σουβλάκια;;; Τι είναι;;
Ομολογώ οτι μπερδεύτικα!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το κουφό είναι ότι παλιά, έκανε σχετικά, σοβαρά posts. Είναι από τους παλιούς χρήστες... Για ποιο λόγο συνέβηκε αυτή η αλλαγή?random θα ταν
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το κουφό είναι ότι παλιά, έκανε σχετικά, σοβαρά posts. Είναι από τους παλιούς χρήστες... Για ποιο λόγο συνέβηκε αυτή η αλλαγή?Κάτι είχα δει για 'κλέψιμο' nick... μήπως;;; Λέω...
Πάντως, (στο θέμα μας ) αν ένα αμάξι είναι να μου ρίχνει πίτες (αν είναι με απ' όλα κιόλας...) το πάω πολύ... τι σόγαμπρος και καλύβια... Hyundai Coupe 2.7 και πάσης Ελλάδος...
-
Μισό λεπτό να πιάσω τα ποπ κόρν. ΟΚ συνεχίστε
-
βγήκε και facelifted:
-
Δυστυχως για τον φιλο μας ΜΟΝΟ 1.6 !!!!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TI GELAS RE [kouk] Είμαστε σοβαροί??!!!!SE LIGO KAIRO TA HYUNDAI COUPE THA SAS MAMANE.......
KAI EIDIKA TOYS LATREIS THS SCUDERIAS KAI THS CITROEN...HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
NA DO TI THA PEITE OTAN ENA COUPE TON 26000EUROS SAS RIXNEI PITES.........
Θα σου προτείνω για τελευταία φορά να προσέχεις τις εκφράσεις σου! [kouk]
ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΑΤΡΟΥ...
ΔΥΟ LEXOTANYL ΠΡΩΙ -ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! -
KE NICKPAR SE PARAKALO NA PROSEKSEIS POS MOU MILAS.....
OSON AFORA TA PROIGOUMENA POSTS MOY SAS PLIROFORO OTI EGRAFE ENA ANIPSAKI MOU STO MAIL MOU STOYS 4T
BTW TO COUPE THA EISAGETAI SE 2.0 KAI 2.7 MONO KATOPIN PARAGGELIAS
-
με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα GREEKLISH θα κάνουμε τίποτα ή όχι???
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
OSON AFORA TA PROIGOUMENA POSTS MOY SAS PLIROFORO OTI EGRAFE ENA ANIPSAKI MOU STO MAIL MOU STOYS 4T
πάντος έχετε τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
πάντος έχετε τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα
Καλά, μη γίνεσαι και εσύ κακός όμως!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
KE NICKPAR SE PARAKALO NA PROSEKSEIS POS MOU MILAS.....Το πρόσβαλλες το παληκάρι ρε συ Nick
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
KE NICKPAR SE PARAKALO NA PROSEKSEIS POS MOU MILAS.....OSON AFORA TA PROIGOUMENA POSTS MOY SAS PLIROFORO OTI EGRAFE ENA ANIPSAKI MOU STO MAIL MOU STOYS 4T
BTW TO COUPE THA EISAGETAI SE 2.0 KAI 2.7 MONO KATOPIN PARAGGELIAS
ΚΕ RANDOM
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ
ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ (TOPIC)ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΤΕ
ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ **ΤΣΑΤΑΛΙΑ!!! ** -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
α)είναι huyndai
β)Απο 6κύλινδρο μοτέρ και 2.700cc θεωρείται κατόρθωμα τα 160ps? Δηλαδή τα 200 του type-r τι είναι?
γ)Αλήθεια, πίσω τι φρένα φοραέι? Ταμπουρα?
δ)Το περίεργο θα ήταν να μην είχε όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια...
ε)οι επιδόσεις που δίνεις είναι αυτές που θα θελες να χει? επειδή μου φαίνονται υπερβολικά τα 7.35 sec..Φιλικά πάντα,
Kid.ΥΓ: Δώσε και κανα link..
β)μόνο 160 βγάζει?Νομίζω το καινούριο βγάζει 200
γ)πίσω δισκόφρενα
ε)από επιδόσεις χάλια πάντως.έκανα κόντρα μέ ένα αυτόματο και δεν μπορούσε να με περάσει με τίποτα μέχρι τα 170. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
α)είναι huyndai
β)Απο 6κύλινδρο μοτέρ και 2.700cc θεωρείται κατόρθωμα τα 160ps? Δηλαδή τα 200 του type-r τι είναι?
γ)Αλήθεια, πίσω τι φρένα φοραέι? Ταμπουρα?
δ)Το περίεργο θα ήταν να μην είχε όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια...
ε)οι επιδόσεις που δίνεις είναι αυτές που θα θελες να χει? επειδή μου φαίνονται υπερβολικά τα 7.35 sec..Φιλικά πάντα,
Kid.ΥΓ: Δώσε και κανα link..
β)μόνο 160 βγάζει?Νομίζω το καινούριο βγάζει 200
γ)πίσω δισκόφρενα
ε)από επιδόσεις χάλια πάντως.έκανα κόντρα μέ ένα αυτόματο και δεν μπορούσε να με περάσει με τίποτα μέχρι τα 170.Νομιζω οτι ψευδεσαι για πληρ. σου το 2.7 σπινιαρει μεχρι και την 3η....δεν μπορεις να φανταστεις γιατι μιλαμε
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Νομιζω οτι ψευδεσαι για πληρ. σου το 2.7 σπινιαρει μεχρι και την 3η....δεν μπορεις να φανταστεις γιατι μιλαμεΑν ο φίλος Δημήτριος μιλάει για το Γιάρις TS, να ξέρεις ότι αυτό το διαόλι δύσκολα πιάνεται μέχρι τα 150... 1500κ.ε., και 110 πολύστροφα άλογα σε 900 κιλά είναι αυτά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νομιζω οτι ψευδεσαι για πληρ. σου το 2.7 σπινιαρει μεχρι και την 3η....δεν μπορεις να φανταστεις γιατι μιλαμε
Αν ο φίλος Δημήτριος μιλάει για το Γιάρις TS, να ξέρεις ότι αυτό το διαόλι δύσκολα πιάνεται μέχρι τα 150... 1500κ.ε., και 110 πολύστροφα άλογα σε 900 κιλά είναι αυτά...
δεν υπαρχει καμμια περιπτωση μιλαμε για 25 κιλα ροπη!!!Εγω με coupe 2.7 φιλου μου τα ριχνουμε και σε ιμπρεζα και εβο για τουλαχιστον για 300 μετρα...εννοω ειμαστε μαζι για 400μετρα περιπου...ειναι ιεροσυλια αυτο που λετε..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Νομιζω οτι ψευδεσαι για πληρ. σου το 2.7 σπινιαρει μεχρι και την 3η....δεν μπορεις να φανταστεις γιατι μιλαμε
Αν ο φίλος Δημήτριος μιλάει για το Γιάρις TS, να ξέρεις ότι αυτό το διαόλι δύσκολα πιάνεται μέχρι τα 150... 1500κ.ε., και 110 πολύστροφα άλογα σε 900 κιλά είναι αυτά...
δεν υπαρχει καμμια περιπτωση μιλαμε για 25 κιλα ροπη!!!**Εγω με coupe 2.7 φιλου μου τα ριχνουμε και σε ιμπρεζα και εβο για τουλαχιστον για 300 μετρα...εννοω ειμαστε μαζι για 400μετρα περιπου...**ειναι ιεροσυλια αυτο που λετε..
no comments.-
HYUNDAI COUPE 2.7LTRS........!!!!