-
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι περιμένοντας κολλημένος στην κίνηση μετά τα ΜουδανιάΑσπρο ΚΤΕΛ?
Ο τυπας με το διπλο τρειλερ,ειναι Ο μερακλης...φανταστειτε αντιστοιχη οικονα στην Ελλαδα...
αμα ηταν ο τυπικος νεοελληνας φαντασου αυτο με βαμμενη γαναλολευκη και led κλεμμενα απο αεροδρομιο για να φωτιζει τα γυρω χωρια
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Χαλαρά άνευ κράνους ... Αν το είδατε ..
Κι ομως. Ειναι δροσερες . Οτι πρεπει για την εποχη. Εχουν δηλ πολυ καλο διζωνικο κλιματισμο. Θα τις επαιρνα και τις δυο.
-
Γιατί το κάνεις αυτό; Πάρε τη μία και άσε την άλλη για κανέναν άλλον. Μονοφαγάς ε
-
Αν κρίνω από το γενικότερο look και κυρίως από τα υποδήματα, μιλάμε για πατσόλες - μπάζα.
-
Το υπόδημα στο μηχανάκι δε δηλώνει κάτι. Η δροσιά τους όμως στο κρεβάτι αξίζει.
Πάνο πάρε εσύ τη ξανθιά και άσε σε εμένα τη μελαχρινή. Όταν την βαρεθείς αλλάζουμε!
-
πόσες σελίδες γράψιμο για 2 γκομενάκια....-___-
έξω γινεται χαμός -
σημερα Συγγρου και εστριψαν Βουρβαχη;
γαμηλια πομπη με Καγιεν, Q7, X5, X6, ιστορικη Μερσεντες καμπριο λευκη..., ενα οχταπορτο μακρυναρι μαυρη λιμουζινα ....
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
σημερα Συγγρου και εστριψαν Βουρβαχη;γαμηλια πομπη με Καγιεν, Q7, X5, X6, ιστορικη Μερσεντες καμπριο λευκη..., ενα οχταπορτο μακρυναρι μαυρη λιμουζινα ....
Για να μην την κοπανήσει ο γαμπρός!!!
-
-
Σπάνιο για τους δρόμους το Αιγίου.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Αν κρίνω από το γενικότερο look και κυρίως από τα υποδήματα, μιλάμε για πατσόλες - μπάζα.μάλιστα
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σπάνιο για τους δρόμους το Αιγίου.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Γιώργο το focus μπροστά είναι το δικό σου; Ωραίες ζάντες φοράει
-
-
Η εταιρια απεναντι απ' το σπιτι μου εχει μια σχετικη συμπαθεια στα γρηγορα του σαπακογκρουπ.
Sent from my LG G3
-
Το R8 ειναι υπέροχο
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Indeed it is
Sent from Corsair's brick
-
Έχει την τιμητική του τελευταία το σαπακογρουπ. Προ ολίγου κίτρινο S1 με αυτοκόλλητο 4Τ-test στην Κηφισιά. Φώτο δεν πρόλαβα γιατί ερχόταν απ΄το αντίθετο ρεύμα.
-
Δυο-δυο τα παίρνουν εδώ τα range rover
(λίγο μακρινή, το ξέρω...)Sent from my SM-N9005
-
εβοκ και σπορ;
Carspotting [#7]