-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Καλημέρα !Θα ήθελα λίγο την βόηθεια σας. Ψάχνω ενα laptop για πολύ απλή χρήση, serfarisma, κανα video κτλ.
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350,00 maximum και κατά προτίμηση κάτω από αυτό.
Γνωρίζω πώς ότι πληρώνεις παίρνεις αλλα επειδη δεν εχω μεγαλες απαιτησεις το μόνο που ψάχνω να είναι γενικά αξιόπιστο.
Ευχαριστώ!
Για Free Dos, δηλαδή χωρίς λειτουργικό επάνω ενδιαφέρεσαι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κοιτα για μενα αν μια τετοια bank ειχε και επιλογη να φορτιζει με ηλιακο θα ηταν σουπερ ντουπερ (η γενικα να ειχε πολλες επιλογες φορτισης..)Θέλεις πολύ βαρβάτο (=ακριβό + ογκώδες) φωτοβολταικό για να φορτίσεις smartphone.
-
κανα 10ιντσο tablet δεν ειναι καλυτερο?
@dog80
μιλαω για φορτισμα της backup μπαταριας και μονο -
@dog80
μιλαω για φορτισμα της backup μπαταριας και μονοΗ οποια μπαταρία είναι μεγαλύτερη απο του κινητού. Δέν γίνεται.
Ενδεικτικά, για να φορτίσεις κινητό με 600-700mA στα 5 Volt (δηλαδή αργός ρυθμός φόρτισης για ένα σύγχρονο smartphone) θέλεις ένα φωτοβολταικό των 5watt με μέγεθος 26 επι 26 εκατοστά.
Είναι εντελώς μη πρακτικό για παραλία. Καλύτερα να εκμεταλλευτείς ολο αυτό τον όγκο βάζοντας πιό πολλές μπαταρίες.
-
κανα 10ιντσο tablet δεν ειναι καλυτερο?+1
Ξέχνα το laptop σ'αυτά τα λεφτά.
-
Κάποια πρόταση για απλό (κόψε-ράψε και κανά τίτλο) video editing λογισμικό ?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
@dog80
μιλαω για φορτισμα της backup μπαταριας και μονοΗ οποια μπαταρία είναι μεγαλύτερη απο του κινητού. Δέν γίνεται.
Ενδεικτικά, για να φορτίσεις κινητό με 600-700mA στα 5 Volt (δηλαδή αργός ρυθμός φόρτισης για ένα σύγχρονο smartphone) θέλεις ένα φωτοβολταικό των 5watt με μέγεθος 26 επι 26 εκατοστά.
Είναι εντελώς μη πρακτικό για παραλία. Καλύτερα να εκμεταλλευτείς ολο αυτό τον όγκο βάζοντας πιό πολλές μπαταρίες.
το απογευμα θα σου βαλω φωτο απο το δικο μου για να καταλαβεις οτι δεν ειναι ακριβως ετσι (ειναι 12-15 εκατοστα το πανελακι και εχει μια μπαταριουλα μικρη 300ma και απο εκει μου εφτιαξαν μια πλακετα για να βγαζει σε Usb για το p500 αργει πολυ 3 ωρες 10-15 % αλλα κατι κανει ακομη και ετσι)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάποια πρόταση για απλό (κόψε-ράψε και κανά τίτλο) video editing λογισμικό ?Windows movie maker;
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Καλημέρα !Θα ήθελα λίγο την βόηθεια σας. Ψάχνω ενα laptop για πολύ απλή χρήση, serfarisma, κανα video κτλ.
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350,00 maximum και κατά προτίμηση κάτω από αυτό.
Γνωρίζω πώς ότι πληρώνεις παίρνεις αλλα επειδη δεν εχω μεγαλες απαιτησεις το μόνο που ψάχνω να είναι γενικά αξιόπιστο.
Ευχαριστώ!
http://www.skroutz.gr/s/4405492/Lenovo- ... -8570.html
Γενικά για αυτή τη δουλειά υπάρχουν κάποια μοντέλα σε αυτά τα λεφτά.
-
Mετά από αρκετό καιρό ξαναγύρισα στο λαπτοπ στα 7αρια. Καλά χρυσά τα 8αρια αλλά δεν είναι για κλασσικά pcs. Τον τελευταίο δε, καιρό είχα και αρκετά προβλήματα με τα 8.1.
-
Όπως?
Μια στο τόσο κάνει ένα ξαφνικό restart ο explorer μονο στο δικό μουΠλέον τα έχω συνηθίσει τα 8αρια. ειδικά το γαμάτο boot time ακόμα και με 1tb hdd
-
Το αφήνεις στο idle και αρχίζει και δουλεύει η cpu στο 90+%. Στο ξεκάρφωτο ξεκινά να δουλεύει ακατάπαυστα ο δίσκος.
Με τα 7αρια ηρέμησα. Και επιπλέον βαρέθηκα να ψάχνομαι να δουλεύω σαν desktop κάτι που φτιάχτηκε για tablet.
Εγώ έτσι, μην αρχίσετε τις ειρωνείες κτλ. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κάντου πάντως και μερικές δοκιμές πριν το χρειαστείς πραγματικά, βάλτου να φορτίσει ό,τι βρίσκεις μπροστά σου χωρίς λόγο για να δεις και να ξέρεις περίπου τι μπορεί να κάνειεκανα μια πρωτη φορτιση χθες απο 40%
και μια δευτερη σημερα απο το 20%
αυριο θα δουμε και με μια τριτη τι λεει, προς το παρον εχει 2/4 ledακια αναμεναπαντως φορτιζει πολυ γρηγορα, νομιζω το γραφημα παρακατω (απο τη 2η φορτιση) τα λεει ολα
-
Από σήμερα μόλις ανοίγω το λαπτοπ μου πετάει αυτό το μήνυμα. Τι ακριβώς είναι? Τα 8.1 αυθεντικά έχω.
-
Υπολογιστής πελάτης πολιτικής ομάδας
Μήπως τον άνοιξες σε μέρα απεργίας και τον διέγραψε το ΠΑΜΕ; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καλημέρα !
Θα ήθελα λίγο την βόηθεια σας. Ψάχνω ενα laptop για πολύ απλή χρήση, serfarisma, κανα video κτλ.
Ευχαριστώ!
http://www.skroutz.gr/s/4405492/Lenovo- ... -8570.html
Γενικά για αυτή τη δουλειά υπάρχουν κάποια μοντέλα σε αυτά τα λεφτά.
Αφού τα έχουμε πει ρε παιδιά...τέλος τα laptops, tablets, netbooks και λοιπές αρχαιολογίες. Ένα το εργαλείο
Asus Transformer Book T100TA
http://www.skroutz.gr/s/4135796/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK002H-Z3740-2GB-32GB.html -
+1000 για το ASUS, παρόλα αυτά σε κάποιους θα φανούν πολύ περιοριστικές οι 10 ίντσες και τα 32 GB μνήμης. Για κάποιον που δε θα μετακινεί το Laptop διαρκώς ένα φτηνό 15άρι ίσως να είναι καλύτερη λύση.
-
Οι 10' ειναι για να παιζουμε τις κουμπαρες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
To Dellακιμου INSPIRON μετά από αναβάθμιση σε ssd samsung evo 840 120gb!!
Δεν υπάρχει το μηχανάκι απλά transformoποιήθηκε!! πετάει λεμε παντού!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάποια πρόταση για απλό (κόψε-ράψε και κανά τίτλο) video editing λογισμικό ?Το Windows Movie Maker είναι εντελώς βλαμμένο απο όλες τις απόψεις. Ακόμα και κάτι απλό όπως το κόψε ράψε ή να προσθέσεις μουσική είναι δύσκολο.
Επειτα έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες rendering. Πχ είχα προσθέσει κάτι τίτλους που κατεβαίνανε απο την κορυφή της οθόνης προς τα κάτω και στο τελικό βίντεο έσπαγε η κίνησή τους.
Αν αυτό που θέλεις να κάνεις είναι μικρό και one-off τοτε χρησιμοποίησε το, αλλιώς, ειδικά αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα προτείνω Sony Vegas Pro.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]