-
@famas said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Σήμερα έγινε παραγγελία από το νοσοκομείο. Καλύπτει περίπου το 50% των μηνιαίων δαπανών.
https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/28088/marketing
https://www.insider.gr/epiheiriseis/113820/adeia-gia-pio-akribo-farmako-ston-kosmo-pire-i-novartisΚαι χθες η Π.Α. κατέβαλε τα χρήματα, σε εξαιρετικά μικρό διάστημα αναλογικά, δίνοντας ανάσα στα ταμειακά διαθέσιμα....
-
@bassstarlet said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πόσο πάει το φακελάκι, για εγχείρηση κήλης;
Τελικά την έκανες ?
-
Όχι.
-
Μην την αφήνεις.
Όσο αφήνεις την κηλη τόσο πιο δύσκολο γίνεται το χειρουργείο όπως και η ανάρρωση.
-
Δεν είναι δική μου η καθυστέρηση.
Ανωτέρα βία. -
Ή αλλιώς γιατί ήμαστε φτωχοί...
https://www.taxheaven.gr/news/65488/sto-dikasthrio-ths-ee-parapempetai-h-ellada-gia-parabiash-ths-odhgias-gia-tis-kaoysterhseis-plhrwmwnΗ οδηγία για τις καθυστερήσεις πληρωμών υποχρεώνει τις δημόσιες αρχές να εξοφλούν τα τιμολόγιά τους εντός 30 ημερών (ή 60 ημερών, αν πρόκειται για δημόσια νοσοκομεία)
Δεν ξέρω αν κάποιος gatoz πληρώνεται στις 60 ημέρες, επαγγελματικά τους προμηθευτές τους έχουμε στο 8μηνο αναμονής( το οποίο θα αυξηθεί κι άλλο καθότι Ιανουάριος-Φεβρουάριος είναι κενοί μήνες), πλην ειδικών περιπτώσεων πχ καθαριότητας που τα μεγέθη είναι κολοσιαία και απλά δεν γίνεται.
-
Σήμερα σηκώθηκα και πρωί πρωί ήπια 1,5 λίτρο νερό! Γέμιζα το ένα ποτήρι με το άλλο.
Υπάρχει πρόβλημα όταν δίψας τόσο πολύ;
-
Μήπως έχεις τρύπια κολάρα.
-
Λες να διψούσα για δικαιοσύνη, ισότητα, σεβασμό, ανθρωπιά, αγάπη
Και τελικά να ήπια νερό;;;
-
είν' η δίψα για καθαρό ουρανό...
ΠορτοκάλογλουΔίψα λόγω ξηρολαιμίας ίσως δικαιολογείται με την αλλαγή του καιρού και το άναμμα θέρμανσης (ξηρός αέρας). Με πιάνει και μένα.
Αλλά όχι 1.5 λίτρο... 2-3 ποτήρια. Αν συνεχιστεί θες διαγνωστικό στο συνεργείο. -
Μήπως επειδή είσαι γλυκούλης, έχεις ζάχαρο ?
-
Βρε λες;;;;
Έχω ξεσκίσει κάτι γλυκά τελευταία....
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Βρε λες;;;;
Έχω ξεσκίσει κάτι γλυκά τελευταία....
Απο μανιτάρια;
-
Δεν έφαγα...
Εντωμεταξυ τώρα πιάνω τον ώμο μου και το σημείο όπου έκανα το εμβόλιο του κοβιντ έχει γίνει πέτρα. Και με ξύνει.
-
Δεν είναι κάτι. Χάρηκε που σε είδε.
-
Για να παρω την Ευρωπαικη Καρτα Ασφαλισης (EHIC) πρεπει να εχω πληρωμενες τις εισφορες στον ΕΦΚΑ (νομιζω δεν τις εχουμε πληρωσει)?
-
-
Όχι ότι θα καταλάβει κανένας , αλλά τα μουν#%#^% πίεσαν πάρα πολύ τέλος του χρόνου να έχουμε στα νοσοκομεία έτοιμο προϋπολογισμό για το 2024, ώστε τη καινούρια χρονιά να μην δουλεύουμε με το 40% του προηγούμενου. Αυτό θα γινόταν για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια.
Φυσικά οι προϋπολογισμοί ετοιμάστηκαν παρά το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πέρασαν γιορτές, αλλά το υπουργείο δεν τους έχει εγκρίνει ακόμα, λόγω φόρτου εργασίας ίσως....
Με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για λειτουργία των νοσοκομείων με το 40% και πάλι για άλλη μια φορά, για άλλη μια φορά χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη παραδοσιακή αναξιοπιστία κι αναποτελεσματικότητα της κεντρικής διοίκησης. -
Ανέλαβε ο Άδωνις τώρα, θα σας κλείσει τους μισούς και θα γίνουν όλα Αλφαδιά.
-
Αδωνις ιζ δε μπεστ!! Θα τα φτιάξει όλα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες