-

Mια Ε46 CS.
Ή μια Ε30 Sport Evolution;
Μάλλον μια Ε24 Μ635 CSi.
Η Μ1.Μπερδεύτηκα.
-
Το ζουρλό! Σιγά μη θέλω 4.5 μέτρα αμάξωμα, 5 θέσεις και άπειρο όγκο πίσω από μένα, όταν θέλω να κάνω το κέφι μου! Ζ4Μ, κάθεσαι πάνω στον πίσω άξονα και λυσσάς με το κατάλληλο μοτεράκι.
Τη Μ6 έχεις ξεχάσει ξάδερφε. -
Δεν την ξέχασα. Απλά δεν μου λέει και πολλά. Τα τεράστια κουπε τα θεωρώ ανόητα. Άλλωστε δεν βλέπω και πολλά + σε σχέση με το E60 εκτός απο το gay factor της 6 (:shifty: ). Άλλωστε πολλά ακομη δεν έβαλα. Εγώ έφτιαξα τη λίστα και έκανα ότι ήθελα! :RTFM:
Sent from me.
-
Για να είμαι όμως ακριβοδικαιος ότι είχα διαβάσει για τη Μ6 κατέληγε στο συμπέρασμα ότι παρόλα τα τόσα κοινά μέρη άφηνε πιο σπορ αίσθηση απο ότι άφηνε η Ε60.
Sent from me.
-
M3 E46 CSL
Από τους ελάχιστους λόγους που παραβλέπω κυβικά και πρόθυμα χρηματοδοτώ το Ελληνικό κράτος.
-
Νομιζω πως ουτε η Ζ3Μ εχει μπει αλλα φανταζομαι πως εμεινε εκτος για ευνοητους λογους.
Η δικη μου ψηφος πηγε στην Μ5 Ε39, παντα την συμπαθουσα, ηταν το αυτοκινητο που τα κανει ολα, αλλα οταν ειδα αυτο το video την ερωτευτηκα.
-
-
-
Οτι και να λεμε ολες ειναι πανεμορφες και η καθεμια εχει τον δικο της χαρακτηρα, πολυ ιδιαιτερα οχηματα ολα τους οποιο και αν ειχα θα ημουν παρα πολυ ικανοποιημενος
-
M5 E39 τη λατρευω!
-
-
E39 M5 because...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν την ξέχασα. Απλά δεν μου λέει και πολλά. Τα τεράστια κουπε τα θεωρώ ανόητα. Άλλωστε δεν βλέπω και πολλά + σε σχέση με το E60 εκτός απο το gay factor της 6 (:shifty: ). Άλλωστε πολλά ακομη δεν έβαλα. Εγώ έφτιαξα τη λίστα και έκανα ότι ήθελα! :RTFM:Sent from me.
Eνταξει Κε καθηγητα, τοτε ομως να αλλαξετε τον τιτλο, και να βαλετε 'Ποιο ειναι το καλυτερο ///Μ χωρις την Μ6, που εμενα δεν μ' αρεσει'...
Επειδη ειμαι ορθοδοξος, αλλα και ρομαντικος ταυτοχρονα με την αυτοκινηση, ψηφιζω τον 'Πατριαρχη', παροτι ειναι...σχεδον γρηγορος με τα σημερινα δεδομενα, γιατι τον θεωρω all time classic, και οσο πρεπει με ανοθευτη, old school οδηγικη αισθηση...
Εφοσον ειχα ηδη στην κατοχη μου, εναν 'Πατριαρχη', και μπορουσα να παρω αλλο ενα Μ, οποιο και αν ηθελα σημερα, αυτο θα ηταν η CSL βεβαιως-βεβαιως. -
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Προσωπικά δεν ψήφισα, και αν με ρωτήσετε τι θα έπαιρνα, απαντώ δύο Μ, την Μ3 Ε92 και την Μ5 Ε60...
Ατμόσφαιρα λοιπόν, V8 & V10Βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο, παιδί μου. Συνέχισε έτσι.
-
-
Αυτή κι από μένα!
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Hands down η μια και μοναδική E46 M3 CSL:
-
Ε30... αλλά έχουμε και πολλές απουσίες (M535 E12, M635csi E24, z3M, E36 κλπ κλπ)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ε30... αλλά έχουμε και πολλές απουσίες (M535 E12, M635csi E24, z3M, E36 κλπ κλπ)- M5 E28 !
Μέχρι τότε Μ3 Ε30, και το αποδεικνύουν τα έτη και 'οι αγορές', όσο περνένε τα χρόνια τόσο αυξάνεται η τιμή τους!
-
Λείπουν αρκετές απ'τη λίστα αλλά εγώ ψήφισα χωρίς πολλή σκέψη την 1Μ. Κι ας τη χαρακτηρίζετε όπως τη χαρακτηρίζετε. Είναι κατά τη γνώμη μου η σύγχρονη μετενσάρκωση της Ε30, και ένα αυτοκίνητο που δείχνει λαμπρό μέλλον για τα Μ cars χωρίς το ξενέρωμα που όλοι φοβόμασταν. Και ειδικά όσον αφορά το στήσιμο γιατί κακά τα ψέματα για το μοτέρ μπορεί κανείς να πει πολλά σε σχέση με τα ατμοσφαιρικά διαμάντια του παρελθόντος. 1Μ λοιπόν με κλειστά μάτια (για μένα ήταν ήδη το αυτοκίνητο των ονείρων μου όταν ακόμα δοκιμάζανε τα πρωτότυπα οι πρώτοι δημοσιογράφοι).
Υ.Γ. Και σχεδιαστικά το μικρό κουπέ με φαρδιά μετατρόχια απλά δεν παίζεται σαν παρουσία στο δρόμο. Βλέπω 135 coupe και τη χαζεύω, δε μπορώ καν να φανταστώ πώς θα ναι η Μ από κοντά
Εναλλακτικά σα δεύτερο ψηφίζω κι εγώ Ε46 Μ3 CSL κι εγώ (μην αρχίσω για τις χοντρέλες Ε92 και κάτι άλλα τέτοια τανκς - έλεος)
Ποιο ειναι το καλύτερο ///Μ.