-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετα απο λιγο, βγαινει απο κοντινο φουρνο με τυροπιτα και μιλκο και μπαινει στ αμαξι σαν να μη τρεχει τιποτα....
Εγγυημενο κοψιμο
όχι, rulez
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Θυμίζω ότι το σαραντατρίο, έχει συνέχεια το σαραντατέσσεροΟ τύπος δεν παίζεται.. έχει θεατρική ποιότητα.. τον φαντάζομαι στη σκηνή με κανέναν Πανούση, Χάρη Κλυν, Λαζόπουλο.. μέσα σε σκηνικό καμπίνας φορτηγού, να μιλάει και να αλλάζει ταχύτητες, να κουνιέται η καμπίνα, να ρίχνει κανένα μπινελίκι σε 'άλλους'.. κορυφή θα ήταν το σόου!
-
Τρισμέγιστο ζώο εχθές μπήκε στο αντίθετο ρεύμα σε δρόμο με τσιμεντένιο διάζωμα στη μέση. Για όσους γνωρίζουν στην είσοδο προς Βόλο από Βελεστίνο, μετά τη διασταύρωση για Σέσκλο. Το ΖΩΟ ήταν στο ρεύμα εξόδου (προς Βελεστίνο) και συνέχιζε προς Βόλο. Είχε βγει από χωματόδρομο (παρακείμενη αντιπροσωπεία αυτ/των) και έστριψε ανάποδα σε δρόμο με δύο λουρίδες και στηθαίο. Ήταν λοιπόν την αριστερή λουρίδα και πάνω σε κλειστή στροφή, τρόμος ειδικά για όσους ξέρουν το σημείο (είναι γέφυρα και από κάτω οι γραμμές του τραίνου). Εγώ ήμουν στο ρεύμα εισόδου κανονικά και μετά από 500 μέτρα τον είδα να ανάβει τα alarm και να σταματάει στην αριστερή πάντα λουρίδα….
-
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Τρισμέγιστο ζώο εχθές μπήκε στο αντίθετο ρεύμα σε δρόμο με τσιμεντένιο διάζωμα στη μέση. Για όσους γνωρίζουν στην είσοδο προς Βόλο από Βελεστίνο, μετά τη διασταύρωση για Σέσκλο. Το ΖΩΟ ήταν στο ρεύμα εξόδου (προς Βελεστίνο) και συνέχιζε προς Βόλο. Είχε βγει από χωματόδρομο (παρακείμενη αντιπροσωπεία αυτ/των) και έστριψε ανάποδα σε δρόμο με δύο λουρίδες και στηθαίο. Ήταν λοιπόν την αριστερή λουρίδα και πάνω σε κλειστή στροφή, τρόμος ειδικά για όσους ξέρουν το σημείο (είναι γέφυρα και από κάτω οι γραμμές του τραίνου). Εγώ ήμουν στο ρεύμα εισόδου κανονικά και μετά από 500 μέτρα τον είδα να ανάβει τα alarm και να σταματάει στην αριστερή πάντα λουρίδα….Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τώρα το σκηνικό και έχω τρομάξει ακριβώς γιατί ξέρω που είναι! Και είναι και τυφλές εκεί πολλές στροφές
-
Πω το %£>^+¥!, τί δολοφονικές βλακείες είναι αυτές!
Εγώ πολλές φορές προσπερνάω σβέλτα σε τέτοια σημεία.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μεγάλο ζώο εγώ αυτή τη φορά.
Ήμουν στην Κατεχάκη στο αριστερό ρεύμα στο φαναρι με Κοκκινοπουλου.
Αναβει το φαναρι και σε 200μετρα θελω να μπω δεξια στον παραδρομο για Πολυτεχνειουπολη.
Βγαζω φλας αλλα δεν με αφηνει ο δεξια μου. Μιλαγε στο κινητο. Κοβω να μπω απο πισω του και εχεται αλλος οπότε δεν μπορώ.Κοιταζω αν ερχεται αλλος στην τερμα δεξια λωριδα , βλεπω οτι ειναι αδεια οπότε επιταχυνω τον προσπερναω (χωρις να τον κλεισω βεβαια) αλλα εχοντας αναπτυξει λιγο πιο μεγαλη ταχύτητα μπαίνω στη στροφή με πολλά. Κόβω όσο μπορώ πριν τη στροφή αλλά κατω παταω σε λαδια και χωμα. Στριβω , γλυστραει καταλαβαινω το ESP που πασχίζει να το κρατησει , αλλα δυστυχώς ακουμπαώ οριακά το πεζοδρομιο και σπαω το ακρομπαρό (ελπιζω μόνο).
-
Περαστικά!
-
Πω πω, κι εσύ με κινητό;
Σήμερα ήταν ένας 50άρης που έγραφε SMS στο κινητό και πήγαινε με 20 ολόκληρη λεωφόρο.
Αφού κατάφερα και τον προσπέρασα από δεξιά, επιταχύνω (αρκετά ), βλέπω κόκκινο μπροστά, φρενάρω, μπλοκάρουν οι τροχοί, και σταμάτησα 10 μέτρα μετά τη διάβαση...
-
Τρισμεγιστο, ο νταλικιερης που διπλωσε σε Δομοκό και ταλαιπωρεί τον κόσμο. Επαγγελματίες του κ@λου! Έχει χιόνι κάτω ρε ταγαρε!
-
Πέτυχα κι εγώ ένα νταλικιέρη το απόγευμα, λίγο πριν την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά, να κορνάρει επειδή είχε ακινητοποιηθεί όχημα και πηγαίναμε σημειωτόν. Είχε κολλήσει από πίσω μου.
Αποστάσεις ασφαλείας? Στα του όλα.
-
Βουλιαγμένης, εχθές και λίγο πριν το νέο Μetro Μall.
Εκεί δηλαδή που οι λωρίδες γίνονται 3 και όλοι ανοίγουν, πανηλίθιος ταρίφας με μερκεντέ κινείται περίπου 30 μέτρα μπροστά μου στην μεσαία λωρίδα.
Ανάβει τα αλάρμ για να αφήσει τον επιβάτη αλλά επειδή στην δεξιά λωρίδα έχει αυτοκίνητα κάνει το εξής απίστευτο.
ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ακαριαία το αμάξι στην μεσαία λωρίδα και περιμένει να αδειάσει η δεξιά.ΟΛΑ τα παραπάνω και ενώ κινούμασταν με 70+ χλμ στην μεσαία λωρίδα.
Σταμάτησα στο τσάκ πίσω του αλλά πίσω από μένα άρχισα να ακούω τις στριγγλιές από τα λάστιχα των αλλωνών και περίμενα να νοιώσω το μπάμ.
Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα.
Στο τσάκ την γλυτώσαμε. -
ΖΩΑΡΕΣ όλοι αυτοί που, βλέποντας το πορτοκαλί, φρενάρουν, αναγκάζοντας και τους πίσω τους να κάνουν το ίδιο και μετά γκαζώνουν για να περάσουν με ...κόκκινο! Κυρά μου, είτε σταμάτα στο πορτοκαλί είτε πάτα το το έρημο, να περάσουμε κι εμείς χωρίς να πέσει πάνω μας ο από πίσω πρωινιάτικα... Ήθελα να ξερα, το διδάσκουν στις σχολές οδήγησης αυτό ως τακτική 'πέρνα το πορτοκαλί με ασφάλεια';
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
ΖΩΑΡΕΣ όλοι αυτοί που, βλέποντας το πορτοκαλί, φρενάρουν, αναγκάζοντας και τους πίσω τους να κάνουν το ίδιο και μετά γκαζώνουν για να περάσουν με ...κόκκινο! Κυρά μου, είτε σταμάτα στο πορτοκαλί είτε πάτα το το έρημο, να περάσουμε κι εμείς χωρίς να πέσει πάνω μας ο από πίσω πρωινιάτικα... Ήθελα να ξερα, το διδάσκουν στις σχολές οδήγησης αυτό ως τακτική 'πέρνα το πορτοκαλί με ασφάλεια';Κάνεις πλάκα έτσι;;;;
Πορτοκαλί σημαίνει οτι κόβεις και σταματάς!! Ούτε το οτί περνάει ο πτώυος με γκάζι, πόσο μάλλον αυτό που γράφεις ότι κάνεις (περνάει ο πρώτος με γκάζι για να περάσω και εγώ!!!)
--
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ζώα όλοι αυτοί που σε φανάρια με μικρή διάρκεια οταν ανάβει πράσινο ξεκινάνε με το πάσο τους. Αποτέλεσμα να περάσουν 3 αυτοκίνητα ενώ θα μπορούσαν να περάσουν 10.
-
Όχι, δεν κάνω πλάκα. Με το 'σταμάτα στο πορτοκαλί' προφανώς δεν διαφωνείς, έτσι δεν είναι; Με το 'πάτα το να περάσουμε κι εμείς' δεν θα πρέπει να διαφωνείς, γιατί κι εσύ, φαντάζομαι, όταν φρενάρεις στο φανάρι, με το ένα μάτι κοιτάς τον καθρέφτη να δεις με τι ρυθμό σε πλησιάζει ο πίσω, που μπορεί να έχει αφαιρεθεί, να κοιμάται ή να βιάζεται πιο πολύ από σένα. Εγώ, προσωπικά, αν δω και πλησιάζει πολύ γρήγορα ο πίσω, το πορτοκαλί θα το σφάξω - το προτιμώ από το να πέσει πάνω μου. Όταν ο μπροστινός μου φρενάρει απότομα στο πορτοκαλί αναποφάσιστος, με στρεσάρει γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον πίσω που τυχόν έρχεται πλακωμένος. Όταν, δε, γκαζώνει μετά και φεύγει με βαθύ πορτοκαλί ή κόκκινο, τσαντίζομαι ακόμα περισσότερο. Το κορυφαίο είναι ότι τον βλέπεις να φρενάρει πάλι μέσα στη διασταύρωση, ενώ έχει ήδη ανάψει κόκκινο πίσω του.
Δεν μπορώ να καταλάβω: αφού αποφασίζει (σωστά) να φρενάρει στο πορτοκαλί, γιατί γκαζώνει μετά να περάσει με ...κόκκινο; Ποια είναι η νέα παράμετρος που τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη; Αν κοιτάει κι αυτός τον καθρέφτη (που δε νομίζω), θα δει ότι φρενάρω κι εγώ και κρατάω την απόσταση. Και γιατί φρενάρει πάλι; Η λογική λέει ότι, αφού έκανες τη μ...κία να περάσεις με πορτοκαλί, πέρνα τουλάχιστο γρήγορα για να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο. Μην φρενάρεις ΜΕΣΑ στη διασταύρωση.
ΟΚ, ο ΚΟΚ λέει 'στο πορτοκαλί σταματάμε', αλλά τα οδηγικά ήθη και έθιμα στην Ελλάδα λένε άλλα. Από το να με τρακάρει ο πίσω που έρχεται πλακωμένος, προτιμώ να περάσω με πορτοκαλί αλλά ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΤΕ ΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟΣ. Λέω απλά: πάρε γρήγορα μια απόφαση και είτε σταμάτα στο πορτοκαλί είτε πέρνα το γρήγορα, αλλά μην αλλάζεις γνώμη στη μέση. Αν δεν μπορείς, κάτσε σπίτι σου.
-
Είσαι λάθος 100%. Αν περάσει ο πρώτος με πορτοκαλί, εσύ που θα πρέπει να κρατάς και μια απόσταση ασφαλείας από πίσω του δεν θα έπρεπε να περάσεις με τίποτα. Αν πάλι έχει τόση κίνηση που πηγαίνεις αργά και είσαι κολλημένος πίσω του, δεν έχεις κανένα λόγο να περάσεις με πορτοκαλί. Η συλλογιστική 'εδώ είναι Ελλάδα' είναι τουλάχιστον τραγική.
Τι άλλο θα διαβάσουμε πρωί πρωί αναρωτιέμαι...
-
Μα νομίζω ο stam69 διαφωνεί με την αναποφασιστικότητα 'φρενάρω-όχι επιταχύνω' όχι αν πρέπει να σταματάς στο πορτοκαλί.
Και στο ότι, για τα οδηγικά έθιμα της Ελλάδας (όπου το πορτοκαλί σημαίνει εν γένει 'ορμάτε να περάσουμε' ) αυτή η αναποφασιστικότητα είναι πιο επικίνδυνη για ατύχημα. -
Το πρόβλημα ξεκινά από την μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας από κάποια ταχύτητα και πάνω. Αν ο μπροστινός έχει την πολυτέλεια να είναι αναποφάσιστος στο πορτοκαλί που μόλις άναψε, οι από πίσω του δεν την έχουν. Το ορμάτε είναι για τα γίδια, όχι για τους οδηγούς.
-
Σωστά τα λες, μόνο που αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα...
Εγώ επειδή γενικά προσπαθώ να σταματώ σε πορτοκαλί (όχι αν ανάψει στα 5 μέτρα) το φοβάμαι πολύ περισσότερο και περισσότερο κοιτάω πίσω μου παρά μπροστά μου
Εδώ τα ζώα σφάζουν 4-5 αυτοκίνητα μαζί το κόκκινο, το πορτοκαλί είναι πταίσμα
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]