Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Κύθηρα anyone???
Aν σου αρεσουν οι αγριας ομορφιας παραλιες,βραχωδεις κολποι με βαθια κρυσταλλινα νερα τοτε τα κυθηρα ειναι το μερος σου
Το κακο ειναι οτι η η κατεβασια για την καθε παραλια διαρκει πολυ ωρα,κατεβαινεις-κατεβαινεις και τελειωμο δεν εχει,και σε πολλες απο αυτες ο δρομος δεν ειναι και στην καλυτερη δυνατη κατασταση,θελει προσοχη στις πετρες για να μη μεινεις απο λαστιχο.Γεμισε το ντεποζιτο πριν περασεις στο νησι,γιατι τα βενζιναδικα ειναι απιστευτα ακριβα(οπως σε ολα τα νησια αλλα ειδικα στα Κυθηρα οι διαφορες ηταν τεραστιες) και θα χρειαστει να κανεις αρκετα χιλιομετρα ,το νησι ειναι μεγαλο
Ονομασιες απο τα χωρια και τις παραλιες δεν θυμαμαι,ειναι παρα πολλες,παρε ενα χάρτη του ΣΚΑΙ ,ειναι πολυ αναλυτικος και επεξηγηματικος.Οι πολυδιαφημισμενοι νερομυλοι με τις βαθρες δεν ειναι και τιποτε φοβερο,αν εχεις παει Σαμοθρακη θα το διαπιστωσεις
Αν σου αρεσει το καμπινγκ θα βρεις μονο ενα δημοτικο καμπινγκ,σε μια ομορφη θεση με πολλα δεντρα και πολυ ομορφη θέα
Αφου θα πας ως τα Κυθηρα αξιζει και μια βολτα στην Μονεμβασια και αν εχεις χρονο πανε και μια Ελαφονησο
Thnx a lot (και στον bathan).
Έχω ήδη κλείσει για αρχές Αυγούστου δωμάτιο στην Αγ. Πελαγία (ήμουν μεταξύ αυτής και Αβλεμώνα αλλά είπα Αγ. Πελαγία για λίγο πιο πολύ ζωή (και μπάνιο ακριβώς μπροστά στο σπίτι (αβλεμώνα νομίζω δεν έχει παραλία)).
Μονεμβασιά και Ελφόνησο έχω πάει, οπότε θα συγκεντρωθώ Κύθηρα
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ευπρόσδεκτη!