-
Ασε που αν το κρατήσεις καμιά 20ρια χρόνια που έγραψες μπορεί να φτάσεις και το όριο ηλικίας για να μπεις στο club της TOYOTA COROLA και να συμμετέχεις στα φανταστικά event με bingo που έχουν
(Χρειάζεται αποδεικτικό σύνταξης όμως μην πας να τους κοροιδέψεις τα διπλοτσεκάρουν όλα)
Αν είναι να ξεκινήσω να παρακολουθώ Αυτιά από τώρα
Από ποια άποψη corolla είναι καλύτερο από πχ hybrid cross?
-
cirus wrote:
Ασε που αν το κρατήσεις καμιά 20ρια χρόνια που έγραψες μπορεί να φτάσεις και το όριο ηλικίας για να μπεις στο club της TOYOTA COROLA και να συμμετέχεις στα φανταστικά event με bingo που έχουν
(Χρειάζεται αποδεικτικό σύνταξης όμως μην πας να τους κοροιδέψεις τα διπλοτσεκάρουν όλα)
Αν είναι να ξεκινήσω να παρακολουθώ Αυτιά από τώρα
ενοεις από το yiaris cross μηπως?
έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό με πολύ λιγότερα χρήματα, στήσιμο, χώρους, όλα. Δεν βλέπω κάτι πχ να είναι το cross καλύτερο εκτός αν θες οπωσδήποτε να είναι compact και ψηλωμένο suv....... αλλά θα το πληρώσεις αρκετά να φτάσεις αυτά που σου δίνει η corola και για να είναι hybrid με αυτά η τιμή ξεφεύγει από τα χρήματα που έθεσες σαν όριο
Τον Αυτια τον έχουν εικόνισμα μέσα , εχει ερωτήσεις επιβεβαίωσης να δείξεις διαβασμένος
Αν σε ενδιαφέρει έχει νήμα με την Corolla που μπορείς να διαβάσεις πολλά και να ρωτήσεις ότι θες
Εγω σταματαω να γράφω γιατι αρκετα σπάμαρα και δεν θέλω να σου σκίσω το post, σου ζητώ και συγνώμη για το χαβαλετζίδικο ύφος. Οτι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι φίλε μου.
-
Από κάθε (σημαντική) άποψη! Οδήγησε τα και θα καταλάβεις...
-
Απο πολλές:
-
Ανάρτηση - οδική συμπεριφορά, άνεση, ποιότητα κύλισης, τεχνολογία (διπλά ψαλίδια αντί για ημι-άκαμπτος)
-
Ηχομόνωση
-
Ποιότητα κατασκευής / εσωτερικό
-
Χώροι
-
Πλατφόρμα αμαξώματος
-
-
Και γω φίλε μου σου λέω corolla
-
Για Toyota θα δείξει στο test drive μου φαίνεται. Αν και θα τσεκάρω εντωμεταξύ κάτι vitara, honda, citroen που ακούστηκαν εδώ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας μέχρι τώρα παιδιά (και για τον χαβαλέ, λιώνω στην Αθήνα οπότε το χρειάζομαι
)
-
Για Toyota θα δείξει στο test drive μου φαίνεται. Αν και θα τσεκάρω εντωμεταξύ κάτι vitara, honda, citroen που ακούστηκαν εδώ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας μέχρι τώρα παιδιά (και για τον χαβαλέ, λιώνω στην Αθήνα οπότε το χρειάζομαι
)
απλά να ξέρεις οτι SUZUKI HONDA ΤΟΥΟΤΑ είναι στα ποιο αξιόπιστα αυτοκίνητα, τα Citroen αν και το πρότεινα δεν φημίζονται για τον ίδιο λόγο.
κοιτα και HUYNDAI i30 fastback το οποίο βρίσκω και πανέμορφο και αξιόπιστο και με μεγάλους χώρους και Mild hybrid εκδοση που είναι σβέλτη και οικονομικο στο budget σου. (αυτό θα ήταν η δική μου επιλογή με τα δικά μου γουστα όχι με τα δικά σου το λέω για να μην παρεξηγηθω εγώ σε αυτα τα χρήματα σε αυτο θα πήγαινα)
-
Μόνο μεταχειρισμένο rover μην πάρεις γιατί θα πρέπει να μας στείλεις Iban μετά χαχαχα
-
Μόνο μεταχειρισμένο rover μην πάρεις γιατί θα πρέπει να μας στείλεις Iban μετά χαχαχα
Μια φορά μόνο, θυμάμαι να έχουμε χαρεί (πανηγυρίσει) που δώσαμε παλιό μας αμάξι. Το ρόβερ . Όλα τα άλλα τα πονούσαμε. Αυτό μας πόνεσε...
-
Φίλε μεταχειρισμένο Rover μόνο αν συμπεριλαμβάνει στην τιμή και το πιστολάκι αλλιώς δεν βγαίνω χαχαχα
-
Πραγματικά θα αξιζε να ανοίξεις ενα καινούργιο θέμα μόνο για το rover 45 θα διάβαζα με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ για αυτο
πραγματικα τοσο γέλιο χθες με τον μαστορα και το πιστολακι.....
-
Είχαμε Rover 416GSi και 620ti... Κιμπάρικο το 620
Papaphilips Toyota μη ξεχάσεις να δείς
-
Το 620 ti αυτοκινηταρα θυμάμαι ελεγαν τα περιοδικα... Δεν ξέρω πως ητνα από αξιοπιστια... Αλλα θυμάμαι κοντά στα 200 αλογα... Και πολύ ωραίο ως αυτοκινητο.
Εμενα μ αρεσε τρελά το 75...αλλα να ταν κ αλλο
-
Μια φορά μόνο, θυμάμαι να έχουμε χαρεί (πανηγυρίσει) που δώσαμε παλιό μας αμάξι. Το ρόβερ . Όλα τα άλλα τα πονούσαμε. Αυτό μας πόνεσε...
Ουτε είχα ουτε έχω οδηγήσει ποτέ. Καλά τόσο χάλια ήταν? έχει πολύ πλάκα πραγματικά θέλει δικό του thread να μας τα γράψετε αυτά
-
Το 620 ti αυτοκινηταρα θυμάμαι ελεγαν τα περιοδικα... Δεν ξέρω πως ητνα από αξιοπιστια... Αλλα θυμάμαι κοντά στα 200 αλογα... Και πολύ ωραίο ως αυτοκινητο.
Εμενα μ αρεσε τρελά το 75...αλλα να ταν κ αλλο
Σαν τα υπολοιπα rover. Ζημιαρικο
-
Είχαν πουλήσει αρκετά αυτά θυμάμαι μικρός, ειδικά το 75 και το μικρό 45 νομίζω αλλά και 620 ti είχα δει μερικά. Ειδικά το 75 έβγαζε premiumιλα ιδανική , ρατσιστοβαλκανικη που μας ταιριάζει γάντι νομίζω.
-
Είχαν πουλήσει αρκετά αυτά θυμάμαι μικρός, ειδικά το 75 και το μικρό 45 νομίζω αλλά και 620 ti είχα δει μερικά. Ειδικά το 75 έβγαζε premiumιλα ιδανική , ρατσιστοβαλκανικη που μας ταιριάζει γάντι νομίζω.
Μου το είχαν δώσει το 75 για μια βδομάδα λόγω βλάβης του 45,ητανε ωραίο γενικά, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν που πατούσες ένα κουμπί και ανέβαινε ένα δυχτι σκίασης στο πίσω παμπριζ
-
Τον ξαδερφακο μου θυμάμαι που τα πήρε Rover τα λεφτά Νέου Αγρότη.. τρελή αμηχανία όταν μας το παρουσίαζε..δεν θυμάμαι τι το έκανε μετά. Το πέταξε; Η πλάκα είναι ότι περίπου την ίδια περίοδο είχα πάρει το ταπεινό Saxaki που δεν έπαθε ποτέ τίποτα και ακόμη κάνει χιλιόμετρα.
-
Εννοείται πως αυτή την εποχή οποίος βλέπει το καινούριο αμάξι σαν εργαλείο, πρώτα θα εξετάσει τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ κι αν κάπου δεν του κάνουν, εξετάζει εναλλακτική. Μόνη ένσταση πως είναι όλα λίγο τσιμπημένα σε τιμή, προπληρώνεις μέρος της οικονομίας καυσίμων και υστερούν συνήθως λίγο σε χώρους.
Νομίζω πάλι πως υπάρχει μια κατηγορία αυτοκινήτων που θα έπρεπε να εξετάσουν όλοι όσοι έρχονται από αμάξι 15ετιας... τα φθηνότερα συμβατικά αυτοκίνητα που τα κάνουν όλα μια χαρά, όπως fiat Tipo, Κia Stonic κλπ. οικονομικά που αναφέρθηκαν, με το σκεπτικό να έχεις ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με το μικρότερο δυνατό κεφάλαιο, καθώς είναι εποχή μεγάλων αλλαγών.
Και η μεταπώληση που συχνά αναφέρεται, αφορά σε όποιον αλλάζει αμάξι κάθε 3-4-5 χρόνια. Από κει και πέρα, θα πωληθεί στο 1/3 της αγοράς του, συν πλην κάνα χιλιάρικο...
-
Εννοείται πως αυτή την εποχή οποίος βλέπει το καινούριο αμάξι σαν εργαλείο, πρώτα θα εξετάσει τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ κι αν κάπου δεν του κάνουν, εξετάζει εναλλακτική. Μόνη ένσταση πως είναι όλα λίγο τσιμπημένα σε τιμή, προπληρώνεις μέρος της οικονομίας καυσίμων και υστερούν συνήθως λίγο σε χώρους.
Νομίζω πάλι πως υπάρχει μια κατηγορία αυτοκινήτων που θα έπρεπε να εξετάσουν όλοι όσοι έρχονται από αμάξι 15ετιας... τα φθηνότερα συμβατικά αυτοκίνητα που τα κάνουν όλα μια χαρά, όπως fiat Tipo, Κia Stonic κλπ. οικονομικά που αναφέρθηκαν, με το σκεπτικό να έχεις ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με το μικρότερο δυνατό κεφάλαιο, καθώς είναι εποχή μεγάλων αλλαγών.
Και η μεταπώληση που συχνά αναφέρεται, αφορά σε όποιον αλλάζει αμάξι κάθε 3-4-5 χρόνια. Από κει και πέρα, θα πωληθεί στο 1/3 της αγοράς του, συν πλην κάνα χιλιάρικο...
+1 Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τα πει καλύτερα και ποιο περιεκτικά
Επιλογή καινούργιου αυτοκινήτου