-
@ cirus
βρηκες κατι να διορθωνει το υποβραχιονιο;
παρείγγειλα ενα extender από ali express αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αισθητικά θα είναι οκ ή θα φαίνεται χάλια. Αν είναι χάλια θα το χαρίσω και θα μείνω με το μαμα που οσο και να μην βολεύει δεν χαλάει την αισθητική.
https://www.aliexpress.com/item/1005002252097186.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2a834c4dyOSAQm
-
αυτα με ξεπερνανε. πολυ. οταν διαλεγω αμαξι ανοιγω ιντερνετ, ετσι εψωνισα τα 2 τελευταια, παω και βλεπω αν απο κοντα γουσταρω, ουτε καν αυτο δεν εκανα στα 2 τελευταια. μπαγκαζ κοβω με το ματι αν χωραει τις σακουλες του αλβαβητα με τις χλωρινες και τα γιαουρτια και τελος. ρε συ ταχυδρομικε κωδικα ιν του εβδομηντα τριο το ψαχνεις τοσο που χανς την ομορφαδα. εκτος και αν η ομορφαδα ειναι το ψαξιμο, τοτε πασο. στο κρεβατι του οτι θελει ο καθενας.
και τωρα που ειναι να αλλαξουν καμποσα αμαξια εδω μεσα, παιζει και το πουμα γιατι γουσταρω μουρη. αρκει.
-
Σύντομα θα φύγω για Ζακυνθο (αρχες Ιουλίου) και θα το φορτώσω να σου πω. Το ποδι δεν είναι καλά ακόμη για να κανω δοκιμες (δεν μπορω να ανεβω σκαλα ακόμα που είναι στο παταρι οι βαλίτσες)
-
.SPIROS. wrote:
@ cirus
παρείγγειλα ενα extender από ali express αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αισθητικά θα είναι οκ ή θα φαίνεται χάλια. Αν είναι χάλια θα το χαρίσω και θα μείνω με το μαμα που οσο και να μην βολεύει δεν χαλάει την αισθητική.
https://www.aliexpress.com/item/1005002252097186.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2a834c4dyOSAQ
Καλούτσικο δείχνει. Έχει κι εκδοχή με usb για τους πίσω. Αυτό παρήγγειλες;
-
cirus wrote:
.SPIROS. wrote:
@ cirus
https://www.aliexpress.com/item/1005002252097186.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2a834c4dyOSAQ
Καλούτσικο δείχνει. Έχει κι εκδοχή με usb για τους πίσω. Αυτό παρήγγειλες;
ναι αυτό, αλλά αργούν πολύ οπότε το περιμενω σε κανα 2μηνο, θα σου πω πως είναι μετα που θα έρθει. Δεν έγραψα μην σε πάρω στο λαιμό μου και είναι χαλια. Στις φωτό και τα βίντεο καλά φαίνονται πάντα αλλά αν δεν το δεις από κοντά δεν ξέρεις ποτε με τους κινέζους
-
αυτα με ξεπερνανε. πολυ. οταν διαλεγω αμαξι ανοιγω ιντερνετ, ετσι εψωνισα τα 2 τελευταια, παω και βλεπω αν απο κοντα γουσταρω, ουτε καν αυτο δεν εκανα στα 2 τελευταια. μπαγκαζ κοβω με το ματι αν χωραει τις σακουλες του αλβαβητα με τις χλωρινες και τα γιαουρτια και τελος. ρε συ ταχυδρομικε κωδικα ιν του εβδομηντα τριο το ψαχνεις τοσο που χανς την ομορφαδα. εκτος και αν η ομορφαδα ειναι το ψαξιμο, τοτε πασο. στο κρεβατι του οτι θελει ο καθενας.
και τωρα που ειναι να αλλαξουν καμποσα αμαξια εδω μεσα, παιζει και το πουμα γιατι γουσταρω μουρη. αρκει.
Θεός χαχαχαχαχαχχαχαχα
ενταξει και γω σαν και σενα σχεδόν, όχι τελειώς όμως, κοιταω και ενα 2 πράγματα αλλά δεν το ξεψαχνίζω κιόλας όπως κάνουν άλλοι. Το βασικό είναι να μου αρέσει και να με κάνει τα κέφια. αλλά ο χώρος φόρτωσης είναι πολύ σημαντικο για μένα. Είχα μάθει και από octavia όποτε καταλαβαίνεις.
-
Θα πάω για διακοπές και θα είναι και τα ανιψάκια μου μαζί, οπότε πήρα και κάτι για να θέλουν να πάνε βόλτα με τον Θείο τους (μπαρμπα τους έχω πει να με λένε) χαχαχχχα
-
Αχ σε παρακαλώ, βάλε ως αυτοκόλλητα αυτά τα δύο μάτια πάνω στο καπό.
Ford puma st με τέτοια ματιά στο καπό δεν υπάρχει παγκοσμίως. Η γυναίκα θα χαρεί πολύ!
-
Χαχα ζητώ χίλια συγνώμη Tkin73, αλλά γάτε όντως είσαι όνομα και πράμα ρε φίλε που το σκέφτηκες αυτό? Ταχυδρομικέ κώδικα 73 δεν μπορώ κλαίω από τα γέλια.
-
Αχ σε παρακαλώ, βάλε ως αυτοκόλλητα αυτά τα δύο μάτια πάνω στο καπό.
Ford puma st με τέτοια ματιά στο καπό δεν υπάρχει παγκοσμίως. Η γυναίκα θα χαρεί πολύ!
Και ένα καντάρι πίσω για να βγάζεις και μεροκάματο.....
-
gatoz wrote:
Χαχα ζητώ χίλια συγνώμη Tkin73, αλλά γάτε όντως είσαι όνομα και πράμα ρε φίλε που το σκέφτηκες αυτό? Ταχυδρομικέ κώδικα 73 δεν μπορώ κλαίω από τα γέλια.
Δεν υπάρχει το άτομο λέμε....κλαίω...
Γκατοζ για χόμπι ασχολούμαι....αν είχα τα φράγκα βέβαια θα τα άλλαζα σαν τα πουκάμισα....η αλήθεια είναι ότι άρχισε να μου αρέσει που πλέον μετά από πολλά χρόνια δεν πληρώνω δόση αμαξου και λέω όσο πάει αβαδιστα και ακόπα το σουτζούκι να μην το δώσω....περιμένω μια και καλή να μου το πάρει ο μιζοτακης....
-
https://www.aliexpress.com/item/1005002252097186.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2a834c4dyOSAQm
Απαπαπααα... τιναυτόρε ιερόσυλε.. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά έχω κακό προαίσθημα..
-
Δεν υπάρχει το άτομο λέμε....κλαίω...
Γκατοζ για χόμπι ασχολούμαι....αν είχα τα φράγκα βέβαια θα τα άλλαζα σαν τα πουκάμισα....η αλήθεια είναι ότι άρχισε να μου αρέσει που πλέον μετά από πολλά χρόνια δεν πληρώνω δόση αμαξου και λέω όσο πάει αβαδιστα και ακόπα το σουτζούκι να μην το δώσω....περιμένω μια και καλή να μου το πάρει ο μιζοτακης....
Μην μου πεις ότι σκέφτεσαι να δώσεις το SX4 για να πάρεις αυτό με το λογότυπο Puma;
-
cirus wrote:
Απαπαπααα... τιναυτόρε ιερόσυλε.. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά έχω κακό προαίσθημα..
ε είναι ότι καλύτερο βρήκα σαν λύση τι να κανω. θελω υποβραχιόνιο και αυτό που έχει είναι χαλια δεν βολεύει.
παρολα αυτά αν δειχνει χαλια δεν θα το βάλω θα το χαρίσω. Και γω το φοβαμαι αλλά θα δείξει.
-
η ομαδα στο FB δεν εχει βρει καποιο αναλογο προιον;
-
η ομαδα στο FB δεν εχει βρει καποιο αναλογο προιον;
όχι από όσο έψαξα στα θέματα
-
Τι πρόβλημα έχει το armrest;
-
Τι πρόβλημα έχει το armrest;
Δεν βολεύει καθόλου, είναι πολύ μικρο, σε λάθος ύψος και δεν προεκτείνεται κιολας. Με λίγα λόγια δεν κάνει την δουλεια για την οποία έχει μπει στο αυτοκίνητο.
Τουλάχιστον αυτά ισχύουν για μένα
-
πηγα και πηρα προσφορες για το αυτοματο st line x και υπαρχει και μια εκπτωση('οφελος πελατη' αναγραφεται στην προσφορα) 900 ευρω.
στη μια αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι αυτο ισχυει ως τελος Ιουνιου και μπορει να μην αναεωθει απο τη ford.
ξερετε αν αυτη η προσφορα ανανεωνεται καθε μηνα? ή ειναι πραγματι κατι καινουργιο?
Κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει, γιατί όντως η ενημέρωση είναι μηνιαία. Μέχρι στιγμής κρατάνε την έκπτωση και το επιτόκιο εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν ξέρει για πόσο θα συνεχίσει ή πότε θα αποφασίσει η FMH να την σταματήσει ή να την αλλάξει. Είναι θέμα εμπορική πολιτικής, η οποία αποφασίζεται κάθε μήνα.
-
Καλημερα,
πηγα και πηρα προσφορες για το αυτοματο st line x και υπαρχει και μια εκπτωση('οφελος πελατη' αναγραφεται στην προσφορα) 900 ευρω.
στη μια αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι αυτο ισχυει ως τελος Ιουνιου και μπορει να μην ανανεωθεί απο τη ford.
ξερετε αν αυτη η προσφορα ανανεωνεται καθε μηνα? ή ειναι πραγματι κατι καινουργιο?
Ford Puma 2019