-
Εχει και αλλες περιοχες η Ελλαδα σε αυτο το στυλ πχ Αργολιδα και Μεσσηνια (Πυλο, Μανη κλπ). Λευκαδα κλπ
Για μενα παντως το τελευταιο κυκλαδονησι που πηγα Αυγουστο σε μοντ διακοπων απλα εκμηδενισε ολες αυτες τις περιοχες (κυριως γιατι ειχε υψηλης ποιοτητας επισκεπτες απο αλλες χωρες οπως Γαλλια, Ιταλια, Ισραηλ, Καναδας κλπ αναφερω κοσμο που μιλησα προσωπικα περα απο Ελληνες σε συνδυασμο με ωραια παραλια διπλα στην στεγη αλλα και αλλες παραλιες μακρυτερα αν ηθελε καποιος). Εχω απορια τι θα γινει φετος αν και δεν προκειται μαλλον να παω σε νησι εκτος καποιο μεγαλο.
-
Μου εβγαλε το youtube να δω αυτό....τεσπα το ειδα.
Εχετε δει πως εχουν γινει τα τροχοσπιτα;
Ειναι expanded, δεν ξερω και πως λεγονται
Νοικιαζεις ενα κτηματακι παραθαλλασιο με ρευμα και νερο, και βαζεις καλοκαιρι μεσα αυτο. Ολη μερα παραλια και εξω στο κτημα και βραδακι και μεσημερι αραζεις μεσα.
Καλη ως ιδεα;
Ποσο εχουν αυτα;
Υ.γ Ναι επιτελους, ενας πραγματικος λογος υπαρξης των diesel SUV
Edit:
Καλα οι ανθρωποι ειναι εναν αιωνα μπροστα.
Τα φορτωνουν στα pick up, πανε τα αφηουν στο κτημα και αυτα ανοιγουν.
Δειτε πως ειναι μεσα. Κανονικο μικρο εξοχικο, και τκνπας οπου θες καθε καλοκαιρι.
-
-
Ανοίγει το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και οικογενειών αυτών περιόδου 2021 - 2022
https://www.oaed.gr/en/koinonikos-toyrismos
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν αίτηση από σήμερα ( πράγμα δύσκολο- αφήστε να περάσει το Σαββατοκύριακο)
-
-
Τι έγινε; γιατί είναι όλα άδεια; Σαν να έπεσε πανδημία!!
-
Έτσι ακριβώς Lap, για μένα όνειρο στην οργανωμένη παραλία 2 οικογένειες και άλλη μια εμείς, στην ταβέρνα 'Αιγειρουσαι' είμαστε 2 οικογένειες και 1 τραπέζι με 2 παπάδες. Σάββατο θα μου πεις οκ αλλά μέσα Ιουνίου είναι θεωρητικά κατακαλοκαιρο. Η ταβέρνα έχει 8 σερβιτόρους από χθες και άλλους τόσους (και λίγους λέω) στην κουζίνα + την οικογένεια των ιδιοκτητών που δουλεύουν και αυτοί εδώ. Με 4 Σ/Κ τον Ιούλιο και άλλα τόσα τον Αύγουστο δεν βγαίνει η χρονιά
-
...στην ταβέρνα 'Αιγειρουσαι' ...
Γλίτωσαν αυτοί εκεί από τη φωτιά? Διότι Μαυρολίμνη δεν έμεινε τίποτα...
-
Ναι την γλυτώσαμε.
Η πρώτη είναι από την παραλία περίπου μπροστά από την ταβέρνα και οι άλλες 2 από την βεράντα μου. Το 'καλό' της υποθέσεις είναι ότι ανάμεσα στα καμμένα υπάρχουν μπαλώματα από πράσινο και αυτά θα συγκρατησουν το γόνιμο χώμα. Βέβαια αυτή η πλευρά του βουνού έχει πάθει τα ελάχιστα σε σχέση με την άλλη πλευρά.
-
Στην τρίτη εικόνα έχει ένα κτίριο - πύργο ξέρει κανένας τι είναι?
-
Αυτό φαίνεται ίδιο με τις κεραίες του ραντάρ στο Πήλιο. Ήθελα να σε ρωτήσω που έβγαλες τη φωτογραφία.
-
Φίλε Yem ωραίες φωτό!!!
Στην 3η φωτό είναι 'Πύργος' του ΟΤΕ. Κτίριο με 'τύμπανα' (κεραίες/πάνελ) ΟΤΕ. Την εποχή του 2000 δούλευα σε τέτοια σε όλη την Ελλάδα σε βουνά στο πουθενά. Χτίζαμε τις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες.
-
Α ρε Gatoz! Ωραίες φωτό!!!
-
Ευχαριστώ @storm & gatoz
Πραγματικά τέλειες φωτογραφίες.
Αυτό το δεντροσπιτο στη μέση του πουθενά τι φάση?
-
Ευχαριστώ @storm & gatoz
Πραγματικά τέλειες φωτογραφίες.
Αυτό το δεντροσπιτο στη μέση του πουθενά τι φάση?
αχ, πισια.
πηγαινε πισια και ρωτα τους που να στριψεις για το δεντροσπιτο. κανα-δυο χιλιομετρα χωματοδρομος πολυ καλος.
-
αυτο στη φωτο γιεμ ειναι ενα πραγματικα μεγαλο κτιριο του οτε. τεραστιο με καταπληκτικη θεα γυρω-γυρω. φτιαγμενο στα 80s. θεωρητικα ειχε και πολυ χωρο για γραφεια και γενικοτερο operation αλλα δεν ετυχε. το βλεπεις ξεκαθαρα απο την αλλη μερια. υπαρχει δρομος που σε ανεβαζει μεχρι εκειθε, μολις βγεις απο το τελευταιο τουνελ δεξια στην εξοδο και απο εκει ανεβαινεις μεχρι τερμα. υπαρχει και δυσκολοτερος απο τη δικη σου τη μερια...
-
Χαρακτηριστικοί πύργοι του ΟΤΕ , φτιάχτηκαν επί δικτατορίας . Εχει στην Πάρνηθα και στα Γεράνεια και τους βλέπω και τους δύο από το σπίτι στο Χαλάνδρι . Των Γερανείων τις μέρες που έχει κάποια διαύγεια .
-
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι κύριοι, αυτός είναι τηλεπικοινωνιακός 'πύργος'. Τα ραντάρ έχουν άλλη εμφάνιση.
-
Επειδή υπηρέτησα στη Λήμνο στη μονάδα της αεροπορίας με το ραντάρ (8η ΜΣΕΠ),όπως λένε οι προηγούμενοι και ο Δίας,αυτό δεν είναι ραντάρ.Τα ραντάρ, απ'όσο θυμάμαι, είναι θολωτά κτίρια. Μάλιστα τότε που ήμουν εκεί,έτυχε να κάνουν και αντικατάσταση με νεότερης γενιάς.
-
Μιας και λέμε για διακοπές....δεν ξέρω τι εντύπωση έχετε εσείς αλλά εγώ βλέπω ότι έχουν σαλτάρει ομαδικώς και ζητάνε ότι να'ναι από τιμές.....κοίταξα μάλιστα ξενοδοχεία που έχω ξαναμείνει και οι τιμές είναι μέχρι 3πλάσιες. Τα δε εισιτήρια και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα το ίδιο....τελικά πρέπει να έπεσε πολύ ανάπτυξη....
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)