-
Να πάρεις 4κίνητο και μετά θα ανεβαίνεις και σε κάτι μονοπάτια στον Χορτιάτη και στο φράγμα της Θέρμης και στις αμμουδιές του Ναυαγίου στον Ποταμό Επανομής κλπ. Γενικά θα δεις μέρη που δεν είχες δει ως τώρα καρντασάκο μου όταν καβαλήσεις off roader, έστω και soft roader.
-
Χαιρετώ τους φίλους και καλό καλοκαίρι με υγεία εύχομαι!
Παρακαλουθώ το νήμα, και είμαι πολύ κοντά στην αγορά του αυτοκινήτου, ίσως να περιμένω και το νέο Sportage, λόγω των χρόνων παραδόσεων.
Μένω Θεσσαλονίκη,στις μετακινήσεις καθημερινά κινούμε κυρίως περιφερειακά. Οι ετήσιες ανάγκες των χιλιομέτρων είναι περίπου στα 18.000 χ (15.000 με 20000)
Ο κύριος προβληματισμός μου είναι η κατανάλωση για τον Turbo 48V. Θέλω αυτόματο κιβώτιο, και κινούμε στην Distinctive. Την τετρακίνηση το ξέρω πως δεν την χρειάζομαι, αλλά οκ, καλοδεχούμενη. (να ανεβώ μια φορά το χρόνο σε χιόνι, αν είχα 4κίνηση μπορεί και συχνότερα)
Φοβάμαι όμως, πως αν τα επόμενα 5 χρόνια η αγορά κινηθεί ταχέως προς την ηλεκτροκίνηση (κάτι το οποίο ήδη γίνεται), θα έχω δώσει 35Κ, συν το γεγονός πως θα εξαρτώμαι από την τιμή της βενζίνης, και θα έχω ένα αυτοκίνητο χωρίς αξία μετα-πώλησης.
Αξίζει τελικά να σκεφτώ πιο θερμά την Hybrid? Και φαντάζομαι να βγάλω από το μυαλό μου τις εκδόσεις με την 4κίνηση.
¨Η να περιμένω?
Φίλε και εγώ με τη σύζυγό σε αναζήτηση suv είμαστε, έχουμε δει αρκετά μοντέλα και κατά 90% στο τουσον θα καταλήξουμε. Αν και ξέφευγε από το αρχικό μπατζετ μάλλον στο hybrid θα πάμε και για κατανάλωση και για μεταπώληση (λογικά θα κάνουμε πάλι δέκα χρόνια και αν το αλλάξουμε). Τη τετρακίνηση δεν την κοιτάω, μόνο τη distinctive για να έχει και αισθητήρες εμπρός καθώς βλέπω πολύ τεχνολογία το αμάξι και δεν είναι για φιλάκια! Νομίζω ότι η μηχανή έχει καλύτερη απόδοση από Peugeot 3008 όχι πλαγκ ιν και καλύτερο στήσιμο από ds7 (οι άλλες δύο επιλογές), κάνω κάπου λάθος;
-
Αγαπητέ wendor, εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια μιας και το σπίτι μου είναι σχετικά κοντά, πάω για μπάνιο στην περιοχή του τωρινού 'Σαχάρα', πιστεύω θα γνωρίζεις το μέρος. Κάθε φορά που αποφασίζω να κάνω εκεί τις βουτιές μου, ευγνωμονώ το γέρικο αλλά ακμαίο και κυρίως τετρακίνητο Santa Fe μου με το οποίο μπορώ και μπαίνω στα αμμουδερά σημεία της περιοχής και δεν συνωστίζομαι με τους υπόλοιπους που πολλές φορές μάταια ψάχνουν μια θέση να παρκάρουν. Σου ανέφερα μόνο μια από τις περιπτώσεις που η τετρακίνηση σε απαλλάσσει από ταλαιπωρία και άγχος. Πίστεψέ με είναι πολλές, η απόφαση δική σου.
-
Τελικά προχωρήσαμε σε παραγγελία για το full hybrid, ημερομηνία παράδοσης μου έδωσαν τέλη δεκέμβρη αρχές γενάρη. ξενέρωσα λίγο γιατί για το park assist που θα με βόλευε στο σπίτι ενώ είχε 470€ ήθελε να μπει πρώτα εξοπλισμός 4k (ηχοσύστημα, θερμαινόμενα καθίσματα και κάτι τέτοια άσχετα, ήμαρτον).
τεσπα αναμονή τώρα να περάσει ο καιρός (και να μην εχουμε κορωνομπουρδες οταν το παρουμε και το εχουμε να το κοιταμε)
-
Με το καλό να παραλάβεις
-
Όντως θα χάσεις πολλά χρήματα, και από τη μεταπώληση κι από την υψηλή κατανάλωση. Στη θέση σου είτε θα περίμενα είτε θα κοιτούσα κάτι πιο οικονομικό είτε κατευθείαν ηλεκτρικό.
-
Χθες το απόγευμα είπα να πάω στην δουλειά με την 'σαύρα² ', στην Ποσειδώνος είχα από πίσω ένα μαύρο καινούργιο Tucson, δεν ξέρω τι λέτε αλλά τα φώτα του ήταν πολύ ψαρωτικά, πολύ όμορφα και επειδή η σαύρα² είναι χαμηλωμένη μου είχε κάτσει στο σβέρκο, έκοψα για να το δω και από πίσω και αυτή η γραμμή led από φανάρι σε φανάρι είναι πολύ γ@μ@τη, πολύ αρχοντική.
Τώρα για τα φλας που γκρινιάζετε ότι είναι χαμηλά οκ είναι αλλά διακρίνονται μια χαρά.
Θα το προτιμούσα σε άλλο χρώμα γιατί χάνει λίγο από την σχεδίαση
Κανονικά έπρεπε να έκανε αυτή την μάσκα σήμα κατατεθέν όπως έκανε η Peugeot τους χαυλιοδοντες.
-
Καλησπέρα,
Όπως είχα γράψει παλιότερα, είχα εντοπίσει κάποιο θόρυβο προερχόμενο από πίσω δεξιά, σε μικροανωμαλιες του δρόμου, ιδίως σε κάποιες ανυψώσεις του οδοστρώματος.
Αφού πείστηκα ότι δεν έρχεται από την ανάρτηση, διαπίστωσα ότι η μεσαία πίσω ζώνη κρεμόταν από την οροφή πίσω δεξιά (έτσι παρέλαβα το αυτοκίνητο) και από ο, τι είδα στο manual υπήρχε ειδική σχισμή να πιάνει το μεταλλικό κλιπ.Αφού κουμπωσα το κλιπ στην οροφή και φυσικά πέρασα επίτηδες από τα ίδια σημεία του δρόμου που άκουγα το θόρυβο, εξαφανίστηκε!
-
Καλησπέρα,
Όπως είχα γράψει παλιότερα, είχα εντοπίσει κάποιο θόρυβο προερχόμενο από πίσω δεξιά, σε μικροανωμαλιες του δρόμου, ιδίως σε κάποιες ανυψώσεις του οδοστρώματος.
Αφού πείστηκα ότι δεν έρχεται από την ανάρτηση, διαπίστωσα ότι η μεσαία πίσω ζώνη κρεμόταν από την οροφή πίσω δεξιά (έτσι παρέλαβα το αυτοκίνητο) και από ο, τι είδα στο manual υπήρχε ειδική σχισμή να πιάνει το μεταλλικό κλιπ.Αφού κουμπωσα το κλιπ στην οροφή και φυσικά πέρασα επίτηδες από τα ίδια σημεία του δρόμου που άκουγα το θόρυβο, εξαφανίστηκε!
Ωραίος d_m. Έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι θόρυβοι που ακούμε και μας ξεγελάνε προέρχονται από ζώνες,ξεκουμπωμένες εταζιέρες, κιτ φαρμακείου/πυροσβεστήρα και φυσικά όλα τα μικροπράγματα που παρατάμε σε πορτ μπαγκάζ, θήκες , πάτωμα, ακόμα και μπουκαλάκια πλαστικά και κέρματα..
-
d_m wrote:
Καλησπέρα,
Ωραίος d_m. Έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι θόρυβοι που ακούμε και μας ξεγελάνε προέρχονται από ζώνες,ξεκουμπωμένες εταζιέρες, κιτ φαρμακείου/πυροσβεστήρα και φυσικά όλα τα μικροπράγματα που παρατάμε σε πορτ μπαγκάζ, θήκες , πάτωμα, ακόμα και μπουκαλάκια πλαστικά και κέρματα..
Ευχαριστώ και συμφωνώ ότι πολλοί θορυβοι προέρχονται από κινούμενα αντικείμενα, όπως λέτε
-
Πήγα χθες για test drive.
Σημειωτέον προέρχομαι από Subaru Forester 2.0 158Hp του 2007.
Ενδιαφέρομαι για το αυτόματο με τα 150Hp αλλα δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμο και πήρα το manual.
Οι εντυπώσεις ανάμικτες.
Στα καλά πρώτα.
Ηχομόνωση, ποιότητα, θέση οδήγησης, φρένα, αναρτήσεις πολύ καλά.
Ταχύτερο από το Forester και σε διαμόρφωση sport πραγματικά μεταμορφώνεται. Η απόκριση στο γκάζι άμεση (αχ αυτός ο συμπλέκτης) και τα 160 τα είδε σε χρόνο dt.
Τα κακά.
Ο συμπλέκτης με δυσκόλεψε, παράξενος, μερικές φορές σπινιάριζε και με 2α.
Το τιμόνι μικρή πληροφόρηση μια γενικότερη ασάφεια.
Και το μεγάλο ερωτηματικό το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου. Με το Forester είμαι 20% πιο γρήγορος και με κουρασμένα ελαστικά. Εδώ θα πρέπει να συνυπολογίσω και το θέμα εξοικείωσης αλλά δεν ξέρω!!!
Εκτός δρόμου κηνήται άνετα σε πατημένο χώμα, περνά από εμπόδια με την βοήθεια του ύψους και της ανάρτησης.
Σε λίγο πιο δύσκολα π.χ. ανηφόρα με νεροφαγώματα πέρασε με την βοήθεια της ισχύος του (αφού σπίνιαρε) αλλά με κίνδυνο να χτυπίσει και να πάθει ζημιά.
Το αυτόματο σε τέτοιες συνθήκες νομίζω θα τα πάει καλύτερα.
Περιττό να αναφέρω ότι με το Forester σε ανάλογες συνθήκες ούτε καν θα ασχολιόμουν.
Συμπέρασμα
- Το αυτοκίνητο είναι Καλό
2 . Για να βρω κάτι ανάλογο του πολυπρόσωπου χαρακτήρα του Forester θα πρέπει να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη. Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει θα πάω να οδηγήσω και το xceed
Παράδοση μου είπαν 5-6 μήνες με extra το ACC
-
Το xceed δεν νομίζω να σε καλύψει στα σημεία που σε δυσκόλεψε το τουσον. Επίσης πρόκειται για ένα μικρότερο αμάξι παντού θα σου φανεί αρκετά μικρότερο.
-
Ο συμπλέκτης με δυσκόλεψε, παράξενος, μερικές φορές σπινιάριζε και με 2α.
Αυτά τα αυτοκίνητα (και γενικά όλα τα αυτοκίνητα πλέον) δεν είναι για χειροκίνητα κιβώτια.
-
Γενικά οι εντυπώσεις μου είναι πολύ ως πάρα πολύ καλές.
Η κατανάλωση από 7.7 ως 8.2 l/100 και περίπου 7.2/100 στην Ε. Ο. - σημειωνω ότι τα παραπάνω ισχύουν με (πολύ) ήπια οδήγηση και όχι σε κίνηση πόλης.
Η επιτάχυνση των 1.700 κιλών όταν πατήσεις απότομα το γκάζι είναι πολύ ικανοποιητική, για να μην πω απρόσμενη!
Η άνεση, η ηχομονωση, η ανάρτηση, ακόμα και η απόδοση του ηχοσυστήματος (δεν είναι το Krell της ακριβής έκδοσης), παραπέμπουν σε premium SUV.
Δεν μετάνιωσα που πήρα το 4κινητο, το αντίθετο, βλέπεις ον λαιν στο ταμπλό πότε και σε τι ποσοστό μεταδίδεται (αυτόματα) η κίνηση σε κάθε άξονα
Τα paddles είναι εξαιρετικά εύχρηστα, ειλικρινά αξιζουν
Φρένα ασφαλέστατα
Android auto, Bluetooth κλπ εξαιρετικά, πολύ καλή και μεγάλη η κονσόλα - οθόνη
Στατιστικά ταξιδιού, ρυθμίσεις κλπ, θυμίζουν ακριβό γερμανικό
Απόδοση κλιματισμού και θερμοκρασίες καμπίνας κάτω από τον καυτό ήλιο, αμφότερα πάρα πολύ καλά!
Μειονεκτηματα :
η αποθηκευση των σταθμών ραδιοφώνου στις μνήμες, η εμμονή να μπαίνει ο ίδιος σταθμός κάθε φορά που βάζεις μπροστά κι όχι ο τελευταίος που άκουγες... Γενικά βαριέμαι να ασχοληθώ πάνω από τα δέκα λεπτά που έχω φάει μεχρι τώρα για να σώσω δέκα σταθμούς και έχω πετύχει μόνο δύο αποθηκεύσεις. Το θεωρώ απαράδεκτα πολύπλοκο και δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε η δέκατη φορά που περνάω σε ενα αυτοκίνητο τους αγαπημένους μου σταθμούς... Η ιδέα του οτι πρέπει να δω το manual για αυτή τη δουλειά, με εκνευρίζει.
Τα τυφλα σημεία ιδίως - όπως έχω ξαναπεί - αν εχεις δεξιά σου ανηφόρα καθετη στην πορεία σου - το θέμα αφορά βέβαια όλα τα SUV...
Ακόμα δεν έχω πειστεί ότι τα πίσω φλας τα βλέπουν όλοι, ιδίως στο φως της μέρας... Ακατάλληλη η θέση τους, πλήρως αψυχολόγητη
το manual σε πολλές περιπτώσεις σε αναγκαζει να γίνεις μάντης για να καταλάβεις σε ποια έκδοση αντιστοιχεί κάθε εικόνα /λειτουργία. Μέχρι και ο διακόπτης των υαλοκαθαριστηρων βγαίνει σε δύο versions. Κατεβάστε το από το Hyundai. gr και θα καταλάβετε τι εννοώ... Εννοείται ότι δεν έχω εντρυφήσει σε όλα τα settings της δικής μου έκδοσης, γιατί σε πρώτη φάση πρέπει να διακρίνω στο manual ΠOIA έκδοση έχω για κάθε λειτουργία και ειλικρινά δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση...
-
Η κατανάλωση από 7.7 ως 8.2 l/100 και περίπου 7.2/100 στην Ε. Ο. - σημειωνω ότι τα παραπάνω ισχύουν με (πολύ) ήπια οδήγηση και όχι σε κίνηση πόλης.
Η επιτάχυνση των 1.700 κιλών όταν πατήσεις απότομα το γκάζι είναι πολύ ικανοποιητική, για να μην πω απρόσμενη!
Η άνεση, η ηχομονωση, η ανάρτηση, ακόμα και η απόδοση του ηχοσυστήματος (δεν είναι το Krell της ακριβής έκδοσης), παραπέμπουν σε premium SUV.
Δεν μετάνιωσα που πήρα το 4κινητο, το αντίθετο, βλέπεις ον λαιν στο ταμπλό πότε και σε τι ποσοστό μεταδίδεται (αυτόματα) η κίνηση σε κάθε άξονα
Φρένα ασφαλέστατα
Απόδοση κλιματισμού και θερμοκρασίες καμπίνας κάτω από τον καυτό ήλιο, αμφότερα πάρα πολύ καλά!
Μειονεκτηματα :
η αποθηκευση των σταθμών ραδιοφώνου στις μνήμες, η εμμονή να μπαίνει ο ίδιος σταθμός κάθε φορά που βάζεις μπροστά κι όχι ο τελευταίος που άκουγες... Γενικά βαριέμαι να ασχοληθώ πάνω από τα δέκα λεπτά που έχω φάει μεχρι τώρα για να σώσω δέκα σταθμούς και έχω πετύχει μόνο δύο αποθηκεύσεις. Το θεωρώ απαράδεκτα πολύπλοκο και δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε η δέκατη φορά που περνάω σε ενα αυτοκίνητο τους αγαπημένους μου σταθμούς... Η ιδέα του οτι πρέπει να δω το manual για αυτή τη δουλειά, με εκνευρίζει.
Τα τυφλα σημεία ιδίως - όπως έχω ξαναπεί - αν εχεις δεξιά σου ανηφόρα καθετη στην πορεία σου - το θέμα αφορά βέβαια όλα τα SUV...
Ακόμα δεν έχω πειστεί ότι τα πίσω φλας τα βλέπουν όλοι, ιδίως στο φως της μέρας... Ακατάλληλη η θέση τους, πλήρως αψυχολόγητη
το manual σε πολλές περιπτώσεις σε αναγκαζει να γίνεις μάντης για να καταλάβεις σε ποια έκδοση αντιστοιχεί κάθε εικόνα /λειτουργία. Μέχρι και ο διακόπτης των υαλοκαθαριστηρων βγαίνει σε δύο versions. Κατεβάστε το από το Hyundai. gr και θα καταλάβετε τι εννοώ... Εννοείται ότι δεν έχω εντρυφήσει σε όλα τα settings της δικής μου έκδοσης, γιατί σε πρώτη φάση πρέπει να διακρίνω στο manual ΠOIA έκδοση έχω για κάθε λειτουργία και ειλικρινά δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση...
Χαχα κι εγώ το κατέβασα για να του ρίξω μια ματιά Υ και βλέπω 600 σελίδες, λες και γύρισα στο πανεπιστήμιο!
Χαίρομαι που το βρίσκεις καλό, και έτσι να το χαίρεσαι πάντα! Αντε να περάσει ο καιρός να παραλάβουμε κι εμείς
Ερώτηση, αυτό για την κατοστάρα βενζίνη που δεν κάνει να του βάζουμε που το λέει; αν έχω καταλάβει καλά λέει να βάζουμε από 91 και πάνω... ΥΓ έχω το manual του full hybrid
-
d_m wrote:
Φρένα ασφαλέστατα
Μειονεκτηματα :
Χαχα κι εγώ το κατέβασα για να του ρίξω μια ματιά Υ και βλέπω 600 σελίδες, λες και γύρισα στο πανεπιστήμιο!
Χαίρομαι που το βρίσκεις καλό, και έτσι να το χαίρεσαι πάντα! Αντε να περάσει ο καιρός να παραλάβουμε κι εμείς
Ερώτηση, αυτό για την κατοστάρα βενζίνη που δεν κάνει να του βάζουμε που το λέει; αν έχω καταλάβει καλά λέει να βάζουμε από 91 και πάνω... ΥΓ έχω το manual του full hybrid
ευχαριστώ πολύ, με το καλό να παραλάβετε και καλοτάξιδο! πάντως ό,τι αναρτώ στο φόρουμ προέρχεται από ενδελεχές ''ψείρισμα '', με σκοπό να βοηθάω κατα το δυνατό αντικειμενικά όλους τους φίλους
όσο για το manual, έχω καταντήσει να ανοίγω το pdf-τόμο όταν εχω χρόνο στη δουλειά , μήπως και συγκρατήσω κάτι παραπάνω.
ουτε στην ΑΣΟΕΕ τόση μελέτη !!!
για τη βενζίνη έχω αναρτήσει παλιότερα σχεtικά posts - το Φεβρουάριο που παρήγγειλα το αυτοκινητο μου είχαν πει κατηγορηματικά όχι 100άρα στην αντιπροσωπεία.
Το έψαξα κι άλλο, το συμπέρασμα είναι ότι αρκεί καλή 95άρα αλλά επειδή δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλή 95άρα , του βάζω v-power 98 κάθε Τρίτη που είναι σε προσφορά , καθότι κάνω περιπου 1,000 χλμ το μήνα
φιλική συμβουλή, βάζουμε μόνο σε εταιρικά πρατήρια μεγάλων εταιριών - μην πω ονόματα...
-
robostav wrote
d_m wroteενικά οι εντυπώσεις μου είναι πολύ ως πάρα πολ
Η κατανάλωση από 7.7 ως 8.2 l/100 και περίπου 7.2/100 στην Ε. Ο. - σημειωνω ότι τα παραπάνω ισχύουν με (πολύ) ήπια οδήγηση και όχι συνση των 1.700 κιλών όταν πατήσεις απότομα το γκάζι είναι πολύ ικανοπο, η ηχομονωση, η ανάρτηση, ακόμα και η απόδοση του ηχοσυστήματος (δεν είναι το Krell της ακντίθετο, βλέπεις ον λαιν στο ταμπλό πότε και σε τι ποσοστό μεταδίδεταια μπαίνει ο ίδιος σταθμός κάθε φορά που βάζεις μπροστά κι όχι ο τελευταίος που άκουγες... Γενικά βαριέμαι να ασχοληθώ πάνω από τα δέκα λεπτά που έχω φάει μεχρι τώρα για να σώσω δέκα σταθμούς και έχω πετύχει μόνο δύο αποθηκεύσεις. Το θεωρώ απαράδεκτα πολύπλοκο και δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε η δέκατη φορά που περνάω σε ενα αυτοκίνητο τους αγαπημένους μου σταθμούς... Η ιδέα του οτι πρέπει να δω το manual για αυτή τη δουλε
φιλική συμβουλή, βάζουμε μόνο σε εταιρικά πρατήρια μεγάλων εταιριών - μην πω ονόματα...
Πώς τα βρίσκουμε;
Εγώ βάζω κυρίως σε κάποια - πανάκριβα - BP και EKO που βάζω πολλά χρόνια diesel αλλά δεν είμαι κοντά μου, και κάποιες φορές βάζω και noname!
-
d_m wrote:
robostav wrote
d_m ****wroteενικά οι εντυπώσεις μου είναι πολύ ως πάρα πολ
Η κατανάλωση από 7.7 ως 8.2 l/100 και περίπου 7.2/100 στην Ε. Ο. - σημειωνω ότι τα παραπάνω ισχύουν με (πολύ) ήπια οδήγηση και όχι συνση των 1.700 κιλών όταν πατήσεις απότομα το γκάζι είναι πολύ ικανοπο, η ηχομονωση, η ανάρτηση, ακόμα και η απόδοση του ηχοσυστήματος (δεν είναι το Krell της ακντίθετο, βλέπεις ον λαιν στο ταμπλό πότε και σε τι ποσοστό μεταδίδεταια μπαίνει ο ίδιος σταθμός κάθε φορά που βάζεις μπροστά κι όχι ο τελευταίος που άκουγες... Γενικά βαριέμαι να ασχοληθώ πάνω από τα δέκα λεπτά που έχω φάει μεχρι τώρα για να σώσω δέκα σταθμούς και έχω πετύχει μόνο δύο αποθηκεύσεις. Το θεωρώ απαράδεκτα πολύπλοκο και δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε η δέκατη φορά που περνάω σε ενα αυτοκίνητο τους αγαπημένους μου σταθμούς... Η ιδέα του οτι πρέπει να δω το manual για αυτή τη δουλε
Πώς τα βρίσκουμε;
Εγώ βάζω κυρίως σε κάποια - πανάκριβα - BP και EKO που βάζω πολλά χρόνια diesel αλλά δεν είμαι κοντά μου, και κάποιες φορές βάζω και noname!
Δείτε στο site coral shell το δίκτυο καταστημάτων, όπου αναφέρει εταιρεία στο πρατήριο και όχι ιδιώτη, αυτό προτιμώ. Επίσης εταιρικο ΒΡ με λογικότατη τιμή και καλή 95 άρα (λένε ότι είναι 96-97 οκτανια αλλά ποιος ξέρει..) στη Λ. Ειρήνης, Πεύκη, γωνιακό με τη λ. Δημοκρατίας
-
Καθότι διανύουμε τις ήσυχες μέρες του Αυγούστου, ασχολήθηκα πάλι με την αποθήκευση σταθμών. Η διαδικασία είναι εύκολη, είχα άδικο, απλά υπάρχουν σταθμοί που έχουν άσχετα σύμβολα αντί ονόματος ( π. χ. ο galaxy έχει *******) και επειδή δεν φαίνεται η συχνότητα στο seek παρά μόνο τα ονόματα των σταθμών (rds), ίσως δυσκολευτειτε λίγο.
Παρόλα αυτά, όταν σβήσω τον κινητήρα και βάλω πάλι μπροστά, δεν κρατά το σταθμό που άκουγα πριν, αλλά εμφανίζει έναν εντελώς άσχετο...
-
Αυτά ότι τα καύσιμα στην Ελλάδα δεν είναι καλά είναι ιστορίες από την κρύπτη. Μια χαρά είναι η 95άρα, αρκεί φυσικά να μην την νοθεύει ο πρατηριούχος. Αν όμως νοθεύει τη 95άρα, το ίδιο θα κάνει και με τα υπόλοιπα καύσιμα. Οπότε βρείτε ένα αξιόπιστο πρατήριο και βάλτε άφοβα όποιο καύσιμο θέλετε.
Hyundai Tucson NX4 (2020)